Söndag

Hej.

Appen fungerade inte på hela dagen igår, så trist!

Har iaf bytt blogg till emeliehallstrom.blogg.se
Så kika gärna in där.

Gårdagen bjöd iaf på massor med bus med lilleman, god middag, ridning på middis/mabye, en joggningrunda med intervaller på ca 30 minuter, så himla skönt & kvällen spenderades med tända ljus och mys, så himla härligt!

Nu har jag nyligen ätit frukost,
Bananyoghurt med havregryn och ett stort glas vatten.
Dagen idag bjuder på massor med träning, mys i stallet, storhandla hem och mys med lilleman. Gillas!

Glöm inte följa mig på andra bloggen, uppdaterar flitigt!
/e


Lördag

Hellu.
Appen fungerar inte och för tillfället har jag ingen dator så får skriva via internet på telefonen. Allt för att skriva till er!

Igår var vi på middag hos syster och det var jätte trevligt, bjöds på tacos och barnen lekte massor. Fick bebismysa och man blir ju så sugen på en till, vem vet. Kanske blir en till snart.
Lilleman och jag har spenderat dagen tsm och gjort massa roligt, först toys 'r us, köpte en grävmaskin som har lekts flitigt här hemma med. Stor städat, ätit lunch.
Nu vilar lilleman lite menas jag faktiskt äter lite gott i soffan i väntan på älskling, då blir det middag. (Ungspotatis,kotletter och sås) mums!

Idag är jag stallfri och ska passa på att träna lite, har galen träningsvärk efter igår men det hindrar inte mig ifrån ett pass idag. Eventuellt PW runt golfbanan eller delsjön annars blir det gymmet. Träning blir det iaf!

Och ikväll lördagsmys!
/e

Lunch

Mellanmål/lunch blir idag bananyoghurt med majsflingor och ett glas varm mjölk!


Freeeedag

Hellu.

Idag är det som nog ingen missat fredag! Jag hade sett fram emot en runda med neo runt golfbanan, men när vi vaknade i morse så var det snö, när ska vintern ta slut!?

Gjorde iaf nyttig frukost och sedan begav mig till gymmet. Killarna skulle göra andra ärenden så jag passade på.
Körde "rundan runt". Vilket innebär 2 sett av varje muskelgrupp i princip. Startade med 6 min 12 på crosstrainen och avslutade med PW 1 km i brant backe, mycket bra träning! Känner redan i kroppen att jag tränat, men det är underbart. Jag ska bli biff!

Ska slänga i mig lite lunch och sedan bege mig till jobbet, får se vad planerna blir sen. Iaf middag och mys med killarna ikväll som står på schemat. Eventuellt ridning, beroende på väder och ork. Blir det ingen ridning så ska jag iaf PW 30 minuter, här kör vi hårdträning!
Vi får se sedan vad det blir.
Morgondagen blir lite dåligt med träning iaf för jag och neo ska leka, eventuellt att vi går på universum, kanske! Har inte riktigt bestämt ännu. Planerna var från början att åka till en av öarna och bara mysa i solen, men eftersom det inte är någon sol så blir det antingen universeum eller kanske hopptävling, återstår att se!

Men nu ladda om för jobb tills kl 17, underbart!
/e


Kan inte sova

Hellu.

Jag red en sväng på missy förut, hade musik i öronen och allmänt myste. Riktigt skönt!

Var hemma tidigt och tog en dusch, åt kvällsmat & myste med lilleman i soffan innan det var dags för skräck film med baby. Jag kollar aldrig på skräck för jag kan verkligen inte sova då, men bestämde mig för att göra det ändå idag och vad händer då? Jo jag ligger här och kan inte somna. Typiskt mig! När ska jag lära mig, har iaf bestämt mig att det blir komedi hädanefter!

Nu blir det läsa lite blogg i hopp om att somna.
Imorgon står jobb,träning,stallet och nya med älsklingarna på schemat.
Om vädret tillåter så ska jag springa golfbanan med lilleman i vagnen, perfekt om man vill göra något annorlunda och även få lite tid tsm!

/e


Jobbelijobb

Hejsan.

Sitter på jobbet, skönt!
Varit iväg och köpt doppresent till min fina syster dotter som ska döpas nästa lördag, ska bli spännande. Ska läsa inför alla!

Blev en mysig kväll igår med Johan Falk och mys med min finaste pojkvän.
Ikväll väntas en film till, måste passa på nu när vi har köpt en dvd.

Skriver mer sen. Kommer kunder.
Alla som vill är välkomna att fika för en peng ;)

/e


Mys

Såg att föregående inlägg kom upp nu, skulle kommit upp tidigare idag.

Har iaf varit en lång dag med massor av sol och leende, underbart!

Har tränat,jobbat, storhandlat, städat, ridit och nu är det kvällsmys med film, massage och tända ljus.
Lilleman ligger och sover gott medans vi har "egen tid". Underbart att veta att lilleman vilat för att orka en dag med massa bus imorgon!
Känner mig så himla glad just nu, har världens bästa familj, häst och ja allt är underbart! Hoppas detta håller sig!
Jag bara älskar allt!

Nu ska jag mysa ner mig.
Upp tidigt imorgon för att träna!
/e


Onsdag- Lill lördag

Hejsan!

Har varit lite dålig uppdatering pga jobb, dåliga älsklingar samt dålig häst.

Men nu verkar snart allt vara på plats, hästen har blivit behandlad. ( ska dock bli genomgången av massör/kiropraktor oxå, men hon får börja ridas i skritt och trav tills måndag).

Älsklingarna är fortfarande lite snoriga, men inte sjuka. Mer "vårförkyld".

Förra veckan var det jobb hela dygnet, och denna veckan kör jag bara på caféjobbet och jobbar då bara eftermiddagar. Men snart är det dags för kvällar oxå. Gillas starkt!

Jag har även börjar träna kroppen igen, var på PW/joggning i 15 minuter igår med hunden. & idag gav jag mig ut efter frukost, närmare bestämt kl 08. På en joggning/pw tur på ca 30 min.
Ska hålla mig på 30 minuter denna veckan och öka tills nästa vecka.
Ska även börja äta mer nyttigt(torskade dock idag med en kexchoklad, men ser inget negativt med det med tanke på att jag äter nyttigt och framför allt mycket mer MAT när jag tränar).
Nästa vecka ska även styrkan börja köttas. Men nu tar vi en vecka i taget!

Neo växer och växer, nu förstår man nästan allting han säger och han är så himla go! Finaste hjärtat! <3
Han har även fått skottkärra och vatten kanna samt grep så han kan vara med i stallet och hjälpa till, så får vi mer tid för varandra. Vill ha så mycket tid jag kan med honom. <3

Nu måste jag fixa matlåda innan jag beger mig till jobbet. Uppdaterar mera sen.

/e


Sol

Proppar kroppen full med D-vitamin,underbart att soooola! :-D
Faktiskt så jobbar jag egentligen men efter en fartfylld morgon så är det lugnt. Skönt med lite "rast".
/e


När ska jag få turen på min sida!?

Hej eller god morgon!

Jag har sovit så otroligt kasst inatt, typ 20 min vaknat sovit 30 min osv..
Mycket tankar & funderingar. Haft så otroligt mycket otur när det gäller hästar det senaste.. Börjar tröttna! Kan jag aldrig få turen på min sida!?
Jag lägger ner mycket tid & pengar på det men ända ingen tur. Kanske så att jag ska sluta rida? Kanske så att jag ska börja med fotboll ist så när bollen är paff kan jag pumpa upp den, för när en häst är dålig så går den inte att laga lika lätt.. Tyvärr! Får se hur det blir med ridningen nu, känner mig verkligen lååååångt ner i botten. Ingen lust till någonting! Känner mig bara nere..

Dagen igår spenderades iaf med att hämta lilleman tidigt pga inget jobb på cafet. Vi stor handlade & köpte med oss pizza hem och åt i solen ute på altanen, gillas!
Lilleman lekte ute i solen medans jag fixade lite tråkiga saker såsom städ & disk, men det måste man göra!

Avslutades med en jobbig kväll i stallet & jag blir bara mer osäker på vad jag ska göra med allt..

Nu ligger jag i sängen vaken sedan 2 timmar tillbaka & tänker.
Snart dags att gå upp och smälla i mig en fet frukost för om mindre än 2 timmar börjar jobbet. Lilleman ska väckas & fixas innan dagis.
Jag ska jobba låååång dag idag. Men det behövs!
Ska ha mamma & son tid ikväll. Längtar massor efter det, alltid så himla roligt att vara med lillemannen. Han har så roliga saker för sig. Min lilla tokis! Tur att han kan få mig på så bra humör, när jag tänker på honom & är med honom så är jag som lyckligast! Underbara barn! <3

Ha en bra dag!
/e


2 april

God morgon.

Har fått sova en hel skön natt, vaknat några få ggr men somnat om snabbt igen. Så skönt!

Blev inget dvd tittande igår efter vi sett byggare Bob, kollade lite two and half men & sen somnade jag, inte för att jag är speciellt ledsen för det. För jag behövde sömn. Men tar igen det ikväll, då blir det en film. Ska försöka få tag i gossip girl serien också, ska börja kolla alla serier från början och se ett avsnitt per kväll.

Idag är jag lite bättre så idag står jobb på schemat, känns egentligen lite tidigt men måste pengarna in så måste dom.

Får se om jag orkar rida sen eller om missy får springa på linan.
Ska börja med ett nytt foder på henne idag oxå, får se om det är bättre än det förra. Återstår att se!

Uppdaterar mer under dagen. Nu ska jag väcka lilleman & äta frukost innan det är dags för jobb.

/e


Överraskning

Blev en överraskning hemma hos oss idag, en ny DVD!
Välbehövligt då vi alltid kollat via datorn innan men nu när datorn är sönder så köptes istället en DVD.
Passade extra bra nu när jag ligger sjuk hemma, kan kolla massor med film!
Genast blev det mycket bättre att vara sjuk, har hela dagen legat på golvet med kramper i magen & har feberont på det. Ingenting att rekommendera!

Just nu ser jag & lilleman på byggarebob. Jag sitter typ inne i brasan för jag fryser, medans neo är så långt bort han kan för det är varmt. Haha!
Men mysigt att se på barnfilm, älskar det!

Senaste ska jag & baby se film och ifall jag inte somnar så ska jag faktiskt kolla favorit programmet Desperate Housewifes, känner att jag behöver det. Längesedan nu. Men som kan hända att jag somnar innan dess.
Men nu kör vi låååångt mys!

/e


Alla sagor har ett slut

Kimsan.

Igår var absolut sista dagen med fina ponnyn. Hon har verkligen blivit så otroligt fin nu efter all träning. Travar & galopperar lugnt, gör inga dumheter & bara så himla bra! Men alla sagor har ett slut.
Jag har upplevt mycket med henne, vi har haft både roligt & mindre roligt. Men för mestadels bara roliga stunder. Jag har alltid trott på den ponnyn & kommer alltid göra! Med ordentligt träning.
Men av olika själ så är hon inte längre under mitt namn. (Ingenting jag tänker gå in på).
Har så otroligt mycket att berätta om denna ponnyn, men det kommer i ett separat inlägg någon gång.
Jag kan kimsan utan & innantill och kommer aldrig sluta älska henne!
Tack för tiden fina ponny.
Littlekimwild <3
/e


Sunshine

Trottsar magen & lägger mig i solen en stund, måste ju ta vara på solen när man kan.
På något sätt måste man trösta sig när man inte får åka på äventyr med dom finaste <3
/e


1 april

Hej.
Längesedan jag skrev här nu, har verkligen inte haft tid. Mycket jobb & stall & såklart familj!
Det börjar lugna ner sig lite, men fortfarande mycket. Klagar inte för jag trivs med massor att göra!

Planerade att hålla mig vaken till 22.15 igår för att se Johan Falk, men självklart somnade jag innan & vaknade vid 23 någonting, av det tråkigaste som finns.
MAGSJUKA!
Har spenderat hela natten på toa utan sömn, usch vad jag hatar det!
Försöker just nu få i mig blåbärssoppa & bli bättre. Återstå & se ifall jag får behålla den eller inte.

Det har varit väldigt mycket häst det senaste & jag har börjar köra igång missy ordentligt. Nu är det dags för hårdträning för vi ska ut & tävla till sommarn är tanken!

Spenderar så mycket tid jag kan med min fina familj, igår satt vi på altanen & solade.
& var en sväng nere på dagis igår kväll & lekte, var riktigt roligt.
Idag hade vi planerat ett äventyr men eftersom jag lyckades bli sjuk så blir det inget äventyr för mig, killarna får åka själva! Tråkigt när man sett fram emot det. Tycker faktiskt synd om mig själv!

Nu blir det bara vila framför elden & mysa i väntan på att bli frisk!
/e


Fredags mys

Hej.

Uppdatering om dagen kommer sen, nu gladiatorerna och fredagsmys. Laddar upp för en tidig morgon, soft!

/e