Sjukling

Hej.

Ligger nerbäddad i soffan framför tv sen ett tag tillbaka, mår inte alls bra. Tycker faktiskt synd om mig själv. Har verkligen världens sämsta immunförsvar.

Iallafall så mår neo mycket bättre vilket jag är jätte glad för. Skönt att se sin underbara son på bättringsväg! ❤

Va i stallet förut, fixade för missy & gick en promenad med henne. Så underbar är hon, följde mig som en hund.
Ganska sjukt hur mycket man kan gilla en häst på kort tid.
Blev iallafall mycket mys idag & ingen ridning med tanke på att jag är sjuk. Men i morgon ska vi ner till manegen på kvällen, ska eventuellt testa att hoppa henne. Inte bestämt än, men kanske!
Dock är prio 1 att vila upp mig så jag blir frisk! Gärna på direkten!

Nu måste jag sova. /e


Jävla skit!

Hej.

Idag är jag hemma för vård av sjuk neo, men hjärtat är på bättringsväg. Mycket piggare & fått i sig lite mat, glad blir jag när han är så duktig.
Dock självklart blir jag ju smittad så själv ligger man med tjock hals hemma & vilar. Ska ta mig en sväng till mamma sen & hoppa i badet i hopp om att bli bättre, har inte tid att vara sjuk. Eller det har man väl aldrig, men just denna veckan har varit full vecka på jobbet & folk som är sjuka. Men som tur var så har jag bästa Jennie som hjälper mig, tack! ❤

Blir att knarka soppa hela dagen i hopp om att bli frisk snabbt.

Får se ifall jag orkar rida sen, lutar mot att hon får vila faktiskt. Vill inte bli ännu mera sjuk. Men får se sen, har kvällen så blir sen i stallet ändå. Vilket är skönt då hinner man vila en stund extra innan jag ska dit.

Uppdaterar mer sen. Måste vila upp oss!
/e


Vissa dagar är bättre än andra!

God kväll.

Neo är sådär bra, feber & jätte förkyld. Mammas snutte! ❤
Har varit en hemma dag med lilleman, mys & göra allt han vill att jag ska göra för honom, mycket vila & även en hel del städ, faktiskt skönt att bara ha en mysdag med mitt allt! ❤

Blev även en ridtur medans det var ljust, idag blev det premiär för galoppvägarna. Hade egentligen tänkt att vänta med att rida tills det har blivit isfritt men Issa ville rida där & hon försökte intala mig att d va isfritt, men dummare än tåget är jag inte, haha! Men blev iaf så att jag gick med missy, hon är så himla positiv & lyssnar för minsta lilla man gör. Varje kroppsignal & hon reagerar direkt.
Dock gick jag ju självklart & skadade mig, så missy fick så snällt låta mig hoppa upp och agera ishäst och ta mig hem. Kunde inte stå på mitt ben så fanns inget mer val än att rida. Och hon skötte sig helt grymt bra, lyssnade och flyttade sig när jag ville.
Helt sjukt egentligen, hästen har varit hos mig i 2 veckor & riden sammanlagt 6 ggr i hela sitt liv. & hon är så himla lättlärd, vill hela tiden göra rätt.
Är helt förälskad i henne! ❤

Kvällen spenderades i soffan med neo, tittat tv & myst!
Men nu är d dags för att sova, killarna sover gott.
/e


Onsdag- Lill lördag

Hej.

Natten har bestått av för lite sömn, stackars lilleman är riktigt dålig. Gör så himla ont i mig när jag inte kan göra ngt när han är dålig, vill bara göra honom frisk. Mitt hjärta! ❤

Är iallafall hemma med honom idag & kommer spendera hela dagen i soffan framför tv med massa mys, jag ska skämma bort honom så mycket jag bara kan. När man är sjuk så är man extra mycket värd det.
Ska väl passa på att ta d lugnt jag med, har varit väldigt stressat det senaste så lite vila behöver jag, men ska även ta tag i städningen hemma & såklart ta hand om min prins! ❤

I eftermiddag ska jag åka till stallet & rida missy, blir en tur ut. Antagligen bara skritt med tanke på att d är isgata ute fortfarande, solen det är dags att värma upp detta landet. & då menar jag gärna nu! Vill ha vår & sommar, börjar tröttna på vinter & kyla!

/e


Fullt upp

Hej.

Har verkligen fullt upp hela tiden, inte en lugn stund. Men d är så vuxenlivet är, men jag klagar inte för jag älskar det!
Har jobbat både igår & idag.
Igår var det även ridning med min fina vän Cicci, skrittade ut en mysig tur. Jag red självklart på min fina häst missy!
Hon skötte sig bra, gjorde lite bus ibland men d är tillåtet.

Idag vilar missy & Kimsan är utlånad.
Gjorde i ordning skit fort för missy för neo är sjuk så ville hem till honom.
Min lilla skatt, hatar verkligen när han är dålig. Vill kunna göra något åt det. Men blir vila hela kväll & morgon dagen.
Skulle egentligen jobba men vågar inte släppa neo i sikte när han är sådär dålig. Usch vad jobbigt att se sina barn må så dåligt. Mitt allt ❤

Nu blir det vila, neo sover till & från så får passa på.
/e


Världens finaste

Neo, känns helt sjukt att han har blivit så stor på så kort tid. Han växer så fort. Han är verkligen som en bästa vän, vill hitta på roliga saker hela tiden & älskar att prata och han pratar helt klart nu så nu förstår man varje ord, vilket är väldigt roligt, nya ord dyker upp varje dag så d gäller att hänga med.
För mig är han fortfarande en liten bebis & jag tycker inte han är så stor. Men igår när kusinerna Maja & Melina var här så såg man verkligen hur stor han blivit. Han vaggade Melina när hon blev ledsen & pratade lugnt med henne & hon gillade det. Min stora kille!
Ibland blir man allt sugen på en till, tror neo hade varit en så himla bra storebror. Fast som det är nu så vill jag vänta, känner att vi måste fixa klart huset & jag måste jobba en del först och lägger ju väldigt mycket fokus på missy, vilket jag känner att jag vill göra "klart" innan. Så kanske om ett par få år. Vi får allt se. Känner att d är en sak som kommer när den kommer!
Neo är iallafall min number one & kommer alltid vara!
Min skatt, min värld, mitt allt ❤

/e


Ny vecka- nya tag

God morgon.

Måndagen är här & det är dels löning samt det är en ny vecka med massa jobb, träning, mys & bus med lilleman. Startar dagen med att gå upp tidigt för att äta en god frukost innan det är dags för dagis & jobb.
Är helt slut, men vem är inte det på måndagar. Det är dags att vakna till liv & hoppa i kläderna.
Jag känner att jag har mycket positiv energi att dela med mig av, måste bero på att jag är så himla nöjd med livet just nu, vill inte ändra på så mycket. Eller jo, ett par timmar till på dygnet hade inte suttit fel, men för att få det så gäller det att planera ordentligt, vilket jag börjar bli bra på.
Jag uppdaterar mer under dagen.
Ha en bra dag & start på veckan.
/e


Långt inlägg= mycket info

Hej, eller nej god kväll.

Nu kommer det efterlängtade inlägget om all info.
Som ni kanske har förstått så har mycket hänt det senaste.
Ombyggnad pågår här hemma, jag jobbar för fullt, har 2 hästar (snart bara 1), neo växer & vill spendera så mycket tid jag kan med honom.
Kom en liten snabb info om att som pågår.

Ombyggnad- vi fick oturen att åka på en vattenläcka & fick därför bygga om hela badrummet från botten. Men nu några veckor senare,( har stått still i bygget av olika själ) så är det iallafall nästan helt klart men inte riktigt än. & ni får före & efter bilder när det är klart!

2 hästar- har Kimsan kvar tills 31 då ska hon som hade henne i somras ha henne igen. (tänker inte gå in på mer info om det, mitt val!)
Har även en annan häst hemma, min egna storhäst missy. Eller Miss Early som hon heter. Ett sto på 8 år, inte riden någonting förren hon kom till mig. Här är hon marktränad 1 vecka & sen ridning, en häst med ett stort hjärta som har redan från första stund fångat mitt hjärta!
Hon är riden 4 ggr & travar redan på volt samt galopperar på 4 kant spåret. Så man kan säga att hon är lättlärd & vill lära sig! Har ett otroligt fint steg!
Nog om att skryta om min fina häst. Ni kommer få höra om allt vi gör ändå.

Jobbet- jag jobbar i princip varje dag, hela dagarna. Men jag klagar inte, absolut inte. Jag gillar mitt jobb & ännu mera gillar jag när det rullar in pengar på kontot. Fast vem gör inte det!?

Iallafall så hinner jag inte alltid blogga när jag har så mycket att göra. Vill lägga den tiden på neo, som för övrigt växer & blir allt större. Är så himla underbar!
Varit iväg & gjort massa roligt de senaste & hans absoluta favorit är universeum som han varit 2 ggr inom 3 veckor, så himla roligt att spendera tid med honom. Han är rolig & förgyller verkligen ens dagar! Min värd, mitt allt ❤

Nu har ni fått en del info & jag lovar att försöka blogga minst 1 gång om dagen. Denna vecka är en "jobbig" vecka på jobbet men ska ändå försöka blogga. Får helt enkelt ta mig tiden på kvällarna, har märkt att även om jag inte bloggat på ett tag så har jag jätte mycket läsare så jag lovar er, jag ska ta vara på er! Så himla roligt att gå in & se att man har så många som läsare trotts att man inte bloggat. Gör verkligen så man vill fortsätta. Så från & med nu kör vi!

Finaste neo står för bilden!
/e


Back on track.

Hellu!

Det har gått ett bra tag sedan jag skrev senast, kommer uppdatera så bra jag kan. Mycket har hänt sedan sist! Lovar att det kommer ett inlägg snart om allt som hänt.

Är helt slut i kroppen så ska vila lite innan det är dags för stallet & rida missy, ja info om missy kommer snart oxå! Men inte just nu.
Hade morgonen i stallet så var uppe tidigt därför behöver jag vila lite. Uppdaterat snarast igen!
Håll ut, info kommer.
/e


Off

Bloggen är lite off denna helgen. Återkommer imorgon. :)