Sämst internet

Hellu.
Kunde inte blogga igår för mitt internet funkade inte på hela dagen. :/
Iaf va jag igång hela dagen, inte en lugn stund typ. Förutom när jag åt( men de gjorde jag fort oxå så jag skulle hinna med allt). Lämnade iaf lilleman på dagis, vidare till läkaren, till stallet för att göra i ordning för kimsan som ska stå inne i natt, hem och åt, upp till rosenhill och red Mona.( linns ponny, blev ett dressyrpass på vanligt bett, Linn rider på pessoa eller jaktbett egentligen. Men jag ville testa vanligt o hon va jobbig i början men arbetade riktigt fint efter en stund. I form i alla gångarter, mycket nöjd!) sen handla mat, hämta lilleman, laga mat och äta, på med ridkläderna och upp till kimsan( red Gallhålan & galoppvägarna ganska lugnt med linn-bukett, gick bra fast kimsan busade lite men bara roligt, mycket nöjd), vidare upp emot rosenhill igen för att rida wilda denna gång( blev en ny tur med lite klättring och mkt skritt, mkt nöjd!), sedan äntligen hem för att städa då killarna Somnat utan att städa i ordning ngt och jag hatar när de är stökigt när jag vaknar på morgonen så blev att städa, vid 23 tiden gick jag & la mig. En lång dag! Men bara roligt! :)

Idag startade jag dagen med att lämna lilleman som alltid( älskar att lämna och hämta honom. Vill helst ha honom hemma men han trivs på dagis så klart han ska vara där och leka med sina polare!) sen vidare och handla lite mat igen, och upp till rosenhill för att rida "lektion" på wilda, bästa SIS hjälpte mig! Tack för en bra lektion, nu vet jag iaf att jag måste slappna av mer i axlarna och försöka reglera mina armbågar för att få korrekta sitsen så nu gäller finslipning! Iaf mkt nöjd efter idag med, känns som jag börjar få mer och mer kläm på dehär! Roligt!
Egentligen skulle jag åkt till kimsan nu & fixat och donat men jag orkar verkligen inte. Hela min kropp säger nej. Så jag ska lägga mig och vila en stund, känner att jag verkligen behöver de. För sen blir de städ, dammsuga, tvätten, laga mat & senare träna gymkhana! - älskar att ha ngt att göra om dagarna. Får se om jag hinner med allt eller om jag somnar. Men måste iaf göra städet och allt de innan helgen.haha!
Skriver mer Sen /E


Vårdcentralen

Hellu.
Glömde skriva om dagen igår. Men blev iaf en tur till allum med syster, köpte för dom pengarna jag hade kvar ifrån älsklingscash. Blev en tröja, ett par skor till lilleman & ett par till mig & mascara. Sen blev de en ridtur på wilda- ute i skogen. Hittade ngn bra väg! Och hem- hämta lilleman- göra mat- äta- städa- upp till kimsan och rida henne. Bort till Landvetter banan. Red med jossan & Linn. Blev dressyr men även lite gymkhanan. Riktigt nöjd.

Idag har jag bara hunnit lämna neo och nu varit på vårdcentalen. Hoppas proverna visar bra. Skriver mer sen /E


Ridning

Tjingeling!

Efter en mycket mysig familjestund på gårdsfesten på Neos dagis(kollade på framträdanden, kollade på allt neo gjort, filade och hade de allmänt mysigt.) blev de iaf middag sen bar det av upp till stallet. Red kimsan galoppvägarna & Gallhålan med Linn-bukett. Mycket chill ridtur. Kimsan skötte sig kanonbra! Hon är verkligen en toppen ponny & jag fullkomligt älskar henne! Kommer aldrig göra mig av med henne! Jag vet att jag kommit till en punkt i livet där Jag tycker de är lite jobbigt med ridningen, men de beror inte på kimsan, de beror på allt som hänt. Men de är en liten tjej som ska hjälpa mig att rida henne lite grann så jag kan komma till rätta igen. Just nu tycker jag mest att allt är lite jobbigt! Hoppas de ordnar upp sig tills efter nästa vecka när alla provsvar osv kommer, är rätt nervös för dom. :/ menman, nu ska jag iaf läsa cosmo och försöka sova. Natti! /E


Deg

Hellu!

Haft en chill förmiddag med olika äventyr bland annat tvättat bilen, nu skos ponny & om en stund blir de hem och göra mig i ordning för gårdsfest på lillemans dagis. Ser faktiskt fram emot de! Ikväll ska jag upp till stallet och rida en sväng, orkar inte vara i stallet på dagarna pga olika själ, speciellt inte efter idag! Men nog om de.

Skriver mer sen /E


Gymkhana!

Hellu!

Tänkte lägga upp lite info om gymkhana. Många tycker att de sliter på hästarna osv. Jag anser inte att de sliter mer än vad de gör att hoppa över höga hinder & rida snäva svängar osv. Gymkhana är en sport som dom flesta hästar faktiskt tycker är kanon kul!
Tycker inte folk borde se så nedlåtande ut på denna sport för den gör verkligen så man kommer närmaste hästen, vem vågar lita på sin häst i fullgalopp i en sväng och böja sig ner för att hämta upp en sak om inte en gymkhana ryttare!? De är en sport som för ryttare&häst samman! En bra & rolig sport!

Min ponny tex när hon kom till mig så va hon ganska knasig att rida. Men iaf så började jag i gymkhana med henne efter ett par veckor när jag lärt känna henne. Första träningen tog jag de extremt lugnt och lät henne "lära känna" till grenarna. Och sen ökade jag på farten och hon blev bättre och bättre. ( dock kom ett bakslag när jag blev knockad- fegade jag lite!) men bakslag kommer ju alla sporter! Men sen kom vi tillbaka igen & min ponny är som gjord för gymkhana. Hon älskar de verkligen. Kan alla grenar och vet precis när hon ska springa och inte. Jag har aldrig varit en gymkhana tjej på de sättet, visst jag älskar farten osv. Men inte velat satsa fullt ut på de för jag är egentligen hoppryttare, men har bestämt mig att jag ska låta henne gå gymkhana och jag ska verkligen satsa på de. Hon älskar de & nu är de dags att jag börjar älska de oxå! :-)

/E


Steeekich!

Hellu!

Idag startade jag söndagen otroligt tidigt, kl 8. Frulle med mina finaste, älskar att vakna och ha dom hos mig. Sen lämna lilleman hos farmor och vidare emot stallet. Kimsan kom springare till mig när jag ropade på henne i hagen, min underbara ponny! Hoppade henne idag medans Sara tog massa kort, kommit på en ny teknik när de gäller hoppningen på kimsan då hon varit väldigt jobbig & strutsat och haft sig men idag kom jag på de. Hon gick som en klocka, big love!
Åkte och storhandlade mat- hem lämna de och vidare emot Härryda stallet. Blev rida fram w ca 10 min sen tog Sara över och red henne lite för skojs skull medans jag red linns fina ponny mona. Gick bra för oss båda. Riktigt nöjd över alla ponnyer jag suttit på idag!

Snart blir de middag sedan bara deg, med solning, "spa kväll" om jag orkar och massa mys med dom finaste såklart! Kanske ett inlägg senare.

/E


Punkten i mitt liv

Kommit till en punkt i mitt liv där jag faktiskt inte vet vad jag vill riktigt! Känner bara att jag står & stampar på samma ställe hela tiden. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig framåt heller, ena dagen vill jag göra de nästa dag de oså håller de på så hela tiden. Kan aldrig ta ett beslut när jag inte vet vad jag vill, försöker tänka på de hela tiden men kommer aldrig fram till något.
De ända jag vet att jag vill är iaf att börja träna min kropp lite mera, ska försöka göra de minst 4 dagar i veckan & hoppas på att få ett bra "matschema" efter jag snackat med dietisten, behövs verkligen. Btw jag tror jag har gått upp i vikt vilket är ett otroligt stort +.
Men ja, jag ska försöka komma fram till vad jag vill snarast! :-D skriver om jag kommer på ngt. Alltid lättare när man har de nerskrivet. /E


Myskväll

Hellu!
Va uppe & gav kimsan kraft & kärlek förut. Sen har vi grillat, spelat badminton och haft de mys hemma. Helt underbar kväll med mina 2 bästa! Nu blir de "2 fast 2 furious"- en av de bästa filmerna helt klart!
Lilleman sover & älsklingen kommer snart & håller om mig, underbart!
Älskar mina 2 hjärtan❤


/E


Kalas

Hellu.
I natt har kimsan sovit ute & jag tror de gått bra, hoppas de oxå :-D
Jag startade dagen med frulle & gjorde mig i ordning - åkte till Frölunda torg för att shoppa igen. Denna gången blev de en del små saker, skinn jacka samt i underkläder( viktigt med nya underkläder ofta!) sen blev de hem & äta lite kalaspuffar & slå in majsans paket innan vi drog till majsans kalas. Mycket roligt, stort grattis igen till bästa Maja! ❤

Efter kalaset som är nu så ligger jag på altan & äter onyttigt. Snart är de stallmöte i stallet men kan tyvärr inte vara med, så dom får ta beslut utan mig( fast de brukar dom göra, haha) senare ska vi grilla & ha de gött. & senare ikväll ska jag till stallet och ge kimsan kraft & pussa på henne. Hon får vila idag. Skriver mer sen /E


Shopping & stallet!

Hellu'!

Idag startade jag som vanligt dagen med att äta frulle med älsklingen neo. Sen lämna honom på dagis & vidare till Kungälv för att starta shoppingen. Startade på Göteborgs kex( blev lite kakor), tre hästar( flughuva till kimsan), Ikea ( massa saker hem samt present till lilla majsan som är 1 år nu & ska på kalas hos henne imon!), allum( handlade saker till mig & neo), hem och äta - sova- äta - stallet (Härryda fixade för wilda.) - stallet (tahult mockade åt kimsan & sen släppte jag ihop henne med hajen i nya sommarhagen där dom ska gå ute på nätterna.) - vidare till allum igen ( handlade till mig, neo & Dennis.) blev en hel del saker idag. Vill bara säga stort tack till neo som köpte en Björn Borg parfym till mig i mor-dag present, världens bästa son! ❤
& stort tack till min underbara älskling som betalar allt ❤
Faktiskt har jag hållt mig på en bra budget så jag har pengar kvar att shoppa för, får se vad jag handlar för dom! Dessa pengarna ska iaf gå till mig- eftersom de va därför jag fick dom ;-)
& snart fyller jag år, underbart!

Red alltså ingen av ponnyerna idag, utan blev en go vila för dom! & får se hur de blir imon. Ska ju på kalas & grejjer. Vet inte vad jag hinner med, är så himla sugen på att vara med neo så mycket som möjligt samt att träna min egen kropp. Passar ganska bra nu eftersom kimsan går ute på natten ( dock inne 1 gång på dagen & äter kraft)! Ska satsa rätt seriöst på träningen nu, Dock tänker jag fortsätta äta onyttigt! Jag har ätit bra i över 1 år så de är dags att jag får vara onyttig! Haha.

Min tränare tror min ponny kommer gå långt i gymkhanan så jag har bestämt mig för att ge henne de & satsa på de. Hon älskar de verkligen & ska då få gå de. Tränar för att rida utomlands nästa år! :)

Iaf nu har jag precis kommit in efter att ha tagit mig en promenad ute i hel sköna vädret. Men nu måste jag platta håret, hinner inte de imorgon bitti så jag gör de ikväll istället. Innan de är dags att lägga sig & läsa cosmo!
Skriver mer imon!
Kommer en bild längst ner ( ifall blogg.se vill ladda upp den) på lite av sakerna jag handlade idag! /E


Shopping!

Världens bästa pojkvän har skickat iväg mig på shopping tur, lycklig tjej! ❤


En stjärna!

Kimsan har gjort de igen, hon gör träningen i gymkhana som ingenting! Går så himla bra nu, vet precis vad man ska göra och älskar de! Finns ingen mer possitiv och grym ponny som henne. Min stora stjärna❤

Imon väntar full dag, skriver mer under dagen! /E


Massa måsten!

Har egentligen en massa måsten jag måste göra men är för lat, orkar inte göra ngt alls typ. Har varit så ett tag nu då jag är "nere inombords!" förstår inte varför folk inte kan be om förlåtelse när de är dom som gjort fel, livet hade blivit så mycket enklare för dom flesta då! Men vissa är väl inte mogna nog att svälja sin stolthet och göra de man borde.
De senaste har jag mått ganska sådär, gillar inte känslan när man inte vet hur de blir med ngt. Oron i kroppen! Men ändå har de varit kanon bra. Allt har varit bra pga att jag har världens finaste killar som stöttar och hjälper mig genom allt, ni är guld värda! ❤

Iaf ang måsten, jag MÅSTE städa i ordning i gadroben, de är mitt störta måste. Sen måste jag ta tag i en del pappers arbete, usch vill och orkar inte! De får allt vänta ett tag till.

Jag har även kommit på att jag fyller år om lite mer än 1 vecka, hela 21 år. Oppsi vad gammal jag blir. Börjat planera en massa för mitt party som kommer äga rum den 9 juni. Wiie vad jag längtar. Dock har jag planer på att faktiskt inte dricka med tanke på att jag inte druckit på 2 år, så varför göra de nu då. Känner inte mig sugen eftersom jag har ansvar för ett barn osv. Känner verkligen hur mycket jag vuxit, hade detta varit för ca 2.5 år sen hade jag definitivt druckit. Men inte nu, nu tänker jag ett steg längre. Fast 1 eller 2 drinkar blir de nog allt.

Behöver rensa/ städa min gadrob helt nu för jag behöver se vad som ska handlas iför sommaren, de fylls ju såklart på med kläder hela tiden. Men ibland finns de "nödvändigt" klädesplagg som måste inhandlas!

Men nu måste jag vila en stund innan jag ska ut och steka igen & planera ännu mer till mitt Party. Kommer bli så bra. /E


Ganska chill

Tjingeling!

Idag har jag hunnit med massor redan. Lämnat lilleman på dagis, fixat båda stallen klart, handlat, ätit lunch & sprungit en runda på ett par km & nu ligger jag och solar. Sjukt chill dag! Snart ska jag nog gå in & vila i sängen en stund, behövs när man sover dåligt på nätterna. Ikväll är de gymkhana träning på världens bästa ponny. Ser verkligen fram emot den. Hoppas Linn kan fota så ska jag visa er lite bilder! Skriver sen /E


Kvällssol!

Hellu!

Jag & neo har varit borta på pay and jump. Man blev ganska sugen på att hoppa, men ska nog göra de snart! Neo red lite på Mona, fort upp & sen ner typ. Haha! Men några kort hann Linn ta iaf. Sen stod han & klappade Mona & då tog Linn lite mer kort. Ska visa er någon dag. Kanske blir han mammas stallhjälp. För ngn ryttare blir han nog inte då dom inte är så poppis!
Stannade även till påvägen hem & tog in min stjärna. -kommer snart info om vad som hänt i stallet, hoppas de gör en förändring!

Lilleman va tok trött när vi kom hem så han somnade ganska snabbt! Jag snabb städa undan, hatar att gå & lägga mig när de är skitet! Har bytt sängkläder i båda sängarna så tror alla kommer sova gott i natt. Jag ligger nu redan i sägen & ska snart läsa lite skvaller. Försåt inte varför de är så roligt, men roligt är de!

Har bränt mig skönt på typ hela kroppen idag, fast magen är faktiskt otroligt gyllenbrun och fin. Vill hela min kropp ska vara så fint brun, men de blir den nog!

Imon väntas games träning på världens finaste ponny! Sjukt längesen jag tränade nu så ser verkligen fram emot de.

Är så himla mysig Kvällssol ute så snart är de dags för hästarna att gå ute dygnet runt, mycket skönare för dom då de är mellan 17-22 grader även på natten. Kimsan släpps nog redan på fredag. Härligt för dom!

/E


Solar

Hellu!

Nu är även W motionerad & i ordning gjord för. Passade även på att mocka för Mona. Blev iaf en skritt tur en bit påvägen, va så galet varmt så blev inte ute länge.

Just nu ligger jag & solar baksidan på altanen medans lilleman leker på gräsmattan, helt underbart!
Om en stund börjar jag med maten så ska vi äta & vid halv 6 åka & titta pay and jump!

De är helt galet underbart väder ute, är de såhär imorgon så funderar jag på att bara vara hemma & sola typ! Synd att jag aldrig blir brun bara, haha!

Skriver kanske ikväll! /E


För många tankar!

Hellu!
Nu är de lunchtime, jag är hungrig! Idag blir de varma mackor med smält ost på, mums!
Har varit uppe och ridit kimsan redan, blev en tidig ridning då jag är så sjukt trött på att vara där "senare" & höra allt snack. Så därför valde jag att rida själv! * snart blir de bra! *
Blev iaf att jag skrittade fram bort till västergård & tillbaka sen in i paddoken. Sjukt sugen på att hoppa, ville egentligen hoppat pay and jump ikväll men av olika själ valde jag att avstå istället står jag & bästa neo på backen & tittar på. Iaf ridningen gick kanon. Min häst gör mig nästan aldrig besviken. Först i form i alla gångarter samt ren galopp i båda varven, lycka!
& så hoppade jag först ett par språng på 60 cm sen avslutade jag på bana på 95 cm, hon klippte de som ingenting. Min ponny är helt enkelt bäst!
Jag ska göra allt för att aldrig behöva släppa taget om denna underbara ponny! Utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Sjukt nöjd över henne idag, dock lite missnöjd att hon har så dåligt tålamod så att stå still när man vill ut går inte så bra, men de gör inget för hon är ju en stjärna!

Efter lunch blir de upp till w & göra i ordning & kanske rida en liten sväng. Får se.
Sen blir de hämta neo & massa bus ska vi göra. Neo är mitt allt!

Idag fyller mosters prinsessa Maja 1 år, stort grattis till henne! :-D

Skriver mer sen!/E


Morgontur

Ute på en mysig morgontur på världens absolut bästa ponny!

*en stjärna man inte bara släpper, tankarna flyger runt!*


Ändrade planer

Hellu!
Efter jag myst & ätit gott ute i solen blev jag sjukt sugen på att rida på wilda. Så lite senare på kvällen åkte jag upp till Rosen Hill med Linn & red wilda, blev travbanan ett par varv.
Sjukt vad mjuk och go hon är i dressyren. Så himla skönt att rida henne, så fort man byter sits så lyssnar hon direkt. Duschade även benen efter ridningen. Nöjd efter passet!
Hemma igen blev de dusch & nu tittar jag desperate. Mina älsklingar sov gott när jag kom hem så jag är så tyst jag kan så dom får sova gott! Dom behöver de. Mina finaste<3

Imon är de en lång dag med massor av att göra.
Världens bästa syster dotter Maja fyller 1 år, stora tjejen! Stort grattis till henne, ska försöka komma förbi henne om jag inte hinner så ska jag fira henne på lördag när hon har sitt kalas! Annars ska jag rida 2 ponnyer, inte bestämt mig om jag ska hoppas kimsan än eller inte. Får se. Annars ska jag iaf rida 2 st, städa hemma samt vara med neo hela kvällen. De är min neo kväll, älskar såna kvällar! Alltid lika mysigt. Underbara unge.

Även tagit ett svårt beslut med kimsan idag, hoppas & tror de blir bäst så, kommer alltid älska den underbara ponnyn. <3


Skriver mer imon! /E


Steeeek

Hellu!
Sitter nu ute i solen och äter chips, dipp & glass medans killarna springer i vattenspridarn, känner mig inte alls fet. Haha! Men gött är de.

Blev en ridtur på kimsan förut, galoppvägarna as lugnt! På hackamore i gummiskor, hon skötte sig jätte bra. Hade inga krav utan mest bara mys! Skriver mer sen. Nu- sooola! /E


Varmt!

Hellu.
Gjort lite saker idag redan
* lämnat lilleman
* varit på möte
* storhandlat hem
& nu blir de en mysig tur ut i skogen i de fina vädret! Och sedan god middag med smarrig efterrätt & ikväll ett träningspass! Skriver mer om ridning osv sen. /E


Beslut

Hellu!
Ett mycket svårt beslut skall tas snarast, gillar de inte! Men tror jag gjort mitt val. Detta är de bästa!

Iaf blev ingen ridning på kimsan idag, hon fick vila eftersom hon va en stjärna igår & hon behöver vila! Jag och lilleman gjorde i ordning för henne. Vid 6 tiden åkte jag upp till stall rosenhill & red Mona ( Linn som tävlar kimsan, hennes ponny!) gick rätt ok, alltid svårt att rida en ny häst när man inte alls vet hur den fungerar men jag är ganska nöjd! Blev en chill kväll hemma! Härligt tycker jag.

Imon får jag reda på om jag ska göra onsdagens utflykt eller inte. Både hoppas & inte hoppas! Fast mest hoppas. Mera info får ni snart. Är fortfarande en ganska stor hemlis!
Imon blir de nog även en liten skrittur barbacka på min prinsessa, eller så får hon vila för hon har lyckas fastna i väggen i boxen och dra av en sko och självklart kunde inte Hovis komma denna veckan. Men de gör inget, är så varmt på dagarna så man vill inte rida ändå typ. Men nu ska jag läsa bloggar & fortsätta tänka lite!

Littlekimwild- världens absolut bästa ponny, älskar dig föralltid! <3


Nya veckan och nya äventyr!

Hellu!
Igår började jag på ett inlägg men älsklingen ville så gärna mysa till en go serie så jag la ifrån mig telefonen & tänkte skriva klart inlägget senare men så somnade jag så skönt i min älsklings famn, där känner jag mig trygg! När vi ändå snackar om honom så kan jag berätta att jag har världens bästa, snyggaste, underbaraste ja allt älskling! Han följde med på tävlingen igår, ställer upp med allt, finns alltid där för mig när jag mår piss ( som jag gjorde igår efter att hört ett par ord åter igen om hur dålig min ponny är- ärligt talat tyck vad fan ni vill men håll käften!) ja, min älskling är helt enkelt bäst!

Igår va vi ute & lekte med lilleman as länge sen duschade vi tsm, så himla rolig är han. Finns ingen som är bättre än neo, han kan verkligen få en på bra humör när allt är på botten! Efter duschen va klockan mycket & dags för sängen för lilleman. Han somnade gott, härligt!

Trotts att jag somnade tidigt igår kväll( vaknade bara till vid halv 12 & somnade igen vid 12) så sov jag tills ca 08.45 imorse, lilleman va nog trött efter långhelgen och tog en skön sovmorgon. Blev en lång och härligt frukost tsm innan vi gjorde oss i ordning & dags att lämna lilleman på dagis. ( han trivs verkligen där för han säger hejdå & kastar släng puss direkt när vi kommit dit. Idag va nog extra skönt då barnen fick springa runt i t-shirt & busa. Så underbart att se). Jag själv blev upphämtad av syster & majsan så åkte vi vidare till stallet. Jag red ett ordentligt pass på wilda i paddoken. Vilket gick kanon bra. Trotts att hon hade mycket energi fick jag henne att arbeta på fint. Dock blev hon helt tokig när vi skulle trava & galoppa över bommar. Så söt är hon! Blev iaf träna mycket form, ställning & flyttningar. Vilket resulterade ett mycket bra pass. Ska nog gå bra för oss, vi lär känna varandra mer & mera! Syster klickade en del bilder, ska lägga upp någon här ifall de går, annars kommer dom upp på face. Igga mina miner osv ;) efter passet blev hon duschad sen gick vi runt en stund för att hon skulle torka innan hon sprang ut till sina polare i hagen. Jag, syster & majsan åkte till Hagabullen & åt lunch. & jag köpte med middag till mina killar: ser fram emot en mysig middag & så med dom innan jag ska ge mig upp till min prinsessa! Har även solat med SIS & majsan och ätit god glass, så himla mysigt!
Snart ska jag gå ner & hämta min bil som står vid dagis & även hämta lilleman samtidigt! Kände att jag lämnar bilen där så går jag ner sen för att jag behöver röra lite extra på mig, har jag bilen hemma så tar jag den & skjuter upp promenaden men nu kan jag inte göra de. Skönt!
Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med kimsan än, antigen får hon vila eller så skrittar jag barbacka med shorts & linne. Ganska skönt de oxå. Men har faktiskt ingen lust att träffa ngn så väljer att åka t stallet senare! Av olika själ! Har även en del hemma som måste göras. Bland annat
* dammsuga
* plocka undan
* laga mat till mig( killarna har ju redan mat)
* vika tvätt & hämta upp ny tvätt!
* byta sängkläder på båda sängarna & hänga fram nya handdukar!
* plugga
* fylla i blanketter tills imon
Har alltså en del saker att göra men får se vad jag hinner med, man ville ju inte vara inne när de är så fint väder heller. Fast har man måsten så får man göra dom. Iaf när jag hämtar neo så ska vi vara ute & leka så får jag lite mera sol på mig, kanske blir jag blir brun innan sommaren. Haha! Men nu behöver jag vila lite innan jag ska gå min promenad i fina vädret! Idag är jag glad- hoppas ingen förstör de! :)
/E


Tävling

Hellu!

Fanns såklart inget internet på tävlingen, hade inte änns teckning på telefonen- vadå låst!?;)
Iaf första omgången gick helt ok, Linn red kimsan lugnt & säkert!
& andra omgången gick kanon bra, red på lite mer i denna omgången & de gick verkligen super! Dem va helt totalt grymma, är stolt häst ägare idag och stolt över Linn som red kimsan sjukt bra!

*varför sårar du mig hela tiden, vad är ditt problem!?- ord du säger sårar verkligen! Tänk dig för innan de är försent, snart finns jag inte kvar där för dig!*

Snart ska jag åka snabbt till stallet & göra mat till prinsessan och mysa lite, Sen blir de helkväll med massa mys & gotta med bästa neo som jag saknat så otroligt mkt! Och såklart mys med världens bästa pojkvän. Kärlek till dom❤


Skriver lite roligt till er sen! /E


Games tävling

Hellu!
Nu sitter vi på Ale jennylunds ridklubb och väntar på att gymkhanatävlingen ska börja. Idag är de final och min fina ponny ska vara med och tävla med bästa Linn! Skriver resultat sen! Mycket uppdatering idag om mitt internet funkar. /E


Min fina son

Gud vad jag saknar min finaste son neo! Han är på äventyr med farmor & farfar, men snart är han hemma igen & jag ska mysa massor med honom då! Neo du är mammas allt, jag älskar dig mest <3


Efter en lång dag!

Hellu!
Idag har de varit en lång dag, började med att jag gick upp tidigt & åt frulle, stallet gav hästarna mat( självklart var de ngt fel med en hästs mat & även fast jag gav de mat både kraft & hö så fick jag skit, tack för den!) Sara mötte mig i stallet så hämtade vi transporten å tillbaka till stallet för att släppa ut hästarna & göra i ordning för våra egna ponnyer, sen kom storasyster så bar bil & transport iväg för att hämta hem wilda. Allt gick kanon( jag backade för första gången) & väl i nya stallet så anpassa wilda sig snabbt & tyckte om placet direkt! Gillas!
Jag & Sara har faktiskt chillat & ganska mycket hela dagen & ätit onyttigt! + varit snäll emot grabbarna, haha!

Kvällsat hästarna nu & tar de lugnt hemma. Snart ska vi sova så vi orkar upp tidigt imon, de är tävling för min prinsessa. ( många snor ungar hade massa åsikter om att min ponny skulle vara med men så piskade hon & Linn er totalt er på träningen, hoppas fan ni skäms för ni säger såna saker!) skriver imon hur de gick! Nu måste jag ta de lugnt. /E


Tlött

Mycket har hänt idag, berättar sen!
Nu sitter jag i soffan hemma med Dennis kompisar & Sara! Chillar & snart ska vi äta gotta! :-)


Bra avslut

Hellu!
Blev en sväng t akuten förut men blev skickad till vårdcentral imon. Så blir att söka tidigt imon bitti!
Spenderat kvällen med 2 and half men med älsklingen, hur mysigt som helst! Bara älskade neo som saknades men han ligger nog gott och sover i husbilen! Nu ligger jag i sängen och ska läsa Veckorevyn innan de är dags att sova. Känns så galet tomt utan lilleman, men som sagt har han de roligt! Och de är viktigast för mig. Älskar min neo mest av allt, han är mitt allt!

För övrigt idag så har Charlie ( katten) varit jätte social på kvällen, legat i soffan & myst och går runt och "pratar" en riktig sötnos!
Men nu ska jag läsa lite. Skriver mer imon!/E


Bihåleinflamation- check!

Hellu!
Som rubriken leder så är jag sjuk, åh vad jag hatar de, varför kan jag inte få vara helt frisk ngn gång bara! Första gången (vad jag vet) som jag har denna jävla bihåleinflamationen och jag mår verkligen piss, men ska försöka "fixa den själv" för ringde sjukhuset förut och dom tyckte jag skulle vänta med att åka in tills ikväll eftersom de måste gå 24 timmar för dom ska kunna läsa av, antingen har dom dåligt med personal så hon ljög eller så är de faktiskt så! Jag vet ju själv inte, men Saras pappa har haft de & är expert på de så han sa till att åka direkt! Så får se vad jag gör ikväll. Ska testa med lite koksalt lösning i snoken sen så får vi se om de släpper ngt. Otroligt obehagligt när de släpper, känns typ som hjärnan ska ploppa ut, nä usch! Jag märkte av detta redan igår men "Igga" de för jag ville rida! Kanske dumt men idag har jag bara gjort i ordning och kommer kanske åka upp ikväll & byta täcke. Skrev igår en stor fet lapp till utsläpparn att kimsan skulle stå inne & vad tror ni idioten hade gjort när jag & massören kom upp, jo vi finner hästen ute i hagen. & som alla vet så masserar dom inte blöta hästar. Tack för den, betala ändå och ingen behandling! Ska fan göra likadant när dagens utsläppares häst ska stå inne! Släppa ut den så den blir pisseblöt & lerig. Så jävla trött för de är inte första gången den personen missar ngt med min häst, hallå- use your Brain! Nog om de!
Planen va ju egentligen att rida dressyr programmet idag, ( ville egentligen varit med & tävlat men pga olika själ valde jag att avstå!) men tänkte träna igenom de i paddoken iaf, men orkade verkligen inte. Så lät henne stå eftersom Linn har henne hela helgen, haha!

Gårdagens pass blev paddoken, Camilla red fram henne typ så jag snodde henne när hon gick som bäst- skönt att slippa mjuka upp! Nä kände mig lite elak emot Camilla men blev så sugen på att rida! Blev iaf bara dressyr! Gick faktiskt kanon bra förutom i galoppen i vänster varv, där hon vägrade fatta, dumade sig osv! Jag vet mitt tålamord är dåligt efter en stunds slit! Men slutade iaf med att hon tog den galoppen så fint och gick i form i alla gångarter. Jag som inte varit ngt fan av dressyr börjar känna att de nog är min punkt mycket ändå pga jag gillar att vara lugn. Om ni förstår mig! Så tro de eller ej men jag ska börja tävla dressyr, har idag Suttit på TDB & tittat tävlingar! Ser faktiskt på ngt konstigt sätt fram emot de. Kommer självklart fortsätta med hoppning och gymkhanan men ska även rida dressyr. Tycker även de är otroligt viktigt för hästen att rida de!
Min häst behöver träna galoppen & att få med hela kroppen i svängarna. Men de är skönt att veta för då tränar man lite extra på det! Kommer försöka rids minst 2 pass i veckan i paddoken med bara dressyr, bara för att hon ska bli extra fin! Ni får så klart följa min uppdatering här som alltid!

Kvällen har jag gjort en överraskning till min babe, för vi är barnlediga. Neo är iväg med farmor & farfar. Saknar honom redan men han älskar att vara med dom! Så jag har laddat upp med alla 2 and half men serierna som jag och älskling ska mysa till! Fast de får han veta när han kommer hem. Nu middag! Skriver mer sen kanske! /E


Ännu en sömnlös natt.

Hellu.
Precis som rubriken leder så är detta ännu en sömnlös natt!
Jag kan inte somna för de är för många tankar i huvudet. Idag bland annat så "träffade" jag en av dom som jag "bråkar" med, vi har pratat lite osv men idag kände jag att de är dags att vi börjar göra de igen så jag försökte säkert 3-4ggr att starta en konversation men fick bara korta svar tillbaka så gav upp. Har försökt så mycket så nu skiter jag i de!

Startade dagen med en sovmorgon tills kl 9, tack underbara neo. Sen åt vi frulle & gjorde oss i ordning för äventyr. Och efter de hem till moster & majsan, bakade bullar, myste, lekte och hade de allmänt skönt! Vid 3 mötte Camilla upp oss så åkte vi till kåhög och handlade katthalsband eftersom Charlie ska ta sina första steg ute snart så blev de ett reflexhalsband! Åkte hem och hade de allmänt chill tills kl 6 sen åkte jag & Camilla hem till henne i rävlanda snabbt för att hämta hunden och byta om, sen bar de upp till min fina ponny! Söta Sara hade mockat idag med, hihi tack! Men fixade kimsan för ett pass i paddoken med Camilla på ryggen, gick bra! Efter hon ridit en stund så fick jag sånt sjukt sug att rida dressyr så jag gjorde de. Verkligen hårdträna, mesta är jag nöjd över men hon fuskar mycket med bakdelen och vänster galopp är sjukt svår att fatta- dock kom den sjukt fint på slutet! Förstår inte varför hon har svårt för den för så fort hon kommit in i den så går hon i form i den och allt. Men de är träning som gäller! Jag kände verkligen idag att jag ska nog satsa på dressyren lite extra under sommaren iaf, dock kommer jag ju rida mina games tävlingar, men kommer satsa på en del dressyrtävlingar oxå. Tror de skulle vara kul, dessutom stiger hon lite extra i värde.
Men nu ska jag läsa lite, men skriver mer imon!/E


Ridningen samt tankar!

Hellu!
Vet inte om jag skrev om ridningen igår men de blev iaf en barbacka tur galoppvägarna med Sara-Surprice. Hade inga krav på ridningen utan bara bus i skogen i regnet, behövs busas ibland! Nöjd över fina tjejen som skötte sig kanon.

Ridningen idag blev hackamore utan marginal eller beskydd i mysbrallor- även idag galoppvägarna med Sara-Surprice. Gick kanon, kimsan tog för sig mycket bättre när hon gick på hacket. Ska försöka rida på de när jag rider ut, känns som de är ngt hon gillar!

Många tankar snurrar & jag mår piss! Lägger mig ner i mörkret och tänker- orkar inte känna mig såhär dålig mer! Båda killarna sover tur att Charlie finns, har jag tur kanske hon kommer & ger mig sällskap & råd! /E


Regn!

Hellu.
Idag har de varit en regnig dag, inget som gillas! Förmiddagen spenderades hemma med neo & Charlie, då Neos dagis hade stängt. Städade lite och hade de allmänt chill. Vid lunch åkte vi till allum och lunchade med majsan och moster, mysigt! Handlade lite mat och åkte hem. Neo vilade och jag tog de allmänt chill bara även nu. Älsklingen kom hem och vi började med middagen. Åt. Sedan drog jag på mig mysdress och åkte till stallet, söta Sara hade redan gjort i ordning min ponny och fixar allt utom hö då hon missuppfattade vilket bås höet fanns i, men de gör inget. Ngt får man ju göra själv. Satte på mig hjälm&väst samt täcke och träns på kimsan och begav oss ut barbacka i regnet, 10 poäng till oss. Vi red galoppvägarna och de blev en del galopp och massa trav, galet hur snäll min ponny faktiskt är. Dock hoppar hon fortfrande i luften så de blev att knipa för att hålla sig kvar, men är mycket nöjd över henne. Efter ridnigen fixade jag henne och höet, sen bar det hem och åt oså. Och har även myst massor med älsklingen som somnade emot mig, Sötnosen! Nu ligger bästa neo och älskling brevid mig i sängen och sover och jag ska snart oxå sova. Går i tankarna ifall jag ska vara med på torsdagens utbildningsdressyr eller ej.. Får se faktiskt! Men skriver mer imon, nu behöver jag sova, en del planer inför imon. /E


Utvilad

Hellu!
Inatt har neo sovit hela natten i sitt rum och jag& dennis har sovit som gudar typ. Dock har jag varit vaken en stund i natt pga nya familjemedlemmen va lite vilse, men de rättade till sig fort! Vid 5 när Dennis åkte så vaknade neo så då tog jag honom till våran säng och där sov vi tsm tills kl 09.15 när jag väckte honom, han behövde sova ordentligt! Vi har nu ätit frukost och neo leker med Charlie lite, roligt att hon roar hon så bra! Senare ska vi äta lunch med moster och Maja och i eftermiddag ska jag rida en mysig tur i regnet på kimsan! :-) hon ska bara gå lugnt då jag ska testa att rida med nosludd. Men nu ska jag fixa lite hemma, dammsuga behövs när man har pälsdjur. Skriver mer sen! /E


Nya familjemedlemmen

Hellu!
Skulle ju som jag skrev i tidigare inlägg kolla på katt hos Doddie idag men de blev inget pga olika själ.
Red bort till banan och skulle hoppa lite , kimsan va helt konstig och lyssna ingenting! Hoppade iaf ett par språng o de gick väl sådär, mycket stark & inte riktigt kontrollerbar. Så red mest dressyr vilket gick sådär eftersom hon va pigg & springing.. Hon hade även världens skav efter denna nosgrimma oxå, alla har gett henne skav, vadå känsligt ansikte, blir iaf att sätta på ludd så hon slipper få ont. Efter ridningen fixa & sen hem och äta middag & ta en lång välförtjänt dusch med grabbarna. Mysigt!
Jag hörde av mig ang en katt igår kväll som jag fastnade för, fick svar igår men eftersom ja bestämt med Doddie att titta på hans så avvaktade jag med svar, fick idag ett mejl av den "katten" så jag åkte till Floda och tittade på henne. En tigrerad hona på 2 år som heter Charlie och är steriliserad. Åkte själv och fastnade för henne så jag tog med henne hem. Nu mera har vi då en ny familjemedlem. Imon ska hon få träffa neo vaken för första gången, hon såg honom bara när han sov förut. Haha! Ska även låta henne bekanta sig med oss och eventuellt en sväng ute då hon är utekatt. Får se hur allt går men ni får som alltid uppdatering.
För övrigt funderar jag på om jag ska starta dressyren på torsdag eller inte. Blir ganska mycket för henne eftersom hon tävlar med Linn på söndag, tränar med Linn på fredag. Fast dressyr skadar ju inte.. Men eftersom hon varit så konstig så vet jag inte. Får helt enkelt se hur hon känns fram tills onsdag så får jag efteranmäla mig på kvällen då.. Men vet som sagt inte om hon klarar de än, är ju så hemskt uppstressad oxå men vi märker de.
Hände en liten sak förut när jag kom tillbaka från ridningen och cicci hjälpte mig att fixa kimsan, säger bara krya på dig cicci hoppas de inte va ngt allvarligt! För er som inte vet så va detta inte kimsans fel- inte heller ciccis utan bara en oturssak..men tråkigt när de händer. ;/ men men , nu snart sova. Charlie ligger under sängen och sover redan och neo sover redan. Bara jag & Dennis typ halft vaken. Men snart natten för mig . /E


Tro de eller ej

Hellu!
Som rubriken lyder tro de eller ej men jag har hjälpt grabbarna att skyffla grus ute på parkeringen, vilket oxå resulterade en hemskt värk i bröstmuskeln. Aja ska man slita så ska de väl kännas, lr? Haha!
Igår bestämde vi oss för att skaffa en katt förövrigt, en ute misse som bara är inne i bland, perfekt djur för oss! Så idag ska jag åka och kolla på en sådan. Får se om de är ngn för oss. Skriver här sen och berättar om de såklart!

Just nu ligger vi och vilar upp oss, senare blir de stallet. Beroende på vad min lilla muskel säger så blir de kanske hoppning, annars bara ett pass i paddoken. Får som sagt va se. Men ni får ju såklart uppdatering om de sen oxå!
Inatt har jag trotts min hemska hals sovit som en prinsessa. Vi 3 sov i samma säng och jag vaknade med fötterna utanför sängen.. Haha! Men mysigt att sovs ordentligt!
Lilleman är dålig oxå & även Dennis känner sig kass i halsen. Tack för en go frukost förövrigt gays! Skönt att stiga ur sängen och hoppa direkt ut till framdukad frukost. Även massa städ hemma har JAG hunnit med, hemmafru or what!?;)
Nä nu ska jag vila lite, berättar sen om missen & om ridningen. /E


Storm, uppehåll & galen ponny!

Hellu!
Som rubriken lyder så gav jag mig ut på en tur själv ute i skogen trotts stormvarning, uppehåll ifrån regnet och en mycket galen ponny. Pluggade in hörlurarna i öronen och begav mig emot galoppvägarna, första biten när vi bara skrittade så va hon inte galen bara tittig, sen när jag fattade tyglarna för att trava började hon först steppa sen bara hoppa hon rätt upp i luften och sköt, helt tokig va hon, hela vägen oxå! Märks verkligen att hon inte ridit ut på ett par dagar- hon uppskattade de verkligen! Jag tycker för övrigt turen gick bra! Jag är ju så himla lycklig varje gång jag ridit henne. Ni skulle sett mitt leende förut, favorit låten på högsta och en ponny som galopperat helt rent- ren lycka!
Väl tillbaka i stallet efter att ha ridit både galoppvägarna och Gallhålan pysslade jag om henne sen kvällsa alla hästarna typ. Fyllde även på spån idag!
Snart ska jag ta tag i plugget igen- usch orkar inte! Men de måste göras! Många känslor fram och tillbaka seglar i mitt huvudet och de finns nog ingen som riktigt förstår mig- är inte den som vill prata om de utan brukar försöka lösa själv! Men de har varit så mycket de senaste så får se hur jag löser detta! Men snart släpps ju bombnyheten oxå, ngt väldigt roligt!
Sen har jag ju världens underbaraste son som gör mig till den lyckligaste mamman i världen! Mitt allt! <3
Men nu plugg /E


Fel bild

Oj fel bild, skulle ladda upp den brevid på Linn och kimsan!


Gymkhana

En bild på Linn och min grymt bra ponny igår!


Tar de aldrig slut

Hellu!
Pluggar hela kvällen igår och typ hela förmiddagen, tar ju aldrig slut! Men nu är de bara renskrivning på ett par stora arbeten och finslipning samt plugga till stora mega provet som är på 3 stora moment. Bara gilla läget och göra de! Tur att jag fått tillbaka motivationen för skolan annars hade dessa böcker inte sovit brevid mig i sängen inatt utan hade varit uppbrända för längesen! Haha!
Nu ska jag vila mig eftersom jag inte fått sova speciellt mkt inatt heller , hatar att må dålig! Fick reda på en sak som händer den 4 juni igår oxå, inget roligt besked :-(
Senare blir de stallet, ska rida min egen ponny en mysig sväng. Senare kväll träffa mina 2 bästa vänner förhoppningsvis! Skriver mer sen!/E


Ännu mera plugg

Hellu.
Nu har jag pluggat massa svenska till, även om jag gjort mycket så är de en del kvar. Och jag satsar på ett högre betyg så de gäller att hålla i. Ska snart återgå till de, men först måste bloggen uppdateras och jag ta en paus ifrån pluggandet.

Måste passa på att träningen för Linn och kimsan gick super bra! Kimsan är verkligen en grymt bra ponny! Jag älskar henne till max & vet inte vad jag skulle gjort utan den underbara och Goa ponnyn. Hon gör mig stolt hela tiden. Linn red henne väldigt bra oxå. Tror de blir en väldigt bra träning. För övrigt är jag nöjd. Och nu måste jag återgå till plugget. Skriver mer imon /E


Trött!

Jag är helt slut, sovit skit dålig i natt. Och nu tänkte jag sova under dagen men först plugga. Men ska iväg på äventyr med Camilla, ska faktiskt bli roligt så jag kommer på andra tankar de behövs verkligen! Men först lite vila i några minuter. Nu är även lilleman på dagis och farmor ska hämta honom idag så jag hinner t stallet och titta på gymkhanan. Han älskar att vara hos farmor så de är roligt för honom oxå. Men skriver sen /E


Stolt ägare!

Hellu!
Blev snabbt upp till stallet igår innan pay and jump och fixa kimsan för den. Söta Sara hade redan tagit in henne så bara fixa henne fin när jag kom upp! Sen red vi bort till banan, jag utan väst eftersom jag inte skulle hoppa ändå. Självklart ska hon busa en massor på grusstigen bort till banan, hoppade upp i luften och sköt. Lite rädd blev jag ifall jag skulle åka av iomed att jag som sagt ingen väst hade. Väl borta på banan skötte hon sig, väldigt pigg dock men de är "vårt" fel som red henne lugnt dagarna innan. Men hon behövde de eftersom hon varit lite knepig. Men igår kändes hon full normal- sitt galna jag! Iaf Becca tog 70-80 och de gick som en dans, hon kolla inte äns på läskigs hinderna, bara hoppade de som ingenting. Så sjukt stolt över dom! Första rundan felfri andra ett ner, men Becca sa att hon tar på sig de. Men de är lätt hänt, va bara ett pet. Men så sjukt duktiga båda 2. Jag är stolt över er! Man kan nog inte vara gladare än jag, kimsan går verkligen sjukt bra nu.
Snäll som jag är så ska ju Linn få låna min ponny på gymkhanan idag eftersom hennes är inte helt ok. Så idag ska jag få låna min gamla tävlingsponny oliver och rida bort till banan och titta. Vill ju se hur de går för min fina tjej när hon tränar, och hjälpa Linn. Men jag tror de kommer gå galant! :-) skriver mer efter passet sen. Nu ska jag snart gå upp och ringa ett viktigt samtal :-) skriver mer sen /E


Bästa!

Neo, jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig! Du gör mina dagar till dom bästa & tar mig från botten till toppen. Du är den absolut bästa killen i världen & jag är glad att få vara din mamma! Tänk att jag fick äran att vara mamma till denna underbara kille. Sagt de innan & säger de ingen, du gör mig stolt & är mitt allt. Jag älskar dig mer än allt. Du är BÄST!<3 massor med kärlek till dig!


Snäll tjej!

Hellu!
Ligger just nu i min säng & vilar lite innan maten, jag ska bara ta en kort kort vila. Mådde inte så bra så jag behövde en pause!
Dagen har spenderats med att först " hemligt möte"'! Sen allum & äta lunch/mellanmål med dom bästa tjejerna, tack för ni finns i mitt liv! Utan er vet jag inte vad jag skulle gjort. <3
Neos farmor hämtar honom ifrån dagis så blir en "barnfri" dag. Tråkigt men behövs ibland!
Även om en stund ska jag åka till stallet & fixa kimsan inför pay and jumpen, eftersom söta Becca hjälper mig så mycket så är de hon som hoppar idag. Men jag kommer rids bort Kimsan & rids fram henne. :-)
Tycker de är så roligt att kunna visa min tacksamhet tillbaka när folk faktiskt hjälper mig! :-) uppdaterar senare om hur de gick osv. Är ju tråkigt regnväder ute idag & jag är ganska nere pga situationen... Men men, hoppas på att få respons imorgon & hjälp ur denna skit så jag kan komma på fötter igen. Men orkar inte prata om vad som hänt. Skriver som sagt sen! - hoppas på en natt med sömn! /E


Ingen sömn

4 natten i rad jag inte får någon ro att somna.. För många tankar snurrar i mitt huvud. Varför får man skit för saker man inte borde få ta skit för!? Är man inte värd mer!? Pallar inte lägga ner mer tid på dom personer som gör mig ledsen! Nu blir de prata med bästa en stund, sen försöka sova IGEN! Natti /e


Trevlig dag med underbart sällskap!

Hellu!
Jag har haft en underbart trevlig dag med grymt trevligt sällskap! Började med skolan i morse, planerade prov & fick massor att göra! Bara plugga på! Sen fika med Camilla- till jessica & åka med henne till hästen- lämna bilen till Putte & hämta neo på dagis- hem äta middag- jag & neo blir hämtad av Camilla och åkte ner till Jessica igen & fikade- hem och titta desperate- blogga sen sova! Mycket go dag måste jag säga! Bara varit i bra sällskap, sjukt härligt!
Becca hade kimsan idag & de gick nog bra, skulle bara rida en lugn tur. Jag ska inte rida själv försen på fredag då Camilla ska rida imon & Linn ska träna henne på gymkhanan på torsdag då hon ska ha henne på tävlingen nästa söndag pga hennes ponny är skadad! & då ställer jag upp och lånar ut min stjärna! Ska givetvis hjälpa henne på träningarna & ge massor med tips då min ponny är rätt svårriden! Men nu ska jag läsa blogg & sova! Imon bitti upp tidigt & åka på möte.. - inget roligt men måste göras! Tjock i halsen & inte riktigt frisk heller, folk som är elaka osv- stick!
Skriver mer imon! /E


Konstig!

Hellu!
Idag har dagen gått snabbt. Blev efter jag lämnat lilleman i morse åka direkt och storhandla! Som jag alltid berättar så älskar jag att handla mat för de finns inget bättre än att ha massor av olika maträtter att välja mellan speciellt nu när jag kan äta så mycket mera. Efter handlingen blev de sätta mig i flera timmar & söka jobb. Måste jobba fram tills skolan börjar i augusti. Kan ju inte gå hela sommaren utan att göra ngt, sen måste ju cashen in när man är så slösig som jag är. Haha!
Pappa titta förbi en sväng innan jag och älsk åkte ner till dagis för utvecklingssamtal, roligt!
Neo utvecklas massor, fick höra massa fina ord. Pigg och glädjespridande kille som är nyfiken och alltid glad & uppmärksam. Så himla roligt att höra! Han sköter sig super på dagis och verkar trivas vilket jag tycker är himla viktigt! Efter samtalet blev de hem & äta mat- varma mackor med massa ost, hej och hå tjockisen närmar sig! Sen åkte jag till stallet, inget stulet efter nattens tråkigheter. Men däremot hade kimsan varit otroligt orolig inatt, sparkat sönder många brädor, trampat sig på fötterna samt sprungit runt då de låg bajs överallt. Inte alls roligt! Iaf red jag i stallets paddok, skulle egentligen ridit dressyr men tjejerna i stallet hoppade och jag blev sjukt sugen. Igår hoppade jag ju bara gympa hopp, så idag blev de små hinder vilket resulterade att jag fick känna på en mycket konstig sida av kimsan som jag inte alls gillade! Hon lyssnade väldigt dåligt och va bara hård i munnen samt hoppade otroligt dåligt. Kanske va de för de va lågt eller oxå så va d efter natten. Inte nöjd över passet iaf. Efter ridningen gjorde jag som vanligt i ordning henne och mockade medans hon åt. Helt plötsligt sparkade hon rakt in i väggen, inte likt henne. Hoppas att de är natten som gjort henne bekymrad. Becca ska skritta ut en sväng imon så får se om hon är sig själv då. Efter jag hade kvällsat stallet stod jag och pratade med bror och systers kille en stund. Kollade min olja i bilen & opps kan inte köra mera. Hade typ inget kvar så nu ska jag inte köra mer försen den är påfylld. Jag körde även runt min bror på taket på bilen, haha så jävla störd är han! ;) sen hade vi bilrejs ner till tappen, sen åkte jag hem och gick iprincip direkt in och la mig. Är faktiskt rätt seg i kroppen och ser fram emot att läsa lite cosmopolitan sen. Skriver mer imon / E


Konstig!

Hellu!
Idag har dagen gått snabbt. Blev efter jag lämnat lilleman i morse åka direkt och storhandla! Som jag alltid berättar så älskar jag att handla mat för de finns inget bättre än att ha massor av olika maträtter att välja mellan speciellt nu när jag kan äta så mycket mera. Efter handlingen blev de sätta mig i flera timmar & söka jobb. Måste jobba fram tills skolan börjar i augusti. Kan ju inte gå hela sommaren utan att göra ngt, sen måste ju cashen in när man är så slösig som jag är. Haha!
Pappa titta förbi en sväng innan jag och älsk åkte ner till dagis för utvecklingssamtal, roligt!
Neo utvecklas massor, fick höra massa fina ord. Pigg och glädjespridande kille som är nyfiken och alltid glad & uppmärksam. Så himla roligt att höra! Han sköter sig super på dagis och verkar trivas vilket jag tycker är himla viktigt! Efter samtalet blev de hem & äta mat- varma mackor med massa ost, hej och hå tjockisen närmar sig! Sen åkte jag till stallet, inget stulet efter nattens tråkigheter. Men däremot hade kimsan varit otroligt orolig inatt, sparkat sönder många brädor, trampat sig på fötterna samt sprungit runt då de låg bajs överallt. Inte alls roligt! Iaf red jag i stallets paddok, skulle egentligen ridit dressyr men tjejerna i stallet hoppade och jag blev sjukt sugen. Igår hoppade jag ju bara gympa hopp, så idag blev de små hinder vilket resulterade att jag fick känna på en mycket konstig sida av kimsan som jag inte alls gillade! Hon lyssnade väldigt dåligt och va bara hård i munnen samt hoppade otroligt dåligt. Kanske va de för de va lågt eller oxå så va d efter natten. Inte nöjd över passet iaf. Efter ridningen gjorde jag som vanligt i ordning henne och mockade medans hon åt. Helt plötsligt sparkade hon rakt in i väggen, inte likt henne. Hoppas att de är natten som gjort henne bekymrad. Becca ska skritta ut en sväng imon så får se om hon är sig själv då. Efter jag hade kvällsat stallet stod jag och pratade med bror och systers kille en stund. Kollade min olja i bilen & opps kan inte köra mera. Hade typ inget kvar så nu ska jag inte köra mer försen den är påfylld. Jag körde även runt min bror på taket på bilen, haha så jävla störd är han! ;) sen hade vi bilrejs ner till tappen, sen åkte jag hem och gick iprincip direkt in och la mig. Är faktiskt rätt seg i kroppen och ser fram emot att läsa lite cosmopolitan sen. Skriver mer imon / E


Mitt nya jag

Hellu!
Jag har nästintill precis kommit in ifrån en springtur sprang ett par kilometer. Blandade joggning & PW, faktiskt otroligt härligt att springa! Jag ska börja göra det så ofta jag kan. Ska även börja gå ner med neo till dagis på morgonen eller gå upp ifrån dagis, de är otroligt bra träning att gå ner på Morgonen så jag satsar på de. Kommer typ bli as vältränad, haha!
Har även sökt en massa jobb, behöver jobba en del över sommaren & även en del bredvid skolan i höst för att ha råd med alla saker jag gör. Så de gäller att ligga i.
Förut fick jag ett ryck och städade en massa. Rensa & putsa kylskåp & frys, dammsög och plockade. Inte varje dag jag gör de. Men idag gjorde jag de. Kände att de behövdes!

Känner mig ganska nere på botten nu för övrigt känner att jag måste försöka ta mig upp, och mitt nya jag kommer hjälpa mig en stor bit på vägen. Först kommer jag börja träna mer, skaffa jobb, stå på mig- inte låta folk trampa på mig samt alltid ha ett leende på läpparna! Känner mig redan glad över att jag ska bli sån!
Men nu läsa bloggar & sofies mode innan de är dags att sova! /E


Beach 2012- Say whaaaat!

Hellu!
Jag måste börja med att säga att jag är en roligt onyttig tjej. Äter typ glass & godis hela tiden, men de är ju så gott!
Har precis ätit en skål favorit glass, varma ostmackor & lite lakritsgodis samt druckit vatten. De är typ världens godaste dricka, så himla nyttigt & gott! Snart ska jag nog äta lite mer glass & bara fortsätta mysa ute i solen. Blev middag med favoriterna ute i solen, så himla härligt! Nu sitter jag i solstolen & steker medans min finaste sitter i sandlådan nedanför mig och leker, finns ingen bättre än den killen. Han är verkligen mitt allt!

Ridpasset idag blev hoppning som planerat. Sara & Surprice red med oss bort till landvetter banan. Medans jag ställde i ordning hindrens till min höjd osv så fick Sara rida fram kimsan & de gick jätte bra. Hon fick även testa att hoppa henne vilket gick riktigt bra. Sara är så himla duktigt!
För mig blev de mest gympahoppning då kimsan behöver träna på de. Blev alltså mycket bommar, små hinder & bommar igen. Först i början va hon bara stakt & jobbig och ville typ bara hoppa högt, långt och snabbt. Men lugnade sig riktigt fint & gick i samlad galopp och hoppade upp sig riktigt fint! Så himla nöjd över min fina ponny. Efter ridningen ställde jag henne i gången och pysslade med henne och satte hovfett osv på henne. Hon blev otroligt fin! Om blogg.se vill samarbeta med mig så kommer bild på henne efter manikyren , bild på när jag hoppar henne, när Sara hoppar henne samt på neo när han sover längst ner i inlägget. Men de är som sagt var bara om blogg.se samarbetar.

Kvällen kommer bestå utav att fixa i ordning hemma. När man är mamma så är de ständigt fixande med disk, tvätt & städ. Men de gör inget för jag gillar de! Tvätten slipper jag dock då stors grabben i huset sköter de, sen hjälpa vi oftast åt att städa. Vilket jag tycker är väldigt skönt då jag inte orkar städa allt hela tiden. Speciellt inte nu när jag är sjuk! Men nu ska jag hämta mig glass & äta medans jag solar tills solen går i moln. - verkligen skönt när de är vindstilla ute, steker på bra då!

/E


Söndag morgon!

Hellu.
Igår somnade jag tidigt & vaknade inatt ett par timmar, låg mest bara och tänkte! Sen vaknade jag igen vid halv 9. Skönt att sova lite mer än vanligt! Gick upp och åt frulle själv för älsklingarna fixar ute på trädgården så de blir fint. Neo hade målat en typ kruka på dagis & planterat en solros som vi fick med oss hem i fredags så idag ska den planeternas ut. Så himla gullig va den!
Snart ska jag göra mig i ordning, gå ut och mysa lite i solen & umgås med mina pojkar. Sen bär det av till stallet- ska hoppa kimsan. Alltid lika roligt! Sen får vi se vad som händer. Skriver mera sen. Måste fixa mig nu!

P.s patetiska människor de finns i denna värld, du har bevisat klart & tydligt vad jag betyder för dig& nu vill jag inte ha något mer med dig att göra!

/E


Tjockisen Emelie!

Hellu.
Jag har faktiskt blivit sån tjockis. Är godis/glass beroende. Igår åt jag massor med onyttigheter & idag satsar jag på att äta 2 liter glass- så jävla gott!
Jag får ifs gå upp ett x-antal kilo till så antar att de inte gör ngt om jag frossar eller!? Haha!
Känner att de är lugnt så länge man har kontroll på läget & de har jag än så länge. Fast just nu sitter jag i solen inomhus och äter en skålglass & lite godis. Så himla gott! Min favorit glass är helt klart GB ISGLASS CHOKLAD/VANILJ!! :-D
Dagen idag har ju som sagt spenderats med att städa skåpet, min hörna & rensa bland täcken osv, blev jätte mycket finare & mycket mer ordning efter jag gjorde mig av med massor! Gav en del saker till Sara då jag tyckte hon va värd de!
red ut en lite annorlunda sväng med Sara-Surprice & Linn- bukett, en mysig tur med mycket skratt! De behövdes! Snart ska jag laga middag, vet dock inte vad de blir för jag har inte kommit på vad jag är sugen på men lutar åt att äts pommes med go dipp! - hej tjockis hej! ;) nä nu måste jag sluta skriva. Skriver mer ikväll hur de gick på ridpasset osv. /E


På tok för tidigt!

Hellu!
Idag hade jag räknat med en go sovmorgon, men inte fick jag de. Neo väckte oss redan kl 07.. Ibland hade de varit skönt att få sova riktigt länge. Fast samtidigt är de skönt att gå upp tidigt när man har saker att göra för då slipper man stressa. Blev iaf frulle o mys med killarna & nu vilar jag mig lite extra eftersom dom är ute - får passa på!
Idag står de rensning & städning utav mina saker i stallet, flytta hem de mesta & göra mig av med en del! Efter de blir de ridning med Linn, tror & hoppas de blir den lite längre sväng. Sen ska jag faktiskt hem & baka något gott tänkte jag. & ikväll får jag se vad som händer men ska nog iväg & träffa en nära vän en stund- välbehövligt! Men som sagt får se, vet faktiskt inte riktigt hur mycket jag orkar & hinner med. Beror helt på hur mycket klockan blir osv.
Förresten ponydays.blogg.se kommer ha en bloppis uppe ikväll med massor av hästprylar, tjecka in vettja! :-D
Men jag skriver mera sen. /E


Både bra & dåligt!

Hellu!
Idag har varit en mycket känslosam dag pga olika saker. Får göra val man inte änns vill utan att man ska behöva de.. Trist när folk gör så man mår dålig när man inte gjort ngt fel. Men iaf så började dagen bra. & idag har jag ridit min systers d-ponny wilda. Inte ridit henne på väldigt länge, detta är en ponny jag red en del till & från innan hon bytte stall. Tycker mycket om henne. Om några dagar kläcks även hemligheten förresten! Iaf passet med wilda blev dressyr i paddoken. Hon gick i form i alla gångarter & va kanon mjuk. Härligt att sitta på en rutinerad ponny, min ponny är ju fortfarande ganska grön. Iaf va de väldigt roligt att rida henne igen. Vet att jag kommer få skit för jag skrev detta inlägg men de är min blogg & läs den inte om du inte accepterar vad jag skriver! Efter jag varit hos wilda blev de hem och hämta neo på dagis, fixa middag & äts massa mat och tjockis saker, pratade massor med min underbara pojkvän- tack för du finns! sen bar det av på äventyr med bästa storasyster- berättar om ett par dagar, sen åkte jag & Linn tsm upp till stallet och hon red kimsan galoppvägarna medans jag Powergick, trevligt! Väldigt rörigt inlägg men iaf fick ni er en insikt på hur min dag va.. & jag är otroligt ledsen & besviken på vissa folk. Men skit samma, ska sluta bry mig!

Imon blir de en mysig morgon med mina absolut bästa. Sen ska jag till stallet & rensa alla mina saker i stallet samt rida ut kimsan med Linn.
Mer om min dag imon. Nu ska jag ta & dega. Sjukt trött efter att ha sovit så lite samt mått så psykiskt dåligt. Men skriver mer imon! /E

P.s tack till världens bästa Dennis & neo för ni finns. & till Jessica & Maja för ni förstår mig, guld värda <3


Sova!

Hellu!
Nu är jag hemkommen efter träningen.
Jag hämtade först lilleman på dagis, handlade sibylla till honom för han skulle få middag, åkte till stallet & tog in kimsan medans lilleman åt sin mat så snällt i bilen, världens absolut bästa barn! Sen kom Neos pappa aka min älskling & hämtade honom för dom skulle på cirkus så jag gjorde i ordning kimsan & red bort till träningen. Va bara jag & Linn som tränade- men de gör inget för då blir de lite mer "träning"!
Jag är otroligt nöjd över träningen, jag kände att jag faktiskt red ganska bra & kimsan skötte sig exemplariskt! De märks att hon älskar denna gren då hon laddar & har öronen spetsade framåt hela tiden, hon är verkligen en possitiv & go ponny! Jag tycker de är så otroligt roligt med gymkhana- de är ju fart och fläkt hela tiden & jag älskar känslan man får när man står och taggar! Även om jag gillar hoppning otroligt mycket så är gymkhana oxå sjukt roligt nog speciellt mycket nu för de går så sjukt bra! Jag känner att jag vågar mer och mer & kimsan tycker bara de är roligare och roligare ju fortare de går och ju mer "uppgifter" hon får, mycket kärlek till min ponny. Men nu ska jag läsa bloggar & sova för imon är de en ny dag & då ska jag starta dagen med att äta god frulle med min underbara son- finns inget bättre än de! /E


Framtid

Hellu!
Neo och jag va så trötta så tog sov morgon tills kl 08.45 , låg och drog mig lite sen gick jag in & väckte lilleman. Åt frulle och gjorde oss i ordning. Neo åkte till dagis och jag till stallet. Jag gjorde i ordning för kimsan, fyllde spån, städade i stallet, fixade för molly, krattade gården, sopade stallet, mockade åt räkan( Becca hjälper ju mig så jag passade på att hjälpa henne!) sen fixade jag lite till i stallet sen bytte jag om & åkte till skolan så nu sitter jag i skolan och väntar på att ett möte ska börja - jag ska planera framtid med min studievägledare! Får se vad de blir för kurser till nästa termin. Faktiskt otroligt mysigt att bara fixa i stallet & titta på hästarna som gick i hagen och åt gräs i de fina vädret- helt underbart!
Sen ska jag till Partille & träffa syster & systerdotter, blir fika och mys innan jag ska hämta lilleman på dagis! Himla awesome dag än så länge. Ikväll blir de gymkhana träning på min prinsessa, hoppas hon sköter sig lika bra som hon brukar!
Idag är egentligen en sån dag jag bara vill ligga i solstolen på altanen med mina finaste som sällskap och äta glass och steka. Fast så har jag ju bränt hela kroppen så de blir inget med det. Jag va iaf iväg i morse och köpte solkräm på Apoteket för att jag vill inte bränna mig mer och lilleman måste smörjas för att han ska klara solen. Han har keps & kläder som täcker en del iaf vilket är bra! Men nu ska jag snart gå in på möter skriver mer sen /E


Grymt liv!

Jag har insett en sak, jag har ett väldigt grymt bra liv!
-världens finaste son, finns ingen bättre än neo, han är mitt allt!
-världens finaste ponny, littlekimwild! helt galet hur mycket jag gillar den ponnyn, hon är verkligen min typ av ponny & blir nästan aldrig besviken på henne!
-världens bästa familj, även om vi flyttar hemifrån osv så håller vi ihop! Stark kärlek till mina förelderar& mina syskon med familjer.
-En otroligt snygg pojkvän som typ gör allt för mig även om jag inte alltid ser de. & som gör mig till världens lyckligaste tjej! Även om vi har svackor & jobbiga perioder så tar vi oss ur de tsm, löser allt tsm!
Jag kan ägna mycket tid hemma då jag har mestadels hemmaplugg vilket är extra skönt nu när vädret är så fint & jag kan dessutom äta NORMALT igen, de är verkligen en stor lycka!
Åh jag är verkligen glad tjej.

Ridpasset idag blev Gallhålan & sen galoppvägarna. Blev mycket galopp vilket jag gillar + kimsan behöver träna på de. Hade inga direkta krav med ridningen utan mest "leka". Ibland behövs verkligen de. De blev iaf en del träning igenom att byta galopp var 3 steg typ & hon skötte de galant. Underbara ponny!
Imon är de gymkhana träning, ser faktiskt fram emot den denna gång, fast jag är mer pepp att hoppa, men de ska jag göra på onsdag - då blir de pay and jump på lrs banan igen. Ska antingen hoppa 70-80 cm lr 80-80 cm inte bestämt mig än. Men ska hoppa bana på söndag igen så får bestämma mig efter då. Men nu vila. Sjukt trött' skriver mer imon. Förresten, blev inget plugg. :/

/E


Sönderbränd

Hellu!
Idag blev de inte mycket sömn inatt pga olika anledningar. Men iaf gick upp innan 8 i morse och åt frulle med neo hjärtat. & gjorde i ordning honom och mig. Lämna honom på dagis och åkte till stallet- glömde göra lunch påse igår så skyndade mig upp för att hästarna inte skulle vara ute än. Men jag hade visst inte glömt lunch påse så jag åkte upp i "onödan". Aja gjorde i ordning allting för henne och hjälpte mammi att släppa ut. Sen har jag typ spenderat hela dagen ute på altanen & bränt sönder hela mig, gör jätte ont! Solkräm ska köpas NU! haha!
Lilleman är hemma ifrån dagis och vi har busat ute men nu tyckte jag vi behövde vara inne lite för att "svalka" oss. Så snart ska jag börja med maten, blir lasange & glasstårta som efterrätt. Mums!
Sedan när vi ätit blir de stallet, ska bara upp & rida med Sara en sväng. Sen ska jag hem igen & försöka ta tag i pluggandet lite. Har ju massor att göra tills i mon, pust att man alltid ska vänta tills sista dagen. Imon är de ett viktigt möte i skolan, berättar mer om de imon! Och de ska vara gott väder + de är gymkhana träning, måste betyda att den dagen ska vara bra!

Alltså ska min kväll spenderas med en del godis, iskall dricka och plugg- sådär roligt!
För övrigt så har jag blivit ett riktigt godis monster då jag äter de hela tiden. Haha inte bra.men tränar ju ganska mycket så håller nog mig "slimmad" ändå. Haha! Vi får väl se hur jag ser ut i sommar. Men nu blir de börja med maten! Skriver mer sen. /E


Kära läsare!

Kära läsare!
Vad vill ni jag ska blogga om?
Skriv gärna vad ni vill veta & gärna lite läsare frågor. /E


Världens finaste son.

Jag har världens finaste son som heter neo! Han är 1 år och 8 månader! Han går på dagis och älskar att vara ute och leka! I mitt liv finns de inget bättre än honom. Han är mitt allt & de absolut bästa som hänt mig! Jag är stolt mamma till den absolut finaste sonen i världen <3


Underbart väder- underbart humör

Tjingeling alla mina grymma bloggläsare!

Idag har de ju varit helt underbart väder, strålande sol med över 20 grader, gillas starkt! Jag har som sagt tillbringat nästintill hela dagen utomhus, de är bra! Bästa hälsotipset - drick vatten & va ute mycket!
Hade jag haft ork hade jag faktiskt tagit mig en skön kvälls promenad nu men är helt slut efter bara varit utomhus hela dagen utan att göra något speciellt. Får bli en promenad imon ner till dagis med lilleman om de är lika skönt väder.
Imon ska jag kanske iväg & köpa blommor oxå, inte helt säkert får se! Hade behövt fixa massa hemma fast samtidigt vill jag sola om de är fint väder så får se vad jag gör. Har en del plugg att ta igen oxå som ska lämnas in på torsdag, ouff vad mycket jag hade att göra helt plötsligt. Tur att jag är på bra humör så de blir att bita i sura delen och göra de för annars står jag med ännu mera & då byggs de bara på vilket blir jätte jobbigt!
Lilleman har varit ute hela dagen med oss oxå, han älskar verkligen utelivet! Han leker i sandlådan, hämtar vatten och vattnar lite överallt. Sen åt vi go saker på altanen i solen förut, chokladpudding- mums vad gott!
Eftersom jag spenderade hela dagen hemma resulterade de att jag blev väldigt trött efter att varit ute hela dagen så jag har redan duschat & lagt mig i sängen, men ska upp tidigt imon så de blir en date med tidningen SOLO innan jag somnar så tänkte pricka in så jag somnar vid 21 tiden- lagom när man går upp tidigt på morgonen!

Söta Sara som hjälpte mig på träningen idag har även filmat så dem filmerna finns på hennes blogg - ponydays.blogg.se eller på min face, skriv gärna en kommentar, gillar att få kritik! För övrigt så är jag galet nöjd över min fina ponny idag som bara blir bättre och bättre, världens bästa kimsan <3

Nu ska jag kolla lite bloggar sen läsa SOLO - älskar deras modetips!

Förövrigt, vad vill ni jag ska blogga om?
Jag har fått en läsare fråga som är om jag ska sommar jobba i sommar.- eftersom jag har "sommarlov" ifrån skolan så ska jag passa på att ta lov lite men ska även jobba på ett café några dagar i veckan vissa veckor. Så svaret är ja! Jätte roligt med läsare frågor, ställ gärna flera! Ha en fortsatt bra dag /E


Sommar?

Hellu!
Gick upp tidigt i morse och åt frulle sen drog jag till stallet & gjorde i ordning kimsan. Bytte till pessoabettet & satte på mig sporrar och begav mig bort till lrs banan, idag stod de hoppning på schemat! Jag red på stora ringen på pessoabettet & hon gick mycket bättre med sporrarna för då kan jag hålla om henne på ett annat sätt. Söta Sara va med och byggde bana & hjälpte mig, tack! Hoppade kombination på 90 cm, räcke in och oxer ut. & en bana på 8 hinder varav 6 st va på 90 cm, sjukt nöjd över min fina ponny! Vi satsar på 70-80 cm nästa pay and jump som är nästa vecka på hemmabanan. I augusti ska vi hoppa våran första RIKTIGA tävling som är 90-100 cm, pirrigt men ska verkligen träna för att klara de. Mitt mål innan sommaren.
Efter ridningen släppte jag ihop henne med alla stona i den nygjorda hagen, gick kanon bra! & tack alla som byggt hage, ni har gjort ett mycket bra jobb! Sen gjorde jag i ordning & åkte hem. Vidare emot Ica maxi och storhandlade. Älskar verkligen att handla mat, finns inget bättre än att ha massa mat att välja på, mums!
Nu har jag precis lagt mig i solen & ska bli brun, skönt att äntligen sommarvärmen kommit. Välkommen fina solen! Skriver mer sen. /E