Lill-lördag

Nu ska jag ta mig ett gott bad, känner att det verkligen behövs!
Älskar att bada, tända ljus & go musik. Verkligen en avkoppling!

Tur att jag har världens bästa mamma, annars hade jag inte haft de såhär bra! ❤
/e


Onsdag

Hej.

Blev en tidig imorgon då jobb stod på schemat, gillas!
Lämnade dagis & åkte till kontoret, idag jobbade jag med en annan. Mycket trevlig & lätt att jobba med. Dagen flöt på bra, slutade för en stund sen & har nu bänkat mig i soffan för att vila en stund innan middag.
Får se vad jag hittar på sen, är ju inte allt för frisk, så vila hade väl inte suttit fel. Men jobbigt när dom ska jobba här sen, kan inte vila då.
Blir eventuellt hem till mamma & ta ett varmt bad i hopp om att bli frisk!

Skriver mer sen. En stunds vila står på schemat. /e


Tisdag

Hej.

Varit i skolan, skulle varit prov i svenska men var tydligen flyttat till fredag. Men hade iallafall lektion.
Sen iväg med syster & melina, fick även träffat Maja en snabbis. Mysigt!

Hem & fixa och hämta neo samt äta middag.
Vidare till stallet där väntade tindra på att få en ridtur, va ju rena isgatan så hon fick en lugn skrittur både på ryggen & med mig på backen. Men idag kände jag mig lite tryggare på henne, vet vad man ska undvika nu. Haha!
Kvällade & myste lite med oliver innan jag åkte hem.
Nu är jag hemma igen, har varit det ett tag & kvällen spenderas i soffan med neo liggandes i famnen & myser. Så himla underbart slut på dagen.
Hinner inte spendera så mycket dagtid tsm när jag har så mycket i skolan & allt så då får vi passa på att ha mystid på kvällen. Vilket uppskattas massor!

Imorgon ska jag jobba hela dagen, vilket jag ser fram emot massor.
Är dock rädd att jag börjar bli magsjuk för jag har haft kväljningar, ont i magen & mått as illa ända sedan jag kom hem i eftermiddags. Hoppas verkligen jag håller mig frisk, jag har verkligen längtat efter att jobba. Ska även jobba torsdag oxå. Så efter provena jag har i skolan på fredag kan sjukdomen slå ut Isf. Men tills dess får den vänta!
Men nu ska jag läsa boken & vila så jag blir frisk.
/e


Skolan

Hej.

Blev en mysig morgon med lilleman, en helt perfekt start på dagen.

Nu skola, uppdaterar under dagen.

/e


Dagen

Hej.

Varit en bra dag, härligt!

Blev en sväng till mammi imorse för att duscha & fixa mig innan banken sen lunch & mys med största syster & hennes underbara barn.
Lånade böcker på bibblan till neo, han älskar halvan böckerna så passade på att låna.
Hämtade neo & åkte hem. Lekte, åt middag & hade det trevligt.
Innan det bar av till stallet sent på eftermiddagen. Red mina andra storasysters ponny tindra, har ridit henne ett par ggr i manegen innan. Men aldrig ut & jag hade lite väl mycket otur med skrikande barn, pulkor & blinkande hundar, lite osäker var hon med det gick bra ändå. Nöjd över min insats!
Imorgon blir det en till sväng på henne igen, men då hoppas jag på att kunna rida liten i trav & galopp oxå. Idag blev d bara skritt.
Kimsan fick vila idag eftersom hon gått så mycket de senaste & ska ridas varje dag denna veckan. &
Imorgon är de medryttare!

Kvällen har bestått av mys & plugg.
Men nu ska jag läsa bok & sova.
/e


Glädjetår

Fällde precis ett par glädjetårar. Kan inte förstå hur glad jag blev för att få frågan.
Jag har fått förfrågan att vara gudmor till världens finaste melina, är så himla glad för det. Känns så himla speciellt!
Även att hon ska döpas med ett speciellt namn.
Stort tack för jag fått frågan, var såklart ett solklart ja!
Finaste mellisen! ❤

/e


Skolan

God morgon.

Denna natten har som vanligt bestått av på tok för lite sömn, men läst ut grymme boken.
Hoppas på att denna dagen/vecka blir mycket bättre än helgen. Känner verkligen hur toppen över iet kom när jag krockade igår. Fina bilen, lider verkligen med dig & din smärta, för övrigt är jag glad att jag satt själv i bilen när detta hände med tanke på hur fort allting gick & jag flög själv fram i ratten. Nä usch, vill inte tänka mer på det. Vill bara få det ur minnet & glömma det! Otäckt var det!
Nu satsar jag på en mycket mycket bättre vecka, idag är det skolan som gäller sen ska jag ta mig till ponnyn & rida, behöver rensa ut lite tankar. Så skönt att ha stallet då, kvällen kommer bestå av plugg, plugg & plugg! Har massor med sånt att göra, när man är klar får man nya uppgifter. Men men, bara gilla läget!
Nu ska jag & lilleman fortsätta mysa en stund i soffan innan d är dags för frukost!
/e


Mamma & son tid

Nu har vi mamma & son tid. Så himla mysigt!
Ville leka men neo ville inte, han är nog trött efter dagen. Så det blev godis(fick inget igår så blev idag istället), tänd brasa & en filt i soffan framför tven. Till på köpet har vi tittat hästhoppning & neo gillade det. Men nu är det barnprogram. Får variera lite! Så himla underbart att spendera tid med honom nu när jag varit så mycket i stallet i helgen. Behöver verkligen dessa timmarna med honom. Mammas prins! ❤


Hoppträningen

Hej.

Varit iväg till stallet & hjälpt Issa att flytta, så numera bor hon & hennes ponny i vårt stall. Gillas!

Myst hemma & lekt med lilleman. Om en stund ska jag åka & kolla på hoppträningen. Hade egentligen planer på att vara med själv men det är snöoväder ute & jag är inte riktigt "laddad" för idag så får bli nästa gång eventuellt. Men ska iallafall bort & titta. Lär sig på det med.

/e


Cecilia svaren

Detta är en tjej som är yngre än mig. Otroligt duktig på att rida, verkligen utvecklats massor!
Någon som alltid ställer upp, finns där & peppar en. Sån sjukt bra vän! Även fast det skiljer många år mellan oss så hjälper hon mig. Hon är otroligt mogen för sin ålder & en tjej som verkligen är en äkta vän!
Som alla kanske vet så hade jag tänkt lägga ner ridningen pga intresset. Men Cicci fick mig att tänka om, fick mig att tävla en extra gång. Ska jag verkligen ge upp denna fina ponny jag suttit och kämpat med? Ska jag verkligen bryta bandet mellan oss, det starka bandet som jag vet att hon bara har till mig. Nää det ska jag verkligen inte göra. Kimsan har utvecklats så otroligt mycket sen jag fick henne & Cicci fick mig att inse att man inte ska ge upp.
Cicci har sån himla vilja & energi. Hon satt i flera månader på en ponny som verkligen inte lyssnade på ngt, men hon gav inte upp vilket gjorde att hon lyckades! Detta gör att även när jag inte kan så tänker jag på Cicci, min häst har aldrig vägrat göra ngt men hon har svårt för det. Men kan Cicci så kan jag!
Jag har henne bakom mig i allt, hon är en tjej som står bakom alla som är hennes riktiga vänner!
Tack Cicci för du fick mig att tänka om. Allt har gått så snabbt framåt nu när jag verkligen vill kämpa. Längtar efter gymkhana träningarna & tävlingarna vi ska genomföra tsm! Så tråkigt när vi inte står i samma stall längre, men eftersom vi håller telefon kontakt så har vi inte tappat så mycket. & till sommaren blir det lättare när man kan rida ut tsm.

Måste bara säga till alla mina läsare, Cicci är en kämpe & därför har hon kommit så långt. Hon är en värdefull vän. Alla ni som känner henne, håll hårt i henne. Det finns få såna tjejer. Ärlig & stöttar till 110%, du är en riktig vän rakt igenom ❤

/e


Söndag

Hej.

Jag har varit vaken sen en stund tillbaka men ligger kvar i under täcket. Så skönt att bara ta de lugnt.
Strax ska jag gå upp & äta frukost sen fixa mig för stallet.
Ska hjälpa Issa att flytta alla sina saker & häst till mig idag. Ska verkligen bli jätte roligt att stå tsm!
Sen får vi se vad jag hittar på, men först på listan står flytt & fixa lite till i stallet för allt är inte klart än!

/e


Sur

Känner mig verkligen så SUR, dagen igår började skit & känns som inget dessa 2 dagarna har gjort så jag kommit på glada banan igen. Får bara vara glad & lycklig för en stund. Sen kommer någon idiot & förstör.
Förstår mig inte på hur folk tänker ibland... Men de är kanske lika bra!

Tur att jag har världens finaste son som får mig på bättre humör, snart kommer han hem & fyller på mig med energi & glädje. Mammas allt ❤

/e


Helt slut

Hej.

Jag ligger helt utslagen i soffan, hade velat åka till mamma och ta ett bad. Men jag orkar verkligen inte!

Dagen har bestått av storhandlingen & stall.
Har faktiskt inte gjort så mycket mer.
Dock hade jag medryttare på kimsan så hon blev riden av en annan tjej, har även fått nya skor idag. Rääzzerdojjor!
Men har bytt box på henne & Surprice, nu har jag ett eget stall typ. Blev jätte fint när vi fixar(jag & Issa). Dock var jag ingen stjärna på att sätta upp krubborna, skrattade så himla mycket! Men vi hade ju iallafall roligt!

Jag har sovit jätte dåligt den senaste veckan så jag ska ta igen lite sömn ikväll. Behövligt!
Hade egentligen velat ta ett gympass men denna gången tänker jag lyssna på min kropp & lägga mig istället.

Kvällen ska bestå av kvällsmys med lilleman sen, men först lite sömn!

/e


Bästa ponnyn

Hej.

Igår hann jag inte blogga, va fullt upp!
Jag körde & hjälpte folk fram & tillbaka. Hade världens sämsta dag helt klart, men så kom jag till stallet och skulle rida i manegen med lilla Issa på Surprice.
Jag red ju min prinsessa, & idag gick hon verkligen hur bra som helst.
Kunde trava lugnt på volt & ta tillbaka. Och hon gick att galoppera i båda varverna i ren lugn galopp. Hon var verkligen hur bra som helst. Till och med Issa red henne och hon lyssnade jättebra!
Galet nöjd över ridningen, efter att ha fixat ponnyerna & kört hem Issa så åkte jag hem till mamma och badade. Höll på att somna. Va så himla trött.

Känner bara mer & mer för varje dag att jag älskar den fina ponnyn! Hon är bäst! ❤

/e


Fredag

God morgon.

Kom på nu att de är fredag, alltså betyder det ledigt hela helgen från skolan & plugg. Eller nä inte från plugg men ifrån skolan & jobb. Dock saknar jag jobbet massor, vill lixom gå upp tidigt varje morgon & dra mig till jobbet och jobba med min fina vän. Men nästa vecka blir de iaf lite jobb, gillas!
Idag blir en dag i skolan med plugg, gillar faktiskt de. Skönt att beta av lite vecka för vecka så vet man att man är ett steg närmare sitt slut!

Först blir det väcka lilleman & äta frukost, massor med likes till det.
Det är viktigaste för mig, frukost & att få umgås lite med lilleman på morgon. Perfekt start på dagen!
Ha en bra dag alla. /e


Plugg

Kvällen har bestått av plugg, så himla skönt att veta att man gör ngt bra av tiden.
Har även planerat in en god promenad imorgon, hoppas solen skiner lika fint imorgon. Isf ska jag låna en vovve av mamma & ta en pw efter skolan.

Nu har jag bäddat ner mig i soffan efter en lång dag med massor av saker som gjorts!
Först ska jag läsa lite av en galet bra bok & sen sova. Ska upp tidigt imorgon. Älskar att gå upp tidigt så man kan spendera hela dagen väl!
/e


Snäll familj

Jag är så himla glad att jag har sån snäll familj.
Mamma ställde upp & hjälpte mig med ridningen imorse, hon är så himla duktig & kan så mycket och allt ställer upp och finns till hands, alltid mamma jag ringer när det är något!

Min stora syster som hjälper mig med kvällen idag & som alltid finns där!

& till andra stora syster som alltid ställer upp med allt!

Min fina son som gör mina dagar så himla bra. Min solstråle!

Min pojkvän som ställer upp & hjälper mig genom allt!

Pappa som peppar mig & finns där för mig när jag behöver, vilket gör mig väldigt tacksam allt de nu är så!

& bror som man bara kan ringa ett samtal så finns han där!

Uppskattar verkligen allt ni gör för mig. Sjukt tacksam!
Världens bästa familj! ❤

Ni gör mig till en mycket bättre person, tack!
Jag älskar er ❤


Djupfryst X2

Hej igen.
har jag precis varit iväg & ridit häst nr 2. Som var en d-ponny i hindås. En kompis ponny. Red en liten runda där medans hon gick med. Söt ponny!

Har hunnit slänga i mig lite middag som bestod av köttfärs & keso fylld baguette. Så gott!

Om en stund ska jag till stallet igen.
Varit mycket stall idag, väljer kallaste dagen & vara där så mycket. Men då uppskattar jag det mer andra dagar. Haha.

/e


Djupfryst

Alltså det är galet kallt ute, tog mig en ridtur förut eller rättare sagt tränade. Gjorde ont överallt för det var så kallt, kom hem & drack varm mjölk. Har varit hemma ett par timmar men ändå är mina fötter inte tinade.. Sägs att om man fryser ska man skaffa mer underhudsfett, hur lyckas man få det på fötterna då!?

Nu ska jag iallafall plugga lite innan jag ska bege mig till hindås & rida en d-ponny. Mer info kommer senare.
Senare ikväll ska jag rida Surprice, kan säga att jag kommer vara minst sagt djupfryst sen. Men så roligt att rida så jag offrar mig.

Välkomnar värmen men den verkar inte känna sig tillräckligt välkommen så ni kan väl välkomna oxå!

/e


Tidig morgon

God morgon.

Idag är en tidig morgon. Måste spendera dagen väl eftersom jag ska få in så mycket plugg som möjligt.
Jag ska till stallet tidigt för att rida en lektion innan plugget kör igång, kimsan ska få sig första träningen.

Sen är faktiskt planen att eftermiddagen ska jag faktiskt ge mig ut på Surprice en sväng eventuellt. Hon behöver sättas igång ordentligt ( hon har en tjej som rider henne ibland & rider henne jätte bra, men hon behöver ridas ännu mer) & jag har fixat lite nya saker till henne så det blir min andra häst idag att rida. Men första hand kimsan!

Så nu startar jag dagen med att väcka lilleman & äta frukost tsm innan dagis, mysigt!

/e


Sista inlägget för Idag

Hej.

Blev ingen mer plugg ikväll, ska göra det på dagen imorgon igen istället. Neo ville ju mysa framför tven så kunde inte precis slita mig. Han är så himla söt när han ligger på "kunga" platsen i soffan & ber om vatten eller ngt. Världens bästa älskling.❤

Jag ska faktiskt passa på att gå upp tidigt imorgon trotts att jag har hemmaplugg, men ska upp för att rida lektion. Ser verkligen fram emot det. Har ju börjat planera massor med tävlingar så kan vara bra om man kan träna ordentligt fram tills dom.

Ska även städa hästförrådet jag har hemma, har så galet mycket hästsaker där så måste rensa lite. Allt är bara inklökat nu, men det ska rensas medans det är ljust imorgon!

Sen ska såklart hela dagen i princip spenderas med plugg, inget man ser jätte mycket fram emot men det är så himla skönt när man får det klart. Ska försöka bli klar med allting imorgon så jag är lite före så kan jag med gott samvete ta helg på fredag efter skolan. Utan att veta att det är en massa plugg som ska göras. Gillar när allt är klart & jag har kontroll på läget!

Nu ska jag titta film & sen sova.

/e


Plugg

Hade ju planerat att rida en tjejs häst idag, bestämd tid & allt men så dyker personen inte upp. & till på köpet inte hör av sig heller. Sånt gör mig så himla sur, hade egentligen inte tid för detta idag. Skulle pluggat hela dagen. Men ställde upp för att vara snäll men så får man detta tillbaka, usch! Men nog om det, man vet vilka man inte ska ställa upp för mer iallafall!

Efter att ha hämtat lilleman & ätit middag med honom & älsklingen så satte jag igång med plugget. Mysigt att plugga när brasan är tänd, varm mjölk att dricka & tända ljus, har hunnit göra en del men har mycket kvar att göra. Men tar en snabb pause. Ska spendera lite tid med lilleman, välbehövligt! Mammas kille ❤

/e


Dagen

Hej.

Vaknade sent idag, skönt! Sovmorgon behövdes verkligen.
Idag är de pluggtid, måste verkligen plugga till mina 3 prov som är nästa vecka. Galet mycket plugg, men bara gilla läget!

Idag ska även storhandlas hem, rida en storhäst på träning & lite fixa hemma. Samt en massor med bus med lilleman efter dagis.
Ungefär såhär ser min dag ut lite snabbt & checkt.
Prio 1 idag är plugg, måste måste måste! & självklart PRio 1 som alltid är neo. Han skiter jag i plugget för!

/e


Kvällsgos!

Hej.

Efter skolan stack jag hem till mammi för att bada & hämta lite mer kläder. Har verkligen hur mycket saker som helst! så skönt att träffa mammi en stund oxå! ❤


Har spenderat hela eftermiddagen med barnen med familj. Massor med bus & fika. Så underbart! ❤

Kvällen spenderas genom tv-mys med världens bästa kille, min egen lilla neo. Enligt mig, en helt perfekt dag!
Eftersom jag har så fina folk runt mig kommer jag somna med ett leende på läpparna.
Stort plus för Dennis som ställer upp med allt även fast de är tungt. Allt du gör för oss betyder så mycket! Vi älskar dej. ❤
& kärlek till er mina nära, er håller jag kära! ❤

/e


Tisdag

Hej.

Sovit mycket bättre inatt, skönt!
Lilleman väckte mig förut & nu myser vi lite innan frukost.
Sen bär det av till dagis & skolan.
I eftermiddag kommer syster hit med barnen & leker. Killarna ska fixa lite till av badrummet, vilket betyder ett steg närmare färdigt. Gillas starkt!

Kvällen består av plugg för min del & mys med älsklingarna!

/e


Massage

Hej.

Masserar ni era hästar?
Jag själv masserar kimsan iallafall 1 gång i veckan & stetchar henne efter varje träning. Tycker de är väldigt viktigt att stecka ut henne & att hon får lite uppmjukning ibland. Man vet ju själv hur skönt det är att göra sånt, tycker man ska unna sin häst det också.

Igår när jag masserade kimsan så slappnade hon snabbt av, vilket gav mig resultat att hon tycker om det nu.
Ibörjan bara spände hon sig & tyckte inte alls om det.
Samma med strechingen, hon drog tillbaka benen såfort jag skulle sträcka, men inte nu. Nu tar hon till & med upp benen & vill sträcka.
Dock ska du INTE göra detta om du inte har kunskap för de kan förstöra hästen för all framtid. (jag tillåter Ingen annan göra det på min häst som jag inte vet har kunskap!)
Be hellre om hjälp!

Värt att lägga på minnet, massage 1 dag i veckan & sträck efter hård ridning! Gör din häst mycket mjukare.

/e


Träning

God kväll.

Idag har jag verkligen gjort mycket saker, på ett ärende & fått en ny ridhjälm. Så himla fin. Tack älskling! Sjukt glad & tacksam för den, den var verkligen helt perfekt. Jag är så himla tacksam för allt du gör för mig & neo. Ni är bäst, mina killar ❤

Kvällen bjöd på markarbetsträning. Testade ett nytt bett, galet vad bra hon gick på det. Det var väldigt väldigt lite "passtrav" idag, så jag är verkligen helt nöjd. Mycket träning kvar, verkligen men hon gick så mycket bättre idag än sist. Märker skillnad. & det är så roligt. Tror mer & mer på oss!
Hoppade små hinder & tränade ren trav i små små volter, var jobbigt men nyttigt!
Jag måste börja slappna av bättre för hon går så mycket bättre då, så nästa träning blir de extra press på mig själv.
Men passet idag gick så himla bra, galet nöjd! Världens bästa ponnybus! ❤

Nu ska jag mysa ner mig ordentligt i soffan, läsa bloggar & kolla film sen blir de sova gott. Så himla mysigt att bädda ner sig i soffan framför elden. Älskar verkligen att ha elden, extra mysigt!
/e


Måndag

Ny vecka & nya tag, right?

Blev inringd på jobb i morse, men har ingen bil så blev inget med det. Attsingen för jag behövde verkligen det!

Ska iaf snart dra mig till skolan, fast först ska vi äta frukost och fixa oss! Jag och lilleman. ❤
Jag och älskling har sovit på soffan inatt, allt utom skönt för kroppen!
Men det finns ingen ström i sovrummet och därför heller ingen värme så kände inte för att sova i 2 grader inatt oxå. Haha. Då plågar jag hellre kroppen i värmen framför brasan i soffan.
Neos rum är det varmt men han har bara sin lilla säng så där fick han sova.
Jag har som alltid när jag sover på soffan, vaknat miljoner ggr + att jag har varit vaken halva natten. Känns sådär bra. Men bara vänja sig, såhär kommer vi bo ett par veckor. Men som sagt så får man se framåt, får det iaf fint efteråt!

Idag blir det skolan, iväg på ärende & laga middag samt stallet. Kimsan ska ridas i manegen, ska träna. Ser verkligen fram emot det, även om det är hur kallt som helst. På med varma kläder & träna sig varm!

Uppdaterar under dagen.
/e


Mål med Littlekimwild

Hej.

Som jag skrev igår så skulle ett inlägg om mina mål med kimsan komma upp & här är dom.

Januari- kommit igång med träningarna & konditionen vara bra på både mig & henne så vi orkar oss igenom hela hoppträningarna.

Februari- börja komma ut på pay and jumper varannan tisdag hos familjen Ingvarsson. Känner att det är dags för träning på andra håll samt miljö träningen. Beror oxå helt på hur det ser ut på vägarna, vill inte ut & köra transport ifall vägarna är allt för hala. Men tror det är rätt lugnt om ca 3 veckor.
Tanken är inte att gå in för att hoppa någon höjd, utan mer för att hon ska få hoppa alla titthinder & att vi ska göra lite varierat. Samt få lite extra hjälp.

Mars- kommer tävla våran första "gymkhana tävling" tsm, har ännu inte startat utan bara tränat. (en annan tjej har startat henne). Så det kommer bli roligt.
Sen kommer vi fortsätta att träna hoppningen, kommer fortfarande åka på olika pay and jumper på andra ställen än Ingvarsson. Finns ganska mycket att välja på, men vet inte riktigt vad jag ska ta än. Men återstår att se. En månad i taget!

Kommer fortsätta träna henne 2 ggr i veckan på bommar/små hinder för att få henne lugn innan & efter. Och ingen galopp, utan stärka traven såpass mycket att hon har ren trav. Kommer ta ett tag, men det är värt varje minut av slit!
Jag ger inte upp i första taget!
Kommer även åka till en bassäng & låta henne simma någon gång då & då samt stå i solarium efteråt. Tror hon hade tyckt det var skönt, så det ska jag passa på att göra.
Vet ett ställe som är jätte bra så dit ska jag faktiskt åka, ett ställe jag kan rekommendera, hon har även en friskvårds dam som har utbildning för det så hon kan kolla igenom hästen ifall man vill det. Jätte bra!
Så vi ska åka dit någon dag & ha spadag.
Men fokus 1 år att stärka traven såpass mycket tills första pay and jumpen, så vi har lite press på oss. Men jag gillar det, gillar att ha mål & jobba efter. Tycker själv att jag jobbar bättre då.
Det viktigaste när man jobbar efter att nå någonting är att tro på sig själv & hästen, & såklart att se alla små framsteg. Inte leta efter dom stora. Då blir man missnöjd ifall man inte hittar några, leta små framsteg så kommer du blir mycket nöjdare.
Så tro på er, klarar alla andra klarar ni!

/e


Bygg

Hej.

Hela dagen har gått segt idag.
Va hos gammelmormor/mormor förut och städade samt fixade, så himla mysigt att vara där. Spenderade flera timmar där med neo & henne.

Har sedan bara varit hemma & plockat undan massor. Bor ju på en byggarbetsplats typ, men står ut för de kommer bli sååååå fint när de är klart!

Även varit på en promenad med neo i vagnen, de va rätt tungt att köra i snön. Men skönt att få frisk luft & lite träning på det.
Hinner inte gymmet när jag jobbar eller går i skolan. Vill prioritera neo & kimsan före gymmet. Känner att jag får bra med träning ändå. Men är väldigt taggad på att köra ett par pass på gymmet, men de får vänta tills jag får tid.

Kommer ett inlägg senare om mina mål för januari, februari & mars!
Håll utkik!
/e

Bilden är neo som tagit på sin fot/ben hos gammelmormor, Sötnos!


Lördagsmys!

Lördagsmyser med mina favoriter.
Eftersom vi bor på en byggarbetsplats så får man hålla sig där det finns lite utrymme, alltså i en del av vardagsrummet. Så vi passar på att mysa till det lite extra, gott gott! ❤

/e


Barnmys & fika

Är hos syster, fikat & barnen leker för fullt. Dock inte lilla melina, hon ligger & sover i mitt knä. Så himla mysigt att ha bebis, blir helt bebis galen!

Har även duschat här med tanke på att vi inte har någon dusch hemma, haha!


Får se vad vi ska hitta på, men snart ska vi göra ngt iaf.
/e


Träningen på ponnyn igår

Igår red jag ner till manegen helt själv, bara jag och kimsan. Så mysigt!
Vi red markarbete.
Startade med mycket flyttningar i skritt & gå över "V" bommar. Hon var jätte mjuk och trampade på riktigt bra.
Sen gick vi in på trav, hade henne i form hela tiden. Hon var så samarbetsvillig & stutsade ingenting i princip. & så fort hon gjorde det i fattningarna (2ggr) så saktade jag av gjorde halt & lugnade henne. Fattade på nytt & då gick det bra. Hoppade till och med ett språng i ren trav, helt otroligt vad bra hon gick! Travade över bommarna så fint.
Dock behövs mycket mer travträning men hon är så himla possitiv & det märktes att hon saknat mig, hon lyssnade på minsta lilla. Gick efter mig när jag släppte henne för att bygga ut bommarna & sätta på radion. Hon gick i kapp mig en gång & puffade i min ficka, så hade jag inget godis, typiskt! Hon som va så himla go!
Jag vet även vad vi behöver träna på mer nu.
-mycket vänstervarv i trav & kunna korta mer. (höger kortar hon sig så lugnt att hon nästan skrittar & målet är att göra det i vänster oxå.)
-mycket fattningar ifrån skitt till trav
-hoppa småhinder i ren trav för att få in rutin, alltså ingen höjd utan bara upphöja bommar.
-mycket övergångar från höger till vänster & sen tvärtom i trav.
Jag ska satsa på traven & skritten i första hand så får galoppen komma sen när hon är tillräckligt stabil i traven.
Har lagt upp mål för tävlingar med henne så nu är de hårdträning på g.
Min fina ponny ❤

/e


Lördags morgon

Hej.

Vaknade inatt och trodde det var morgon, märks att jag börjar komma in i rutin för att jag gått upp så tidigt & lagt mig så tidigt de senaste. Härligt!
Men sov iaf vidare och vaknade kl 9. Skönt att jag sovit så länge, kroppen känns riktigt utvilad.
Nu sitter jag & lilleman framför barnprogram under en filt & myser, även elden är tänd. Snart kommer älsklingen/pappa hem med frukost, gott!

Eftersom det är en byggarbetsplats hemma hos oss & inget på toan fungerar så ska vi åka till syster Jessica sen & leka. Jag ska passa på att duscha oxå, haha!
Får se vad dagen bjuder på för övrigt men tippar på att vi är där ett bra tag. Barnen ska leka massor, neo har pratat om Maja hela veckan så himla söt! De är så skönt att dom lekar så bra. Fina kusiner. ❤

/e


Middag

Hej.

Efter en dag på jobbet & bilen paj på köpet så kom jag iallafall hem. Väl hemma skyndade jag mig att laga mat. Blev god pasta med ost & skinksås, mums!

Ska ta och pyssla lite hemma, fika & bara ta de lugnt innan jag ska dra mig till stallet. Ikväll väntas nämligen manegen. Ser verkligen fram emot det. Inte riktigt bestämt min outfit än men det kommer. Så himla roligt att mixa lite så man får snygga outfits.
Uppdaterar efter ridningen ikväll.

/e


God morgon på er!

Hej.

Tidig morgon för min del, ligger fortfarande i sängen & myser lite innan de är dags att gå upp. Inom 45 minuter ska allt vara klart och dags att dra sig till dagis för att lämna lilleman & jag ska vidare till favorit jobbet. Ser verkligen fram emot arbetsdagen idag igen, blev så glad när jag blev frågad att jobba idag med.
Somnade direkt när jag la mig i sängen igår, så var rätt så trött. Men skönt att somna i tid för nu känner jag mig inte trött utan är fit for fight för jobbet!
Även fredag idag, vilket betyder att jag är lite extra glad, alltid gillat fredagar. Dock hade jag gärna jobbat hela helgen oxå, men inte det. Måste vila ibland oxå!

Men kvällen ser ut att vara planerad väl, stallet & ska rida i manegen med Rebecka, får hoppas inget kommer i vägen. Iallafall står markarbete med bommar och mycket lydnad på schemat. Gillas!

Men nu måste jag hoppa upp & äta frukost.

Ha en bra dag. & gör som jag ha ett leende på läpparna. Det gör dagen så mycket bättre!

/e


Lycklig tjej

Idag blev det jobb, hämta lilleman, laga middag, fika & det otroliga jag har ridit en runda på ca 30 minuter på världens bästa ponny. Trotts vädret & kylan så broddade jag och gav mig ut, så himla lycklig nu efteråt att jag gjorde det!
Finns verkligen inget bättre än att sitta på min fina ponny, hon lyssnar hela tiden & trampar på så fint!
Känner nu i efterhand att de är verkligen värd att tänka igenom beslutet att sluta rida en extra gång. Har jag denna fina ponny så kan man ju knappast sluta!
Galet vilket band vi har mellan oss, känner henne verkligen utan & innan.
Hon hörde direkt när min bil kom & gick till insläppet, knuffar på mig när jag mockar för att få mysa lite. Så himla underbar. Jag älskar den ponnyn så galet mycket. Kommer nog aldrig kunna skiljas ifrån henne. Hon kom som en ängel från ovan & är här för att stanna, stanna hos mig. Littlekimwild ❤

Idag har jag bara hunnit mysa lite med lilleman, så jobbigt dagar jag inte hinner vara så mycket med honom. Men han har haft farmor & farfar på besök och såklart har pappa varit och busat massor med honom.
Jag tycker personligen att det är väldigt viktigt för barn att få tid & att få vara med & bestämma. Annars kommer ingen egen vilja fram. Idag tex fick han välja mellan 2 maträtter, känns direkt som han var med delaktig i "vuxenlivet", tycker det är värd att tänka på. Låt barnen vara med lite mer & välja, låt som oxå få tid.
Jag älskar min pojke mest i världen. Har så himla roligt med honom, vi busar & skrattar hela tiden.(kanske beror på att de ser roligt ut när jag leker med hans bilar & gör billjud. Men så länge han har roligt så bjuder jag på det.)
Ser fram emot helgen när han ska busa massor med kusin. Älskar att se dom stoja runt. Sötnosarna. ❤

Just nu sitter jag framför elden & ska strax gå in och lägga mig. Dags att läsa bloggar & sen boken innan de är dags att gå upp.
Imorgon blir de jobb tidigare än vanlig samt på ett annat ställe längre bort, så blir tidig uppgång vilket betyder tidig sänggång.

(innan jag somnar ska jag tänka över vad jag ska göra ang ridningen.)

/e


Jobb

Hej.

Idag blev en tidig morgon & jobb. Gillas starkt! 👍

Uppdaterar mer sen!
/e


Bästa älsklingar

Hej.

När jag lagat middag kom mina 2 killar hem. & med sig hade dom en present till mig. Åh vad glad jag blev. Fick en så fin sak.
Älskar ju prydnadssaker & saker som har med kärlek att göra, så himla fint! Vill pryda hela mitt hem med massa fina saker.
Tack så hemskt mycket. Jag älskar er verkligen från botten till toppen! ❤

/e


Hemska natt

Hej.

Jag somnade gått igår kväll, men redan vid 02.30 vaknar jag i ren panik och får ingen luft. Fick världens panikattack, kändes som jag skulle dö. Ganska löjligt men fick för mig att när vi rengjort avloppet med kaustiksoda igår kväll & spolningen inte riktigt funkar utan de kommer upp igen. & jag hade olyckligtvis stått vid toaletten när det rent ut sagt sprutade upp igen. Så trodde jag att jag hade fått de på kroppen & att de låg kvar när jag skulle gå på toa i natt. Kanske låter löjligt men ärligt talat så fick jag panik för detta. Fick andas efter mönster i mer än 1 timme innan kroppen slutade skaka & frossa samtidigt som jag svettades. Usch, det var verkligen otäckt! Inget mer testande av toaletten. Tur att vi ska riva den i helgen & skaffa ny. Så kanske jag kan sova i lugn & ro. Haha!
Väl i säng somnade jag vid 05.40 tiden ungefär & kl ringde 06.00. Jätte skönt verkligen. Men jag snoozade för ovanlighetens skull, tills jag såg kl 06.35, omg bråttom & fixa allt! Frukost i farten, fixa neo för dagis & när jag kommer ut till bilen så får jag inte upp dörrarna. Neo skulle vara på en annan avdelning idag så jag fick yra runt lite oxå. Väl i bilen påväg till jobbet 07.20 fick jag köra fort ner till onsala där jag jobbar & började egentligen 07.40. Men var där 07.50, ganska snabbt jobbat tycker jag!

Ganska nyligen hemkommen ifrån jobb, jätte skönt att jobba med någon man verkligen har massor gemensamt med. Trivs verkligen!
Nu ska jag slappa i soffan några få minuter innan maten ska göras! Skönt att få ta ett brejk lite. Har varit ganska fullt ös på jobbet oxå. Men jag älskar fart! Så det passar mig. Vet iallafall en tjej som kommer somna tidigt ikväll, skönt! Hoppas toamonstret håller sig borta bara. Vill gärna få min sömn.

Inget stall för mig idag heller, skönt eftersom jag är så trött! Ska däremot åka & handla mat eventuellt, får helt enkelt se vad jag orkar!

Men nu ska jag vila lite snabbt innan middag.

Hoppas ni hade de bättre än mig!
/e


Förändring

Hej.

Idag har jag som sagt jobbat & idag började jag lite senare så jag passade på och stanna till på hästaffären på vägen och handla hästmat. Tittade även på lite fina ridsaker men bestämde mig för att inte lägga några pengar på att köpa nytt när jag inte vet hur allt blir!

kom hem sent på eftermiddagen & då gjorde jag mat direkt och åt gott med mina bästa. Sen har jag städat & fixat tvätt och lite sånt nödvändigt på kvällen, har haft en riktig mysig kväll. Såna här kvällar behöva verkligen tillsammans! ❤

Jag hade ju tänkt att åka upp till stallet idag, men insåg ganska snabbt när jag kom hem att jag ville spendera dagen med mina älsklingar istället. Har börjar uppskatta dom speciella stunder tsm på ett helt annat sätt, innan kunde jag se de som en självklarhet att vi skulle äta tsm & osv.. Men inser nu hur mycket det faktiskt betyder för mig. Och att bara ta 2 timmar utan den tiden som egentligen inte finns, (då när vi egentligen gör annat). Det är så himla mycket uppskattande att inte träna eller vara istallet utan istället passa på att mysa i soffan eller bara prata om allt mellan himmel och jord. Jag har verkligen lärt mig uppskatta allt på ett annat sätt, ska lära mig att uppskatta alla på ett annat sätt. På ett bra sådant! Jag är väldigt tacksam för att folk gör för mig nu, man visar det sällan på ett " tillräckligt" sätt så det ska det bli ändring på! ❤

När det kommer till hästfronten så känner jag bara att jag orkar inte åka dit, finns ingen motivation. Vet inte riktigt vad intresset har tagit vägen! Så himla tråkigt att känna såhär..
Men efter en massa tänk idag så har jag insett att om jag börjar med någon ny gren så tror jag att det kommer bli roligt igen. Jag vet dock inte vad jag ska börja med ännu. Men hoppning, dressyr eller gymkhana blir det iallafall inte. Utan jag vill iväg på nytt spår, vill få en ny utmaning & lära mig något nytt. Utvidga mina kunskaper. Jag ska bara tänka ut vad jag vill testa denna gången så ska jag byta gren till det. Kommer självklart rida dom 3 andra grenarna vid sidan av. Men nu är jag sugen på en ny inriktning. Kom gärna med förslag på något ni tycker är roligt, vem vet det kanske är något för mig oxå?
Känner att jag vill inte sluta med ridningen men jag vill byta gren & få ny ork. Ny spännande utmaningar!

Nu måste jag försöka sova, klockan står på attans tidigt imorgon. Eller ja, typ inatt. Jag ska ju jobba imorgon så jag måste upp och hoppa tidigt! Tur att jag verkligen gillar mitt jobb då så jag går upp med ett leende på läpparna!

/e


Mycket händer

Hej.

Dålig uppdatering ifrån min sida & det är jag väl medveten om. Har helt enkelt inte hunnit.
Gårdagen bestod utav skola, träffa syster med barn samt mamma en snabbis, storhandlat, STORSTÄDAT, vardagssysslor & kvällen avslutades med massa mys som bestod av ostbricka & film med mina killar. Så himla gott avslut!

Morgonen vaknade jag utav lilleman som sov i våran säng, gosigt!
Har precis ätit frukost & snart är det dags att fixa oss för dagis & jag ska jobba. Har verkligen sett fram emot att jobba så det ska bli roligt!

Får se om jag tar mig en sväng till stallet sen, ska i första hand hem så får vi se sen. Medryttaren har kimsan idag så det är lugnt för min del. Isf ska jag åka upp & pyssla lite med Surprice & fixa lite saker i stallet. Men får som sagt se vad jag hinner & orkar.

Uppdaterar senare!
/e


Hel bra helg

Hej.

Jag har haft en helbra helg med massor med bus med barnen & trevligt sällskap! Enligt mig bästa! Stort tack för det alla ni som var med.

Har inte blivit ngn ridning idag heller, jag är för feg för att ge mig ut på ridtur när vädret är som det är. På tok för halt för mig. Riktig fegis är jag!
Men fixade iaf i ordning & tog in ponnyerna till middag.

Varit en lång dag så nu förtjänar jag faktiskt lite massage( som jag ska få, hihi) och sen massor med sömn. Skola + jobb står på schemat, gillas!

Hoppas ni får ett bra avslut på helgen för det tänker jag ha!

/e


Jobb

Wihooo, nästa vecka blir det jobb 3 dagar. Gud vad bra det känns! Så himla roligt att jobba på P.A, börjar även kännas som jag kommit in i det. Roligt roligt! Ser fram emot arbetsveckan.
Blir såklart skolan dom 2 dagarna jag inte jobbar, sen får jag plugga hemma på kvällen efter jobbet för att inte hamna efter. Men det löser jag, tar en dag i taget!
Glad tjej!

/e


Bästa mamma

Jag har världens bästa mamma. Hon åkte upp i morse och tog hästarna så jag kunde vila mig lite extra. Istället tog jag en promenad med vovvarna & neo. Samt ett välförtjänt avslappnande bad, så himla skönt att varva ner lite.
Denna dagen har jag bestämt för att det ska bestå av onyttigheter & bara ta det lugnt & inget stress!
Och självklart en massa mys med barnen! Helt underbart ❤

Stort tack mamma, tar emot oss med öppna armar samt hjälper mig. Tack du är bäst ❤

/e


Morgon+utsläpp

God morgon.

Tidig morgon idag, men det är för att jag ska till hästarna och ge frukost samt släppa ut dom. Vet inte om jag ska passa på att fixa allt för ponnyn nu eller sen, det återstår att se vad jag orkar när jag väl kommer till stallet.

Hade en jätte trevlig kväll med dom bästa igår, massor med bus för barnen och trevligt sällskap! Tack alla ❤

Ligger nu i mitt flickrum hemma hos mamma & väntar på att lilleman ska vakna, han sover egen säng & sover som en stock. Har nog inga planer på att gå upp, lilla gosingen!
Är nog rätt trött efter gårdagens massa lek. Sötnos!

Idag väntas bus för barnen eventuellt oxå, det är så roligt att se dom busa så! Underbara! ❤

/e


Allum

ska spendera tid med största syster en stund på allum, bästa sättet att fördriva tiden. Gå och kolla på kläder. :-)

/e


Lördag

Hej.

Idag fick jag välförtjänt sovmorgon, inte så konstigt med tanke på att jag varit vaken tidigt varje dag denna veckan & ska även upp tidigt imorgon. Så det var skönt att sova lite extra.

Strax ska jag gå upp och äta frukost, så himla sugen på frulle. Är så gott att starta dagen med massa mat, hej & hå tjockis eller vad? Haha nä men äter 2 stadiga mål om dagen. Frukost & middag!

Inget stall för mig idag, ska iväg på ärenden istället. Ser jag fram emot!

Ha en bra dag.
Ni vet vad jag säger, lördag=godisdagen. & jag ska äta massor med godis idag!

/e


Fredag

Varit en lång dag i skolan.
Pluggat massor med matte, extra för att känna att jag är med i matchen. Inga problem insåg jag!

Varit hemma en del idag, var uppe snabbt i stallet förut och Gjorde i ordning & tog in hästarna. Va så kallt så tog in dom andras hästar oxå! Ingen ridning idag, kände inte för att ge mig ut i kylan så bangade.
Blev lite extra tid med lilleman, gos!

Somnade vid 20.30 på soffan, blev väckt och gick in och la mig. Ska läsa lite bloggar o sova vidare. Trött tjej efter en hel veckas håll igång.

Ha en bra kväll!
/e


Matte

Mina inlägg kommer helt konstigt, någon mer som har problemet!
Sitter iallafall på matten nu, längtar tills jag slutar. Detta är roligt men huvudet börjar ge upp nu efter allt tjöt & info idag! Men jag trivs!
:-)
/e


Skoltime

Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja, har precis haft svenska. Många lektioner idag!


Skola

Hej.

Sovit lite i natt med, vaknar av minsta ljud. Jobbigt!

Snart blir det iallafall frukost & sen fixa oss för skola & dagis. Heldag i skolan! Wiie.

Ikväll blir de även stallet.
Ha en bra dag.
/e

Bilden talar för sig!


Ridning

Blev ett pass i manegen med syster.
Böjde igenom kimsan, gjorde mycket volter & flyttningar. Gick jätte bra, nöjd över henne.
Syster skulle rida henne lite oxå medans jag testade hennes nya.
Alltså galet vad vi skrattade, syster har bara ridit kimsan i gymkhana & då är hon en helt annan ponny. Så detta var något nytt, hon behöver ju stöd & hjälp med allt och det var inte så himla lätt alltid. Haha, Vårat torsdagsnöje!

Systers ponny var pigg & stark men hade väldigt goda gångarter. Bättre än den andra, så denna får en bättre poäng än den förra. Haha!
Vill inte tänka på poängen kimsan får för dagens ridning. Haha!

Nä nu måste jag sova.
/e


Tagga stall

Såg att förra inlägget kom in nu, har iallafall vilat en stund. Hämtat lilleman och fixat middag. Fick i mig lite skinkbaguette, med tanke på mitt dåliga matintag idag så gick jag väl ner ett par kilo. Hoppas inte! Vill hålla mig på denna vikten. Så Isf måste ätas upp igen!

Ska iaf snart dra mig till stallet, ska rida till manegen med storasyster.
Ska ridas som vanligt, inget avancerat. Utan mer ridning utan större krav. Med tanke på att jag är dålig + inte ridit på ett tag. Så vill inte kräva allt för mycket. Men hon ska ridas igenom i alla gångarter.

Nu byta om & mysa lite till med lilleman innan jag beger mig.

/e

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2013/pic_50eeee8cddf2b31c12b375d1.jpg" class="image">


Sjukling

Åkte hem efter viktigaste lektionen med läxa, kände att jag behöver vila. Mår verkligen kasst. Hela kroppen känns helt konstig.

Ingenting har jag typ fått i mig heller förutom ett halvt glas blåbärssoppa, sen mådde jag ännu värre. Så vila behövs! Jag ligger här & tycker synd om mig själv.

Ska till stallet ikväll & innan dess ska jag laga middag & såklart hämta lilleman! ❤


Inte frisk

God morgon.

Sovit sämre än sämst i natt, galet ont i magen med kramper och grejs! Usch!

Iaf vaken nu eller ja sen ett par timmar tillbaka, bara legat och vilat till musik.

Nu blir det hoppa upp och fixa sig inför skolan och väcka lilleman som ska till dagis & busa!
Går inte att vara ifrån skolan så går dit iallafall och mår jag allt för kasst så går jag hem istället, vill inte missa något så ska försöka stanna hela dagen. Dock blev jag ju självklart sjuk till dom 2 längsta dagarna, pust!
Men bara hålla ut, jag har verkligen sett fram emot skolan så detta! Att äntligen bli klar i skolan. Vet att det kommer bli kämpigt med skola & jobb och allt utöver det. Men ska verkligen ta en vecka i taget för att klara detta. Bara sätta in kämparglöden så går det!

Nu taggar vi skola hela dagen och beroende på hur jag mår så blir det stallet sen.

Uppdaterar under dagen.
/e


"sen" kväll

Hellu.

Idag har jag varit i skolan, första riktiga lektionena startade för mig idag. Nu börjar allvaret så de gäller att hänga med, missar man lite så är det jobbigt att ta igen. Jag ska vara noga med att hänga med även om jag inte kan jobba på alla lektioner pga jobb och sånt. Men hänga med & få bra betyg är viktigt!

Ligger i sängen tills ett par timmar tillbaka och mår väldigt dåligt. Ont i kroppen, spy känsla, ont i magen och täppt i luftvägarna. Usch! Snälla säg att denna skiten är borta i morgon för detta suger. Hatar att må dåligt! Måste bli frisk!

Imorgon är det skola & stall som står på schemat. Dock beror de helt på hur jag mår, skolan är prio 1, sen får jag skita i stallet ifall jag är dålig. Men vill verkligen ta mig en ridtur ut i skogen. Känns som att plugga in hörlurarna med musik & ta en sväng ut i skogen med egna tankar är ngt jag verkligen behöver nu. Har varit en del det senaste så lite tankerensning hade inte varit fel!

Nog om det, träningen ligger lite lugnt nu. Känner att jag har kommit i fin form & ska verkligen behålla den. Men måste prioritera andra saker före. Så jag tar det lite mer när jag har tid, för just nu har det verkligen varit mycket. Så måste lugna sig lite & finnas tid. Då ska jag Kötta igen. Tränar ju en del när man är i stallet oxå så tränar gör jag ju fortfarande. Bara det att jag inte tränar på samma sätt.

Nu ska jag inte trötta ut er mer. Jag ska försöka vila så jag kan bli frisk.

/e


Somnade

Hellu. Natten till igår bestod inte av mycket sömn & eftersom jag jobbade så var det tidig uppgång.

Va igång hela dagen.
Inget gym men red oliver. Galet vad jag älskar den ponnyn, bästa Ever. Även om han hoppar och busar så skrattar jag bara. Han är min livskamrat ❤

Jag och neo myste i soffan och vid 19 tiden somnade lilleman så jag gick in och la honom. Efter det la jag mig själv i sängen och deckade innan 20 tiden. Vaknade vid 04 tiden imorse, klar vaken! Bestämde mig för att somna om och vaknade igen lite innan 8, känner mig utvilad. Skönt!
Dock börjar jag bli sjuk så behövde nog sova.
Ska snart fixa oss för dagis och skola.

Inget stall idag & får se ifall jag ska gymma eller bara vara hemma och fixa.

Ha en bra dag.
/e


Sen lunch

Sitter & äter lite sen lunch.
Tröttnat totalt med dedär att äta nyttigt, nu äter jag det som jag är sugen på för stunden. Eftersom jag har problem med maten så är det heller inte så smart att börja ta bort saker för dom är onyttiga. Måste börja tänka framåt, först äta det jag "vågar", bygga mig framåt. Jag äter faktiskt tillräckligt nyttigt ändå.
Ett tag var jag inne på att äts efter en diet men har ångrat mig, måste bygga mig själv framåt först!
Jag har även börjar tänka andra banor & det kommer inlägg om de senare.

Om en stund ska jag byta om till ridkläder & sen bege mig till stallet.
Idag ska jag rida oliver( min gamla tävlingsponny). Har inte suttit på honom på.. Tja jag vet faktiskt inte hur länge men det är iaf väldigt väldigt länge, blir iaf en sväng ut i skogen. Får se ifall jag rider barbacka eller med sadel. Har inte suttit i sadel på många veckor nu. Men behöver träna balans & styrka så barbacka är bra då.

Men nu måste jag fortsätta äta lunch.
Idag serverades protein drink innehållande kesella & blåbär samt flingor med yoghurt, inget avancerat men lätt att få i sig & framför allt gott!

/e


Jobb

Nu kör vi jobb.

Ha en bra dag alla.
/e


Godmorgon världen

God morgon.

Idag är jag uppe super tidigt, men det beror på att jag ska jobba. Alltid tidig morgon när jag på P.A så det är bara gilla läget, är en ganska kort dag oxå så det gör inte så mycket. Dock hade de inte gjort ngt om det var en heldag heller. Gillar jobbet så fine!

Idag ska jag försöka hinna ett pass på gymmet, tog ett Biceps & magpass igår så hade varit skönt att fortsätta med ett triceps & bröst pass idag. Allt beroende på tid & ork.
Ska även kanske rida oliver sedan, allt beror även där på tiden. Men ska nog gå att lösa tror jag. Dock lite tid nu när jag variera skola med 2 jobb, gäller att planera sina dagar. Dock tar jag skola & jobb på P.A i första hand.

Men nu måste jag fixa mig. Skriver mer under dagen.
/e


Känslor

Mycket kan förändrats snabbt. Man måste ta vara på sina nära & kära!

Jag själv lever idag med både mamma & pappa vid min sida, vilket jag är väldigt lycklig över!
Skulle aldrig oavsett vad jag gått igenom vilja välja bort någon av dom, allt dom gjort för mig är guld värt & utan dom hade jag inte funnits idag.
Jag tycker alla borde tänka på vad deras förelderar faktiskt gör för en.
Hämtar lämnar, fixar & donar, finns i både vårt & torrt! Alla ni som har tankar om att leva med enbart en av dom, tänk efter är det verkligen så du vill leva hela ditt liv? Kanske för stunden!
Jag kan med sanna ord ifrån hjärtat säga att jag är otroligt tacksam för att ha båda 2 hos mig! Det betyder väldigt mycket!

Pappa, är så himla tacksam för vi har sån här bra kontakt med varandra som vi har nu. Att allt förändrades, du är stark & kan du så kan jag! ❤

Mamma, måste vara en stålkvinna!
Så mycket som du ställt upp, så mycket du kämpat med allt. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig, allt jag fått uppleva tackvare dig. Du är fantastisk! ❤

Jag kan med ord rakt ifrån hjärtat säga att jag älskar mina förelderar så oerhört mycket & jag hoppas aldrig jag får leva utan någon av er! ❤

/eran dotter Emelie

P.s hade ingen bild på pappa så bjuder på en på mamma!


Myspys

Hellu.

Sitter i soffan efter en go dusch. Myser med lilleman framför en film, så underbart!
Om en stund ska vi sova, tidig uppgång imorgon.
Jag ska jobba så blir det dagis för lilleman. Min älskade son.❤

Idag har jag faktiskt ridit barbacka en sväng med lillasyster & snackat massa.
Så himla skönt att rida igen, dock har jag bara ridit barbacka 2 ggr på x-antal veckor. Inte travat eller ngt annat. Men det kommer kanske, får se hur allt blir.
Stod & myste med prinsessan i boxen efter ridningen, hon är så himla underbar. Min vackra ponny!❤


Inlägg ang känslor kommer senare så håll utkik. Nu ska jag fortsätta mysa med lilleman innan de är dags för sängen.

/e


Skolan

Hellu.

Idag börjar skolan, så om en stund sitter jag där. Har sett fram emot det, vill så gärna få upp betygen & bli klar så jag kan jobba ordentligt. Så ska verkligen satsa helt nu, även om jag jobbar bredvid så ska jag satsa på skolan oxå! Gå in 110% för både skola & jobb!

Jag slänger upp en outfit bild sen, men nu måste jag gå upp & käka frukost.
Lilleman har sovit i våran säng i natt, han är verkligen så himla gosig & underbar. Men han sparkas, lite mindre skönt att vakna av x-antal sparkar. Men eftersom de är min stjärna så gör det inget. Han vill inte heller vakna, drar täcket över huvudet när jag försöker väcka honom. Sötnos!

Nu blir det fixelifix.
Ha en bra dag alla.

/e


Frågestund

Ta nu chansen & ställ vilken fråga ni vill, jag svarar på allt!

/e


Söndag

Blev tidig morgon i stallet idag, höll lektion & stor skillnad var från början till slutet så roligt.

Har varit & storhandlat, lagat middag och fixat hemma. Blev nybäddad säng och fixat inför skolan imorgon, behöver dock köpa block, men de gör jag imorgon förmodligen.
Har även fixat håret idag, bild nedan!

Nu ligger jag i soffan framför brasan med båda min 2 number one & får fotmassage, känner mig bortskämd. Men behöver verkligen lite ompyssel!

Nu ska jag snart gå in & lägga mig. Läsa innan de är dags att sova. Ska upp tidigt imorgon, ser fram emot första skoldagen 2013.

/e


Frukost ala horse

Nu ska vi dra oss till stallet & ge hästarna mat,släppa ut & till sist hålla lektion. Är klar vid lunch tiden.

Idag är full rulle.

/e


Lördag kväll

Lördagen drar emot sitt slut. Lovade mig själv att sova i tid idag. Har nämligen morgonen i stallet imorgon + lektion. Så blir i stallet ett bra tag!
Men som alltid när man planerar tidig sänggång så blir det inte så..
Myste med lilleman & skrev matlista för veckan, slutade med att lilleman somnade. Sötnosen!
La då mig & tittade på filmen LOL igen, så himla bra!
Älsklingen kom hem, snackade om allt mellan himmel & jord. Behövde prata av mig. Tack hjärtat!

Nu har jag äntligen tagit mig till sängen, den finaste lilla killen i världens sover bredvid mig. Så gosigt!
Har spenderat hela min dag med honom & ska spendera nästan hela dagen med honom imorgon. Finns verkligen inget roligare än att vara med honom, har så himla skoj tillsammans. Idag fick sig både han & mamma/mormor ett gott skratt när jag skulle spela boll, inte min starka sida. Märks att man är ryttare & gymmar. För någon boll teknik har jag verkligen inte, haha!
Men man måste bjuda på sig själv, det är mitt motto. Bjud alltid på dig själv, då blir allt så mycket roligare. Så tänk på det nästa gång, bjud på dig själv!

Nu ska jag sova gott bredvid min finaste son.

Många tankar snurrar, måste komma på en lösning!

/e


Fika & nu lunch

Hellu.

Efter lektionen som jag tyckte gick riktigt bra, förutom de sista. Men är väldigt nöjd över dom, dom lyssnar bra. & tar snabbt till sig. Positiva & bra! Sen rider dom så himla bra oxå! Kul.

Fikat hos mamma/mormor & neo tyckte det var så roligt så han ville inte åka där ifrån. Men till slut så, då blev det en sväng till leksaksaffären. Där fick vi äntligen köpt en nytt pussel med massa mer bitar än det andra, så kvällen kommer bestå av pussel. Älskar att leka med lilleman ❤

Även handlat med oss godis, snart lunch. Sen lunch sen ska vi leka & mysa en massor.

Hoppas alla får en lika bra lördag som jag tänker ha!

/e


Lördag morgon

Hellu.

Idag har jag varit tsm med älskling i 49 månader,det är lång tid! Bästa! ❤

Snart blir det frukost, stallet & hålla lektion för min medryttare & sen hem till mamma/mormor och fika.
Så ser våran dag ut än så länge. Såklart ska lilleman vara med mig hela dagen, jag ska spendera så mycket tid jag kan med honom. Min lilla pärla! ❤

I eftermiddag blir det nog ett träningspass, med tanke på att jag fick ont i kroppen igår samt känner mig lite "halv dålig" så blir det ett lugnt armpass. Kommer säkert Kötta på gärnet ändå, men ska försöka ta ett lugnt pass.

Men nu frukost & väcka lilleman som sover gott.

Ha en bra dag!
/e


Go fredag

Tjingeling.

Väl hemma efter jobb blev de mat & sen fick jag städryck,plockade undan & rensade hela min garderob. & fixade båda sovrummen. Skönt!

Middag & sen gymmet.
Körde mage & ben. Många tunga set. Kan säga att magen behövs tränas massor mer, syns att jag har ätit lite för mycket onyttigt det senaste. Ops! Skärpning på onyttiga intaget!!

Idag är jag hästledig, medryttare har henne & i helgen ska dom alla rida träningar. Ska bli roligt.
Konstigt nog efter ridturen igår så saknar jag verkligen ponnyn massor, vill upp och rida nu. Bara sätta på musik & rida en lång sväng i skogen. Bästa ponnyn! ❤

Om en timme börjar gladiatorerna & dom ska kollas med världens bästa son & älsk, så ikväll blir det massor med fredagsmys. Gillas!
Underbart att ha lilleman hemma igen, han har varit borta 2 nätter pga jobb för oss båda. Men vi har såklart träffat honom ändå. Men inte samma sak att sova utan honom, bästa killen! ❤

Hoppas ni får en Go fredag, för det ska jag ha!
/e


Regn & rusk, men jobb

God morgon. Eller ja, jag har varit vaken länge.
Är & jobba, härligt! Speciellt när man jobbar med någon man känner, tjötar massor osv,gillas!

Igår tog jag mig till stallet & trotts storm ute så red jag barbacka en sväng, galet vad fin min ponny är!
Älskar verkligen henne. Stod & pussade massor på henne efter ridturen. Bästa kimsan! ❤

Hann bara träffa lilleman en kortis igår, snyft! Saknar honom så galet mycket. Men ikväll ska vi se gladiatorerna & mysa massor med godis! Älskar fredagsmys med bästa neo.
Min älskling, mammas allt, jag älskar dig ❤

Mer uppdatering ikväll!
/e


Jobb

Sitter & fikar på jobbet just nu!
/e


Längtar

Galet vad jag längtar efter neo!
Vill vara med honom nu, känns så himla tomt nu när vi varit med varandra varje dag, hela lovet!
Vill busa med min Sötnos.

Längtar massor tills jag kommer hem & får pussa på honom.
Mitt allt! ❤


God morgon

God morgon!

Efter 3.5 timme sömn så är det dags för jobb på nytt håll, gillas!

Ska gå upp nu & äta frukost samt göra lunch låda, sen är det dags att sitta i bilen.
Första gången jag går upp samtidigt som älskling när det är jobb typ.

Hoppas alla får en bra dag.
/e


2 dagen detta året

Ligger i sängen, tittade precis på en till Johan Falk film, grymt bra! Har ett par till att se men kan inte se fler nu för jag måste försöka sova. Ska upp 5 imorgon, ska jobba!
Ser faktiskt fram emot det, vill jobba! Dock är jag inlånad till ett annat jobb imorgon som är med en vän till mig, inte träffat henne sen hon stod med sin häst i vårt stall så det ska bli kul!

Drog mig en sväng till gymmet förut, skulle köra bröst & mage. Kom ner & såg hur galet mycket folk det var. Värmde upp på bandet, körde många tunga övningar på mage & några få bröst. Orkade inte vänta på maskinerna, var ju upptagna hela tiden. Blev istället ett ganska lugnt pass, skönt! Hade dåligt med driv idag, vet inte varför men kan vara så ibland! Många tankar kanske?

Har även varit & handlat mat hem. Eftersom jag är sen hem imorgon & älsklingen ska laga mat så var jag tvungen att handla mat, för att handla kan inte han. Haha! Kanske något jag borde lära honom, tror nog det!

Nu ska jag lägga mig & läsa lite bloggar i hopp om att jag somnar. Behöver verkligen sova så jag orkar upp imorgon. Har blivit på tok för sena kvällar det senaste & det är dags att vrida tillbaka dygnet nu. Både jag & lilleman har sovit ut gott det senaste men snart är lovet slut och dagis samt skola börjar så det är dags att komma in i rutiner.

Skriver under morgondagen.
/e


Mamma & son

Haft en underbar dag med lilleman, gjort massor med nödvändigt.
Nu äter vi middag & snart ska jag till gymmet. Blir bröst & mage idag :)

Skriver sen.
/e


2013

Invigde nya året perfekt!

Vaknade inte bakis i morse så himla skönt, åt god frukost med mina bästa!
Sen har vi tagit en lång promenad, jätte mysig start på året.

Mycket kommer förändrats detta året & jag vet att jag kommer vara nöjd i slutändan. Trivs så himla bra med mitt liv nu & vill inte ändra på ngt!

Ridfronten är som vanligt, inget händer. Står still på samma ställe, stampar & stampar. Vad ska jag göra? Många tankar i huvudet, antingen satsar jag fullt ut & tar bort annat från mitt liv eller oxå så slutar jag och fyller ridtiden med annat. Vill inte ha de så som det varit det senaste med så lite satsning, ska satsar 110% annars kan de kvitta!
Vet inte hur det kommer bli när jag börjar skolan nästa vecka & då kommer plugga heltid, jobba extra, ägna så mycket tid jag kan med neo, & dessutom både träna & rida.. Tiden kommer inte finnas, vet det!
Det står mellan att träna eller att rida & eftersom jag trivs så himla bra med träningen & man börjar se resultat, träningen hänger lite mer på mig. Hur jag lever, vad jag äter, hur jag sover osv så tycker jag det är roligare. Dessutom tar det inte samma tid, utan en timme på gymmet eller minst 4 timmar i stallet per dag.. Jag "tjänar" 3 timmar på att gymma i stället för stallet & dom 3 timmarna kan jag lägga på neo. Vill att han ska få så mycket tid som det bara går. Dessutom har jag inte samma intresse för ridningen, har hänt så mycket runt om ridningen så tröttnar mer & mer!
Älskar ponnyn till max men när tiden & lusten inte finns så känns det bara elakt att ha henne. Måste göra ett beslut där, antigen gymmet eller stallet. Sjukt svårt val! Speciellt när världens finaste ponny står i stallet & jag inte vill lämna ifrån mig henne.
Men måste tänka på tiden & ekonomin! De är verkligen skit dyrt med häst, visst är det en underbar sport & jag älskar det, men vet inte om det är något jag kommer vilja till 110% detta året, tyvärr!
Ibland måste man göra svåra val i livet, kan tänka mig att ha medryttar häst kanske 2 dagar i veckan. Det hade räckt för mig, iaf som det ser ut nu!
Men allt beror på hur mina tider ser ut i skolan & hur mycket plugg det är. Jag får helt enkelt se hur jag vill göra, men det får ta minst 1 vecka innan jag bestämmer mig fullt ut.
Men nu vet ni iaf varför jag inte ridit ngt det senaste ( har medryttare som rider henne, pysslar gör jag men inget mer.)
Tar sin tid att bestämma sig, så får se hur det blir!

Kommer iallafall fortsätta min träning detta året, älskar verkligen att gymma!
Träningen har gjort mig till en mycket bättre människa, vågar äta annat. Nyttigare & bättre! Orkar mer & har med glädje i mig själv. Allt känns så mycket bättre, har även fått mer vänner. Tror det var detta som behövdes för att jag skulle orka mig upp på banan igen.

Jag har ett dåligt humör & väldigt lätt att bli "sur", men har varit mycket det senaste & lägger mycket på mig själv trotts att det absolut inte är mitt fel. Men jag ska lägga det bakom mig nu, 2013 ska bli ett år med massor av bra minnen, mycket kärlek till mina nära & massor med roligheter.

Nu vet ni ungefär vad som håller på & hända. Allt tar tid, men det blir inte bättre än vad man gör det.

See ya!
/e