Dom bästa

Hellu. 
Just nu sitter jag hemma hos världens bästa syster & passar min super söta syster dotter Maja med världens bästa son neo. Dom är för underbar! 
Förgyller verkligen ens dagar, dom små liven. 
 
 
Mycket händer på jobbet & eftersom blogg appen inte funkar så kan jag inte heller berätta om mina dagar vilket är otroligt synd för jag vill dela med mig så mkt jag kan. Btw så håller vi iaf på att fixa ordning massor i stallet som att måla om, rensa mamest med saker & såklart som varje dag tar vi hand om dom underbara 4-benta djuren. Nu har jag iaf testat att jobba förmiddag och  eftermiddag. Gillar dom både, båda passen har ju för och nackdelar. 
Har även haft med en annan tjej i 3 dagar som "ersättare" för Linn medans hon varit i Stockholm. Tack så mycket för hjälpen Camilla. Idag är Linn åter och imorron eller idag ska hästarna fotas. Kommer lägga upp några bilder här och visa er samt kanske länka er till hästarnas annonser. Trivs så otroligt bra med att jobba med hästar. 
 
Mycket händer även på hemma fronten, neo växer och blir större. Vi hjälps åt o ger varandra massor med kärlek för att orka även dom jobbigà dagarna & jag är så otroligt glad att få dela mitt liv med dessa underbara människor! I helgen ska min underbara familj samt systersfamilj på mini semester o eftersom jag jobbar så åker jag direkt ifrån jobbet dit på lördag eftermiddag & sen tillbaka på söndag förmiddag på jobbet igen. Tar även med Linn, ser faktiskt fram emot att göra ngt annorlunda. Igår spenderade jag för övrigt min kväll åt att städa massor och fixa hemma eftersom babe hade städat och fixar massor ville jag oxå göra de. Känns så skönt att hjälpas åt. Älskar min familj så obeskrivlig Mycket, tack för ni finns mina nära o kära! 
 
Ta vara på dina nära en dag kanske dom inte finns där mer! 
 
 

Jag längtar tills du är min! 
 

Dag 4 morgon

Hellu.

De är dags att gå upp och göra sig i ordning samt väcka lilleman och fixa honom. Jag jobbar ju idag tidigt i stallet vilket ska bli kanon roligt eftersom de är lite annat ifrån att jobba sent. Dock är jag lite trött idag då jag inte somnade före kl 01 i natt.. Men blir pigg efter frukost och när man träffat alla underbara hästar. Ska även försöka ta lite kort på alla hästar & lägga ut här så ni får se, de är ju hästar som är till salu så är ni intresserade av någon så kan ni kontakta mig så får ni vidare kontakt till Marika. Mycket fina hästar till ett mycket bra pris! Ska även försöka hinna skriva lite info om varje häst så ni vet vad de är för typ osv. Men nu ska jag gå upp och göra mig i ordning. Skriver mer sen.

/E

P.s ni får en bild på mig o min favorit Dabai. Rekommenderar denna hästen till någon som vill ha en vän för livet i både hoppning & dressyr. Han är hur go som helst och har otroligt fin stam!


Dag 3

Hellu.
Började dagen som vanligt med att äta god frukost med lilleman sen åkte vi o hämtade Linn för att åka vidare till Neos farmors jobb där lilleman skulle spendera sin dag ihop med henne & hennes alla dagis barn. Dom skulle dansa runt midsommarstången osv. Roligt för min älsklings gosse!
Jag & Linn fixade för våra hästar & red dom en liten sväng innan vi drog till jobbet. Vi är så bortskämda med våra egna hästar!
Jobb dagen idag gick jätte bra. Har hunnit med massor.
Mocka & hämta spån
Fylla vatten
Bygga hage
Städa hästbussen
Städa lite i stallet
Ta in alla utom 3 hästar , dom gav vi extra vatten & mat ute i hagen
Pysslat om Dubai( min favorit häst) & Elegant ( en val efter Briar).
jag trivs verkligen kanon med jobbet, älskar att veta att man jobbar med hästar. Börjar även komma in lite i vilken häst som står var osv. Imorgon väntar en mycket spännande dag. Ska börja tidigt istället för sent, älskar variation!
Rida 3 hästar
Mocka
Släppa ut
Fixa all mat
Pyssla med Dubai & Elegant om vi hinner
Samt städa lite till i stallet ( är ett stort stall så städar vissa delar i taget.)
Ska bli en otroligt rolig dag imon, ser verkligen fram emot att åks till jobbet, gör jag visserligen alla dagar men lite extra imorrn. Vet inte varför men känner bara så. Roligt när man trivs så bra på jobbet! :) men nu ska jag lägga mig & sova eftersom jag ska upp tidigt imorrn. Ska ha en mysig morgon med neo först innan jag ska jobba! :) men nu sova. Skriver mer imon /E


Dag 2

Hellu.
Började dagen med att vara med neo fram tills kl ca 11, blev byta bil & lilleman fick sitta i bärgaren lite vilket han gillade & lite 4-hjuling & de va roligt! Sen efter jag lämnat honom på dagis blev de i stort sett åka direkt till jobbet. Stannade dock på ett godis lager på vägen & köpte gotta hem till mina älsklingar, de är dom värda! ❤

Idag på jobbet blev de fixa en box till nya hästen (en hingst, brun.) och mocka alla boxar, fylla spån, vatten & mat. Samt smörja träns, städa, klippa gräset lite, pyssla massor med min favorit häst Dubai. Galet vad jag gillar den hästen, han börjar få förtroende för mig oxå. Ifrån att inte kunna hanteras allt stod han redan efter 1 dag själv i gången & vi borstade, sparyade flugmedel, lackade hovarna & jag satte till och med på en annan grimma utan problem, härligt! Gick ut med honom & bort till skritt båset, där ledde linn först honom & jag sen. Massor med framsteg gjorde han idag, gillas!
Tog sedan in alla hästarna & gav kvällsmat sen bar det hem. Nu ligger jag i sängen & ska sova. Fett ont i fötterna idag även fast jag går i riktiga träningsskor. Skriver mer imorrn. Ska fota hästarna & slänga ut annons på dom. Ser jag fram emot. /E


Mina bästa

Mina två bästa!
Jag älskar er mer än allt ❤


Första dagen

Hellu.
Gårdagens inlägg kom upp precis nu då internet har bråkat lite.
Iaf första dagen denna veckan & första dagen på jobbet är avklarad. Faktiskt riktigt roligt, tiden gick väldigt fort! Gjorde allt ifrån att mocka till "rida" om man kallar min rodeotur för rida. Haha.
Iaf har jag lärt mig massa nya saker idag. Förälskat mig lite extra i en fin stor fux, en mycket rädd & tillbaka dragen kille på 3 år. Jag & Linn ledde honom på varsin sida till skritt volten där vi efter en stund släppte honom & Sanna ( en grymt duktig dam lärde oss massor hur vi skulle hantera honom), han har så sjukt fint steg. Ska läggs lite extra tid på honom och hoppas att jag är den han får tillit till.
Har även fått välja häst att rida & tänkte åh klart jag tar hopphästen eftersom den är tävlad är den nog oxå snäll att rida. Men ack så fel jag hade. Linn tog en dressyr häst på 180 cm hög, den skötte sig exemplariskt. Iaf när jag skulle hoppa upp på "min" häst så typ flög den runt så en travgubbe höll i hästen så tog jag en stol & hoppa upp på. Jag hann inte änns sätta mig i sadeln innan hästen fick fullkomligt spel, drog iväg i världens jävla hopp upp i luften. Ett x-antal på raken & ingenting hände när jag drog i munnen. Iaf efter ett par meter av galenskap så tvärnita hästen & jag snabbt av. Hängde lite på honom med ledare & de gick bra! Gick även ett par km med honom medans Linn red på stora dressyr hästen. Nu vet jag att linns häst är snäll så den väljer jag nästa gång, hihi!
Fixade hästarna & kvällsa innan vi skulle åka hem. Självklart så hade min start motor bränt på min NYA bil, åh vad trött jag blir! Jävla bilar!! Fick iaf hjälp av Sanna att starta bilen, tur de! Väl hemma blev de MAT, galet hungrig, dusch & nu sängen.
W reds en stund i morse, men galet vad man saknar sin lugna snälla ponny när man handkas med galna stora hästar. Dock va dom väldigt snälla, gillar stället mycket! Jag & Linn ska nog övernatta någon dag oxå så slipper jag köra så mycket varje dag. Men får se.
Iaf gillar jag jobbet väldigt mycket. Men nu måste jag sova. Skriver mer imorgon. Btw kommer skriva allt om jobbet här, vilka hästar som kommer och går samt vilka som gjort vad varje dag. /E


Bara 1 natt kvar!

Hellu.

Imorgon börjar jag äntligen jobba. Ser verkligen fram emot de, är faktiskt lite nervös. Men ska bli sjukt roligt! Känslan av att hålla på med de man brinner för även på jobbet är underbar.
Kommer såklart sakna mina älsklingar här hemma men kommer spendera min lediga dagar ihop med dom & med neo på förmiddagarna, vill inte missa någon tid alls med dom. Även W kommer jag spendera massor med tid till, inte ska jag ge upp henne för detta. Lilla prinsessan!

Idag har jag faktiskt gjort massor med saker, först frölunda torg och handlade riktiga gympa dojjor som jag ska gå runt i på jobbet för att gå i ridstövlar x-antal timmar om dagen är inte speciellt skönt. Handlade även lite smått & gott!
Sen hem & myste samt lagade middag, gjorde även matlåda tills imorrn. Sen åkte jag & neo till allum en sväng för att titta på lite saker men handlade inget då vi inte hittade de vi sökte men åkte massa rulltrappor & busade, så mysigt!

Kvällen har spenderats i stallet med bästa W & såklart min riddate Linn. Blev en lugn ridtur ute, W skötte sig kanon. Hon arbetar så himla fint. Nyligen faktiskt hemkommen ifrån stallet & ligger i min Nybäddade säng och ska snart sova. Upp tidigt imorrn, mycket ska göras innan jobbet.
Ska tillbringa en lång och mysig morgon med neo innan han ska till dagis & jag åker vidare till stallet för att motionera W. Men nu måste jag försöka sova.
Skriver mer imorrn om hur de varit på jobbet osv. /E


Mycket händer

Hellu.
Idag blir ett långt inlägg om en del olika saker!
Kan börja med att berätta att jag inte har kimsan lägre, ett beslut som var otroligt svårt att göra men detta är de bästa. Där hon är nu( hos min kompis.) kommer hon få det jätte bra! Kommer sakna prinsessan en massa dock. Men står ju på sin vanliga plats så kan hälsa på när jag vill! De är skönt att veta.

Sen börjar jag jobba på måndag. Kommer då jobba på ett otroligt stort försäljningsstall. Nämligen Zwedland.se . Min dröm när jag var liten va att jobba som beridare, har aldrig riktigt tagit tag i de. Har bara praktiserat & lite så på försäljningsstall men aldrig jobbat på riktigt om ni förstår mig. Men eftersom jag varit inne i hästlivet sedan liten så har man skapat sig en del kontakter & nu har jag äntligen fått jobb som beridare på ett känt försäljningsstall. Otroligt glad för detta & ser fram emot att börja jobba. Bara 1 dag kvar. Kommer få så himla mycket erfarenhet då jag kommer rida allt ifrån oinridna häst till berömda hästar, sjukt att just jag kommer jobba såhär. En dröm som gått i uppfyllelse!
När jag fick neo sa många till mig att jag kunde glömma min dröm eftersom allt kommer kretsa runt Neo & att jag missar så mkt i mitt liv- vet ni vad alla ni som sa detta ni har så jävla fel. Ni har missat massor som inte fått barn, de är de störta som hänt mig & jag är en stolt mamma till världens bästa son. Utan honom hade jag aldrig kunnat få min dröm uppfylld så de är bara skit snack att man ger upp sitt liv när man får barn, tvärt om. Man börjar leva på riktigt!

Iaf idag har jag, neo & älsklingen varit på Ullared. Blev en massa nya saker till Neo. Även till mig & Dennis. Galet mycket folk! Besökte även moster, kusin Maja & majsans pappa Robert på eftermiddagen då vi skulle boka semester tsm( dock vet jag inte om jag kan åka med eftersom jag kanske jobbar, men de är helt ok.) blev iaf till ett jätte roligt ställe dom skulle åka.
Om inte jag åker med denna gången så kan jag åka med nästa gång. Finns fler än en chans!

Imorrn ska jag & neo ta oss en sväng till Ikea & biltema. Måste ha lite små saker till nya bilen( köpte ny i torsdags, behövde en pendlarbil nu när jag ska åks så långt på dagarna.) & behöver lite saker till hemmet oxå. Får se hur mina killar kommer klara sig utan mig på dagarna. Laga egen middag & grejer, haha!

Som ni vet så visade mina allergi prover att jag tålde allt! Pust, måste varit ngn speciell krydda i maten när jag fick reaktionen. Aja har iaf inte kommit över de än & kan fortfarande få panik när jag äter, blev lite orolig hur jag ska göra på jobbet om jag får en reaktion men eftersom jag har tabletter, spruta + sjukhuset bara 10 min därifrån så kan jag känna mig lugn. Otroligt skönt att veta! Hoppas jag även snart kommer över denna skiten!

Trotts att d är lördag kväll så ska jag snart sova då de varit en lång dag & vill mysa lite extra hemma innan jag börjar jobbet! Hihi. Ska försöka uppdatera på rasterna om internet funkar på jobbet.dock funderar jag på att byta namn men vet inte, vad tycker ni läsare!?

Skriver mer imorgon, tusen tankar i huvudet! /E


Sorry

Hellu.
Sorry för jag inte har bloggat på länge, men de har varit mycket de senaste! Iaf har jag inte kimsan längre( en tjej i stallet har henne pga olika själ.) jag rider wilda( min SIs d-ponny) ganska mycket. Spenderar så mycket tid jag kan med lilla neo hjärtat & såklart med älsklingen.
Idag fick jag även efter intervju ett jobb som beridare på försäljningsstall i Alingsås typ, en bit att pendla men de fungerar verkligen! Ska prov jobba en månad & se hur de är, kanske inte alls är något för mig. Men de tror jag med tanke på att jag ÄLSKAR allt som har med hästar att göra! Är dock lite knixiga arbetstider, men vad gör de? Blir lite ändring på Neos dagis tider osv. Men de ska nog gå att fixa smidigt! Kommer bli en stor chans för mig & jag kommer uppdatera bloggen så mycket jag bara kan så ni får info om vad som händer. Iaf va uppe på stallet idag & pratade samt fick info osv. Galet stort stall. 61 boxar, hur många hagar som helst, skritt maskin, travbana på flera km, ridväg som är sandad på flera km, solarium, vatten bassäng för hästarna, motions band, paddok & snart ett stort ridhus en Gigantisk gård. Fick även erbjudande om egen lägenhet där på 90 kvadrat men eftersom jag vill vara med neo så mycket som möjligt för att inte missa någon tid med honom så kommer jag pendla vilket är rätt ok tog bara 45-50 min. Sjukt taggad att börja jobba redan nu. Min kära vän & stall kollega Linn ska oxå jobba under sommaren där vilket gör de lite roligare!

Har spenderat massa tid med bästa syster & majsan, mysigt!
Idag klippte vi även oss på Pat's jobb, jätte bra blev de. Hon ändrade min frisyr helt men blev as bra, sjukt nöjd!

Ska försöka skriva snart igen. Men nu måste jag försöka sova så jag orkar med allt jag ska göra imorgon. Ha de så bra. /E


Längtar

Hellu.
Ikväll ska jag träna gymkhana på min stjärna kimsan och jag längtar som tusan! Har inte ridit henne på 1 vecka och de känns som evigheter. Galet vad man saknar ponnyn! Men de är bäst såhär.
Iaf blev en tidig morgon då neo skulle till dagis och jag gav mig upp till W, blev en Barbackaridtur i regnet, mysigt! Sen snabbt hem och fixa mig för att hämta pat i stan och köra henne till jobbet och jag skulle titta på student, hela hulebäck sprang ut idag!
Senare ska jag göra mat och vila lite eftersom jag är sjuk. Absolut inte bättre idag, pust!
Men imorgon ska vi köra klackarna i taket med dom bästa o de kommer bli fett!
Skriver om träningen sen, om jag överlever. Haha. & om feta Linn kan pallra sig upp så ska hon fota så kan ni se lite bilder oxå. /E


Sjuk

Hellu!
Redan igår kväll kände jag mig lite kass men de hindrade inte mig ifrån att fira min födelsedag med mina goda vänner!
Men i morse vaknade jag tidigt & mådde katastrof, usch! Men iaf blev d en tur till allum med min vän Linn( fick ett presentkort igår så ville spendera lite pengar, faktiskt på viktigs saker.) haha!
Sen blev de stallet & rida bästa W, vi red en ny väg idag, skönt när de finns så sjukt många vägar att välja på! Blev en mysig lugn tur. Och nu har jag ätit middag osv ska lägga mig så fort lilleman gått till sängs för han är oxå lite halv kass så vi får sova tsm tidigt. Men medans grabbarna duschar så ska jag passa på att ta ut disken och plocka ihop alla mina presenter jag fick från nära och kära!
Pappa ringde även idag och gjorde oss lite extra glada, neo ska få en riktig då menar jag RIKTIG fotboll, äntligen ska lilleman få börja lira ordentligt! Han älskar bollspel, tack Pappi! ❤

Nu blir de plocka lite innan sängen kallar, behöver sova mkt när man är sjuk. :)

Ännu ett tack till alla som var här och firade min dag igår, ni gjorde mig så glada! Vissa hade ju själ att inte kunna komma men vissa va även bara idioter rent ut sagt, men de är dom man inte lägger ner med tid och så på! Skönt att få d "bekräftat".

Sådär, skriver mer imorgon. Ska träna gymkhana om jag blir bättre! Ser jag mycket fram emot! /E


Födelsedag

Hellu.
Varit lite slapp med uppdateringen de senaste, mycket dåligt! Men finns inte alltid tid. Varit mycket fix osv inför mitt kalas osv som jag hade idag på min egen 21 års dag! Tack alla som var med och gjorde denna dagen till den bästa ❤

Kimsan är numera hos en kompis som rider o tar hand om henne av olika själ. Rider dock fortfarande gymkhanan på henne, vill ju inte släppa henne bara så!
Rider W otroligt mycket vilket är kanon kul, tanken är att snart kunna rida första dressyr tävlingen! Längtar faktiskt. Hon går nu så sjukt bra i dressyren och man känner sig verkligen peppad att träna henne.
Mycket känslor dehär med kimsan men samtidigt så orkar jag inte just nu. Måste arbeta igenom en sak i taget och har börjat nu.

Fick massa fina presenter idag & imorgon blir de nog lite små shopping. Alltid roligt med nya saker! :-D

Skriver mer imorgon. Nu måste jag föröka sova, kl är snart halv 4.. Dock har jag sovmorgon imon men vill inte vända på dygnet för mkt! /E


Dom 2 bästa!

Jag har dom 2 absolut bästa killarna i hela världen! Dom stöttar mig & finns för mig Och hjälper mig med allt. Mitt allt! Neo & Dennis ❤

Har även världens bästa stora syster med familj, ni är bäst. Maja, Jessica & Robert! ❤

Sen har jag en del andra som verkligen betyder massor!



Skiter i er som pissar på mig, jag klarar mig utan er! Ni gör mig bara starkare och starkare ju mer ni spottar på mig!

*tänk på dina val, en dag är de försent att ångra sig!* - detta lärde jag mig efter läkarens ord om mig efter nya prover tagits i veckan!
/E


Rätt eller fel!

Hellu.
Sorry för dålig uppdatering igår men blev otroligt mycket bråk pga folk som inte vet lagar när de gäller hästar, ingen häst får lämnas själv i en hage. Även suntförnuft säger väl de. Aja btw så orkar jag inte prata om de. Kimsan blir lidande av folk är " sura" vilket jag tycker är fullkomligt förjävligt! Men nu ska hon förhoppningsvis slippa de.

Iaf var jag uppe vid lunch och Linda red kimsan medans jag gick med, tok jobbigt när vi gått hela Gallhålan. Men muskler fick jag! Haha. Sen släppte jag ut henne igen vid 3, och de ångrar jag nu. Pust!

Iaf efter stallet spenderade jag massa tid med mina absolut BÄSTA & sedan vidare emot nästa stall. Hade bestämt mig för att rida hela flyplatssträckan med W, men hann ju bara ca 1 timmes skrittväg ifrån stallet när jag fick reda på att kimsan va själv i hagen vid vägen. Blev helt galen. Enligt lag får man inte flytta hästen ifrån ordinarie hage utan att underrätta hästägare & absolut inte heller lämna en häst själv, de är ett flock djur för helvete. Vad hade den människan som lämnat kimsan själv gjort ifall hon hoppat över staketet och blivit påkörd, hade människan stått för de då!? Eller tänk om jag gjort så emot människans häst, hur hade hon känt de då? Usch säger jag bara! Nämner inga namn!
Blev iaf att skynda sig hem med W & fixa hemma för att slänga mig i bilen och köra rally till kimsan, o när jag nästan är i stallet får jag ett sms att hästen är inne och kvällsad ändå. Ärligt talat varför starta krig när människan ändå skulle ta in hästen till slut. Kunde väl bara gjort de direkt så hade jag dels sluppit stressa sönder & sen bråket! Iaf gjorde detta mig jävligt upprörd, tur att jag iaf har vett & inte kommer låta detta gå ut över människans häst för de är ett oskyldigt djur för helvete!!!
Man kan verkligen säga att jag är förbannad!

Kvällen slutade inte försen sent inatt pga olika saker, men en sak är säker! Jag blir bara mer och mer stark och kommer inte ge mig denna gången! Droppen är satt!!



Idag har vi storhandlat & haft de skönt. Ett svårt beslut ska även tas ikväll, men innan dess blir de en tur på W, skriver mer sen om jag orkar. /E


Dåligt

Är ganska dålig men orkar inte uppdatera. Sorry. Riktigt kasst humör.


*inget oskyldigt djur ska få lida för man bråkar med ägarn- fatta de*


Fäller ett par tårar till

Vet inte riktigt hur jag ska ta de, ska jag vara lättad att veta, ledsen för veta, jag vet verkligen ingenting. Hela jag är tom! Ville aldrig detta. Snyft! På tok för mycket tårar & jobbiga beslut/ händelser de senaste! :-(