Halloween

Vet inte men folk säger att de är Halloween dagen idag, fast man firar det i helgen. De gör inte mig något att jag inte vet för jag har Halloween hela denna veckan. Hihi.

Nu myser jag & lilleman i vårt egna hem. Skönt att bo hos mamma men man saknar sitt hus ibland. Så nu sitter vi under filtar i soffan & myser till byggare Bob, Neos favorit!

Jag ska överraska älsklingen med god middag & efterrätt (ska fuska med lite godis idag, eftersom det är haloween).sen innan vi ska åka vidare hem till mamma & fira henne. Ikväll blir de träning oxå. Härligt!

Hästledig idag, men imorgon blir det massor med häst. Men det är skönt! Längtar massor tills träningen imorgon kväll. Längesen nu! /e


Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det världens bästa mamma/mormors födelsedag! Hoppas hon får en kanon bra dag. Ikväll ska vi fira henne.

Vet inte om jag berättat för er men min mamma är den bästa mamman som finns! Jag vill bli som henne. Hon ställer alltid upp, finns där & hjälper alltid till. Utan henne hade jag aldrig varit den person jag är idag & jag är otroligt tacksam för allt hon gör för oss!
Vi älskar dig! ❤


Frukost

God morgon.
Varit vaken ca 1 timme, men bara degat & gjort mig och lilleman i ordning.
Nu ska vi äta frukost, fullkornsflingor & mjölk, me like!

Sen blir det dagis för lilleman & jag ska till stallet. Blir att rida masso en sväng med en gammal saknad vän! Ser jag fram emot.

Blir nog bara ridning & eventuellt gymmet som träning idag, inte riktigt bestämt mig. Kanske drar ut & springer. Får se hur jag gör. Men det berättar jag för er sen!

Nu måste vi äta! Hoppas ni får en bra tisdag!
/e

Bilden nedan är neo när han är lite sur innan frukosten!


Träning träning träning

Hellu.

Blev helt ändrade planer. Drog en sväng ner till sats gymmet istället för att träna ute. Blev löpning, pw, intervaller & några olika övningar på rygg. Var riktigt gött!
Gymmet var mycket fräscht & tyckte om det mycket, trivsam miljö lixom.
Kommer försöka gymma iallafall 3 dagar i veckan, gillade verkligen det!
Att träna kroppen är helt underbart, finna det något bättre än att forma kroppen precis som man vill ha den. Tror faktiskt inte det finns något bättre!
Imorgon ska jag träna en del faktiskt.
Rida kimsan, pw en längre sväng antingen med Surprice eller med Mona & hennes häst. & eventuellt gymmet. Får se vad som hinns med, för jag har ju som jag tidigare berättat tvätt att fixa imorgon.

Vet ni vad, jag har inte ätit några gottis saker alls idag. Då menar jag INGENTING!
Och jag har klarat mig galant, riktigt stolt över mig själv. Ska försöka hålla mig så länge som möjligt & belöna mig i helgen när det är Halloween istället!
Glömde nog berättat att jag köpt en shaker idag, ska börja dricka nyttig dricka i den, ska användas flitigt!

Nu ska jag mysa med min underbara pojkvän & lyssna på världens finaste son när han sover. Blir så himla glad av att dela mitt liv med dessa underbara! ❤

Natti! /e


Träning

Ska snart iväg & träna. Trotsar ovädret, inget kan stoppa oss!
Blir även en uppvärmning att gå till träningsspåret, & hem igen. Så man blir varm innan man kör igång. Vädret är hemskt men tänker ta mig en runda ändå, är så sjukt taggad!
Väntar bara på mammi ska komma hem så hon kan passa lilleman & vi kan sno hunden.
Blir jag & min älskling som tränar, bästa sällskapet!

Skriver efter träningen!
/e


Snart middag

Om ca 1 timme är det middag men kunde inte hålla mig så åt lite innan ;-)
Längtar efter mina älsklingar ❤


Sverige- regn & rusk

Hellu.

Sverige levererar kasst väder, regn & storm typ. Hata! Vaknade imorse vid 8 tiden av att regnet piskade på rutan, gillar jag inte. Tur att världens finaste son gjorde mig på bättre humör genast! Bästa. ❤

Har varit iväg en sväng uppe på city gross & handlat mat med världens finaste kille, alltid så himla roligt att ha med sig neo överallt. Han är så rolig, ska busa & stojja hela tiden, guldklimpen!
Nu är han med faster en stund så jag kan göra tråkiga saker fast dom måste göras.
Jag var precis en sväng i tvättstugan & bokade tid för att tvätta, blev imorgon. Så imorgon kommer jag spendera dagen åt att tvätta. Älskar ny tvättade kläder osv, finns ju inget bättre än att lägga sig i en nybäddad säng & själv vara ny duschad, me like!

Nu ska jag faktiskt vara duktig & skriva i ordning CV & söka en del jobb. Tycker faktiskt det är ganska roligt för då får man se vad som finns på marknaden osv.

Idag är jag förövrigt hästledig vilket jag är ganska glad över med tanke på vädret.

Senare ikväll kommer vi dock trotsa vädret & ta en träningsrunda, ser verkligen fram emot det. Berättade jag förrsten att mitt 6-pack på magen börjar synas mer & mer, alltså börjar träningen & all nyttig mat ge resultat. Så roligt! Känner mig verkligen peppad att träna massor nu, men man behöver vila ibland så man bygger lite muskler oxå. Får se hur jag lägger upp veckans träning, ska kolla med min pojkvän aka träningscoach.

Nu måste jag börja på mitt CV, för om 2 timmar ska jag var helt klar för att börja med middagen, blir pasta med köttfärssås & sallad. Mums!

Skriver mer sen!
Hoppas ni får en bra dag trotts de dåligs vädret.
/e


Häst fronten

Vet att detta är ett inlägg många väntar på. Men nu är det iallafall uppe.
Jag har tråkigt nog tappat suget mer & mer för att rida, vet inte riktigt varför. Men tror de beror på att mycket händer i mitt liv & att jag verkligen älskar att träna min kropp.
Dock kommer jag inte sluta för jag älskar min ponny mest av allt, de är lätt världens bästa ponny!
Men kommer "trappa" ner lite på ridningen för att få tillbaka suget.
Men kommer mestadels bara satsa på gymkhanan & rida motion! Det är det jag vet att kimsan trivs bäst med.
Kommer även bli en del vintervila för kimsan i vinter & jag kommer vara ifrån stallet i 8 dagar i december då kommer medryttaren ha han om kimsan. Kan nog vara bra för mig att få lite vila. Känner att de går så himla mycket i vågor med ridningen, ena dagen vill jag hoppa andra dagen gymkhana & tredje sluta.. Tror jag är i en ganska jobbig sits i livet så jag måste tänka igenom mina beslut mycket mer. Men en sak är säker, JAG KOMMER ALDRIG SLUTA RIDA!

Nu vet ni, jag är i en svacka så kommer nog på banan snart igen. /e


Söndag- sista dagen denna veckan

Hellu.

Söndag idag & veckans sista dag.
Har spenderats på bästa sätt! Ställde tillbaka klockan 1 timme idag, vaknade vid 8, alltså egentligen vid 7. Gosh vad tidigt en söndag, & dessutom en barnledig söndag!

Men vaknade bredvid världens finaste pojkvän, mys!
Startade dagen med nyttig frukost,
-fullkornsflingor med mjölk & blåbärssoppa att dricka.
Därefter träning, blev ett annat spår idag. Mycket backar & lite längre. Idag kände jag mig riktigt seg, men blev iallafall lite intervaller fast mest pw.
Sen blev det hem & äta igen.(mat monster, nä men man måste äta mycket när man tränar) nu blev de havregrynsgröt, tro de eller ej men första gången jag åt det. Ingen favorit men de är nyttigt så jag ska fortsätta äta det.
Sen stallet & red kimsan med isa & middis, kimsan var helt GALEN, hoppade på 2 ben. Men roligt vare. Blev galoppvägarna. Så himla mysigt väder med sol & vindstilla. Nöjd!
Hämtade neo & sen hem igen & äta fullkornsflingor(igen, lätt & nyttigt).
Myste lite framför tven innan det var dags att laga riktigt fet middag till hela familjen, även älskling kom direkt ifrån gymmet!
Blev för mig stekta mackor med bacon & keso. Gillas! För övriga familjen blev de fläskfilé, klyftpotatis, bacon, sallad & sås!

Ägnat kvällen åt att städa på rummet & dammsuga hela lägenheten, umgåtts med neo & badat honom. Mysigt vare! Älskar att vara med min lilla familj ❤

Snart blir de Beck & somna i bredvid min finaste pojkvän & världens vackraste son ligger gott i sängen & sover! Underbart ❤

Haft en av dom bästa helgerna på riktigt länge, har gjort massor av underbara saker. Fått bevisat massor med kärlek med mycket skratt, så himla roligt!

Har faktiskt tränat hela helgen & det är jag riktigt stolt över mig själv för, nu börjar mitt 6-pack på magen synas & jag är riktigt glad! Stort tack till världens bästa pojkvän som peppar & hjälper mig, en bättre träningskompis går inte att få.

Appropo pojkvän så är jag så otroligt stolt över honom för han slutat snusa & ett stort tack till denna fina kille för en helt underbar helg. Vet att han läser min blogg så kan säga öppet till honom & framför allt alla mina andra läsare att jag älskar denna killen otroligt mycket! ❤

Morgondagen ska spenderas med masa mys & bus med världens finaste son, ser verkligen fram emot att göra ngt extra roligt med honom. Min finaste prins, mammas allt ❤❤

Lovat er inlägg ang häst fronten & de kommer snart! Håll utkik!

Nu Beck & mys med snyggingen. ❤

/e


Mysdag

Hellu Hellu!

Dagen har varit helt underbar.
Har spenderar dagen med världens bästa älskling!
Varit barnledig, dock saknat lilleman sen sekunden jag lämnat honom! ❤

Startade dagen med en trip ner till Ullared, galet mycket folk!
Köpte massa fina saker, mest små nödvändiga saker. Saker till neo inför vintern & lite annat. Konstigt nog inget speciellt på häst fronten, brukar alltid handla massor av saker där. Men inte idag!

Blev en go löprunda efter shoppingen, idag testade vi ett nytt spår rund Finnsjön & de var riktigt bra. Först uppvärmning på korta spåret sedan intervall på långa spåret. Så himla skönt att träna, hade dock svårt att komma in i "andra andningen" idag, men det löste sig ganska snabbt! Riktigt stolt över träningen idag, gav inte upp trotts att jag mådde lite kasst utan gav mig iväg & tränade. Ska man bli snygg så får man ligga i, finns inget genväg!

Kvällen skulle spenderas på bio, men vet ni vad. ALLA filmer var upptagna!
Fanns inte en biljett till NÅGON film, mycket besviken för det. Skulle bokat i tid, men de lärde vi oss till nästa gång! Boka i tid!
Istället för bion blev det en liten åktur & sen gå lite i stan & fika på "Tintin".

Imorgon ska vi äta fet frukost & träna tidigt, blir en längre runda imorgon. Gillas! Så snart blir krypa ner hos min finaste & gosa till en film.

Kan bara säga att jag har haft en riktigt mysig dag. & jätte tacksam för allt denna fina dag har gett mig! Framför all kärlek som visats! Lycklig tjej ❤

Har även resulterat att jag nu vet att jag är inte skapad för att gå ut, utan är en hemma människa, men det är mysigt! Eller vad tycker ni?
Något gott att äta & dricka, bra film & sällskap av världens finaste son & kärlek. I mina ögon, UNDERBART!❤

Jag ser att många undrar vad som händer på ridfronten, ska berätta de för er snart! Men kommer i ett eget inlägg!

Nu film & mys!

Hoppas ni haft en lika bra dag som mig!

"längtar efter nr 2 lite extra idag".

/e


Fredag kväll

God kväll kära läsare!

Idag har jag spenderat dagen väl, gjort ett mycket bra köp. Prime boots, ÄLSKAR dom!

Varit iväg hela dagen i princip & nu på kvällen tog bästa mammi neo medans jag & mr snygg tog en träningsrunda med hundarna. Ganska bra att ta en 45 minuters runda i -4 grader, ganska stolt faktiskt!

Måste säga att jag gillar verkligen mitt nya jag, tränar & äter mycket bättre!
Ökar min träning mer & mer för varje dag, måste nå mina mål och dom är höga!

Jag är mindre nöjd med häst fronten, blivit på tok för lite av den dom senaste dagarna. Men de sägs att de är bra med ett "uppehåll" ibland! Men snart är de igång på riktigt igen. Kimsan ska bli lika biff som mig! Längtar redan tills vi ska börja lägga upp tränings schema för både henne & mig, nya mål och massor att kämpa för!

Imorgon blir de nog ganska dålig uppdatering pga har en heldag med mr snygg, är barnledig!
Kommer sakna min finaste son, men de är nyttigt att lämna bort IBLAND sägs de. Behöver lite egen tid, även neo behöver det! Dock inte utan honom så länge vilket är tur! Mammas allt ❤
Ska spendera dagen med shopping, hårdträning & bio! Så mysigt.
Har verkligen sett fram emot denna helgen så hoppas att den blir lika bra som jag hoppats!

Nu ska jag se film & mysa. Lilleman snarkar gott i sin säng! Sova tidigt idag då de blir en lång dag imorgon.

Hoppas ni haft & framför allt har en fortsatt bra fredag!

/e


Fixelifix

Hellu.

Vilket underbart väder det är denna fredag, sol fast ändå kallt. Men de är så det ska vara i slutet av oktober.

Jag har varit på möte med skolan, gick otroligt bra & de gjorde mig väldigt glad! Om några få månader börjar allvaret igen! Ska satsa fullt ut igen! Konstigt nog längtar jag väldigt mycket.

Nu är det dags att göra mig i ordning, lilleman & jag har vilat en stund( han sover fortfarande). Mysigt!
Mr snygg kommer & hämtar oss så ska vi hitta på massor med skojiga saker. Ser verkligen fram emot denna helgen! Me like ❤

Hästfronten har varit väldigt lugn de senaste men beror på att kimsan vilat & jag har haft litet "uppehåll". Så nu 2 dagar är jag hästfri, kan behövas ibland! Men sen kör vi igång ordentligt igen! Saknar lilla kimsan! ❤


/e


Strömavbrott

God morgon.

Underbart med fredag, betyder att de är hel ledig helg med dom finaste. Ska spenderas på bästa sätt oxå.

Dålig bloggning igår pga strömavbrott, dock var de väldigt mysigt med bara tända ljus & massa gos med mr snygg & neo.

Ledsen bara att allums kvällen var inställd, hade sett fram emot den!

Men vi var på mode show på svensk ridsport, alla var jätte duktiga.kul vare!

Snart blir de äta frukost & sedan på möte med skolan. Och som vanligt är hela min lediga dag fullspäckad med saker, gillas!

Igår blev de ingen träning pga magen & massa annat, men idag ska jag allt träna! Blir mycket träning i helgen, gillas!

Skriver mer efter mötet i skolan! Måste lämna lilleman på dagis innan oxå.

/e


Ändrade planer

Hejsan!

Skulle egentligen tränat idag men har ju haft så ont i magen hela natten så tror jag tar en lugn promenad sen istället! Tar med hunden som sällskap, blir väl en promenad på ca 1 timme.
Om en stund ska jag göra lunch, blir fullkornsflingor, dels för de är nyttigt & dels för jag ska äta middag 2 timmar senare!
Tänkte faktiskt vila min lilla kropp en stund nu & sedan ta tag i lite städning av rummet, är ganska stökigt, gillar inte när de är de. Skulle även behövt städa min bil, men de får vänta lite till.
Vid 16 ska jag möta mr snygg & överraska med middag hos honom. Ska bli mysigt!

Skriver senare!
/e


Torsdag

Gooood morgon!

Nu vaknade jag, lilla neo sover fortdarande så gott i sin säng.
Jag har fått sova ut idag, kan behövas med tanke på att jag varit uppe ett par timmar i natt pga kramper i magen, hatar!
Neo är de bara bra att han sover länge med tanke på att han ska vara vaken sent ikväll, för vi ska på äventyr!

Idag är dagen verkligen fullspäckad!
-frukost
-lämna neo
-fixa stallet (ingen ridningen)
-handla mat
-lunch
-Powerwalk med hunden (lite längre idag, måste öka lite för varje dag)
-duscha
-fixa ordning mig
-överraskning*
-ner till Kungsbacka och se svensk ridsports fashion house i samarbete med bröst cancer fonden, ska skänka pengar till dom!
-till Allum på tusen och en natt.
-hemma igen vid 23 & då blir de natten direkt.

Kommer som sagt bli en full dag men de är så roligt!

Men nu måste jag väcka neo & börja äta frukost!

Ha en bra torsdag, även lönings dag! /e


Träning + kost

Har verkligen börjar lägga ner tid på att träna kroppen samt äta lite bättre! Kommer ju alltid träna via ridningen men även annan träning behövs om man vill få sin dröm kropp!
Jag lägger en del timmar på att träna genom löpning,powerwalk,promenad samt intervall, så himla skönt att träna på de sättet. Man får så himla snygg kropp!

Även börjat äta mer nyttigt, känner att de är ganska stor faktor för att få den snygga kroppen!
Åt mycket "skräp" innan. Men nu har de börjat bli mer & mer fullkorn, keso, skinka samt lite kolhydrater. Högst på min lista står keso & skinka, nyttigt & gott!
Som snacks ska jag börja att bara försöka äta potatis chips för de är inte lika onyttigt som en fet godispåse. Visst kan man gynna sig själv en godispåse ibland men inte allt för ofta! Så nu ska de bli ändring för min del. Ska bara tjocka mig med chips hädanefter & ibland glass. Kan även göra smothies, nyttigt & gott! Kan inte bli så mycket bättre! Nästa vecka ska jag till dietisten & få matschema, ska bli skönt att få lite extra hjälp. Har även börjat äta kvällsmat som då oftast består av fullkonsflinogor med mjölk, äter de både morgon & kväll! Bra start & avslut på dagen! Rekommenderas starkt!


Btw- mr snygg har slutat snusa för typ min skull, så himla stolt! Skulle kunna pussa ihjäl bästaste för de! Jag är STOLT!!
Tänker stötta dig & hjälpa dig igenom de precis som du stöttar mig i maten & träningen! Underbara du, me like you ❤

/e


Onsdagen

God kväll!

Dagen har spenderats med massor att göra.
-passat systerdotter cindra, bakade pepparkakor & umgicks med bästa Anna. Mycket trevligt vare!

-ätit massor, som jag gör varje dag. Hej & hå tjockis!

-tränat med mr snygg, blev intervall samt powerwalk på ett mysigt spår, perfekt!

- bakat pepparkakor med mr snygg & neo hjärtat.

-varit ute på långpromenad med vovvarna & snygg!

Just nu får jag massage av en mycket underbar person, tack!
Idag har varit en allmänt mysig dag & jag älskar såna här dagar!

Har även fått höra riktigt fina & peppande ord idag. Någon som är riktigt stolt för hur mycket jag verkligen kämpar & vill! Ord man kan leva på ett tag. Me like you! ❤

Nu ska jag fortsätta njuta av en underbar sovande son emot mig & en mysig massage av mr snygg!

Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag har!

/e


Ny kläderna

Bilder på min nya kläder,
Tack mr snygg! Du är underbar. Tacksam för du är den du är idag. Precis som min dröm! ❤

-tröja från bikbok & byxor från vila!


Trött chey

God morgon!

Även om jag sovit ganska länge så är jag faktiskt trött idag, men efter frukost brukar de lätta!

Idag är en hästledig dag, vilket innebär massor med andra saker att göra!
Efter frukost ska neo lämnas på dagis & jag ska åka vidare till systerdotter för att passa henne(hon är lite febrig så måste stanna hemma ifrån dagis idag).
Vet inte riktigt vad vi ska göra men de märker vi!

I eftermiddag blir de även en spring runda, neo & mr snygg följer med mig så jag får sällskap! Blir nog en sväng på spåret eller i området.
Kvällen ska spenderas med peppakaksbak & dricka julmust, måste välkomna julen i tid. De kommer bli så mysigt!

-igår var jag uppe hos kimsan & pussade på henne. Mr snygg & isa gjorde i ordning åt mig medans jag pratade med en i stallet, men tog in henne gjorde jag själv. Blev ingen ridning idag heller med tanke på att hon inte fått skor, hon börjar bli ett nervvrak nu, Hovis måste komma snart! Hon blir ju bli speciell när hon står.

Igår kväll badade neo i badkaret för första gången själv, tycker de var lite "läskigt" i början men efter en liten liten stund blev de bättre & de slutade med att han inte ville gå upp. Men efter nästan 45 min tyckte jag de räckte! Men han var så söt, lekte & plaskade i vattnet! Mammas prins ❤

Skriver mer sen!
Hoppas på att appen funkar så jag kan ladda upp bilder på nya kläderna osv!

/e


Nya kläder

Lovade bild på mina nya kläder idag men så funkar inte appen jätte bra så går inte att ladda upp bild! Ledsen försöker imorgon igen, me like till dom nya kläderna ❤


Power Walk

Blev en Power Walk med hunden på fina vägar, skönt var de! Tycker de är mycket skönare att träna ute i naturen en inne på ett gym, iallafall när man ska löpa!

Nu ska jag slänga mig ett välförtjänt varmt bad & sen göra mig i ordning!

Bilden nedan är tagen på våran pw!

/e


Träna!

God morgon.

Sovit ganska okej inatt, vaknade först vid 05-06 och sen vid 09, neo var en tröttis så blev sovmorgon. Skönt!
Har precis ätit frukost & ska snart åka till dagis och lämna prinsen innan jag faktiskt tänkt sno mammas hund & dra en lång joggningrunda i fina naturen, så mysigt i naturen nu när de är så många olika färger på bladen!

Igår fick jag reda på att jag inte kommer jobba kvar på jobbet, men är inte särskildt ledsen för de, mest för att jag kommer sakna dom man kommit nära! Men kan ju träffas utanför jobbet så de gör inget! Ska ju eventuellt börja skolan igen så jag hade inte kunnat jobba så mycket ändå!

Igår spenderades kvällen på Frölunda torg vilket resulterade ett par svarta jeans med dragkedja, så jävla snygga! Visar på kort senare! Tack snygging för igår, me like you ❤

Nu måste jag fortsätta fixa mig och lilleman innan de är dags för dagis & träning!

Ha en bra tisdag alla, för de ska jag ha!

/e


Jobb

Sitter just nu på jobbet & har rast!
Är så himla trött idag så vill verkligen hem nu, nu NUUUUUU!!


/e


Trött tjej

God
Morgon!
Varit ganska kass med uppdatering, förlåt!
Iallafall har helgen rullat på snabbt, sovit ut 2 dagar så idag när jag gick upp tidigt så var jag helt förstörd. Haha!

Igår var jag i delsjön & red med syster. Kimsan är halt så fick bli oliver jag hade med mig dit, Pernilla hade Ariel så vi bytte efter halva vägen. Jätte bra att rida olika hästar!

Som sagt så är kimsan halt pga skona, men har kontaktat Hovis så hoppas på att den kommer snarast! Måste bli ok tills träningen på torsdag!

Hela denna veckan är fullspäckad med massa saker, me like!

Inatt sov neo hos mig, skönt att umgås med min finaste lite! Behövdes. Han har blivit så pappig, men kanske är för vi varit ifrån varandra hela lördagen & typ fredagen oxå. Idag har vi hela förmiddagen fram tills kl 10 på oss att mysa så jag har planerat storfrulle, mys!

Ska även jobba idag, ska bli skönt för jag saknar faktiskt de väldigt mycket!

Skriver ikväll. (blir eventuellt en promenad med kimsan ifall hon blir skodd idag!)

/e


God morgon!

Idag blev de sovmorgon, skönt!

Om en liten liten stund ska jag gå upp & äta frukost sen ska jag på ärenden med min mammi, skönt att spendera mor & dotter tid!

Medryttaren rider kimsan idag oxå men ska eventuellt upp dit sen ändå. Ska även fixa på mitt rum idag,
Är ganska stökigt.

Ska även träffa neo en stund eventuellt. Saknar min mys son! Mammas allt ❤

/e


Mycket hänt

God kväll!

Hoppas eran dag varit bra!
Jag ligger nu i min egna säng, alt typ mammas egentligen!
Har umgås med familjen hela dagen först blonda stora syster & sen blonda lillasyster, man behöver umgås med dom ibland! Dock saknar man lilla neo massor!

Medryttare har ridit kimsan & jag har faktiskt varit & tittat till min prinsessa!
Hjälpt till & fixat resten av hästarna, men ingen ridning. Regnade så mycket!


Smärtan ifrån "magen" försvinner inte, usch gör så ont :( men kommer kramper med mellanrum, vissa värre än andra!

Nu läsa boken! Sov morgon imorgon! /e


Nyttig

Nyttig & mycket god frukost. Detta är flingor man står sig på länge vilket är jätte bra, fiber behövs & det finns de gott om i dessa flingor. Lite bär på så är det kanon nyttigt! Perfekt frukost!

/e


God morgon!

God morgon mina läsare.

Som vanligt är jag vaken tidigt, måste ju eftersom jag har så ont när jag ligger still. Vaknat 1000 ggr i natten, buhu!
Men snart blir de frukost sen ska jag till läkaren igen, stammis eller!?
Hoppas dom får hittat ngt för de här börjar bli riktigt jobbigt!

Förövrigt är jag hästfri idag eftersom jag inte mår så bra så hjälper Melissa mig extra idag, skönt! Måste lägga lite fokus på mig själv för när man är på sjukhus så kan det ta en väldans massa timmar för att få svar & undersökning osv, så de är bäst om jag inte har ngt att stressa till sen.

Inatt ska jag Förövrigt sova hos mammi, känner att de är bäst så! Passa på att ta ett bad kanske & en promenad med vovven för att tänka på ngt annat!
Behöver lite egen tid nu.
~livetärintelättnärdetärsvårt~

Finns ingen finare än min egen son, önskade jag hade så många flera timmar på dygnet så jag hann spendera massor med tid med honom & önskade jag var bra så jag slapp läkaren idag så jag kunde ha en heldag med honom. Men flyt existerar inte för mig! Alltid är det något!
Något som piggar upp mig mitt i allt i svarta är iallafall ponnyn som går kanon bra & min egna Neo, ~mitt allt~❤

Skriver mer när jag vet vad läkarn ger för svar!
/e


Regn-höst-ont

God kväll!

Ligger i sängen och hör regnet emot rutan, så mysigt är de faktiskt!
Dock är de mindre mysigt att jag har så himla ont, bara krampar hela tiden. Vet inte vad jag ska ta mig till faktiskt, bättre när jag rör mig försiktigt men kan ju inte gå omkring hela natten, är ju trött och behöver sömn oxå!
Imorgon skulle jag jobbat men tror inte de blir så eftersom jag har så ont.. Saknar ju jobbet, pust! Hatar att vara dålig!

Kimsan var en stjärna idag, så klockren! ❤

Imorgon ska jag spendera en del tid på förmiddagen åt lilla hjärtat neo, ska äta låååång frukost och bara mysa! Behövs nu.

Inte så intressant inlägg men skriver snart ett roligare! /e


Kunde d bli värre

De sägs att efter regn kommer solsken men för mig verkar de vara efter regn kommer ösregn & sen kommer dessutom storm!
Nu kan de väl inte bli mer otur, varför straffas jag såhär? Vad har jag gjort för att förtjäna all denna olyckan?

Iallafall blev de sjukhuset förut, fick sitta så länge & de gör så ont när jag är still så jag var tvungen att åka hem! Skulle vara väntetid upp tills 6-7 timmar, nejtack! Dom skulle ringa mig ang akut tid istället, mer bra för mig! Men de som dom trodde det var, är absolut inget bra.
Är faktiskt väldigt orolig!

Eftersom jag inte kan vara stilla typ om jag inte ska krampa sönder så ska jag oavsett om jag bör eller inte träna gymkhana sen. Har sett fram emot denna träningen i en hel vecka så vill inte missa den, sen känns de alltid bättre när man gör ngt så man kommer på andra tankar. Men bara för min otur så skadar jag väl mig rejält på träningen. Skulle inte förvåna mig om de händer med all min otur!

Btw så är jag as hungrig men kan inte äta, så fort jag fixat mat & ska äta så spyr jag typ av äcklighet även om de är min favvomat, de går bra nu! Måste iallafall få i mig mat innan träningen annars kommer jag la avlida av svält.

Åhhh jag orkar inte!

Finns iallafall ett ljus i de hela & de är min finaste som som jag ska spendera tid & laga god mat till sen. Finns ju inget bättre än när man är nere så kommer finaste neo & uppmuntrar mig! Sötnos! ❤
Btw bar ja ni läste rätt jag BAR honom ner till dagis förut, bara sådär 3 km, men hade ju ingen bil & vagnen var inte hemma. Men jag fick nog iallafall bra muskler av de. Något bra med det!

Nu ska jag försöka vila lite innan jag ska städa (för de gör mindre ont när jag gör lite lätta saker) så jag ska passa på att städa lite lätt sen.
Men uppdaterar mer sen!

~ingen sa att de var lätt, men såhär svårt trodde jag inte det var~ ❤

/e


Positivt

Stort tack till systers kille & bror som lagat min bil, nu ska den vara hel! Men med min tur så går den väl sönder efter att jag satt mig i den.
Hej å hå inte alls negativ!


Sjukhus

Efter hemska smärtor inatt blir de sjukhuset idag, inte alls kul!

Hoppas ni har en bättre dag än mig!

/e


Torsdag tidig morgon

God morgon!

Idag är jag upp ganska tidigt, hade dock kunnat tänka mig att sova tills i eftermiddag så trött som jag är. Men inte de.
Snart blir de frulle, en stadig sådan.
Sen blir de fixa sig för jobb & dagis. Lämna neo och åka BUSSEN till jobbet. Tar bara sisådär lite över 1 timme, kul på hjul!
Blir en stressig dag då jag har träning ikväll på kimsan & måste hinna hem och äta samt swicha om till ridkläder innan, känns som de kommer gå ut bajs skogen med min planering med tanke på att jag åker buss.
Men nu mina kära vänner, nu ska jag äta frukost och skynda mig lite. Bråttom
Bråttom!

Ha en bra dag. Uppdaterar sen! /e


Snart över

Hej hej.
Snart är även denna dagen över & jag är nog mest glad över!
Har hänt massor idag. Ganska stolt över mig själv som åkt buss idag, vet inte hur längesen det var sist vet bara att de var väldigt längesen. Tycker synd om alla som inte har bil & körkort, bussen är inte att rekommendera!

Blev iallafall en sväng till salongen & blev klippt sen hämtade fina Anna mig där så skulle vi bogsera min bil. Trodde allt tråkigt som kunde hända hade hänt men inte de. Först fick vi inte tag i bogseringslina, men till slut! & när vi väl hade kommit på hur man satt fast linan osv så körde vi, ca 100 meter innan verkstaden så pajar linan självklart! Fick putta bilen de sista, åh vad trötta vi var efter de. Helt galet hur mycket vi skrattade! Nu är iaf bilen där, hoppas den blir lagad snart. (tack snälla systers kille som hjälper mig, är så tacksam).

Vi skulle rida idag oxå, jag skulle rida en av Annas hästar. Vi bytte om & begav oss bort till stallet. Gjorde först i ordning för hästarna & sen blev de ridtur.
En skogtur, jag red på en d-ponny!
Jätte snäll & lyssnade skit bra. Riktigt nöjd över ponnyn!
Dock kan jag inte säga annat än att jag verkligen snurrat in mig på att rida knasponnyn kimsan så blev en ganska stor omställning till Annas ponny. Men de gick ändå bra.
Känns som man var en liten nybörjare typ när de gällde att fixa mat osv till ponnyn, visste inte var ngt fanns & kände mig mest i vägen typ. Men de är så när man är på nya ställen, man hittar & kan inget! Speciellt inte när man är så van vid sitt eget.
Men jag är så glad att min vän frågade just mig om jag ville rida hennes häst! Kändes bra!

Vill säga ett stort tack till världens bästa Anna som hjälpt mig så otroligt mycket idag. Hon är verkligen en sån vän alla borde ha ❤

Kimsan blev riden av medryttaren Melissa idag, så hon fick motion. Blev dock bara en lugn skrittur.

Hunnit spendera en stund på kvällen åt neo hjärtat, dock önskade jag att de fanns mer tid då jag vill ha massor med tid till honom! Mammas hjärta.❤

Nu ska jag spendera min kväll framför tven innan de är dags att sova. Galet trött & imorgon är de jobb som gäller.

/e


Ny fixad

Hej. :)
Blev en morgon promenad ner till dagis på morgonen men vet ni vad, jag tog bussen till mölnlycke för att bli klippt av min vän på salongen!
Blev riktigt bra, nöjd tjej!

Är fortfarande på salongen, mysigt att spendera tid här & bli ompysslad!

Om en stund ska jag åka och bogsera min bil till verkstaden, snälla bli hel igen min kära bil!

/e


Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en mycket tråkigt-händelserik-jobbig dag!
Inget har gått som de skulle men iallafall blev kvällens avslut en ridtur på min gamla tävlings ponny oliver med en gammal vän vid namn Patricia, hon fick äran att rida min kimsan!
Ridturen gick bra förutom att jag blev sparkad rakt på knölen på foten av min egen häst, tack kära kimsan!

Innan ridningen skulle mamma & Dennis hjälpa mig att försöka starta min bil, gick ganska direkt åt f*n. Slutade med att Dennis fick bogsera både min & mammas bil, dock startade mammas till slut. Men inte min! Buhuu..
Den får allt tas ner till verkstaden imorgon & se vad de är för fel. Eftersom jag har ganska mysko arbetstider så måste jag ha bil. Annars går inte det att jobba för mig. Så jag hoppas de inte är ngt stort, utan något lätt!

Dennis snälla mamma körde hem mig så jag slapp åka bussen när jag var iskall & genomblöt! Tack.

Vill säga ett STORT TACK till alla som varit gulliga & hjälpt mig idag när allt krånglat, ni är guld värda! ❤

Imorgon är en ny dag & nya tag, hoppas dagen blir bättre!


(ska iallafall till frissan& bli ompysslad, kan behövas ta lite tid för sig själv.)

Nu är jag nerbäddad i sängen & hör Neos andetag inifrån sitt rum. Så mysigt! Snart blir de sova! Vill bara denna dagen ska ta slut.

/e


Mer & mer

Denna dagen blir bara sämre & sämre. Förstår inte riktigt vad som händer, men allt går verkligen åt h*lvete!

Om en stund ska jag ta mig till stallet & försöka få igång lilla bilen & ta mig en tur på min gamla tävlings ponny ute i skogen, dock är vi inte så stor del av stunden i skogen. Dels för älgjakt & sen ska vi rida mestadels på vanlig asfalt. Mest skritt & snack!
Om allt går som de ska, vilket de inte gjort idag!

/e


Hatar

Jag hatar bokstavligt talat HATAR när bilen går sönder!
Nu står min bil sönder & fick hjälp av 2 snälla vänner att försöka fixa detta. Men eftersom min bil var helt död så skulle jag ta mammas, väl nere på verkstaden så startar inte den heller.
Otursdag eller vadå?
Snäll systers kille körde hem mig så nu ska jag snart fixa lite hemma.
Lilleman är med faster!

Idag hade jag bestämt mig för att vara nyttig & att träna osv. Hela min plan sprack totalt!
Vägrar vara nyttig när jag är deppig!
Tänker baka choklad muffins & äta massor med onyttig mat! Ska nog tjocka mig med varma mackor oxå, mums!

Får se hur de blir med ridningen ikväll!

Skriver om häst nummer 1 sen.

/e


Mycket häst

Mysigt med sol ute & höstlöven ligger på vägen.
För mig blir de mycket häst idag. Gjort i ordning för 3 st & släppt ut samt lunchat ett x-antal st.
Tänk att min mamma gör detta varje dag, ingen dröm precis! Inser verkligen nu att jag är så himla lyckligt lottad som har en sån underbar mamma som gör detta varje dag, kan aldrig med ord beskriva hur mycket du gör för oss barn. Du är obeskrivligt bra! ❤

Nu sitter jag iallafall på häst nr 1. & ska rida en sväng med min fina vän Anna.
Senare blir de rida min gamla tävlings ponny, ska bli riktigt roligt!

Ska även göra lite sysslor hemma & umgås med lilleman! ❤

/e


Ändrad planer

Blir ändrade planer, 1 styck ponny är dålig så hon ska till klinik. Vilket gör att jag måste agera stall skötare, inget emot det. Är träning det med! Hoppas verkligen inte de är någon fara med ponnyn!

Städning & joggning får vänta tills senare!

/e


Tisdag

God morgon.

Nu har sötnosen neo väckt mig så vi ska strax gå upp & äta Frulle.
Blir fullkornsflingor med ett stort glas iskallt vatten.
Efter Frulle ska jag städa hemma så de slipper se ut som kriget innan jag ger mig ut på en runda.

/e


Många planer

God kväll!

Idag har jag hunnit med massor faktiskt, dock inte allt. Men väldigt mycket!
-handlar overall till hjärtat mitt(blev en blå/svar med reflexer)
-ridit kimsan( blev en skrittur på ca 40 min med hacket, gick bra. Tränade mycket på att försöka få upp henne så hon inte går för krökt & mycket på att flytta sig efter skänkeln, nöjd över henne!)
-lagat mat ( potatis,morötter,korv& gurka. Nyttigt!)
- hämtat & lämnat neo på dagis ( blev en kort dag med tanke på att jag ändå var ledig, ville egentligen haft honom hemma men han ville vara med kompisarna så fick bli en kortis dag)
-hämtat hö (spån tas borta hos mamma så slapp hämta)

Jag skulle hunnit med jogga & städa hemma oxå. Men de fanns inte tid till de. men hann iaf en del saker!
Imorgon blir städning prio 1 & joggning prio 2.

Jag tränade en del innan men har slarvat med det nu. Men känner att de är dags att börja ta tag i det på allvar igen. De är så himla skönt att ha tränat, tränar ju dock igenom ridningen men vill träna kroppen mera. Så de blir löpning till att börja med sen kommer jag även lägga in gymmet där allt eftersom.

Imorgon är tanken att gå upp vid 8 & vara iväg hemifrån( då ska de vara städat hemma) vid 10, dra mig till elljusspåret där jag ska köra min runda & sedan blir de lunch. ( tro de eller ej men jag ska äta nyttigt imorgon). Har en del planer till, bland annat stall, fixa hemma lite & smått och gott. Får se vad jag hinner men tanken är att lägga sig i solariumet en stund oxå. Massor med planer men som sagt prio 1-2 viktigast imorgon!

Skriver mer imorgon. /e


Måndag

Ny vecka & nya tag!

Jag är ledig idag & tanken är då att den ska spenderas med att fixa en del saker. Bland annat ska hö & eventuellt spån hämtas, är ett måste!
-köpa/leta overall till neo
-göra i ordning samt rida kimsan ut i skogen en sväng alt ut och jogga med henne för hand.
-jag ska ut & jogga en sväng, måste få mer muskler och uthållighet!
-göra vardagliga sysslor som att göra mat, städa lite(tar lite städning om dagen).
-lämna & hämta neo på dagis!

Skönt när man har en sån lång lista att göra då har man alltid något att göra vilket jag gillar. Gör de viktigaste först för jag tror inte jag hinner allt men ska försöka!

Nu frukost. Uppdaterar under dagen!
/e


Sant

Gå din egen väg, du kan aldrig bli exakt som någon annan så välj inte deras väg, de är fel!


Sämst

Hellu!

Jag har verkligen bloggat sämst i helgen. Men har som sagt varit mycket! Kalas igår & sen skulle jag gått på bio vilket ni vet inte blev av.
Blev mycket idag så har inte hunnit blogga av olika anledningar!
Men har iallafall fått sova ut idag, så skönt. Neo sovit hos farmor&farfar, hade de jätte bra.

Har hållt lektion för min medryttare & kimsan, gick långt över förväntan riktigt bra! Gud vad dom utvecklas redan, på så kort tid! Kommer bli riktigt bra! Så roligt att följa dom!
Blev mycket fokus på ridningen mellan 2 hinder som stod lite svårt men de är viktigt att lära sig svåra anridningar!

Nu sitter jag ny duschar i soffan med tända ljus & en go brasa på.
Neo & Dennis är oxå i soffan hos mig, mysigt!

Imorgon är jag ledig men ska iväg på ärenden. Massor måste göras, spån & hö ska hämtas tid kimsan.
& neo ska få en overall, vilket verkligen behövs nu när de är så kallt ute. Men får se om vi hittar någon!

Skriver intressant inlägg om hur veckan ser ut sen!
Något mer ni vill läsa om så kommentara!

/e


Resan med kimsan

Har fått många frågor där ni undrar vad de kommer sig att jag köpte ett varmblod med tanke på att jag red ponny upp till högre klasser i hoppning, & varför jag inte satsade på storhäst och hoppning.
Jag ska berätta det för er.

Vet inte om alla vet det, men efter "ponnytiden" så skaffade jag en STORHÄST, men det var oxå ett VARMBLOD. Blev bara så av olika anledningar! Gillade honom starkt!
Hoppade hus, galopperade rent & gick fint i form och bar sig. Hoppade aldrig något mer en pay and jump på honom.
Sen såldes han till min brors tjej, ( var ju gravid & tjejen som köpte honom kände jag väl) därför visste jag att han skulle få det bra.

Jag red lite till & från på mammas ungponny Surprice. Efter att jag fått barn. Sen fick jag förfrågan om att ta hem en ponny till försäljning & de gjorde jag. Efter ett tag hos mig åkte han hem igen. & några dagar innan han åkte hem så hittade jag kimsan på annons. Åkte dit & när jag såg henne direkt så kände jag att denna ponnyn vill jag ha. Provred inte, valde att avstå av olika själ!
Dagen efter jag tittat på henne kom dom till mig med henne. Hon var så himla bitchig, men de var lugnt!
Jag valde att testa att rida henne redan första dagen, eller slängde upp isa(lillasyster). Gick bra!
Jag har kämpat mycket med denna ponny. Gick ifrån att vara helt grön till att hoppa bana på 120 & gå i form i rena gångarter. Mycket svett & tårar! Men visste att innerst inne va detta en galet bra ponny!
"lämnade bort" henne i sommar & när jag fick tillbaka henne bara ca 2 månader senare var de inte samma välridna ponny jag lämnade ifrån mig. Hon sparkade i väggarna, var sur & hade inte samma känsla alls längre! Tappat självförtroendet totalt. Säger inte att detta är pga dom som hade henne utan kan bero på mycket annat vilket jag tror de berott på! Inget fel på dom som hade henne, dom har skött henne jätte bra! Jätte nöjda med dom!
Men iallafall när hon kom tillbaka till mig så fick jag börja av allt ifrån början igen. Just nu jobbar vi på att få tillbaka självförtroendet.
Jag vet att de är mycket jobb kvar men hon blir bättre för varje vecka. Jag vet att denna ponnyn kommer gå långt, hon har ett hjärta av guld & är grymt bra! Jag kommer aldrig sluta kämpa med henne för vi ska nå toppen!
Jag vet att VARMBLOD är en bra ras med mycket vilja & för att komma framåt så behövs mycket vilja!

Nu kämpar vi på extra mycket!

Sluta aldrig kämpa för något du vill nå upp till!
/e


Hatar

Jag hatar då menar jag bokstavligt talat HATAR att bestämma saker & sen sker dom inte!
Fast vem gör inte de?
Planerna ändras totalt ikväll!

/e


Hemma & vänder

Hellu!

Hemma efter en kalas för Mormor,
Jätte trevligt & jag gillar att göra mormor glad vilket hon blev idag! Underbart.

Nu har jag precis slängt i mig lite mat & ska göra mig i ordning för att dra in till stan och kolla bio med min fina vän! Längesen jag gjorde ngt nu så de ska bli skojsigt!

Hoppas alla får en underbar lördag!

Saknar min lilla kille❤

/e


Gårdagens pass

God morgon!

Blev en tur nere i manegen igår. Red henne på hacket, & hon gick galet bra på de. Red igenom henne i alla gångarter utan problem & hoppade även på hacket utan margingal. De gick skit bra! Riktigt nöjd över henne!
Tror de är bättre att hoppa på de för då "måste" jag släppa fram henne & de passar bra för henne.

Efter ridningen blev de köra en sväng via jobbet & sen lämna Natalie i Partille( red med henne). Sen bar det av in till stan för att hämta stora syster som varit ute & jag säger ingen kommentar hur resan hem gick. Säger bara glad att de inte var min bil. Haha!

Var hemma vid 11 tiden igår kväll då blev de nästintill gå tills sängs direkt! Var så himla trött.

Nu har jag ätit Frulle& duschat. Ska snart göra mig i ordning för kalas hos mormor. Ska bli så roligt att göra ngt speciellt för henne! Hoppas denna dagen blir som hon tänkt sig för de är hon verkligen värd! ❤

Kanske blir dålig uppdatering idag pga kalas osv, men skriver såklart så fort jag får tid!

Kimsan blir skött & riden av medryttaren idag! Så hästfri. Får se vad dagen bjuder på då.

/e


Höst promenad!

Höst promenad med min FINASTE neo & vovven. Så mysigt! ❤


Fredag!

Hellu eller god morgon!
Skulle egentligen jobbat idag men fick vara ledig. Skönt!
Neo är hemma ifrån dagis med mig idag, han har sovit jätte dåligt inatt. & stackars älsklingen har tagit hand om honom, sen gått direkt till jobbet utan sömn!
Iallafall har vi ätit Frulle & myst lite nu. Ska snart åka vägen om stallet & fixa innan vi ska åka till Willys & handla lite mat!
Ska även ringa & fjäska med min mamma så jag får tvätta lite jackor hos henne.
Men nu måste jag fixa mig, är galet kallt ute oxå.

Kimsan ska gå ett pass i manegen kväll!

Ha en underbar fredag alla! /e


Finaste

Världens finaste son!
Jag älskar dig mest av allt! ❤


Träningen!

God kväll!

Idag har de ju varit gymkhana träning. Blev jag, Becca, Cicci & Andrea. Måste säga att jag tycker alla red jätte bra, även om vi missar så har vi alltid väldigt roligt. & de är det som är viktigast tycker jag!
Träningen för mig & kimsan gick bra, hon hade mycket energi & busade en del men vad gör de när jag inte har några större krav än att ha kul. Eftersom hon busade för hon tyckte det var roligt så gör de inget! Tränar ju för att få tillbaka hennes självförtroende & att ha kul!
En del missar men inga större!
Hon var så lugn utan ett ända luft hopp på sista grenen så jag glömde hur svårt de var att rida en "lätt" häst!
Är van vid att få sätta ifrån mig saker i luft hopp osv.
Men jag är väldigt nöjd över min bus ponny!

De var dock väldigt kallt idag på kvällen, märks att de börjar bli vinter. Men vet ni vad,de är mysigt med vinter!
Snö, massa mys inne framför brasan, lucia bak, julklapps handling & inslagning, göra allting omkring jul, nyår & massa massa mer! Massa mysiga saker.
Dock gillar jag inte massa kläder, broddar, och inte kunna rida över allt. Men de blir ett problem att fixa senare när de väl gäller. Vid nästa skoning ska iaf sulor sättas fast så man slipper alla styltor!

Nu blir de läsa lite bloggar innan man ska sova. /e


Träningen

Uppdaterar snart hur träningen gått :-)


Lunch i solen!

Just nu sitter jag på lunchrast på jobbet, de är så himla soligt & gott ute så jag tog mig en lunch i solen. Får passa på för snart kommer vintern & då lyser inte solen lika mycket!
Till & med varmt i solen.
Snart blir de jobb ett par timmar till.
Fast jag klagar inte, jag tjänar pengar!

Saknar mina finaste massor! ❤

/e


Jätte kallt!

God morgon eller ja jag har ju varit vaken sen kl 06 så är väl snart lunch för mig.
Iallafall myst med sötnosen, ätit frukost & ska snart fixa matlådor för idag.
Fast just nu dricker jag varm blåbärs soppa, måste bli frisk!
Idag blir en lång dag hemifrån.
Jobbar mellan 11-17 sen blir de gymkhana träning kl 18. Så de blir väldigt stressigt där med att hinna äta middag innan träningen så ska göra matlådor & trycka i mig under jobbdagen. För energi måste man ha innan man ska träna.

För övrigt är de -3 grader ut, Burr vad kallt!
Jag som inte har någon vinterjacka heller, eller har ju min skinnjacka med päls men den räcker inte nu. Så när lönen kommer blir de en ordentlig vinter jacka. Har faktiskt ingen att ha i stallet heller, men får fixa en dit oxå!
Av någon konstig anledning så har mina vinter jackor försvunnit sen förra vintern. Dom gör väl någon annan lycklig nu!

Har inga större mål med träningen ikväll med tanke på att hon gått ganska lugnt denna veckan, men ska lägga mycket fokus på att hänga med henne, då hon är otroligt snabb. Vänder runt saker på ett röda, inte riktigt så man hänger med. Sen ska jag försöka få det att flyta på på ett annat sätt! Mycket fokus på mig själv i denna träningen! :-)

Skriver mer under dagen!
/e


Lill lördags mys!

God kväll!

Slutade jobbet 2 timmar tidigare för vi var på tok för mycket folk! Men de gör inte mig så mycket!
Blev att åka hem & kolla maten hemma och ta med Sötnosen neo till ica & storhandla. Älskar ju när de finns massor att välja på!

Nu har lilleman somnat & jag sitter ny duschad i soffan & ska snart få fot massage av min snygging! Underbart.

Min medryttare har ju ridit kimsan idag, hade inte gått så bra. Men de är inte så konstigt för hon vilade i måndags & skrittade bara igår så hon hade massor med energi idag. Lilla busan!

Kommer ett inlägg snart ang målen med kimsan osv.

/e


Jobb

Om 1.5 timme börjar jag jobbet! Då blir det jobba kväll!
Kimsan blir riden & skött av medryttaren Melissa.
Så jag är hästledig!

Spenderar hela dagen med min underbara neo! ❤

/e


Framtid

Dehär med framtid. Vem tänker inte på vad som händer när man blir större? Vad kommer jag bli? Vad vill jag bli osv.
Jag är en sån som tänker mycket på det. När jag var yngre var de inget snack om saken jag skulle bli proffs ryttare.
När jag kom upp i tonåren ändrade jag mig helt. Nu ville jag bli make up artist.
Efter yttligare något år ändrade jag mig, då skulle jag bli florist.
Så blev det, jag hoppade på florist linjen & trivdes bra i min lilla klass. Men redan i de första året blev jag gravid & skulle få neo så jag hoppade av skolan.
Började jobba efter neo kommit ut, tänkte att skolan fick vänta. Trivdes så bra med att jobba.
Förra vintern tog jag upp skolan igen & började plugga upp mina betyg på KOMVUX.
& nu är jag lite pluggare & lite jobbare. Trivs så himla bra på jobbet, vill jobba med människor.
Men har länge slått mig tanken att kanske dags att hoppa på en riktig utbildning så jag blir något istället för att plugga lösa ämnen, då får man ingen inriktning direkt så jag har nu tänkt igenom detta.
Så nu mina kära läsare så har jag ansökt om en inriktning & ni kommer inte tro era ögon när ni läser detta men har sökt till OMVÅRDNADSPROGRAMMET!
Vet att många nu tänker, herregud varför just de programmet. Men därför ska jag besvara eran fråga.
Jag vill jobba med människor, gillar att göra folk nöjda & är inte rädd för att ta i. Tror precis som min mormor att detta är ett program för mig. Så nu hoppas jag på att komma in på detta efter jul.
Kommer bli mycket plugg så kommer inte kunna jobba så som jag gör nu. Men hoppas på att få behålla jobbet som extra vissa kvällar & ibland helger. För även om jag går i skolan så måste inkomsterna in. & jag trivs ju så bra på jobbet. Vill inte bara lämna alla!

Sen är ju min tanke att kunna jobba inom äldrevården när jag är utbildad! Detta är en linje som kräver mycket plugg & tid så de blir mycket energi till de. Men jag vet oxå att jag kommer få ut något bra utav de.

Rädslan för att få dåligt med tid till familjen & kimsan finns lite där men samtidigt är jag väldigt bra på att planera dagarna så detta ska inte vara några större problem!
Jag hoppas verkligen jag kommer med för jag ser så mycket fram emot att börja plugga inom en inriktning igen!

Så mina läsare nu vet ni vad jag vill bli när jag blir större. Vad vill ni bli?
Kommer även inlägg ang hästfronten hur de kommer bli inom snar framtid! Så håll utkik.

/e


Glad kille

Mammas fina prins har handlar årets första pepparkakor & är jätte glad för de! Sötnos ❤


Framtid!

Nu har jag bestämt lite mer ang min framtid & kommer berätta detta för er lite senare ikväll alt imorgon förmiddag! De är en mycket stor omställning.
Håll utkik!

Sitter just nu framför en brasa & bara myser!

/e


Älg

God kväll!

Idag har jag varit hemma en stund själv på kvällen med lilleman medans stora killen var på gymmet, (brukar vanligtvis inte vara ensam hemma). Men iallafall var jag det nu & precis när jag skulle lägga lilleman så kollade jag snabbt ut igenom fönstret i vardagsrummet & så tyckte jag att de såg ut som någon som gick utanför med ljusa byxor, blev lite nojig och gick in för att lägga lilleman. Sen gick jag tillbaka till vardagsrummet & skulle kolla ifall de kanske var så att jag inbillade mig att någon var utanför(har själv på mig ljusa byxor så kanske var mina som "speglade" sig) men då såg jag dom igen, gå tvärt emot så som jag gick. Blev skit rädd & tog min telefon med till toan & ringde stora killen som kom hem. Sa att jag bara nojade & jag kände mig lite dum som stört hans träning. Men var så rädd!
Men så efter en stund här hemma så tittade älsk ut igenom fönster & fick syn på dom ljusa byxorna, skyndade fram till fönstret & se vem de var. Vet ni vad som står utanför då?
Jo 1 mega stor älg med vita ben & 2 kalvar. De var dom som bar dom ljusa byxorna så inte inbillade jag mig inte!
Skönt att veta vad de var, så man kan vara lugn! Är jag dock alltid med älsk hemma för han är min skyddare! Min & Neos hjälte! ❤


Mys

Skönt med en lugn kväll, lilleman & jag tittar byggare Bob filmen, snart ska jag lägga sötnosen och ge er massa smaskig info! Så håll koll.

/e


Ridtur

Ut & rida i skogen på min fina ponny men bästa Anna&Cassina! ❤


Lunch!

Hemma & lunchar snabbt med lilleman. Snart ska han till farmor & faster medans jag drar till stallet & rider!
Har inte hunnit hälften av allt jag skulle gjort idag, men de får bli som de blir! Måste ta de viktigaste. :-)
/E


Heldag!

När man ändå är ledig så passar man på att boka upp hela dagen, typiskt mig!
Men idag blir de iallafall stallet en stund & fixa snart, mormor & hälsa på( är så himla roligt att hälsa på henne för hon uppskattar verkligen det, försöker göra de så ofta jag kan), göra ett ärende i stan, stallet igen & rida med finaste vännen Anna, hem och äta middag med mina finaste & ikväll träna min kropp, underbar dag. Massor med saker att göra & vet ni vad de bästa är, jag har heldag med lilleman. Helt galet bra!
så nu vet ni hur min dag ser ut, ska även försöka smälla in lunch & mellanmål på detta, lycka till typ ;)

Skriver under dagen! Hoppas ni får en härlig dag. /e


Tidig ledig morgon.

God morgon.
Är uppe tidigt denna ledig morgon, prinsen väckte mig. Nu ska vi gosa en stund innan frukost. Så härligt att spendera sin förmiddag med denna sötnosen! (se bild nedan)

/e


Mysmåndagkväll!

God kväll.
Är hemkommen ifrån stallet nu eller ja för en stund sen. Blev ingen ridning, dels hade kimsan gått ute hela dagen & sen var de ganska kasst väder så valde att istället pyssla om henne till max & bara mysa en massor. Var hur skönt som helst!
Satte även upp lappen ang haloweenhoppnigen, om de är någon som är intresserad av att vara med på träninghaloween hoppning så släng iväg ett mejl till mig, vi håller till i Landvetter närheten av Göteborg. Min mejl adress är [email protected]

Efter stallet blev det iallafall dusch direkt när jag kom hem för jag frös faktiskt en del trotts att jag hade tjocktröja,dunväst,halsduk & vinter jacka. Märks att jag inte är frisk än. Men inte tänker jag hålla mig ifrån stallet för de.

Jobbet idag gick bra, så skönt att vara tillbaka. Tycker verkligen de är super kul att jobba! Roligast är de när det är massor att göra så man får springa massor bakom kassan. Haha!
Men känslan av att göra kunder nöjda är underbart! & mina bra arbetskamrater är helt awesome! Skönt med ett gäng i samma ålder som mig!

Inte blivit så mycket tid att fixa hemma eller umgås med min fina familj. Kvällen spenderas iallafall med min stora prins, ska faktiskt titta lite tv oxå, så mysigt att höra regnet på utsidan när man själv sitter inne i soffan med en filt runt sig.

Min lilla prins neo sover gott i sin säng! Inte hunnit spendera särskilt mycket tid tsm idag, men imorgon ska vi ha hela förmiddagen med massa bus! Så underbart! & vi ska ha hela kvällen imorgon för oss själva, mamma & son tid! Älskar de. Fast jag älskar neo ännu mer. Världens finaste lille kille! ❤

Nu blir de kolla tv & om jag är riktigt snäll så kanske jag får massage av min fina pojkvän, känner att mina fötter behöver det! :-)

/e


Jobb-hem- stall-hem

Ganska nyligen hemkommen ifrån jobbet, bara hunnit slänga i mig lite onyttig mat, toast!
Snart ska jag byta in & bege mig till stallet, får se ifall jag rider eller bara åker upp & pysslar. Beror helt på om de regnar eller inte. Blir iaf en barbacka tur ifall jag rider med tanke på att hon tävlade igår så vill jag bara ut & sträcka på henne idag.

Skriver mer när jag kommer hem!
Btw saknar min fina son som inte hunnit träffa sen i morse. ❤

/e


God morgon!

God morgon!

Jag & lilleman har varit vakna sedan kl 06.45 men har tittar lite byggare Bob film & jag har tittat lite på hästsport affärer, dags för vinterkläder snart. Kylan kommer snabbt när den väl anlänt. Men visst är de mysigt med vintern? Jul, tända ljus & massa god varm choklad framför en brasa. Jag tycker det är helt underbart. Dock är de lite jobbigt när fingrarna & tårna fryser till is. Men är man ryttare så är man! En ryttare är tålig!

Jag har redan hunnit äta frukost & som alltid blev det en stadig sådan, mannagrynsgröt med iskallt vatten!
Finns ju ingen bättre dricka än vatten, för den renar verkligen kroppen & man känner sig inte lika snabbt törstig!

Om en stund ska vi göra oss i ordning, lämna lilleman på dagis & jag ska en snabb sväng om stallet & fixa innan jobbet. En skön jobb dag 11-17. Älskar såna pass! Då är man ledig på förmiddagen & kan fixa lite nödvändiga saker & umgås med sin son. & på kvällen hinner man stallet efter lilleman somnat, underbart!

Jag känner att efter att jag varit sjuk nu och inte kunnat jobba så har jag bestämt mig för en ny tändning & ska verkligen satsa & kämpa för saker och ting på ett annat sätt!
-ska satsa på jobbet
-ska satsa på att spendera så mycket tid jag kan med neo
-ska satsa på hästen för att verkligen utvecklas & lägga ner lite extra på henne!
-ska lägga upp form av scheman så jag får till de med städning, matlagning & handling hemma osv. Allting måste verkligen rulla på nu. Trött på att ta dag för dag & "missa" massa saker!
-Så jag kommer dela med mig av mitt träningsschema för både mig & kimsan!
& massa annat smått & gott!
Kommer även börja lägga upp outfit på bloggen inom kort för både vanliga kläder samt ridkläder.
Kommer även hålla i bloppis & blogg tävlingar! Vad tycker ni om detta?
Var inte rädda för att kommentera. Har ungefär 150-200 läsare men få kommentarer. Våga kommentara. Både minsta bra & mer bra saker! Allt är bra!

/e


åsikts inlägg

många har åsikter om varmblod/travare för blir detta dagens ämne.
 
jag har själv ett varmblod.
förr när jag tävlade ponny på högre nivå i hoppning så var det faktiskt en d-ponny jag gillade väldigt mycket som jag ofta tittade på när den tävlade. tyckte den var kvick och rädd om benen, efter ett par tävlingar så fick jag reda på att denna ponnyn var ett varmblod. väldigt sällan man ser ett varmblod tävla upp till SM i hoppning. fast jag tror inte det beror på att tekniken inte räcker till för varmblod för jag vet personligen att dom är bra på det man skolar dom till. det är verkligen en ras med hjärtat på rätt ställe!
jag har haft 2 varmblod i mitt liv, först en storhäst som hoppade grymt bra. & nu kimsan som har en otrolig kapacitet men måste träna på ridningen mellan och innan hinderna, det är något varmblod har lite svårt för med tanke på att dom inte har helt ren galopp och har lika lätt att bära sig som en "vanlig" ponny/häst. detta tror jag är en stor annledning till varför inte fler folk har varmblod, för de är mycket jobb med dom.
jag har en del kompisar som har varmblod som är duktiga men inte "vågar" komma ut och tävla för dom är rädda för allas snack. tyvärr är det så att många klankar ner just denna rasen vilket är otroligt dåligt. ett exempel är bara idag när jag var på tävling och en ponnymorsa kommer fram till mig för att berätta hur ful min häst var för hon hatade travare, " dom är hemskt fula & kan ingenting". USCH!
Hon berättade att hon köpt en ren hopponny till sin dotter, ponnyn tävlat högre klasser.
dottern går in & rider sin 60 runda utan att komma runt, går in igen & kommer runt med x-antal fel.
jag går in & nollar min 70 runda, kommer ut ur banan & möter mamman som fnyser åt mig!
kan ni tänka er vilket leende jag gav henne. fördelen är dock att jag aldrig tar åt mig av folk som säger negativa saker om mig eller min häst för jag vet att min häst är bra.
jag tror folk klankar på varmblod för dom är rädda att dom är bättre än sina " vanliga" hästar, precis som min ponny var idag. visst hennes häst kanske går bättre mellan hinderna men min häst tar sig runt utan fel.
det jag ville säga med detta inlägg var att jag tycker det är tråkigt med folk som har så mycket fördommar om varmblod, det är inte en dålig ras. jag tycker även om man tycker något så håll de inom er, nästa gång kanske det är någon som tar åt sig!
& alla ni som har varmblod som inte vågar ta er ut, ta steget. låt ingen trampa på er. ni är minst lika bra som alla andra.
 
 
det finns en sak som är otroligt bra. det finns ett eget ridtravarförbund där dom annordnar tävlingar för travare vilket jag tycker är skit bra. besök på ridtravare.se
hoppas de blir massa flera medlemmar så de blir massa mer tävlingar.
 
alla med travare, stanna inte hemma. anmäl er till tävlingar & ge er ut. ju fler vi blir ju bättre är det.
 
 
/e

Ingen film

Funkade inte att ladda upp filmen blev bara en bild, men ska försöka fixa de på datorn sedan så kommer film ifrån förra & denna tävlingen upp!

Ni får iallafall en bild till på min fina prinsessa! ❤


Film

Filmen ifrån tävlingen idag, dock vet jag inte om den kommer upp men gör ett test!


Fixa & trixa

Ikväll kommer jag fixa en del saker på bloggen för att få den extra bra & jag kommer börja köra åsikts inlägg osv. Statestiken blir bara bättre, roligt! Man känner sig verkligen manad att fortsätta blogga när så många läser & kommentera gärna mer! Alltid roligt både om de är bra eller mindre bra kommentarer! Kritik behövs!

/e


Premiär

Äntligen premiär för solsidan 3, älskar verkligen den serien! Synd bara att den bara är 30 min, hade hellre sett att varje avsnitt var 1 timme utan reklam! 👍

Skriver mer efter programmet! Massa info om veckan väntar.
/e


Galet nöjd!

Heeellluu!

Nu är jag hemkommen ifrån tävlingen eller jag kom hem för ett litet tag sen men var så himla hungrig så var tvungen att dra i mig mat!

Iallafall gick de otroligt bra idag, inga problem att köra, lasta eller ha med sig min fina ponny på nya ställen. Helt underbar!
Det var inomhus & kimsan skötte sig så himla bra.
Melissa hoppade en 50 runda & gick felfritt.
Jag red först fram i ca 20 min, red henne mjuk & hon var så himla bra. Lyssnade på varje liten rörelse!
Hoppade fram & hon gick så bra. Väl inne på banan så hoppade hon allt felfritt, lyssnade på mig. Dock är de fortfarande träning mellan hindrena som behövs för hon är fortfarande väldigt "jobbig". Men hon är bättre! Hoppade massor med läskiga hinder idag. Orange, knallblått plank, grind under oxer, segelbåts hinder osv. Men kimsan tittade inte på ngt bara hoppade. Hon var så himla possitiv idag, inget grinande änns när någon red rakt in i rumpan utan hon bara gillade läget & koncentrerade sig på ryttare & sig själv. En sån himla bra dag! Sjukt underbar ponny!
Blev en 70 rundan, & där tänker jag hålla mig tills vi har balansen att hoppa högre. Visst kan vi göra de nu men de är inte schysst mot varken mig eller kimsan. Vill ha självförtroendet & balansen inte vill klättrar oss uppåt. Har inte precis brottom!

Märktes verkligen att man var ute på ponny tävling igen för ponny morsan började klanka på hur dåliga varmblod var osv. Men vi visade dom hur bra faktiskt min "fula & hemska travare" är. Dessutom tar jag inte åt mig av folk som snackar skit för jag vet att mitt lilla varmblod är bra. Så de så!

Nu ska jag vila & sen spendera tid med min familj, fixa lite sysslor hemma. Mys!

/e


Sällskap

Detta är mitt ursöta frukost sällskap, mamma goding! ❤


Frukost

God morgon.
Just nu sitter jag & äter dagens viktigaste mål. Blir då mannagrynsgröt med varm choklad. Mums!

Om en stund ska jag byta om & åka till stallet för att hämta min fina ponny för att åka vidare till tävlingen. Yeey!

/e


Lördag kväll

God kväll!

Somnade en snabbis på soffan förut innan middagen så var väldigt pigg på kvällen. Åkte till stallet & fixade lite inför tävlingen imorgon, första gången jag ska tävla utan mamma. Undrar hur de ska gå.

Kvällen har spenderats med mamma & lillasysters pappa igenom att ösa spån till lillasysters hästar & tjöta massor, vad väldigt trevligt faktiskt! Som mamma säger, tur man har häst så man har något att göra hela dagarna.

Nu ska jag lägga mig & få lite massage av min prins & ladda inför morgondagen. Upp till stallet tidigt imorgon!

Hoppas min läsare har en bra lördags kväll för de har jag.
/e


Värd

Belöningen


Värd

Varm choklad & sockerbits godis, mums vad gott!
Detta belönar jag mig själv med efter en massa städ. Behövs en belöning för då är de roligare att städa.

/e


Städa

Hellu!

Jag spenderar lite tid med att städa, måste städa hemma. Hatar när de är stökigt men nu är de bara roliga saker kvar att göra innan de är dags att laga middag. /e


Fika

Fikar hos mamma/mormor med min fina son & lillasyster och självklart bästa mammi/mormor. ❤


Morgonmys!

God morgon!

Lördag morgon & jag kan absolut inte sova för den j*vla förkylningen. Helt täppt i både hals & näsa.. Usch! Vill bli frisk! Men nu ligger iallafall jag & finaste
Neo i sängen & kollar en av bästa serierna nämligen Desperate Housewifes! Saknar min fina pojkvän!

Längtar massor tills hästen står närmare hemmet!

/e


Fredag kväll

God kväll!

Jag har varit i stallet & ridit prinsessan, idag har hon varit så galet bra! Red i paddoken blev bara fokus på skritt-trav-halt osv. När hon skötte sig i de la jag även till bommar & ett hinder som vi rullade över ett par ggr, även i galopp! Hon var lite jobbig i vänster varv men gjorde inte så mycket för de utan lät bli att få henne att gå så mycket i form, bättre att hon bjuder på utan form än att bråka & få en ponny som blir rädd & "dummar" sig!
Kändes så otroligt bra efter passet idag. Känns bra inför söndagens tävling!

Skulle egentligen haft spa-kväll med älskling men mår ju inte så bra, varken jag eller han. Dessutom har jag inte sovit något i natt så tanken är att nu när bästa sonen sover så ska jag lägga mig i sängen & se en film som jag hoppas somna till. Måste verkligen ta igen sömnen. Går på överenergi & de är galet jobbigt!

Uppdaterar mera imorgon!
Hoppas mina grymma läsare får en bra fredags kväll. /e


Kurerar mig

Kurera mig med detta goda! Gott att vara sjuk ibland ;-)


Första tävlingen

Nu är första "tävlingen" inplanterad med kimsan. Blir redan på söndag. Men är fortfarande inom Göteborgs området. Kommer hoppa ett snäpp högre denna gången. Kommer även en film ifrån förra pay and jumpen, gick ganska kasst. För vi måste träna avstånd & ridning mellan hindrena! Men jag bjuder på filmen! Alla är inte bäst från början! /e


Pause!

Hellu!

Fredag & de betyder att älskling var hemma tidigt & vi åt en god middag. Fick en liten present av honom, underbara älskling! Jag bjöd ju honom på överrasknings middag igår så nu har vi "firat" våran dag. Kommer dock spendera kvällen med en form av spakväll för att få en underbar avslut av denna fina fredag!

Jag & neo har umgåtts hela dagen & varit iväg bland annat & handlar massor med mat hem, älskar när de är fullt med mat! Jag är ganska Mat galen av mig så måste ha mycket att välja på!

Just nu är mina 2 favoriter ute & fixar på huset & jag passar på att återhämta lite ork i soffan framför tven. Ska snart smälla i mig en glass oxå, bara ätit massor med godis & kakor redan. Snacka om tjockis! Haha.
Sen blir de hämta upp hö innan jag beger mig till stallet. Dock är jag så himla trött så idag längtar jag bara efter att sova tidigt. Men längtar även efter våran spa kväll, ska bli så skönt!

Btw så är jag fortfarande inte frisk, både tvärförkyld & febern är inte bättre. Jobbigt att inte kunna bli frisk, men de kanske jag blir efter min lilla spakväll! Den som lever får se, blir nog inget jobb imorgon heller tyvärr. Jag som saknar jobbet så himla mycket. Vill jobba ju! Men måste vara feberfri en dag för att orka.

Nu blir det iaf blir tjockissaker & varmchoklad innan jag ska åka till stallet. Även om man är sjuk så måste hästen tas hand om!

/e


Speciella dagen

3 år & 10 månader har jag varit tsm med världens bästa kille idag. Jag kan inte med ord beskriva hur lyckligt lottad jag är som får leva mitt liv med denna underbara kille.
Jag vet att alla snackar om mitt val att gå tillbaka efter de som hände men vet ni vad, denna underbara kille har verkligen besvisat att de är mig han vill ha! & nu gör vi allt för att få de bästa förhållandet ever!
Dennis är min kärlek, pappa till våran son, min bästa vän, den ända jag kan lita på & framför allt så stöttar han mig igenom ALLT, men han är rättvis när han tycker att något är fel så säger han de. En dröm kille.

Jag vet att min finaste läser min blogg så jag tänkte berätta för honom & er via denna att jag vill leva hela mitt liv med denna kille vid min sida, utöka familjen med honom & göra dom band vi har till varandra mycket starkare! Jag vet även att vi klarar allt tsm, Dennis är en kille med världens största & finaste hjärta! En dröm kille helt enkelt! Innan jag blev tsm med honom så trodde jag inte att de var möjligt att en sån kille fanns, bara på tv. Men jag fick en sån fin! Kommer ALDRIG släppa taget om honom! Jag ska leva med honom resten av mitt liv så är de bara!

Dennis jag älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna beskriva för så fina ord finns inte!
2008-12-05, dagen jag alltid kommer minnas! Föralltid ❤

/din bara din Emelie!


Frukost

God morgon, eller ja. Jag har ju inte sovit ngt inatt så för mig är de inget god morgon. Men för alla ni andra som sovit!
Har precis ätit en stadig frukost, gröt & ett glas vatten. Nyttigt & mättande!
Frukost är de viktigaste målet, iallafall för mig. Får jag inte ätit en ordentlig Frulle så blir jag orklös & mår inte alls bra! Känns så skönt att starta dagen med energi. Extra bra nu när jag är sjuk då behövs energin mer än någonsin typ.

Om en liten stund ska jag & neo på ärenden. Måste göras även om orken inte riktigt finns, men men bara göra de. Sen i eftermiddag så ska jag byta sängkläder, handdukar osv. Känner att de behövs nu när vi är sjuka så vi får vädrat & kan bli friska någon gång!

Ska även upp till kimsan & rida. Mycket skritt till trav till halter. Måste träna träna träna.

/e


Fina killar

Eftersom alla i min lilla familj är sjuka så sover vi tillsammans. Så himla gosigt att trängas i stora sängen med 2 underbara killar, jag tog en kik på dom & insåg att jag måste verkligen ha världens finaste killar. Lyckligt lottad som får leva mitt liv med dom. Jag älskar er Dennis & Neo! ❤


Mål med kimsan

Jag har satt upp lite mål med kimsan nu.
*få henne att lyssna på skritt till ren trav
*våga låta galoppen komma fram utan att arbeta så
*mycket bommar för att stärka hennes självförtroende
*rida mycket ut & få henne att lyssna på mig istället för att busa
- målen ska vara "klara" till näst nästa vecka så har lite mer än 1 vecka på mig & då är tanken att detta ska funka men jag tror absolut inte de ska vara några problem för hon är så himla villig. Prinsessan!
Ska bli ännu bättre & finare än vad hon vad förut! ❤


Mitt i natten

Hellu.

Just som rubriken lyder så är de mitt i natten, jag kan inte sova för näsan rinner så mycket hela tiden & ögonen kliar. Jobbigt att vara sjuk! Tur att jag har bloggen att skriva lite deppshit på!

När jag ligger här så började jag tävla lite, saknar att hopptävla så otroligt mycket! Som alla kanske inte visste så är min ponny ett varmblod, får ofta mycket kommentarer att man inte kan göra lika mycket med dom. Ska berätta för er att jag kan göra exakt samma saker som du kan göra med din ponny/häst. Jag rider gymkhana där smidighet har mycket betydelse & de går galant med min ponny, jag rider dressyr där vi kan gå i form i samtliga gångarter, & vi hoppar där vi klarar allt ifrån bomövningar till banor på lite högre nivå. Jag säger inte med detta att vi är klar utbildade för de är vi absolut inte. Vi har lång väg kvar, men vi är en bra bit påväg & jag kan använda min ponny till vilken disciplin jag vill trotts att hon är varmblod. Tycker de är så himla fel av folk att klanka ner på den rasen för de är en otroligt fin ras med mycket vilja & en otrolig kämparglöd! Jag vet av erfarenhet att lägger du ner jobb på ditt varmblod så får du tillbaka de på ett grymt bra sätt. Så sluta klanka på rasen & testa att lägg ner jobbet så får du själv se vilken fin ras de är. Visst de kanske är mer jobb än andra hästar men vet ni vad, de är värt de!


/e


Mamma

Glömd berätta att mamma tränade gymkhana idag & var jätte bra! Hon har lätt en plats i laget! Världens bästa mamma. Vi älskar dej ❤


Tävling

Inom kort kommer en tävling upp på bloggen, kommentara ifall du vill detta ska genomföras! Minst 15 kommentarer annars blir d ingen!/e


Fredag 5/10- speciellt

Imorgon mina vänner är de en speciell dag. Fredag 5/10.. Försök att lista ut vad, den som gissar rätt för en länkning!


Träning&sjuk= ingen bra kombination

Hellu eller god kväll kanske man säger!
Dagen har verkligen flytit på snabbt, hunnit med massor!
*varit hos världens bästa mormor, alltid lika roligt att åka dit. Neo hade skit roligt med henne idag oxå så d var extra bra!
*bjudit på överraskningsmiddag för mina pojkar, blev pizza! De var som verkligen värda!
*spenderat hela min torsdag /dag med världens bästa son, så himla skönt att vara med honom. Han är roligt, hjälpsam & helt enkelt bäst!
*trotts att jag har feber & förkyld som en vet inte vad så gav jag mig bort för att träna gymkhana, var ju terminens första träning så ville så gärna vara med. Jag ångrar dock de eftersom jag blev mer sjuk nu. Ligger helt död i sängen & har ont i hela kroppen.
Men åter till träningen, som jag kanske berättade så ska kimsan ridas lugnt för att få tillbaka självförtroendet & glädjen! Tänkte mig att bara rida lugnt men hon var så taggad & i början gick de sådär men efter ett par minuter när jag över öst henne med beröm så blev hon hur glad som helst & gick hur bra som helst! Den ponnyn ger en verkligen hela hjärtat om man ger henne de samma! Känns så himla bra att de gick så bra idag för nu känner jag extra mycket för att kämpa med henne, fina kimsan!

Men nu ligger jag helt död i sängen, mår verkligen skit!
Inget jobb imorgon utan jag ska spendera dagen med neo & bara ta de lugnt. Skriver mer imorgon /e


Frågor & svar!

1. Vad är ditt mellan-namn? Frida Nathalie
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Emelie, är nöjd med de
3. Är du i ett förhållande nu? Ja
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Snart 4 år
5. Vem var du tillsammans med sist? Dennis
6. Får man fråga varför det tog slut? -
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Klart
8. Vem vet mest om dig? Dennis, den ända jag litar på till 1000%
9. Vad gör du på fredagskvällar? Olika men oftast spenderas den med min familj / vänner!
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Hamilton, lätt!
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? -
12. Har du någonsin varit full? Ja
13. Har du testat droger? nej
14. Röker du? Nej men har gjort
15. Snusar du? Nej
16. Saknar du någon just nu? Aa, min pojkvän!
17. Hur mår du idag? Sjuk annars bra!
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 1.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Vet inte, förmodligen spenderade jag tid med finaste killarna!
20. Bästa minnet från sommaren? Alla saker har ett eget minne
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Danmark
22. När var du där? För 3 årsen & firade min & Dennis 1 årsdag, mysigt!
23. Är du rasist? Nej
24. Har du helt svenskt ursprung? Nje, lite finsk
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? Svenska
27. Ser du fram emot någonting just nu? Att min dröm blir verklighet! Låt vintern gå fort!
28. Sköter du skolan? Ja
29. Vad hade du för betyg förra terminen? -
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG!
31. Vilket ämne var det? Svenska/matte
32. Har du fått ig på ett prov? Ja
33. Har du spelat/spelar du i ett band? nä
34. Anser du dig vara intelligent? Oja!
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? När jag varit mamma! Inget slår känslan av att ha ett barn!
36. Vilken va den värsta tiden då? När inte vågade äta pga allergin
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nope
39. Har du haft sömnproblem? Nje
40. Hur ofta gråter du? Sällan, måste vara något riktigt jobbigt, jag är ganska stark!
41. Vad gör du när du mår dåligt? Är med min ponny eller neo
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Dennis
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej!
44. Vilken klass går du i nu? KOMVUX
45. Vilken skola? Mölnlycke
46. Har du varit otrogen någon gång? Nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja
48. Är du stolt över dig själv? Ja!
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Behandlar alla som dom behandlar mig!
50. Vad får du ofta komplimanger för? Ögonen, leendet, rumpan & magen! ;)
52. Cider eller öl? Cider
53. Har du några talanger? Tror inte
54. Vet du om någon är kär i dig? Ja
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja, dom är mitt allt!
56. Vad står det i ditt senaste sms? Jag vet men måste fortsätta jobba, jag älskar er mest <3
57. Hur lång är du? 1.64 cm
58. Hur mycket väger du? 48-52 kg, går upp & ner i vikt hela tiden
59. Vilken storlek har du på kläderna? Xs, S
60. Har du svarat ärligt? Ja



Kanelbullensdag!


Idag är de kanelbullens dag vilket betyder att man ska äta massor med bullar, mums!

Eftersom jag är ledig idag så ska jag passa på att umgås med min fina son. Vi ska snart göra oss i ordning & dra iväg på äventyr. Blir stallet, mormor, fika & massa bus! Finns inget bättre än att umgås med sitt fina barn. ❤

Ikväll ska jag träna gymkhana på kimsan, blir till att rida en lugn träning då vi precis börjat om allt från början & ska låta allt gå i lugn takt. Så de blir en träning med mycket lydnad & att vi har kul. Ingen press!

Idag är de regn igen, så tråkigt att de alltid ska regna! Man kan inte göra mycket utomhus aktiviteter alls. & dessutom är jag fortfarande sjuk. Lär inte bli frisk om jag ska ut & träna i regn. Men de är värt de, för jag behöver träningen.

Ny schemat med kimsan kommer senare idag!

Nu titta Greys innan vi ska fixa oss. Massor står på schemat idag, underbart!
Hoppas alla mina grymt bra läsare har en bra dag. /e


Frågestund

Som rubriken lyder så tänker jag har en frågestund, man får fråga vad man vill innan kl 21 ikväll, mata på med frågor om allt möjligt! Ser även att statestiken växer vilket är otroligt roligt!
Kommer komma ut mer info om mig, min ponny & min dröm snarast!
Men nu dags för er att mata frågor. Alla frågor besvarats i ett inlägg. /e


Frukost

Nu är de dags för frukost!
Natten har bestått av ingen
sömn,kollat desperate med min
underbara son!
/e


Lycklig tjej!

God kväll!

Ikväll fick jag veta en sak som jag hoppas håller så jag kan vara en lycklig tjej som får sin dröm uppfylld!

/e


Sjuk-genom blöt & trött

Hellu!

Idag är jag sjuk, feber&tjock hals, inget roligt alls. Usch!

Varit slapp dag hemma & tittar gårdar för vet ni vad min dröm om egen gård finns fort & jag ska lyckas!
Begav mig till stallet senare på eftermiddagen för att skritta "Ove" en sväng barbacka med Melissa&kimsan! Självklart öppnade sig himlen när jag var ute & red så blev genom blöt, usch! Kan de aldrig sluta regna? Visst är de höst men de behöver inte regna konstant för de!

Snart blir de dusch, tända ljus & mys med mina finaste framför lite tv innan sängen kallar & jag ska läsa boken! Så skönt att läsa på kvällen, somnar mycket skönare då.

Imorgon blir de mys förmiddag med väldens bästa neo, hälsa på bästa mormor & hjälpa henne hemma sen hem igen & bjuda mina finaste killar på
Kanelbullefika eftersom de är kanelbullens dag imorgon & kvällen spenderas med gymkhanaträning!


Gårdagens ridning slutade med söndrig hjälm, krossat ögonbryn & skadad armbåge! Men jag lyckades iaf till slut! Ger man sig inte så går de.
Jag har mål & jag ska uppnå dom!

/e


Fullt upp!

Hellu!

De är verkligen fullt upp hela tiden, jobbar massor, försöker spendera så mycket tid som möjligt med min fina son! & på de har jag stallet.

Ang stallet så var jag så himla besviken på en sak igår så jag hade lust att sluta rida helt. Men efter mycket övervägande så bestämde jag mig för att ta tag hårt i detta & lösa mitt problem på bästa sätt!

Kommer även hålla kimsan i hård träning ett par veckor för att få tillbaka den fina ponny jag hade innan!

Jobbfronten är de massor med jobb nu men jag klagar inte, dels får man pengar för de & jag har så himla goa arbetskamrater så de är bara kul! Idag var vi nog absolut bästa gänget, iaf har de varit en av dom bättre dagarna på jobbet!

På neo fronten så försöker jag spendera så mycket tid jag kan med honom, tar varje stund jag kan. Bästa är att jag får vakna & umgås med min fina som varje morgon, finns ingen bättre start på dagen!

Kommer även att börja titta på resa för i november ska vi åka iväg med familjen & i december ska vi på spa helg för att fira våran 4 års dag, mysigt!
Längtar verkligen efter att åka iväg med fina familjen & bara ägna tid åt varandra. De behövs nu efter att man jobbar & inte ses alls lika mycket!
Ska även planera in en lite tripp över en helg i oktober för att hitta på ngt alldeles speciellt, allt är inte bestämt än men lutar åt detta! Fina lilla familjen ❤

Hösten har verkligen kommit nu, de är regn hela tiden & rått ute, usch! Men vad gör de när man sitter framför tven med en varm kopp choklad & brasan är tänd! Så himla mysigt med höstväder. Fast vet ni vad, jag längtar jätte mycket tills i vinter när julen börjar närma sig & man ska handla massor med paket osv, så mysigt med kylan & med alla belysning osv! Jag tror jag är en ganska mycket vinter älskare.
Dock är de mindre kul med broddar på hästarna, inte kunna rida någonstans, halt på vägarna & stelfrusna tår & händer! Men denna vintern blir de manege kort & hoppas på att man kan ta sig fram hela vägen till manegen! 👍

Nu ska jag hoppa i säng för imorgon blir de upp tidigt för att jobba! Älskar rutiner!

Neo ❤

/e