Nöjd tjej!

Hellu!
Idag är jag sådär jätte nöjd & glad! Hade jag inte riktigt bestämt mig vad jag skulle rida någonstans. Men bestämde mig när jag kom upp att hoppa ett par språng uppe i paddoken så de blev de. Gick sjukt bra, är så himla stolt över min ponny. Fick verkligen tillbaka hoppkänslan så de kommer nog bli att jag hopptränar 1 gång i veckan oxå. Vi behöver träna mycket på balans & att få henne lugn . Några problem med tekniken har hon absolut inte. Hoppar grymt högt över. Jag känner mig faktiskt rätt säker när jag sitter på henne & tanken är att vi ska ut på clearrounder för att komma igång helt. Åh jag kan inte beskriva hur lycklig jag är för jag har köpt denna underbara häst. Bästa k!


Jag har gjort god lördagamiddag - hemlagad kebabrulle & bär med vaniljsås till efterrätt! Känner mig lite duktig där med.
Men nu kan jag inte blogga mer ska mysa med mina underbara.

Förresten vet inte om jag berättat de men är hundvakt åt zabina min systers hund. & hon trivs nog jätte bra hos oss. Skämmer bort henne massor, bästa med henne är att hon är van vid barn & är jätte lugn & snäll emot neo. En perfekt barn hund. När vi skaffar hund ska våran vovve oxå vara så snäll.

Men jag skriver mer imon. Har lite full dag, ska bland annat till min mormor & träna gymkhana. Men skriver mer imon ändå.

En bild på oss ifrån idag kommer oxå längst ner i inlägget.
Ha de bra /E


Fint väder men kallt!

Hellu!
Sorry för jag inte skrev igår men hade fullt upp med att ha "spa" kväll med mig själv! Man behöver faktiskt sköta om sig själv ordentligt ibland så brukar ta mig en kväll i månaden & göra massa mysigt! Igår va de fredag & de märks verkligen att jag är en seriös mamma eftersom jag mer än gärna hellre är hemma med min son än att vara med kompisar. Finns inget bättre än en mysig hemma kväll! Igår blev de tidig sänggång, spenderade min kväll med att läsa bloggar till älskling kom hem ifrån långturen med vovven, då la han sig brevid mig & så låg vi & pratade typ halva natten. De är så härligt när man pratat ut om allt Som vi gör så fort de är ngt. Jag trivs så himla bra med min pojkvän, visst vi har våra tjafs men vi löser dom oftast tsm, jag har dock en tendens till att fly problem men han brukar "hjälpa" mig då så löser de sig ändå! Sen kan jag inte säga annat än att jag har nog de perfekta förhållandet, iaf om jag jämför med många av mina kompisar. Lycklig tjej som har en sån bra kille.

Igår red jag iaf trotts att farbror doktorn sa ingen ridning på minst 1,5 vecka, men eftersom jag är envis så blev de en lugn tur ute i skogen med mycket flyttningar & mesta dels skritt. Testade även galopp för att se att jag inte va rädd när hon studsade men de va jag inte. Otroligt försiktig bara, men de är bra. Nöjd över vår lille tur. Efter ridningen stod jag i tjötade med Ronja som åkte på träningsläger idag & är borta i 2 veckor, kommer ana sakna henne. Kommer bli tomt i "min" del i stallet. Men jag hoppas iaf hon får de roligt & lär sig massa roligt! :)

Idag fick jag sov morgon, härligt! Tack mina finaste. Städade hemma efter frukost sen bar det av till stallet, tog älsklings bil så jag glömde givetvis min nyckel till skåpet så fick bara göra i ordning & sen åkte jag faktiskt och tvättade hans bil för att han hinner Aldrig & vill ju såklart med ha en ren bil. & nu är jag hemma snabbt på lite mellanmål, ska snart åka tillbaka till stallet & rida. Inte riktigt bestämt var än men blir iaf en tur själv för jag vill ägna mycket tid åt henne när jag ändå har tiden, kanske en dressyr tur i paddoken. Får som sagt se, skriver nog senare. Tider springer iväg nu! Ha d så bra /E


Omtumlad

Hellu dudes. Igår orkade jag inte uppdatera när jag kom hem ifrån träningen så jag tänkte skriva om den nu. Hela träningen gick faktiskt över förväntan super bra, hon gick verkligen kanon bra på de nya bettet. Dock skulle jag göra 3 mugg för att avsluta hela träningen, & självklart då så gör hon iväg ett sånt j*vla lufthopp & nockar mig rätt över kindbenet, blev helt blå över hela kinden & tusan vad svullen jag är idag, ser ut som en hamster som sparat frukosten i kinden. & jag fick någon lätt hjärnskakning för jag blev helt yr & allt bara snurrade. & idag har jag himlans ont i huvudet. Men men efter detta hända så satte jag mig lite ner & sen gav jag mig f*n på att jag skulle klara grenen så de blev att hoppa upp i sadeln & rida grenen igen, klockrent! För övrigt så är jag så stolt över min fina
EGNA ponny, bästa k!

Blev att lägga sig nästan direkt när jag kom hem & de har inte varit ngn speciellt härlig natt eftersom varje gång jag vänt mig om & lagt mig på min vänster sida så har de gjort sjukt ont. Men det är inget att klaga över är man ryttare så får man stå ut med de mesta! Haha. Skulle dock behöva ett skyddsnät fram på min hjälm för min häst nockas mer än gärna typ. ;-)

Idag är jag faktiskt hemma ifrån skolan eftersom jag mår lite dålig efter igår så jag lät lilleman ta ledig ifrån dagis med. Vi ska snart åka & hämta zabina tänkte vi, eftersom vi ska vara hund vakt åt henne när syster & hennes familj är i Polen. Så vi har planerat våra dag med att äta lite snart, hämta zabina, förbi kåhög & handla mat- lämna i stallet, hem äta lunch i solen, vila, ut & gå en promenix med vovven & neo ska visa henne hur de ser ut här vi bor, sen ska jag laga middag & senare stallet och rida min prinsessa. & ikväll väntas bara en lugn & skön kväll med lite plugg kanske. Får se vad jag orkar med. Har faktiskt lite planer på att ha spa kväll, jag behöver faktiskt de. Så de blir de nog ngn dag, kanske idag. Får helt se vad kvällen bjuder på. Skriver mer sen. Nu måste vi fixa oss. Ut & sola med er nu i de fina vädret, älskar solen! /E


Världens bästa mamma!

Här kommer 2 bilder på världens bästa mamma <3


Full dag!

Hellu!
Idag är en såndär full dag igen, jag skulle egentligen varit i skolan nu & haft ett engelska prov men efter omständigheterna så blev de ändrat. Så istället blir de plugg hemma & städ innan de är dags att lämna lilleman hos farmor på hennes arbetsplats & vidare för att handla häst mat snabbt innan ja ska upp & fixa för min lilla tjej & ikväll väntas games träning & jag är ordentligt laddad. Tillomed hunnit med att handla gymkhana bettet så hoppas nu att hon blir bättre på de!

Igår stod det egentligen en lugn tur på schemat men blev som vanligt ändrade planer, red galoppvägarna (idag igen,haha) & min fina tjej skötte sig exemplariskt, galoppade fint på nästan hela vägen förutom när jag tyckte de behövdes lite skritt i typ nerförsbackarna. Hihi!

För övrigt så vill jag även tala om för alla mina bloggläsare vilken underbar pojkvän & framför allt son jag har. Dom är så himla goa. De går inte en minut utan att jag tänker på dom när jag är ifrån dom. Dom coatchar mig på träningar & peppar mig till att vilja bli bättre och orka ta mig upp när allt är svårt. Finns ord att förklarar hur lycklig man blir av att ha såna underbara människor i sitt liv. Jag är så lycklig att få dela världens finaste son med dej Dennis, du är världens bästa pappa & pojkvän. Jag älskar er så otroligt mycket, min egna lilla familj, vem vet om ett tag kanske neo får ett syskon. <3

Vill även tacka mamma som alltid ställer upp & hjälper till så fort de är ngt, jag vet inte hur jag ska kunna beskriva min tacksamhet för allt du gjort & framför allt gör för mig, så fina ord finns inte! Tänk alla tävlingar, meeting, fina ponnysar & all utrustning min mamma fixat för mig. Tror inte riktigt ni förstår hur mycket hon faktiskt gjort & gör. Det är inte bara en bra ponny man har haft igenom ponny tiden. Och alla ponnyer man har haft har mamma fixat så man fått äran att rida, tävla & utvecklas med. Tänker tillbaka på alla tävlingar mamma kört till, hjälpt till & coatchat mig på platsen, fixat så man kunnat åka på dom stora roliga flerdagars tävlingarna. Finns många minnen man aldrig glömmer men ett som sitter lika hårt för mig som för mina gymkhana vänner är nog finalen i Strömstad, natten när vi sov i en kall barback & banan va så sjukt tung. Jag hade två av mina guld klimpar med mig och självklart gick de som smöret för oss! Kommer heller aldrig glömma varbergs hoppet när allt flyttades inomhus för de va så mycket vatten, vi vaknade i tältet efter första natten så va allt pisseblött. Haha. Jag gick till final och oliver gick så himla bra. Rev näst sista hindret men hade snabbaste tiden. Sjukt rolig tävling. Har upplevt många roliga tävlingar med många vinster. När man tänker tillbaka så saknar man verkligen ponny tiden, önskade man kunde sola tillbaka tiden så man får uppleva dedär speciella igen. Kommer heller aldrig glömma den tiden & kommer aldrig kunna tacka min mamma för allt hon gjort för mig. Önskade jag kunde göra d samma för henne. Ett stort tack till världens absolut bästa mamma!! Nu är de lillasyster som rider alla meeting! Så nu blir de till att heja fram henne till sm istället. Vem vet en dag kanske det är jag som rider inne på schandinavium på stor häst, får allt se vad som händer med tiden. Men just nu vill jag rida gymkhana & utbildas med kimsan inom hoppning så får vi se vad som händer med åren. Har bestämt att köpa storhäst inom iaf 5 år & börja tävla hoppning igen. Men just nu tar jag en dag i taget & får allt se vad som händer. Mitt mål är iaf att få rida en utomlands tävlingar på mina stor hästar & att låta mina barn uppleva hela världen & göra precis de dom vill inom idrotten för precis de gjorde min mamma. Oavsett vilket val vi än gjorde så stod hon vid våran sida & precis en sån underbar mamma ska Jag också bli. Mamma är lätt en stor förebild för mig!

Detta va allt för mig. Skriver mer efter träningen sen om jag hinner, måste plugga nu. /E


Tiden går fort

Hellu dudes!
Idag va ju massa måsten som stod på schemat, jag har iaf ändrat lite på planeringen & gjort de jag hunnit med. Tiden går ju så fasligt fort! Har iaf storhandlat, tusan vad mycket mat de blev. Haha. Har även fixat disken( de gjorde jag igår för att jag skulle ha lite mindre att göra idag.) har även plockar utan massa i köket, snart ska jag ner & lämna tvätt i tvättstugan & hämta upp rentvätt, sen blir de en runda med dammsugarn så får städningen vara klar för idag. Måste hinna plugga lite innan lilleman ska hem ifrån dagis. Sen måste även mat lagas & senare stallet. Blir bara en lugnare runda på lillan idag då jag inte har allt för mycket tid + hon ska gå gymkhana imon så de känns som de räcker med en lugn sväng. Fast de slutat väl som vanligt med en galen galopptur. Hon behöver ju träna galopp, för av någon konstig anledning så kan hon höger galopp klockrent & vänster helt kasst. Hmm, brukar ju vara tvärt om på varmblod men inte på min ponny! Jag kände igår att kimsan är verkligen så himla underbar, vi har så sjukt roligt tillsammans. De är så kul att rida henne. Min stjärna.

Snart ska ju lilleman hem ifrån dagis. Så sjukt vad jag har saknat min tokis här idag. Jag är så van att ha honom med mig överallt. Men idag när jag inte gick i skolan & är hemma & inte han så saknar jag verkligen honom galet mycket. Men snart ska jag få pussa & busa med min underbara son, han är verkligen mitt allt! Så sjukligt glad att jag har honom. Massor av kärlek till min bara MIN Neo<3

Skriver mer sen! /E


Mysig kväll!

Hellu! Sitter just nu nerbäddad i soffan & väntar på att desperata husfruar ska börja. Lätt bästa serien! Jag har iaf varit i stallet idag, gjort i ordning för kimsan & Molly! Blev även en runda på galoppvägarna själv med min finaste ponny. Gud vad stolt jag är över prinsessan. Känner verkligen att vi funnit varandra. De har tagit ett par veckor att lära känna henne men nu börjar de gå framåt & hon vet precis när jag vill busa & när jag är seriös & vill arbeta ordentligt! Så himla underbar ponny. Rider ofta själv ut eftersom hon går lugnast då. & de är skönast för då får man bestämma tid & tempo själv.
Hade egentligen kvällen i stallet idag men Ronja va sen så hon tog den. Himla skönt eftersom jag va klar ganska mycket tidigare än planerat, tack Ronja!

Imon har jag massor att göra på mitt schema, bland annat - lämna lilleman på dagis, fylla vatten i min hage, storhandla hem, storstäda hemma med disk, tvätt & skur, samt jag ska motionera min ponny & göra i ordning för henne, hämta lilleman på dagis & leka massor, laga middag & baka med honom! Ska bli en fullspäckad & mysig dag. Gillar verkligen när de finns saker att göra hela tiden, så imon blir en av mina favorit dagar. Ska även ägna min kväll imon åt att plugga då jag har engelska prov på torsdag & kan inte riktigt allt än. Men de är bara att göra d bästa av sitsen. Tänkte jag skulle rida en liten sväng imon då eftersom de är ont om tid, kanske till & med rida under dagen. Får se men med min planering så hinner ja inte stallet försen på kvällen också. Mycket att planera in nu. Får som sagt se hur de slutar. Men skriver mer imon. Måste titta lite bloggar innan jag ska titta bästa serien. Ha de bra /E


Sooolsken!!

Hellu. Halv ligger nu i solstolen, så himla skönt! Denna dagen har gått riktigt fort, jag & neo har varit iväg i olika affärer & varit med moster & majsan hos wilda & på 3 hästar. Ställde min bil i sävedalen så länge så när jag kommer tillbaka till min nytvättade fina bil så har någon jävla vit bil kört in i min bil, utan att äns säga & bara stuckit, jävla idiot! Hoppas fanskapet blir av med körkortet! Usch vad trött jag blir på såna folk! Har iaf haft en riktigt mysig dag. Nu blir de snart middag, sen stallet & rida min prinsessa! Ser fram emot att ta en tur i kvällssolen. Senare väntas mys med älskling & bästa serien desperate! :-) skriver mer sen, måste in & väcka lilleman & leka med honom! :-) ha de bra, passa på att sola massor nu :-D / E


Nöjd

Hellu! Sjukt nöjd efter ridningen idag, kimmis skötte sig kanon. Så himla roligt att rida då, dock blev d mest skritt då jag red med Natalie & Winnie! Men trevligt va d :-) nu e jag faktiskt rätt trött & ska strax sova! Måste bara berätta att jag är riktigt lycklig då allt har varit så bra idag , hoppas de fortsätter såhär :-) men nu ska jag mysa ner mig brevid lilleman & min stora älskling & sova ! Natti /E


Glad

Hellu dudes!
Jag har som sagt haft en dålig vecka förra veckan men verkar som de går åt bättre hållet iaf började veckan bra med att jag & neo sov tills kl 9, så skönt! Sen blev de göra oss i ordning & lämna lilleman, han tyckte de va roligt att vara tillbaka på dagis, sen bar det av till skolan. Hade bara 1 lektion & de va engelska vi gick igenom vad vi skulle kunna inför provet som är på torsdag & jag tyckte de va riktigt roligt att vara i skolan! Eftersom de varit mkt sjukdomar så har jag varit mkt hemma. Men nu verkar de se ljust ut, hoppas verkligen de oxå! Skulle egentligen tagit en tripp till hööks för att köpa ett pannband& bett till kimmis men de blev istället en sväng till mobil Affären & hämta ut min älskade iPhone & lämna tillbaka galaxy! Så glad att ha iphonen igen. Sen fick handla & hämta lilleman, nu har vi precis käkat lite, inte allt för mkt eftersom vi ska äta middag med älskling kl 17.30! Idag ska jag göra älsklings favvomat eftersom jag är så glad så vill jag se honom lite extra glad ;)

Är glad för att min iPhone is back, kimmis flyttar antagligen i början av maj om allt går som de ska, & jag har fått sommarjobb! :-D ska jobba ca 5 veckor i sommar & ha semester ca 5, ska bli roligt skönt att inte jobba hela lovet vill ju göra massa saker med lilleman oxå samtidigt som jag vill tjäna cash så jag kombinerade! Så bra! Lycklig tjej här. + att games träningen gick kanon på kimmis igår , hon blir bättre & bättre! Idag ska vi ut & busa i skogen:-)
Nu kan jag hålla er mer uppdaterade eftersom min phone funkar, yeeeah! :-) skriver mer sen. Måste städa & Göra middag nu. Ha de /E


Denna vecka över

Hellu alla läsare! De är svårt att uppdatera när min nya telefon är en samsung & inte har blogg appen, suger rätt hårt faktiskt! Men snodde babys telefon nu så slänger in ett inlägg snabbt innan läggdags! Har haft en eiktig skit vecka, missat massa i skolan pga jävla sjukdomar :/ , kimsan har gått katastrof hela veckan, vet inte varför men bara varit så, bråkat  med folk som bettet sig dålig & stämningen i stallet är katastrof vilket gör mig ännu mera sur! Usch för vissa folk alltså! Har varit mycket d senaste men börjar faktiskt se lite ljus nu. Tur att jag har världens bästa killar som peppar mig hela tiden fast allt är jobbigt! För övrigt så har dagen varit bra blev snabb frulle sen begav sig jag & lilleman till gfrk för att se årets första games tävling, alla red jätte bra! Efter de blev de våffelmys med älskling & lilleman eftersom de är speciella våffeldagen idag! Sen bar det av till stallet för att fixa kimsan & rida bort till banan! De va jag & Sara som tränade gymkhana själva! Älskling va en underbaring som va våran banbyggare, du är guld värd efter allt du gör för  mig, går ju inte änns att ge igen hälften! Sån sjukt proffsig kille är du! Finns ju absolut ingen bättre pojkvän än dig, jag älskar dig så galet mycket! Dennis <3
Iaf träningen gick helt galet grymt,  för d första saras första träning & hon & price va jätte duktiga!
& för mig gick de skit bra, allt de dåliga denna veckan med slit, avramlingar, skador & massa tårar blev idag mest bara skratt, min finaste gick alla grenar. Så sjukt stolt över henne! Tusen tack t älskling som fixat typ allt när jag kommit tillbaka! Bästa du <3
Nu måste jag införskaffa nytt pannband & bett mer behöver jag inte säga! Haha ;-)
Tack till min familj & min lilla familj, vänner som är ärliga för ni finns där för mig, bästa är ni! Skrivermer när jag kan. Ha d så bra /E

im back

hellu alla dudes.
sorry de har varit så dålig uppdatering men jag har varit sjuk i 3 dagar nu så jag har inte orkat blogga eller göra ngt alls typ. hela min lilla familj har varit sjuka. jag blev sjuk sist och mina underbara pojkar har verkligen visat mig hur mkt jag betyder o de har gjort mig till världens lyckligaste tjej, kärlek till er!

sen vill jag tack världens bästa mammi som hjälpt mig en massa, & ett stort tack till natalie nygren & hennes mamma för alla hjälp. alla ni är guld värda, kärlek till er!

och tack till bästa putte som hjälpte monica för min skull igår , och bästa monica som hjälpt mig & såklart bästa jessica som räddade min sits igår. kärlek till er
idag har jag & lilleman tagit oss en tur upp till kimsan på förmiddagen, vi träffade mamma/mormor där o hon mådde inte så bra så de blir väl jag som får hjälpa henne nu. men de gör inget för de gör jag så gärna. gillar att hjälpa folk. iaf så gjorde vi ordning för kimsan & mollsan. eftersom dom går tillsammans nu efter kimsan blivit sparkad så gör jag gärna ordning för mollsan när jag hinner då de är så lätt! =)

snart ska jag & lilleman börja med maten, han har sovit och jag har sökt sommarjobb. känner mig faktiskt jätte duktig! =) men först blir de lite mellis eftersom de blir sen middag idag, typ vid 5 o vi e hungriga nu , haha! senare ska jag dra mig tillbaka till stallet och rida kimsan ganska hårt eftersom hon stått 2 dagar nu. haha, hon kommer vara helt tooooookiiig!! ;) menmen, de är bara att köra ett ordentligt pass idag eftersom hon ska träna gymkhana imon, vill ju inte flyga av imon för hon laddar så mkt.. hihi =) men nu ska jag äta. btw, min iphone har gett upp så nu får jag leva med en gammal sony eriksson tills nästa månad, då får jag en sprillans ny telefon. vilken jag vill =) för jag har världens bästa pojkvän! skriver mer så fort jag kan igen. ha de så bra så länge dudes. / EJAG O SURPRICE! *=)


Avslutet av denna veckan!

Hellu alla fina läsare.
Nu har jag kommit hem ifrån stallet & hunnit käka, ska snart ut & åka igen! Hämta lilleman hos farmor & handla lite mat så ska jag hem & mysa med min fina son & älskling som är sjuk. Känner faktiskt att jag med börjar bli dålig, usch jag som absolut inte vill detta :-(
Jag tänkte berätta lite om ridningen idag. Jag tog in prinsessan så hade hon blivit sparkad på bakbenet, tänkte fan ingen hoppning. Men efter rengjort de osv så sa farbror doktorn att lille tjejen va ok att ridas som vanligt. Så jag satte en salva på & red ner till manegen. Uppvärmningen bestod utav flyttningar & forma henne. Sen hoppa jag lite små hinder (60 cm typ). Ville inte pressa henne när hon hade sårat. Red där ca 30 min allt som allt så blev enbart några få språng. Sen blev de galoppvägarna med cicci, min ponny va helt tokig, bara galopps & luft hoppa hela tiden, söta busen. Sen red jag in snabbt på paddoken ca 5 min för att skritta av henne lite extra. Red allt som allt 1 timme. Kändes faktiskt bra när jag kom tillbaka till stallet & såg att hon fått en skorpa över såret, farbror doktorn sa att de va jätte bra. Nu kommer hon få stå i extra hagen med Molly, allt säkrast då Molly är snäll & oskodd & liten, haha!
För övrigt med ridpasset gick de kanon, jag är sjukt stolt över henne. Hon gjorde allt jag bad om, fina prinsessa. Men nu kan jag inte skriva mer ska grilla mig lite framför elden & sen dra & hämta lilleman. Har saknat honom på tok för mycket idag. Bästa sonen. Älskar honom mest. :) skriver mer imon om jag får tillgång till datorn eftersom min telefon är sönder :-( ha de bra /E


Hoppning

Hellu dudes!
Jag ska snart slänga i mig lite mat innan det är dags att bege sig till stallet och fixa. Lilleman är hos farmor då pappa är magsjuk, usch! Krya på dig snygging! :-)
Ja hoppas jag slipper den skiten :-) för övrigt så ska ja bara tala om för alla mina vänner att iPhone suuuuger, har haft min i ca 4 månader & nu är den paj! Så fort jag drar ut laddaren så blir allt svart, snyft' :/ vad ska jag nu göra då? Har ju bara ett litet simkort så jag kan inte heller byt telefon :/ får se vad jag ska göra. Men blir iaf ingen telefon med upp t stallet. Hatar att vara där utan phone ifall de händer ngt.. Aja, som tur är så är jag inte ensam där. Men de går iaf inte att nå mig på hela dagen. Men skriver mer sen. Måste äta innan jag ska åka upp. :-) ha de gott /E


Lördag kväll!

Hellu mina dudes!
Kl är inte änns 22 & jag ligger i sängen med mina pojkar brevid mig redo för att sova. Så sjukt trött eftersom jag inte är frisk & de har varit en lååååång dag! Iaf blev de fika med mammi, neo & bror förut, mycket trevligt va de!:) sen bar de av till stallet för att raka min prinsessa, & jag är så stolt över henne. Hon stod helt stilla utan att änns sitta fast, då blir matte glad!:-) sen lämnade jag hem neo till älskling som hade jobbat klart med att riva garaget, tycker nu att han ska bygga ett stall istället för ett nytt garage men de verkar inte som mina planer går allt för bra, haha! Åt även lite hemma sen tog jag älsklingens bil upp till stallet på kvällen. Planen va ju att rida ner till manegen & rida igenom henne, kanske ta något skutt. Men när jag är typ framme i stallet inser jag att jag glömt min ridhjälm, väst, ridstövlar i min bil som står hemma. Åh vad denna dagen inte ville mig väl. Blev till att rida barbacka lillarudan med min gamla hjälm & gympa skor, aja röra på sig behövds hon. Blev att mjuka upp henne lite nu innan hoppningen imon. Red dressyr, ställningar, flyttningar & skänkelvikningar. De gick faktiskt jätte bra, hon va jätte pigg! Sötnosen!
Sen blev de kvällsa, underbara mamma hjälpte mig så jag slapp vara själv! Tack<3
Sen bar de hem & hoppa in i duschen direkt sen bara deg & nu snart sova. Är ju inte frisk Heller så har inte så mycket ork precis. Men skriver mer imon. Sov gott! Ha d bra./E


Tidig morgon.

Hellu. Ligger nu & vilar i min goda säng medans grabbarna jobbar ute med huset & lilleman också vilar. Jag har för övrigt varit i stallet 3 ggr redan. Hade morgonen & utsläppet men så va d folk där både när jag skulle morgonfodra & släppa ut, blir så j*vla besviken & arg varför kan dom inte säga att dom är där & ta de då så slipper jag åka tusen ggr fram & tillbaka, riktigt dålig stil! :@
De är sånna människor man aldrig ska hjälpa tillbaka, ska göra exakt likadant så får dom se hur roligt de är!! Åhh vad arg jag blir!!! Har iaf fixat allt för kimsan & ska snart åka upp och ta in henne & om klippmaskinen funkar så ska jag raka henne för fy vad mycket päls hon har min lilla pälsboll!;)
Senare är planen att finslipa henne i manegen lite, behöver verkligen ett riktigt markarbetspass, men får se hur mkt jag orkar med tanke på att jag har feber & mår dåligt. :( ska gå upp & väcka lilleman snart så tar vi oss lite tidig middag för att orka med en bra stund i stallet. Ska även möta bästa mammi i stallet, neosen kommer bli glad då för de ända han gör är att gå runt & säga momo( mormor). Tror han saknar henne rätt mycket, blir nog en fika med mammi, mysigt! Skriver mer sen hur min dag blev men nu lite mer vila innan jag måste gå upp. :) ha de bra /E


Fredagsmys

Hellu alla.
Just nu myser jag med min finaste pojkvän. Ingen är lyckligare än mig som har äran att dela mitt liv med denna underbara kille. Även om vi haft våra svackor så känns de som vi är på banan igen & att de kommer vara kanon nu, hoppas verkligen de! Men tror de, med denna goa kille vid min sida så kan inget bli fel! Han peppar mig när jag är i botten, han stöttar mig i allt, hjälper mig till & med i stallet- inte många killar som gör de, men de största är att han ger mig så sjukt mycket uppmärksamhet & kärlek, känner mig verkligen älskad när jag är med honom. Vi delar även världens bästa son tsm, åh jag är så lycklig över min Lilla familj. Massor av kärlek till er. ( är även lycklig för min stora familj, kärlek till er med, spec mamma som löser allt för oss barn, finns inget bättre mamma än dig!<3)

Ridningen idag blev skritta barbacka med hackomoret en sväng på ca 20 min med Natalie-Haffix, hon skötte sig jätte bra & kan inte annat än att säga att detta är verkligen min ponny. Vi lär oss tsm & jag ångrar inte en sekund att jag köpte henne. Hon är verkligen hur go som helst när man lärt känna henne. Man hon är svår riden men de har jag lärt mig nu. Lycklig tjej! :)

Skriver mer imon, måste mysa mer med min pojkvän! Lilleman sover redan gott i sin säng, imon blir min grabb stor kille hela 1,5 år. Gud vad tiden går fort, men han kommer alltid vara min lilla bebis. Älskar honom mest i världen <3

Ha de bra /E


Sjukling:/

Hellu!
Jag ligger just nu i min soffa och tycker lite smått synd om mig själv då jag är sjuk. Har en jätte svullen hals & feberyra, usch inget skönt alls! Men men, ngn gång måste man vara sjuk. ;-) idag skulle egentligen planerna varit att gå till skola på min enda lektion jag har mellan 13-15.30 men eftersom jag inte känner mig ok så tar jag på mig att jobba lite svenska( som lektionen är idag!) & jobbar de hemma i helgen när jag känner mig bättre. Har tagit förmiddagen & "vilat" upp mig samt myst massor med min underbara son. ( han fick vara ledig idag då hans pappa kommer hem tidigt)! :) för övrigt så blir planerna att åka & storhandla hem, älskar de. Finns inget bättre än en fullproppad kyl med mat, mums! Senare tänkte jag faktiskt trotts att jag är Sjuk rida en lugn skrittrunda för att hon ska få strecka på musklerna, hon gick ju ganska hårt igår & då behöver man röra på sig för att inte bli stel. Och jag är så himla nöjd över träningen, hon gick verkligen som en klocka. Kommer bli en grymt bra gymkhanaponny då hon är tok snabb& kvick samt inte på tal om hur duktig hon är på att svänga. Kan ligga ner i kurvor i galopp med henne. Bara jag som måste tränas en del först för att våga. Men allt får ta sin tid känner jag!:) jag ska nog åka upp till stallet ikväll för jag vill fixa massor hemma först & sen är de lugnast & mysigast i stallet på sen eftermiddag/ kväll! :-) jag skriver kanske mera senare om jag orkar, har ju en del saker att göra idag så får se hur mycket jag hinner. Men för jag läska er lite så väntas tacos till middag idag & bär med vaniljsås till efterrätt, mums! Måste skämma bort sig ibland! :-) för övrigt så vill jag bara tala om för alla att jag är sjukt glad idag, har lixom världens bästa son, bästa pojkvän, bästa familj, bästa häst & bästa vänner, underbart! :-) ha d bra så länge. /E


Utvärdering

Hellu. Är hemma ifrån träningen nu & ska snart hoppa vidare in i duschen & sen mysa ner mig brevid bästa älsklingen därför blir de bara ett kort & snabbt inlägg. Jag utvärderar träningen med att säga Jag har världens BÄSTA ponny. Hon gick så himla grymt bra, hon lär sig sjukt fort & jag är tok nöjd! Kärlek till den ponnyn alltså, hon har verkligen funnit mitt hjärta! Vi är ett riktigt bra team nu. Älskling & neo hjärtat hjälpte mig i stallet idag så jag inte hade så mycket att göra efter träningen, tack mina bästa killar! Massor med Kärlek till er. <3
Jag skriver mer imon, måste duscha nu. Ha de så bra så länge /E


Tagga

Hellu!
Just nu sitter jag & pluggar svenska, måste bara ta en snabb pause! Hihi. Idag har jag haft matteprov, gick la sådär. Kunde dock inte konsentrera mig ordentligt eftersom de gick folk in & ut i klassrummet, tycker man ska ha låst & tyst när provet startat. Men jag gjorde iaf så bra jag kunde! Awesome! Jag ska snart ha pluggat klart så jag kan göra middag till mina älsklingar innan dom ska följa med mig t stallet & hjälpa mig där, underbara älsklingar jag har. Tack! <3
Idag är d nämligen gymkhana träning & igår när jag stod & mocka slog mig tanken att jag ska nog pressa både mig & kimsan fullt ut idag, dock hoppas jag inte de händer ngn olycka fast får en konstig känsla av att ngt kommer hända för min busponny blir ju helt tossig när man ska galoppa på henne så får väl se hur de slutar. Bara vi har kul så är jag nöjd. För övrigt så slog mig tanken igår när jag va ute på en galen tur i skogen( gick kanon!) så kom jag att tänka på att kimsan är en sån häst jag ville ha. Hon påminner väldigt mycket om min gamla c-ponny Ghost för hon steppar & gör precis likadana lufthopp som han gjorde! Känner att jag är för de mesta nöjd med henne, dock finns d ju dagar när hon är tokig men alla hästar har ju sina dagar. Dock hoppas jag hennes "dåliga" dagar inte visas alls snart,
Då blir matte nöjd! Hihi. :) nu måste jag fortsätta mitt plugg innan klockan blir för mycket. Ha de bra. Skriver kanske sen /E


Dålig utdatering

Hellu mina trogna läsare!
Jag hinner inte alltid plugga utan måste proriera andra saker i första hand. Men jag uppdaterar så ofta jag kan. Har ju checka blogg.se appen på min mobil vilket gör de lite lättare att slänga in ett snabbt inlägg! Rekommenderas starkt! :)
För övrigt så tänkte jag bara beträtta om mina senaste ridturer! Jag är riktigt stolt över prinsessa både igår & idag, gillas! Igår blev de galoppvägarna som vanligt, red själv & tränade mycket galopp! Vilket gick kanon bra, hon va som vanligt pigg & öronen slickade framåt av lycka att få springa. Lilla tjejens favorit är att springa!
Idag blev de också galoppvägarna men med cicci-Kendy & vi både skritta & galoppera. Jag tog som alltid täten ;-) blev även en sväng på 20 min på rid banan också & hon gick i form i vanlig TRAV, åh vad nöjd jag blev! Nästa mål blir att lugna & korta traven, vi testade även galopp idag men de gick mest bara galet så de blir träning på de också ;) jag gillar när de finns saker att träna på! :-)

Snart ska jag se desperate housewife,
Lätt världens bästa program! :)

Idag var jag hemma ifrån skolan vid 12.30 tiden då blev de våfflor & mjölk med lite plugg. Sen passade jag på att sätta mig ute i solen & plugga i x-antal timmar innan de blev att hämta lilleman & fixa middag och busa med honom! De är typ min dag. :)

Imon får jag se vad som händer, har jag tid så gör jag en uppdatering! Kanske blir de ett dressyrpass i paddoken, återstår att se. Ha de så bra så länge /E


Söndagen snart slut!

Hellu.
Nu är söndagen snart slut & en ny vecka börjar imon. Ny vecka nya tag :-) Idag har iaf älsklingen varit med mig i stallet & fixat. Glad tjej! :) jag red som planerat långtur med Sara-Surprice & cicci- Kendy. Kimsan skötte sig kanon bra, riktigt stolt över henne! :-) blev ingen trav idag för de stressar henne så mycket så jag red mest skritt & massooooor med galopp! Så himla roligt. Dessutom behöver hon galoppträna :-) nu blir de plugg i stora lass & sen filmmys med mina finaste, härligt att avsluta veckan med något speciellt! :-) hoppas alla ni får en bra avslutning. Skriver mer snart igen. /E


Både bra & dålig!

Hellu alla. Jag tänkte bara uppdatera om mina senaste ridturer i fredags & lördags.
I fredags blev de en Barbackaridtur på galoppvägarna med oliver & Matilda. De gick faktiskt kanon bra, även om hon stressade lite ibland så dumma hon sig ingenting. - jätte nöjd!

Lördag: hade planerar hoppning med cicci - Kendy borta på banan. Men kände redan när vi kom in på banan att hon va stressad. Kan berott på att d blåste tokmycket, vet faktiskt inte! Men hon va helt galen iaf, skrittade fram i ca 40 minuter för att få henne mjuk & mer lugn. Sen red vi in på hopp banan & då blev hon osammarbetsvillig & bara steppa hela tiden så jag sket i hoppningen & la fokus på att rida henne lugn & mjuk istället i skritta & lite trav. Känner att de är viktigast att få henne lugn & balanserad när hon blir så stressad. - så idag är jag ganska missnöjd med passet. Men de måste gå dåligt för att sedan kunna gå bra igen :-)

Idag söndag - planerat lång tur ute i naturen med Sara - Surprice. Mycket trav & klättring på schemat! :)

Men nu frukost. Skriver mer sen eller imon. Ha de bra så länge /E


Gymkhanaträning & lite annat smått och gott!

Hellu kära läsare.
Igår blev de inte så mycket uppdatering. Men iaf jag höll lektion för Sara-Surprice, gick rätt så bra. Mycket kvar att träna på. Vi tränade mycket fattningar & ställningar, tempoväxlingar sen avslutade vi med 2 hinder som Sara skulle hoppa med balans, de gick till slut bra. Jag är nöjd! Hoppas Sara också är de!:)
Natalie skulle ju rida kimsan & de gjorde hon en liten stund sen blev kimsan som hon alltid blir när andra rider, väldigt tittig & fjompig. Så Natalie gick lite med henne. Kimsan är verkligen en enmanshäst, man måste känna henne för att våga trycka till henne när hon testar än. Efter lektionen kom lillasyster upp med sin ena ponny så jag longerade den så red isa kimsan en stund & de blev lite bråk men till slut bra. ( isa känner henne!) efter stallet blev första natten i huset på länge. Riktigt mysigt att vara på andra hemmet. Faktiskt saknat de lite , fast jag har de jätte kanon hos mamma där är mitt 1 hem & kommer alltid vara!

Idag har jag varit i skolan sen hem & åt god middag med mina pojkar. Sen följde dom med mig till stallet & hjälpte mig där för att de skulle gå fortare. Så himla söta! Dom är mina finaste! Dom kom även bort & peppade mig på gymkhana träningen. Så underbart att ha ngn som peppar en till Max. Trotts snö & så så tog "blåa" laget & bet i sura äpplet & gjorde de bästa av träningen iaf. Kimsan gick bra, helt ok nöjd för att vara andra gången samt att jag inte lärt mig henne riktigt än. Men de blir bättre & bättre för varje dag. Eftersom hon är western riden innan så är de ett + för Gymkhana. Hon va lite jobbig idag, men de gör inget. Jag hade roligt , hon oxå & de tycker jag är viktigast! Att ha roligt! :) nästa torsdag blir de ny träning & de hoppas vi på dels bättre väder & på att kunna pressa henne lite extra! Vilket jag tror på! :) efter träningen blev de som alltid pyssel med henne& sätta på henne mystäcket innan de va dags att åka hem& ta en lång välförtjänt dusch & mys framför brasan. Åh vad jag är nöjd över mitt liv. Har en underbar familj, världens finaste son, sjukt underbar pojkvän & en go ponny. Kan de bli mycket bättre, Ne jag tror inte de faktiskt! Men nu ska jag lägga mig en Nybäddad säng & mysa ordentligt! Skriver mer snart. Ha d så gott! /E


Tisdag 6/3 & onsdag förmiddag :-)

Hellu.
Tisdagen började med att jag & neo tog sovmorgon då han hade ledigt ifrån dagis pga planeringsdag & därför fick jag vara hemma ifrån skolan också. Vi åt god frukost sen kom min syster Pernilla med sin dotter cindra som jag också skulle passa. Vi väckte lillasyster Isabelle & tog med oss henne också. De bar av till Frölunda torg för att luncha med störta storasyster Jessica, hennes dotter Maja & hennes kille Robert. Blev mc donalds! Efter det blev de snabbt hem & hämta ridkläder sen åkte vi till älsklingens hus i Härryda & lät barnen leka & jag började städa & laga mat( känns som detta inlägg handlar om mat ;) jag möblerade om sängen & lite sånt. Tänker faktiskt överraska älskling med att fixa lite till där idag. Eftersom neo är sjuk så vill jag hålla han inne men då kan han leka hemma hos sin pappa medans jag fixar där. Får se hur mycket jag hinner med!:) senare i eftermiddag ska jag till stallet & hålla lektion för Sara -Surprice & Natalie ska rida kimsan samtidigt! Faktiskt roligt att man kan hjälpas åt & låna ut sin häst när andras hästar inte är riktigt frächa! :) gillar att hjälpa folk & Natalie har alltid hjälpt mig så hon är en av få som får rida alla mina hästar! :) ikväll ska jag faktiskt ta tag i pluggandet, ska be min underbara pojkvän om lite hjälp då jag kört lite fast. Men med min älskling som peppar mig så går allt kanon!

Oj nu känner jag att det blev ett rörigt inlägg men iaf red jag Gallhålan & galoppvägarna, min ponny älskar att rida långt! Blev mycket trav & galopp. För varje dag blir hon bättre i galoppen. Dock blir hon helt tokig & kanon pigg när de är andra hästar med ute & busar. Håller på & gör lufthopp osv men de gör inget, de är bara att vänja henne vid att andra hästar också är med. Gillar att ha lite att arbeta med. Jag är super nöjd över henne och himla glad att jag gjorde de köpet för hon är verkligen speciell, en häst för mig. Och imon ser vi fram emot andra gymkhanaträningen! Ska bli riktigt roligt. :)

Skriver mer ikväll om hur de gick på lektionen & när Natalie red. För nu ska jag fixa oss så ska vi åka.

Lektionen består av markarbete & hoppning av bana på avslutet. Målet är för Sara att hoppa clearrounder under våren/sommaren så de blir att ligga i med hård träning!

Ha d bra /E


Måndag 5/3-12

Hellu. Nu har jag precis ätit kvällsmat & ska gå in i duschen snabbt innan de blir sängen. Tänkte bara berätta lite om min dag. Först & främst blev min nya bil klar idag, glad tjej! Sedan har jag spenderat hela min dag med lilleman, mysigt! Vi tog oss faktiskt en tupplur vid 14 tiden tills 15.30 tiden, välbehövlig! Har ridit min prinsessa själv ute med musik i öronen, blev galoppvägarna idag igen. De är verkligen en kanon runda att rida om man vill motions/ kontidons träna & de är precis de min ponny behöver. Hon skötte sig ganska bra faktiskt, en del lufthopp & steppningar, men inget jag har att klaga över. Hon är så pigg & glad hela tiden. Sprider verkligen glädje om sig & de är så mysigt! Efter Stallet blev de laga sen middag till mina älsklingar & nu ska lilleman sova & jag ska duscha sen krypa ner brevid min finaste! Skriver mer imon kväll. För dagen är fullspäckad. Ska vara barnvakt åt min systerdotter samt ha neo hela dagen, får se vad vi hittar på men något roligt blir det allt! Ha de så bra så länge! /E


Söndag 4/3-12

Hellu!
Idag vaknade jag & älskling tsm utan barn då lilleman sov hos farmor & farfar! Faktiskt bra att vara ifrån sin bebis ibland, men vad vi saknade honom mycket. Vi åt en lång & god frukost. Sen blev de fixelifix innan de va dags att bege oss till allum & shoppa. Blev en tröja till lilleman, presentkort till svärmor, tröja till älsklingen, ridtröja till mig( har ju numera rosa outfit & behövde då rosa ridtröja!) köpte även lite smått & gott! Bland annat 3 nya skal till våra telefoner( skönt när båda har iPhone 4!). Riktigt nöjd över shoppingen. :) efter det blev det stallet & konditionsträna prinsessan, blev galoppvägarna 3 ggr fram & tillbaka med trevligt sällskap. Blev mycket trav & galopp arbete vilket min pigga tjej behöver. Hon skötte sig faktiskt kanon bra & jag är riktigt stolt. Ett stort + till min nya sköna sadel som sitter kanon på henne & jag sitter sjukt bra i den! :) kvällen blev en roadtrip med Kim & Monica för att titta bil. Va en golf, as fräsch! Vi provkörde & allt verkade bra, vi tog den & Kim körde den hem. Kommer till Floda så stendör bilen bara. Åhhhh helvete tänkte jag. Vi bockserar in den till en tapp& ringer snälla Christian som jobbar som bärgare ikväll & som tur va så var han i närheten & kommer & hjälper oss, tack! Nu mera står min bil på verkstad. De börjar bra ;) men lika bra att dom tar sig en titt över den så man vet att inget är fel. :) & de slutade med att jag var hemma i natt, bädda ner mig brevid min finaste & sov gott tills i morse när lilleman väckte mig. Så mysigt att bli väckt av honom! Nu blir de fix innan jag ska lämna neo på dagis & åka till skolan! Sen måste jag ju ner till verkstaden & kolla min bil också. :)
Hoppas alla får en kanon dag. Skriver snart igen! :-) /E


Min familj.

Här kommer bild på min finaste pojkvän & son! Kärlek till dom!<3


Lördag 3/3-12

Hellu!
Jag skriver lite i efterhand. Igår va det städdag i stallet & de va bara att bita i det sura äpplet & städa fint! Vi körde en sväng till tippen med massa skit också, alltid lika fint efteråt! Jag bestämde mig för att hoppa borta på stora banan så jag & Becca lastade våra ponnyer & älsklingen körde bort oss.( man kan rida dit- tar typ 8 min, men vi var för lata!) väl där borta va min ponny hela galen, hade på tok för mycket energi. Haha! Men iaf blev det en kanon bra pass, hoppade en del & red mycket markarbete- vilket hon behöver! Hon gick verkligen kanon, enbart en dumhet. Då hoppade hon rätt upp i luften & sköt. Men de gör ingenting, hon har aldrig gått så bra som hon gjorde då. Becca testade även att hoppa henne lite & de gick skit bra med! :) så stolt över min prinsessa. Efter passet red vi faktiskt hem för jag ville hon skulle få skritta av sig ordentligt. Väldigt noga med uppvärmning & avskrittning! Väl hemma stretchade & pysslade med henne sen fick hon mat ute i solen, så mysigt! Åkte även tillbaka senare på kvällen efter vi hade varit & köpt min nya Henri de rivel hoppsadel (lycklig tjej). Då ville jag så gärna testa sadeln så jag tog & red henne en skritt runda på 10 minuter. Sen myste vi en stund i stallet & jag kollade igenom henne som jag alltid gör, sen blev det kvällsmat! Då kunde jag med gott samvete åka där ifrån när hon stod & mumsade på mat. Finaste tjejen. Kommer en dålig bild nedan ifrån kvällspromenaden med nya sadeln. :)


Kvällen spenderades med älskling (barnfri, då lilleman sov över hos farmor&farfar!) vi passade då på att ta oss en mysigt bad med tända ljus & sedan äta gott innan vi gick & la oss framför en film. - en kanonbra lördagskväll måste jag säga. Så lyckligt lottad som har en sån underbar pojkvän! Jag har världens bästa familj!<3 /E

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_192304790.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_192304790.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_192304790.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_192304790.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_192304815.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_192304815.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_192304831.jpg" class="image">


Om mig & min ponny

Hejsan alla mina fina läsare. Jag är en 20 årig ponny ryttare samt mamma till en underbar son på 1 år & 6 månader. Min son heter neo & är de bästa som hänt mig. Har även en pojkvän sedan 3 år & 3 månader tillbaka som heter Dennis- han är även far till min son. Jag pluggar för tillfället till att bli florist- mitt drömyrke! Så min vardag ser mestadels ut skola-stall-familj & plugga. Vet att många tycker de blir en enformig vardag men jag tycker inte de, jag älskar den! Mesta dels så brukar min underbara pojkvän & son följa med mig upp till stallet så får vi så mycket tid vi kan tillsammans. + att vi gör massa gemensamma mysa saker! I framtiden planerar jag att bli florist & flytta till gård där jag vill skaffa flera hästar & högsta målet är att komma riktigt långt inom hoppningen! :) detta var en kort sammanfattning av mig.


Min ponny heter littlekimwild & är en d-ponny på 145,9 cm. & 14 år. Hon är väldigt speciell. Har haft henne i ca 3 veckor & utvecklingen går framåt. Jag har redan testa gymkhana med henne & de gick galant. Har även hoppat, gjorde jag igår & kommer skriva om gårdagens pass senare. Men hon är en riktigt samarbetsvillig myra fast hon är svårriden. Men det är något man lär sig. Mycket träning så kommer hon bli kanon. Hon är brun/röd med svart man & svans. Mina mål med henne är att ut & tävla hoppning på en lagom nivå för att få upp vårt självförtroende igen. Sen är tanken att även starta lite gymkhana på henne då hon tycker de är kanon kul med fart! :) det va nog allt för mig. Ni kommer läsa mera om mig i bloggen & följa våran utvecklig! /E


Första inlägget

Hellu. Imon kommer jag berätta vem jag är osv. Men nu tänkte jag bara skriva att jag tänkte blogga så ofta jag kan här. Ska bara fixa allt med header osv, sen ska jag köra igång. Men iaf nu ska jag fixa mera här. Men skriver mer imon. Ha de så bra alla!/E

Välkommen till min nya blogg!