"tävlingen"

Hellu!

Var ju pay and jump på hemmaklubben igår kväll, trotts regn & översvämd framhoppning så var det glada miner & allt kändes så bra! Förmodligen årets sista hoppning oxå, (imorgon är de dressyr men jag kan tyvärr inte vara med pga jag jobbar).
Jag lät iaf Melissa hoppa kimsan en 50 cm runda & de gick skitbra. Typ 5 gången hon rider henne & hon har aldrig hoppat bana på henne. Men dom löste de kanon iaf, med 2 små missar som dom rättade till snabbt! Kimsan är inte världens lättaste så de gjorde Melissa kanon! Jag är stolt!

Jag själv skulle tagit en 70 runda men då vädret var så hemskt så blev de istället en 60 runda & jag är sådär nöjd. Dock inte hoppat henne sen början av maj så ska inte klaga. Men de är mycket vi behöver träna på. Dock bara ett trasigt PET för jag la henne för nära på ett räcke men ändå så kändes inte ridningen alls bra mellan hindrena. Så nu blir de träning, ska träna på att hoppa mycket bana & kluriga saker, både för min, kimsan & melissas del! Men jag är nöjd över min fina ponnys insats! ❤

/e


Fredag kväll!

Hellu!

Idag har jag varit hästledig så jag har passat på att städa hemma innan jag lämnade neo hjärtat på dagis för att åka vidare till jobbet, inte så många timmar idag så inte så värst mycket pengar men alltid ngt! Trivs så himla bra med mina arbetskamrater jag har på vardagarna, helgerna är de andra folk & har inte jobbat med dom än så får se de imorgon när jag jobbar!
Blev även storhandling med mat så nu finns de massor att välja på, mums! Blir en fet frukost imorgon innan jobbet.
Har även haft mys hemma med mina 2 favoriter, dock somnade den stora i soffan vid 19.30 tiden & lilleman la jag vid 20 tiden så jag har mest myst med mig själv & tittar massor med saker på internet.

Snart ska även jag lägga mig, tidigt trotts att de är fredag men jag känner mig riktigt slapp & har ont i kroppen fortfarande så jag ska försöka somna så jag får iallafall 10 timmars sömn.

Imorgon är jag hästledig igen, då spenderar jag hela dagen på jobbet & ifall jag mår bättre så blir de bowling med finaste tjejerna på kvällen! Allt beroende på hur jag mår, hoppas att jag blir frisk eller iallafall mår bättre! 👍

Men nu ska jag lägga mig & läsa cosmopolitan & spela wordfued med bästa medryttarn, torskar är vi! 😄

Btw har jag världens finaste son! Bild nedanför!
/E


Höst-regn-mys!

Hellu!

Jag är inte jätte bra på uppdatera, sorry! Svårt att ta tid till bloggen när man har jobb,familj, hus & stallet oxå! Men uppdaterar när jag får tid!
Den senaste tiden har de rullat på som vanligt i jobb världen, jobbar så mycket jag orkar & kan, pengarna ska ju in så man kan få leva lyxigt någon gång!
Neo blir allt större & börjar bli trottsig så nu får vi vara lite hårda mot honom så han inte blir allt för bortskämd, men han är så gosig så. Mamma & pappas prins! ❤

Längtan efter bebis nr 2 börjar blir stor nu! ❤

Ang stallet så har en hemsk sak inträffat, världens finaste Wilda galopperar nu på gröna ängar, evigt älskade ponny! Rip❤
Annars rullar de på, kimsan har jag ju fått börja om helt ifrån början med, men de går framåt nu igen. Kommer springande i hagen till mig, jätte gosig & lyssnar bättre & bättre på ridturerna.
Idag ska vi hoppa pay and jump, tanken va 80-90 men efter att ha "testhoppat" henne efter jag fick tillbaka henne så blev de en tår i ögat & jag får gå ner & hoppa en 70cm klass, men sånt är livet! Melissa ( hennes skötare) ska även hoppa en 50 runda, tycker de är viktigt att man låter sina skötare få vara med & göra saker ibland oxå.

Idag är jag ledig från jobbet med tanke på att jag jobbar ganska mycket i helgen så kan de behövas!
Jag skulle egentligen spenderat dagen med att städa & fixa tvätten hemma men lat som jag är så blev de en förmiddagsfika med mammi & nu tänker jag göra de jag känner för tills neo ska hämtas, alltså inga måsten! Blir iallafall till att baka chokladmuffins sen för guuud vad sugen jag är på krämiga sånna, mums!
Ska faktiskt även om jag inte "måste" städa en del hemma för de känns så himla oshysst att lämna ALLT till älsklingen, så jag tänkte jag tar en del idag så får han ta en del på lördag när han är ledig & jag jobbar, smart va?!;)

Nu ska jag slänga mig i soffan & läsa lite Cosmopolitan innan jag ska börja ta tag i sysslorna!

Magvärken blir bara allt sämre ju mer jag stressar & gör. Inga mediciner hjälper så får se vad jag blir beordrad att göra åt detta helvete!

/E


Lördag

Hellu!

Igår blev en dag full av film, bara ett brejk när jag åkte snabbt till stallet & fixade för ponnyn & åkte & handlade! Sen blev de film igen, massor med One Tree Hill- gillas starkt!
Neo hjärtat är sjuk & jag känner mig rätt dålig oxå faktiskt.

Jag har fått förfrågan om att träna för landslagstränaren Nisse ute på alleby idag(gymkhana), och jag funderar på att vara med. Ganska sugen faktiskt! Tror de skulle vara bra för mig & kimsan, kan få lite extra hjälp vilket behövs då hon är väldigt svår i gymkhanan! Men vi får se! Den som väntar får se.
Ieftermiddag ska vi laga 3 rätters-middag, ska bli så himla gott! Blir eventuellt en hemma kväll ikväll oxå med tanke på att man inte känner sig allt för frisk, måste bli frisk ska jobba hela veckan sen & på lördag ska äntligen stallgänget + några fina tjejer samlas hos mig, äta middag, dricka vin & prata gamla minnen, ska bli så otroligt roligt! Verkligen längtat efter detta! & denna gången blir vi alla dessutom!
Tänk att jag fick höra igår att jag var en dålig vän osv, konstigt att jag har så många vänner som vill vara med mig då, du har verkligen skämt ut dig! Jag är ledsen men faktiskt så vet jag själv att jag är en bra vän & låter enbart dom vänner som förtjänar mig stanna vid min sida, jag har hellre få ärliga vänner än flera skit stövlar! :-D

Nu blir de lite mer One Tree Hill eller solariet, inte bestämt mig! Men verkar bli film, ganska besatt av filmen!

Skriver mer sen /E


Mongomaskinen!

Hellu!

Igår blev de ridtur på masso förresten, gick bra!

Idag har jag hunnit med en del faktiskt!
-lämnat & hämtat neo
-handlat & lagat mat
-fixat stallet & ridit mongomaskinen, gick faktiskt riktigt bra, stressad som alltid men hon går så mycket bättre när hon har fri bana. Imorgon väntas rakning av henne, opps. Undra hur pigg hon kommer bli nu. Alltid roligt med energi! Hon strålar så mycket energi omkring sig!
-och så har jag kollar några avsnitt One Tree Hill, massor med bra!

Nu ska jag försöka sova, skulle egentligen jobbat imorgon men mår inte allt för bra så blir hemma & med min underbara son! Love ❤
/E


Skulle vara en rubrik här

Hellu.

Upp & ner - ut & in!

Jobbat ett par timmar idag, slutat tidigare. Umgåtts med min oerhört fina son, älskar mamma & son tid! Bästa neo! ❤


Tränat gymkhana på min fina ponny, galet vad bra hon är! Är så bra att jag inte hänger med alltid, för snabb & vet precis när hon ska göra vad. Duktiga ponnyn! ❤

Nu sängen & sova! Imorgon fixa nödvändiga saker hemma & spendera tid med min underbara son!

-KÄRLEK-❤

/E


Nyttigt

Hellu!

Idag har de varit massor med kalas! Så himla roligt. Först var vi hos Robert och firade honom sen hem & ha kalas för lilleman! Var jätte trevligt & neo fick massor med fina saker, stort tack till alla som gjorde denna dagen så himla bra! Världens finaste son ligger nu med ett stort leende & sover! Mammas vackra hjärta! ❤

Kvällen spenderades med en skrittur barbacka på min fina ponny, så underbart att sitta på din rygg! Vi har massor kvar tills vi är där vi var innan men jag kommer lägga ner tiden på dig för du är bäst & de vet jag!
Förut kom du springande till mig när jag ropade på dig & var så himla gosig när vi myste, underbara ponny!

Har även varit en sväng om ican & handlat lite nyttigheter. De är såhär ifrån imorgon ska jag börja äta nyttigt & träna mer än jag nu gör, känner verkligen att jag behöver & vill de. Så imorgon startar mitt nyttiga liv! Kommer bli många träningspass både på hästryggen & bredvid ponnyn, har ett mål både inom
Ridningen & inom mig själv! Så kommer jobba för att nå detta! Hård träning gäller från & med imorgon!

Just imorgon är de världens finaste killes födelsedag, tänk att de redan gått 2 årsedan jag låg på förlossningen och skulle föda. Vid denna tiden för 2 årsedan startade mina värkar. Obeskrivlig känsla! ❤

Nu blir de iaf tända ljus & invänta nya Beck filmen. Mys med min pojkvän!
Imorgon blir de tillbaka till jobbet, skönt att jobba faktiskt! Dock saknar jag mina finaste när jag jobbar, men känslan av att jag jobbar för att vi ska ha de bra känns bra!
Skriver mer imorgon! /E


Lördag

Hellu!

Idag har jag gjort en del saker under dagen, mycket val osv! Tror & hoppas jag har gjort de som är rätt iaf!

Spenderar nästan hela dagen med världens finaste son neo. Han har hjälpt mig i stallet, så himla söt när han kör runt med lilla skottkärran & spade. Mammas prins!

Ridit MIN egen ponny, blev lite träning på Landvetter banan. Galet vad kul hon tycker gymkhana är, min stjärna! Melissa har oxå ridit henne & jag är så himla nöjd med henne. Hon lyssnar & tar till sig allt de jag säger så de slutade så himla fint. Första gången hon rider henne & hon klarar de galant! Ska bli så kul att följa dom igenom deras utveckling, tror dom kommer bli ett oslagbart par i hoppningen! & jag vet att jag och kimsan kommer komma så otroligt långt inom gymkhana för hon är så himla snabb & vändbar! En dröm!
Red även världens bästa masso& hon är verkligen en klippa, fina ponny! Känns underbart att sätta sig på henne när man behöver en säker ponny. Fina tjejen!
2 otroligt fina ponnyer❤

Kvällen har spenderats med min fina son, vi har bakat tårta tills imorgon när vi ska 1 dag för tidigt fira prinsen! Kommer bli 2 kalas imorgon, först på systers kille som fyller år & sen för finaste prinsen!

Just nu har jag precis lagt lilleman att sova så han orkar med dagen imorgon & jag har tänt ljus och ska mysa ner mig i soffan & titta lite tv, mysigt!
Blir mys med min pojkvän hela kvällen! Så underbart! Älskar mina fina! ❤

Skriver mer imorgon! /E


Morgonpigg

Hellu!
Lycklig tjej sitter här & skriver!
Äntligen är kimsan tillbaka hos mig. Sjukt glad för detta!
Världens bästa d-ponny!

Mycket händer i mitt liv.
-världens finaste son utvecklas massor. Pratar rent nu & är så himla go! Blir bara större & större på måndag fyller han 2 år, tiden går så otroligt fort! Min bebis blir bara större. Så himla underbart att ha min fina son! Kan aldrig beskriva hur mycket jag älskar denna lilla krabat! Världens bästa! ❤

-hästfronten har varit otroligt struligt men nu äntligen känns de som allt är på rätt spår, hoppas nu allt håller sig såhär! Så himla glad att ha kimsan igen! Släpper aldrig min prinsessa igen!

-min pojkvän går inte heller att beskriva hur lycklig jag är att leva med, killen som stöttar mig igenom allt. Han hjälper mig igenom allt, ger mig kärlek & respekterar mig för den jag är! Lyckan att veta att jag delar världens finaste son med denna underbara pojkvännen går inte att beskriva! Jag älskar dig. Jag älskar min fina lilla familj!

-Jag har världens bästa stora familj oxå, mamma som alltid hjälper mig med allt. Peppar mig så jag orkar när jag ibland inte vill mera. Men utan dessa fina människor skulle allt vara så otroligt jobbigt! Jag älskar er! Speciellt mamma! De är helt ärligt världens bästa mamma!

-Jag har även börjat jobba. Trivs faktiskt otroligt bra på jobbet. Donken vettu!
Många tror att de är ett riktigt skit jobb men jag står i kassan & trivs så otroligt bra med att träffa folk & ge dom service. Så ett perfekt jobb för mig! & känslan av att tjäna pengar & göra något bra för mig & min familj är underbar! Så detta jobbet hoppas jag på att få stanna länge på!

-mycket förändrats men jag trivs när de är bra förändring! Nu känner jag att jag ska satsa på saker jag tycker är kul, ge kärlek till dom som förtjänar de osv!
Kanske blir ett rörigt inlägg isf ber jag om ursäkt!
Nu ska jag iaf titta film & ha en mysfredag! Skriver snart igen!
Mycket roligare att skriva när man har häst & ngt att skriva om. Mycket kommer hända denna helgen. Min fina son ska ha kalas osv!
Neo är bäst! /E