10 saker

Först 5 saker ni inte visste om mig & imorgon 5 till!

- jag har ett stort mat problem som jag kämpar med varje dag. (för bara några månader sedan trodde inte läkarna jag skulle klara mitt liv utan att läggas in pga mina provsvar)

-jag har jätte svårt att säga nej, vill finnas & hjälpa alla!

-jag har många mål i mitt liv & kämpar till 110% för att nå dom!

-jag har ett sm silver i par gymkhana

-jag borstar alltid av lakanet innan jag lägger mig!

Sen vill jag passa på att berätta att jag älskar min familj massor! ❤

Natti Natti.

/e


Sugen

Suget efter gymmet är för stort nu, vill verkligen bli frisk så jag kan kötta ordentligt!

Suget efter ponnyn är helt sjukt oxå, jag har ändå bara varit utan henne idag. Men saknar henne massor ändå! ❤

Verkar som min lilla prins håller på att åka på att bli sjuk nu oxå, stackars lilla hjärtat! Hoppas detta går över fort.❤

Vi var ute & gick en promenad i mörker med vovven förut & neo tyckte det var roligt. Jag tyckte det var skönt att få lite frisk luft.
Sen bakade vi några pepparkakor, men inte så värst många men gjorde att vi hade något att göra en stund.
Har även slagit in allas julklappar, så himla skönt att nästan vara klar. Bara älsklingen & mammas klappar kvar & såklart kimsans. Men dom är snart inhandlade oxå.
Längtar verkligen massor till julen, så mysigt med snö, massa fina lampor, julmat, träffa alla samlade & sist men inte minst att se barnens lycka. Klart jag oxå blir lycklig men alltid roligare att se barnens lycka! För mig betyder det väldigt mycket. ❤

Nu ska jag titta lite mer tv & prata med min älskling.
Lilleman ligger i sängen & gosar. Var trött & behöver sova så han blir frisk! ❤

/e


Sugen

Är så galet sugen på vaniljglass med kola sås, har du faktiskt en glass maskin. Kanske man ska passa på att göra glass imorgon så man får använt maskinen. & dessutom är det bara så gott med glass. Behövs nu när jag är så täppt i halsen. Gör ont när jag sväljer. Faktiskt lite synd om mig!

Neo har varit extra snälla emot oss idag när vi är dåliga, världens bästa! ❤

Stort tack till mamma & Cicci som fixar hästen idag. Och ger den motion. Hoppas jag är bättre imorgon så jag kan ta mig upp, men vill i första hand bli helt frisk!
Längesedan jag var hemma typ hela dagen, ganska uttråkande. Men har tittat på ensam hemma, så grymt bra. Man får sån julkänsla! & de behövs sån känsla nu.

Ska tjocka mig med lite kakor nu. Uppdaterar mer sen.
/e


Bara sämre

Hellu.
Jag blir bara sämre. I natt har jag inte sovit många minuter, la neo bredvid mig för jag ville ha sällskap då älsklingen sov på soffan( han är sjuk på ett annat sätt & vill inte smitta mig, Sötnos!). ❤
Har feber, ont i kroppen & är tok förkyld. Usch! Hatar att vara sjuk!
Har neo hemma med mig idag då han är förkyld oxå, stackars godingen!
Vi tog oss en sväng ner till Willys för att handla mat & lite onyttigheter som vi är värda nu när vi är sjuka.
Just nu ligger jag på soffan med mina nya tofflor på mig & en filt över mig & dricker varm choklad. Allt för att bli frisk!
Neo sitter på andra soffan & myser med frukt framför byggare bob, vi har det helt enkelt väldigt skönt! ❤
Faktiskt väldigt skönt att koppla av lite, känner att jag alltid har massor att göra så det är skönt med lite lugn & ro.

Senare i kväll skulle jag tränat kimsan i manegen med eftersom jag är sjuk så blir det inget med det. Utan hon får vila om mamma inte kanske känner att hon vill ge sig ut en sväng? Snälla mamma motionera min ponny! :-)
Ska iaf upp en sväng sen & fixa för henne ifall jag mår bättre annars fixar bästa mamma för henne.
Så himla glad att jag har mamma, kan alltid lita på henne! Hon ställer upp i alla väder, helt enkelt världens bästa❤

För övrigt har det snöat här i natt & jag hoppas på mer snö. Älskar när det är vitt på backen & man kan leka massor i snön. Som ett litet barn!

Skriver mer sen.
/e


Lucia/ julklapps hoppning

Galet vad sugen jag är på lucia eller julklappshoppning.
För några få årsedan anordnades en julklappshoppning .Man fick köpa en present för 50 kr & lämna till en tjej så fick man tillbaka en som någon annan hade köpt. Sen hoppade man en av 3 höjder & varje höjd hade sin "prisutdelning". Man vann fina priser. Hade varit så himla roligt att åka på en sån hoppning igen, innan julafton. Massa fina hinder med glitter på osv. Är det bara jag som är sugen på det eller finns det fler?
Vet ni någon sån tävling så hojta till. Jag vill vara med!

/e


Varmblod

Fick en onödig kommentar som jag raderade bums!

Jag anser varmblod vara exakt lika mycket värda som vilken häst som helst. Bara för du har en renrasig häst så är du inte bättre än mig & mitt varmblod.
Jag själv hade bara tävlat & ridit ponny och hade ingen tanke på varmblod för jag har alltid haft svårt för att förstå mig på deras 4 takts galopp! Men en dag beslöt jag mig för att jag ville köpa ett varmblod och det blev det. Här har jag fastnat.
Varmblod har väldigt bra psyke, lättlärda, lätt hantliga & har stort hjärta! Jag älskar verkligen denna rasen & ångrar inte att jag valde att gå detta spåret!
Jag sköter mitt varmblod med mycket kärlek, tar hand om det exakt lika väl som jag tog hand om mina tävlingsponnyer. De är hon värd, värderar henne exakt lika mycket som jag värderade mina ponnyer!
Tycker det är skit snack att varmblod inte är värda något för det är dom. Ingen häst är värd mindre än den andra!
Alla har ett hjärta & känslor. För min är min häst bäst & för dig är din häst bäst så är det bara. Lev med det!
Kommentaren som fall in igår gjorde mig riktigt ledsen & framför allt riktigt förbannad.
Att jag ska sluta vara så noggrann med att ta hand om min häst bara för det är ett varmblod. ALDRIG, tar extra hand om henne för att hon ska få ett bra ridliv & veta att hon är bäst!
Jag tycker alla som inte vet ngt om rasen utan bara antar & tror hela tiden faktiskt ska ta reda på fakta.
Vem vet, kanske du ändrar spår & går över till varmbloden oxå, det tror jag för det är en underbar ras!
Fler varmblod borde räddas!
Tänk en gång extra innan du dömmer.

/sann varmblods älskare!


Kurerar mig

Hellu.

Har kurerat mig på bästa sätt nu efter middagen. Åkte en sväng till Allum för att köpa tofflor till lilleman & passade även på att köpa ett par till mig själv. Var verkligen i behov av det & eftersom det var extra pris så passade jag på.
Köpte även dolfljus(älskar dom) med dolft av vanilj, pepparkaksformar, bordsunderlägg, rosa matlådor till mig själv! Kommer bild på allt. Riktigt nöjd över mina köp.

Just nu sitter jag framför brasan med tända värmeljus & myser. Lilleman somnade ganska nyligen, han älskade sina nya tofflor. Så underbart att se hans glädje när man köpt ngt, det är verkligen tacksamhet! Mammas allt ❤

Sjukt sugen på att göra röd/glittriga naglar nu till jul & köpa nytt rött skal till telefonen. Någon mer som är sugen på att göra naglar? Hojta till isf så gör vi tsm!

Ridningen idag gick bra. Red barbacka gallhålan & galoppvägarna. Jag fick verkligen knipa mig fast för galet vad hon hoppar. Men hon tycker det är så kul att bara busa, lilla godingen! ❤

Nu ska jag titta lite tv med baby som är ännu sjukare än mig. Stackars älskling❤

Skriver ett inlägg sen ang varmblod & den sjukt dumma kommentaren!
Håll utkik!
/e


Sjuk

Eftersom det inte blev något gym idag när jag är sjuk så passade jag på att äta lite mer onyttigt idag, helt förälskad i vit choklad. Så fick bli några få ruter av det.
Har även ätit lunch, blev nyttiga gröten havregrynsgröt med mjölk. Så galet onyttigt är jag inte.

Ska passa på att åka till stallet sen under dagen när ändå faster har neo för jag vill ta en sväng i naturen nu när det ändå är ljust ute. Bästa mamma tar min kväll idag oxå, tack!

Skriver mer sen. /e


Torsdag

God morgon.
Idag är sista torsdagen denna månaden & jag skulle gjort massor med roliga saker.
Dock vaknade jag sjuk. Världens fetaste hals & helt täppt i hela nästan, usch vad jag hatar att vara sjuk.
Måste ställa in gymmet, hade verkligen sett fram emot ett pass, men träna får man inte när man är sjuk. Det är farligt så inget med det!

Men inget annat ställs in idag, egentligen skulle jag behöva vila ifrån stallet men inte det. Jag ska allt dit & både ta hand om hästen & rida. Inget kan stoppa mig! Bara klä på sig riktigt varmt.

Ska faktiskt ta & göra varma baguetter & dricka varm choklad till. Inte för att det är särskildt nyttigt men är skönare för halsen med värme.

Ska även iväg på ärenden sen eventuellt!
Skriver mer sen.

/e


Kvälls inlägg

Kommer ett såndäringa kvällsinlägg till er kära läsare.

Hämtade ju som sagt neo tidigt idag & då blev det baka lite & busa.
Har faktiskt varit hemma hela kvällen & bara varit. Fixat en del saker såklart för visst är det så, en lugn stund finns sällan? Men det gör inte mig något för jag älskar att ha saker att göra hela tiden! Är ganska ordningsam faktiskt & då finns det alltid något att fixa!

Myste en stund framför elden förut, åh vad mysigt det är med brasa inomhus! Speciellt denna årstiden, vara iskall från topp till tå & bara slänga på sig gosekläder och ställa sig framför brasan. Det ända jag behöver köpa är tofflor, har massor med mys strumpor. Såna lite tjockare men vill ha ett par goa tofflor, men inga dun! Utan det ska vara mjuka & goa!
Jag älskar att sätta på mig min onepice & bara värma mig framför elden.

Ridningen idag blev manegen som planerat.
Red fram med mycket flyttningar, sperpentiner, halter, öva-minska. Hon gick verkligen som en klocka i uppvärmningen & jag är så galet nöjd över att traven börjar komma lugnare & lugnare. Galoppen är fortfarande svår men vi tränar!
Red några hinder i olika bågar oxå & det var svårt i början men att trava-hopp-halt-trav-hopp-halt. Gick bättre & bättre & tillslut gick det även i trav-hopp-halt-galopp-hopp-halt. Så himla nöjd över henne. Hon blir bättre & bättre!
Dock får man påminna henne om att lyssna när det gäller att stå still när jag står på marken för då är hon snabb med att trippa runt. Gör inget dumt men går gärna runt. Men det blir bättre & bättre oxå! Träningen idag får en klar 10 poängare.

Stallet tog idag lite extra tid att fixa för jag hade hand om Natalies häst Haffix oxå, men han var en ren dröm att mocka hos om man jämför med min dansare. Så skönt att spendera lite extra tid i stallet. Både jag & hunden uppskattade det trotts att det var minus grader ute.

Kvällen har som sagt spenderats med dom bästa! Tittade lite Rori med neo förut, någon bilserie. Han älskar verkligen bilar & allt som har med dom att göra. Så det blev det att se på en stund innan kvällsmat & läggdags!
Pappa nattade neo idag vilket resulterade att pappa somnade på Neos golv med en filt på sig & jag har försökt väcka honom men han verkar sova gott så jag lägger mig i stora sängen själv. Inte för att jag klagar för det är riktigt gött att ha sängen själv. Hihi!
Pappa har även fått + poäng idag, varit i affären nu på kvällen helt själv & handlar mat. Stolt över honom! Det är min älskling det ❤

Neo är så go alltså, igår satt Dennis & pratade om var vi skulle åka på semester & jag föreslog att vi skulle åka till Falsterbo i sommar men det blev sågott som ett BLANKT NEJ, för inte vill Dennis spendera någon semester med hästar. Men då sa neo. Jo, åka stallet. Se hästarna! Going!
Idag sa jag ett nytt förslag ang hästar & neo var med igen. Det är min kille det, mammas älskling ❤

Nu bädda ner mig för en tidig morgon imorgon.
Dagis, "ni vet vad", gymmet, & stallet väntar. Sen en del saker till. Men i första hand detta!

Gymmet har jag varit slapp med, men ångrade mig ang min "fetis" vecka. Imorgon börjar allvaret igen!
Kör nog ben, armar & bröst alt mage. Men något som är säkert är ben & armar.

Skriver mer imorgon!
/e


Typiskt mig

Självklart går jag tillbaka i tiden som jag lovat mig själv att aldrig göra & vad händer då, jo klart jag sitter & gråter. Och tankarna bara väller fram! Ända jag tänker är. VARFÖR? Jag får aldrig något bra svar!!!
Åh vad dum jag var nu, skulle gått tillbaka.. Nu kommer jag vara nere för detta.. :(


Mums!

Galet god!


Middag

Middagen intagen. Blev för min del pasta, bacon & keso.
Till grabbarna blev det bruna bönor, potatis & fläsk. Inte min favorit precis!

Snart blir det efterrätt. En chokladkaka med havre osv i, jag & lilleman bakade den förut. Får väl se vad den smakar men tror den är god! Annars har jag ju handlat min favorit vit choklad som jag ska äta sedan, älskar verkligen vit choklad.
Egentligen är jag ganska nyttig av mig, dock har hela denna Veckan varit tok onyttig. Men det gör inget. Ska unna mig denna veckan & slå på med mycket träning nästa! Kommer förbränna allt då.

Nu ska vi mysa med onyttigheter.
Bye. /e


Fullfart

Fullt fart mot dagis. Nu ska jag hämta hem prinsen!
Vi ska leka en massor & baka goda choklad bollar.

/e


Frukost

Skinkbaguette med iskallt vatten.
Så gott!
För att jag ska få i mig frukost så måste jag äta något jag verkligen vill ha. Annars tar det stopp!

/e


Morgon mys

God morgon.
Har morgonmys med världens finaste son. Ligger i våran stora säng & myser. Finns ingen bättre än neo!
Om en stund ska vi gå upp och göra frukost & sen väntar dagis & jag ska vidare till ja, ni vet ju vad!
Idag är en spännande dag med mycket jobb!

Stallet idag ska bli manegen & ev hoppa annars ska jag rida markarbete.
Ska även ta hand om Haffix åt Natalie idag. Så jag har lite extra att göra idag. Får se, kanske blir att hämta spån med. Får se vad jag hinner med.

Jag hoppas jag kan vara hemma tidigare än till middag idag så jag får med lilleman hem & busa med.
Kvällen vill jag spendera hemma med mina finaste, fast som sagt så vet jag inte än. Kanske gör ngt , får helt enkelt se vad kvällen bjuder på!

Men nu ska jag iallafall mysa lite extra med lilleman & sen blir det frukost.
Ska äta annan frukost idag för er som är intresserande. Lägger upp bild & info sen!

Ha en bra onsdag/lillördag!
Det ska jag försöka ha, bara tänka possitivt på allt så brukar det bli bättre!

/e


Kvällen

Tisdagskvällen börjar dra emot sitt slut & jag är ganska trött i kroppen dock är huvudet än så länge ganska piggt så kanske blir lite läsa innan jag somnar.
Har hunnit med massor idag & jag är riktigt nöjd över dagen.

Ridningen idag blev en runda på ca 20 minuter. Tränade flyttningar, ställningar, halt & lyssna från skänkel till hand. Hon börjar bli riktigt bra i skritt nu, nästa steg blir att fixa allt i trav. Kommer ta tid men all tid är värt!
Märks att vi tränat mycket det senaste för hon börjar lyssna väldigt bra nu. Skönaste är att hon är så himla positiv & vill verkligen lära sig! Nackdelen är att hon är en bitch ibland.. Men alla hästar har nackdelar & det är bra tycker jag. Man lär sig sin hästs nackdelar & kan "förbi" se dom när det behövs.
Finns väl ingen som vill sitta på en häst som gör allt? Då finns det ju inget att träna på.
Jag kan med handen på hjärtat säga att det är jag som lärt kimsan allt det hon kan idag & jag har verkligen utvecklats med henne.
Varmblod är roligt bra hästar. Lättlärda & positiva! Älskar det!
Man blir så glad när man gör framsteg, kimsan gör inte bara framsteg utan även jag. Jag lär mig något nytt. Har fått lära mig att rida på ett helt annat sätt när jag lärt mig rida kimsan för hon är speciell & faktiskt väldigt svår. Så jag är stolt över oss båda.
Vi har en lång väg kvar men kan med ett leende säga att jag vet att vi kommer klara hela vägen till målet. Mycket tid, mycket svett & tårar. Men vi ska nå det! Kommer kämpa, vi har bestämt oss. Tsm ska vi klara detta!
Älskar att ha något att kämpa för, älskar att ha mål, vet att när man nått sitt mål så har man lyckats! Den känslan ska kännas! Jag är en tävlingsmänniska rakt in i skelettet. Jag har mycket gamler i mig men jag har oxå mycket rättvisa. Vill inte vinna på fusk, ska vinna på rättvisa! ❤


Varit på intervju idag & imorgon ska vi prata mer med företaget. Får se var det leder!

Fixat saker hemma oxå, sjungt en massor med lilleman. Han älskar verkligen när man sjunger för honom & ni ska se hans leende när man sjunger en låt han har valt, helt underbart är de!
Har fikat med älsklingarna idag, blev Marie kex & varm choklad, mums!
Brukar vanligtvis inte stanna hemma så länge som jag gjorde idag innan jag åkte till stallet men idag kände jag att jag vill göra ngt annorlunda. Ägna mer tid åt mina finaste!
Älskar att spendera tid med dom.
Så avkopplande att bara mysa& ha kul, behöver aldrig tänka på ngt bara vara& ha roligt! Mina älsklingar ❤

Kvällen avslutades med en dusch, stå framför elden & bara ta det lugnt. Hur skönt som helst.
Nu har hunden varit ute på nattpromenad & jag ska lägga mig och läsa innan det är dags att sova.
Kan med ett leende på läpparna somna gott, vet att jag är en bra person!
Tycker du ska tänka på ngt du är bra på, när du vet det kan du tänka lite på det & med ett leende på läpparna somna. Du är allt bra du!

Natti!
/e


Fika!

Tar en go fika innan stallet.
Varm choklad, marie kex, gott!

Har världens bästa som sällskap oxå. Mina 2 finaste! Kärlek på hög nivå ❤


Jobb intervjun

Har varit på jobb intervjuv, jag var riktigt nöjd över företaget. Kommer inte gå ut med namn osv än. Men det verkar skit bra! Får se ifall det blir jobb eller inte. Mer info kommer med tiden. Men jobbet hade passat mig riktigt bra!

Varit hos mamma & tvättat oxå, riktigt mycket tvätt. Men nu är allt inne i garderoben förutom sista tvätten som jag fick hänga upp hemma.
Om en liten stund blir det middag, köttfärssås & pasta, mums!

Stallet blir ikväll.

Hämtade neo tidigare idag så därför ska jag passa på att busa med honom nu. Skriver mer sen!

Btw, tack så mycket Sara för nya designen. Blev riktigt fin! Nöjd tjej är jag ❤

/e


Sara gästbloggar

Hej alla Emelies läsare! 
Sara heter jag, rider precis som Emelie. Dock har jag ingen egen häst, ännu. Men vem vet, kanske får någon snart? ;)
Anledningen till att jag och Emelie känner varandra idag, är för att jag en helt vanlig dag åkte upp till Tahult och frågade efter Surprice, som då var Emelies. Yes, jag frågade om jag fick lov att provrida ponnyn, och det fick jag. Så jag började rida hos familjen Hällström. Fick en helt underbar tid där uppe, med massa fina människor. Fick speciellt lära känna Emelie, som redan var som en syster från första dagen - så ansvarsfull!!
Vi 2 håller fortfarande kontakten. Även fast jag inte rider hos henne längre, så kan vi som tex, dra till Ullared ba sådär, åka och kolla på tävlingar tilsammans osv. Vet ni, jag har tillomed sovit hos henne. Haha, ta inte dedär fel. 
Men iallafall. Emelie är en helt underbar person som sprider så mycket glädje. Hon har en torr humor, men är ändå så jävla bra! (inget negativt)
Ser upp till henne, ni borde se. Hon är verkligen så jäkla grym på att rida!
 
Jag då, är 13 år gammal. Ups ;) 
Rider på ridskola för tilfället. Bor i storstaden Gbg, yes vad mer kan jag säga?
 
Ni hittar mig häär
 
Jag har även gjort Emelies design, nice va? :) 
( headern är tillfällig)
 
 
Jag ser himla liten ut där, Men detdär va min första gymkana lektion för Emelie, d va suuuper!
 
Hejdå!
Ps. Glöm inte att slänga in en kommentar här om designen.
// Sara
 

Tvättning

Tänkt lite kring dethär med tvättning. Hur ofta bör man tvätta sina kläder?
Jag använder inte något plagg mer en 1 gång. Förutom ridkläder som åker på ett par ggr innan tvättning. Tvättar 1 gång i veckan upp alla kläder, även ridkläder. Men känner att vissa saker blir sämre i färgen & funderar på om man inte ska tvätta dom så ofta? Hur gör ni? Hur ofta tvättar ni era ridkläder? Någon som har något bra förslag på hur jag ska göra för att hålla ridkläderna "fräscha" fast dom inte är nytvättade, alla råd mottages tacksamt!

Jag tycker det är rent av äckligt att sätta på sig domdär ridbyxorna jag hade "igår" idag igen.. Tanken av att jag red ett "svettigt" dressyrpass "igår" & ska ha dom idag, nä usch!
Har bara 2 par ridbyxor & känns onödigt att köpa massa flera bara för att ha & byta med för ofta.. Blir ändå att man bara fastnar för ett par speciella! Måste komma på något bra för att hålla dom fräscha istället! Så vet ni något så säg till. :-)

/e


God morgon

God morgon eller har varit vaken ett bra tag men ändå.

Har precis ätit frukost, havregrynsgröt med blåbärssylt & mjölk. Nyttigt! Brukar oftast starta min dag med det, men ska börja variera med annan gröt oxå så man inte tröttnar för det gör jag lätt på mat!

Om en stund blir det fix & sen dagis.
Massor av saker står på mitt schema.
Jag åker vägen om mamma & slänger in tvätt i tvättstugan innan jag åker på Arbetsintervjuv. Ska bli roligt & se vad detta företaget har att erbjuda!

Ska försöka vara hemma innan middag & laga den samt hämta neo. Vill försöka spendera så mycket tid jag kan med honom, därför lämnar jag honom inte på dagis försen senare så vi hinner leka lite innan & hämtar så fort jag kan!

Stallet kommer få vänta tills ikväll för jag hinner absolut inte på dagen. På tok för mycket att göra innan. Men det gör inget, bara bra för henne att vara ute hela dagen idag så hon får av sig lite energi av den extra energin hon skaffade igår när hon stod inne. Busponnyn!

Uppdaterar under dagen.
/e


Nov. 26, 2012

Nu har jag lagt upp schema för imorgon.
Så det ska bli att följas!
Kan inte säga annat än att det är fullspäckat.

/e


Ridschema

Måndag - uteritt med mycket fokus på tempo, lydnad & flyttningar

Tisdag- uteritt med fokus på lydnad, halt-skritt-halt-skritt osv.

Onsdag-hoppning i manegen eller uteritt med mycket galopp.

Torsdag- uteritt med mycket fokus på trav-galopp-trav-galopp-osv.

Fredag- manegen markarbete

Lördag- uteritt med mycket fokus på trav- galopp-skritt- halt- trav-galopp- osv.

Söndag- manegen dressyr.

Detta schemat ska jag försöka hålla denna vecka, måste träna massor nu innan alla tävlingar drar igång för till våren är tanken att vi ska ut & tävla massor. Längtar verkligen efter det!

/e


Ridning

Ridningen idag skulle egentligen blivit manegen med tanke på vädret.
Hon reds ju lugnt i lördags, stod igår & dessutom rakades hon & stod inne idag på förmiddagen. Tänkte galet vad ponnyn kommer vara pigg.
Uppe i stallet var hon svin jobbig, ville inte vara still, gick mig på nerverna & va bara allmänt mongo. Så jag tänkte med mitt lättretliga humör kommer manegen aldrig gå ngt vidare så trotts regn gav jag mig ut på galoppvägarna för att träna tempoväxlingar, lydnad & flyttningar. Blev lite "bråk" innan jag fick min vilja igenom & hon lyssnade. Såfort hon inte lyssnade så stannade jag vände & red samma väg så hon lyssnade den biten. Backarna vägrade hon att ta det lugnt så det blev många ggr upp & ner för dom, men det är bra för då tränade vi ryggmusklerna lite extra vilket behövdes!
I slutet gick hon riktigt fint.
Känner att flera såna här ridturen behöva för att hon ska få fokus på rätt saker. Hatar när hon inte lyssnar utan lever sitt eget liv, alla hästar gör sånt men min häst ska lära sig vad man ska lägga fokus på.

Det samma gäller mig, jag måste lära mig att lägga fokus på rätt saker för det kan lätt bli att man får fokus på annat för det är "roligare". Jag lägger 100% när jag tränar & kämpar för att nå mina mål men ibland kan jag lätt tappa fokus på saker som jag egentligen inte borde tappa fokus för. Måste börja satsa till 100% på allt jag vill & planera upp dagarna istället för att göra halvhjärtade saker. Vill göra allt till 100% istället! Ändring från & med nu!
Ska lägga upp schema med tider för träning, mat, städning,stall, hästträningar, jobb, familjetid osv..
Varit för mycket fram & tillbaka det senaste & förlorar massor på det. Bad!

Schema kommer!
/e


Så check

Förut skulle vi ju städa & det gjorde vi oxå, en storstädning så nu är allt kliniskt rent & det är så skönt när det är det.
Jag är lite av en "pedant" kan inte somna ifall det inte är rent i köket & det är ren bäddat. Allt ska bara perfekt då sover jag gott. Så skönt att gå upp till något rent & fräscht!

Vi passade på att möblera om i Neos rum & köket och det blev så himla bra. Riktigt nöjda.

Vi hann dock inte baka förut så vi åt lite choklad & chips efter maten som belöning efter vi städat så flitigt.
Middag gjorde vi iallafall. Blev både pizza & korvstroganoff, mums!

Får bli bak i veckan istället, ska baka kakor med choklad på, mums vad sugen jag blev på det nu. Men orkar inte ställa mig och baka nu, får vänta tills senare i veckan. Då har man något speciellt att se fram emot!

Har blivit lite slapp med gymmet för jag har faktiskt inte hunnit, men ska se ifall jag hinner ett pass på onsdag förmiddag kanske, annars får jag helt enkelt ta en springrunda. Ger ju en del det med & jag behöver träna lite kondition igen. Inte för att jag har dålig men vill ändå bli bättre.

/e


Mamma & son tid

Eftersom det är måndag är det oxå mamma & son tid. Har nästan alltid det varje måndag, då startar man veckan på bästa sätt.

Tänkte tittat hoppningen men bestämde mig för att stanna hemma & mysa istället.
Ätit god middag, busat massor, tagit en varm dusch & nu sitter vi under en filt tsm & tittar byggare bob. Så himla gosigt!

Sjukt glad att vi valde att stanna hemma, är så mysigt att se regnet emot rutan & då sitter vi inne & myser!

Världens finaste neo, finns inget bättre sällskap ❤

/världens stoltaste mamma e


Check

Stallet- check
Lämning & hämtning på dagis -check
Storhandling-check
Lunch -check

Snart storstädning, baka gott, middag & ta ut sopparna(sånt gör ALDRIG jag, älsklingen tar alltid med sig dom men idag fick jag tydligen äran, usch hatar det men bara bita i sura äpplet & göra det), står även ommöblering på schemat så en del saker innan hoppträningen ikväll som jag funderar att kolla på, beror dock på vad jag hinner.

Funderar starkt på att stanna hemma hela kvällen & ha spa kväll som jag inte hann igår & det är ju måndag så jag & neo har mamma & son kväll, helt underbart!❤

Hämtade neo tidigt idag för jag ville spendera så mycket tid jag kunde med hjärtat, så nu ska vi sätta på musik & börja stor städningen. Vi båda älskar att städa, tummen upp!
/e


Regn

God morgon.
Säger bara usch för regn. Det regnar så himla mycket hela tiden så man blir less..
Vi har iallafall intagit frukost, snart blir det fixa oss & åka till dagis.

Jag själv avslöjar sen vad jag gjort idag, inget fusk här inte.

Stackars min ponny som hatar regn & är rakad. Ska inte ut i detta vädret som tur är. Men jag måste stanna till på hästaffären sen & köpa lite extra spån så hon får lite nytt, även om hon har massor med nytt så vill jag slänga in massor.

Även storhandling står på schemat idag, har ströhandlat hela helgen för jag har varit för slö för att handla stort men idag måste det göra för det verkar bli jobb hela veckan. Så då måste man planera väl!

Nu ska vi fixa oss & åka vidare.

/e


Söndag

Precis sett bästa programmet, solsidan!
Stallet förut bestod av stallmöte & det gick riktigt bra, alla var possitiva & vi löste det lätt, underbart med sånt!
Ta & ge is the shit!
Becca var bäst & mockade, tog in & bytte täcke på kimsan, grymt snällt.
Pysslade med kimsan & rakade henne efter mötet, hon blev så fin!
Ställde in henne med kvällsmat & dubbla gostäcken samt "BHn" för jag vill inte hon ska få skav.
Blev som sagt ingen ridning idag med tanke på att det snö/regnade så passade på att pyssla & mysa massor med henne.

Just nu ligger jag i soffan & får fotmassage av min älskling.
Lilleman sover & vi ska snart gå in och lägga oss oxå. Vill vara i säng i tid för att gå upp relativt tidigt imorgon & göra allt jag måste fixa!

Varit en ganska lugn dag idag, har varit iväg mestadels av dagen & kört lite folk, en sväng på Allum med Linda & neo( köpte inget, men Linda köpte mobilskal gick mest runt & busade med neo som är helt galen i rulltrapporna),lagat 2 olika middagar & ätit, en ganska lugn dag till skillnad ifrån alla andra dagar när jag gör miljoner saker men idag va det Chill, det behövdes!

Skriver om mitt ridschema snart & vad jag köpte på Ullared. Dock inga bilder än men kommer, lovar!

/e


Nästa destination

Är stallet. Ska strax byta om & åka till stallet. Stallmöte, fixa & raka ponny står på schemat. Får se om jag ska rida eller bara pyssla med henne. Hon förtjänar massor med mys. Ikväll ska jag själv ha "spakväll" så jag behöver vara hemma tills senast 19 tiden.

/e


Ullared

Idag var jag som sagt på Ullared, blev en hel del inhandlat bland annat alla julklappar utan älsklingens & mammas.. Men skönt att "bara" ha 2 st kvar att handla till. Men det är oxå dom 2 svåraste!
Men har ju lite mindre än en månad på mig att handla till dom, gött med tänketid!
Kommer bild på dom hästsakerna jag handlade idag, för det va bara hästsaker & julklappar. Var galet mycket folk så gick typ inte att hitta ngt, men men. Köpte iallafall det nödvändigaste & jag är riktigt nöjd!

/e


Fetto

Har tjockat mig med pizza & lite chips, riktigt gott.

Men ska snart göra av med dessa onyttigheter & gå en rask promenad med zenita medans Sara rider kimsan!

Senare blir det storhandla hem & ha lördagsmys!

/e


Ullared

Vi är på Ullared & galet vad folk det är, men en massa saker har inhandlats! Behövliga saker endast! :-) /e


Frukost

God morgon.

Nu har jag slängt i mig frukost, havregrynsgröt med blåbärs sylt & mjölk samt 2 glas iskallt vatten- mums!
Nu är det dags att slänga på dig kläder & åka vidare till stallet för att ge hästarna frukost & släppa ut. Ska även passa på att fixa för kimsan så det är klart.
Underbart att fixa på morgonen så man vet att det är klart!

Uppdaterar under dagen.
Ha en bra lördag!
/e


Dagen

Dagen har bestått av massor med träning både på gym & på hästryggen.

Gymmet blev det ben & armar. Körde totalt slut på mig själv. Körde massa olika övningar, la upp mig yttligare ett steg så nu har jag lagt upp vikten till nästa snäpp. Kommer köra på detta snäppet i ca 2 veckor & öka ett till sen. Går sakta men säkert fram!

Ridningen idag blev manegen, planerade markarbete inblandat lite hoppning & vet ni vad jag Cicci hjälpte mig att släppa min spärr så nu är jag inte rädd för att hoppa så mycket längre, kommer ju alltid vara lite osäker men ändå mycket mer våga nu. Måste lägga 100 fokus på ridningen annars tvekar kimsan direkt & det blir knas hopp. Ska lägga mycket tid på att få upp självföreoendet på både mig & henne!
I vår ska vi ut & tävla så då måste vi våga mera, så nu kämpa kämpa, med viljan som vi båda har så kommer vi klara det!
Galet nöjd över henne idag, gick i form, flyttar Sig för skänkeln, var verkligen på hugget & ville. Så underbart att sitta på en sån viljestark häst!
Vi red mycket volter, öppna & sluta, flyttningar, skänkelvikning & i hoppningen körde vi mycket lydnad. Bommar före & efter hinder, öka minska osv, kimsan gick galet bra. Såååå nöjd!
Masserade hennes ben efter träningen & satte på henne gosetäcket samt smörjde in kallederna med salva. & såklart fick hon kvälls mat & belöning för att hon varit så duktig!

Nu måste jag försöka sova ska upp tidigt & morgonfodra samt släppa ut & fixa för kimsan innan lunch för då blir det en tripp, var skriver jag imorgon!

Ha en underbar fredagskväll, det har jag Haft!
Älskar känslan att neo sover lugnt & jag kan slappna av oxå. Tidig sängdags idag men det är det värt!

/e


Säljes

John withaker ridbyxor
Marinblåa med röd & vit söm.
Köpta i somras, stolek 34. Skicka vid intresse!


Ridning

Har varit på gymmet & kört ben och armar, hämtat neo på dagis, lagat mat & ätit såklart, Arbetsintervjuv.

Nu ska jag slappa lite & mysa med älsklingarna innan det är dags att bege sig till stallet. Ska rida markarbete i manegen & vet ni vad idag har jag städat i hela stora stallet, sadelkammarn & mitt utrymme samt skåp, samt smörjt alla mina läder saker, nu ska här hållas ordning. Ska bli noga med att smörja efter ridning & borsta av sakerna. Inte bara hästen ska tas hand om i minsta detalj utan oxå utrustningen, väldigt viktigt för att den ska hålla sig fin!

I vår taggar vi våran första riktiga ridtravar tävling, träning träning träning tills dess!

/e


Arbetsintervjuv

Har varit på Arbetsintervjuv så nu håller vi tummarna på att jag får det. Någon gång måste turen finnas med mig!

En annan sak har gjort mig väldigt otroligt lycklig idag, men vill inte ta ut det försen papperna är skrivna!

Nu hoppas jag på dessa sakerna ska gå igenom! Håll tummarna med mig.

/e


Hjärtat

Lilla hjärtat var så trött innan middagen herromdagen så han la sig på mattan & snuttade. Vi hade lekt hela dagen så han behövde återhämta sig lite innan middag!
Han är så underbar! Mammas allt ❤


Ny dag

Ny dag & nya tag!

Natten har bestått utav sömn= noll!
Förstår inte varför jag inte kan sova, alla tankar kommer på kvällen & vips så kan man inte sova hur trött man än är!

Har iallafall ätit frukost & fixat lilleman. Snart ska jag fixa mig själv & så. Sen blir det dagis för lilleman & jag, ja det behöver jag inte berätta vad jag ska göra för det vet nog dom flesta redan!

Senare ska jag ner till gymmet & köra ett pass. Idag är det ben & rumpa som står på tur. Måste variera min träning lite. Dessutom behöver man mycket ben i ridningen så det passar alleless utmärkt att träna det.

Får se vad kvällen bjuder på men eventuellt ett markarbetspass i manegen. Så himla sugen på det idag!

Skriver mer sen!

Hoppas dagen blir bra för er!

/e


Sämst

Mår verkligen sämst! Ingen lust att göra något, vill inte ha någon i min närhet mer än neo!
Varit ute på en kvällstur med hunden & fick vara lite ifred & tänka. Kändes ganska bra!
Men så ligger man i sängen & tänker, usch hatar när man mår piss & vill bara dra täcket över huvudet och komma fram när allt är bra!
Måste försöka tänka framåt, efter allt kämpande jag gjort så kanske det ger med sig snart..
Orkar inte kämpa utan att få någonting tillbaka!

Nu drar jag täcket över huvudet & sover. Hoppas dagen imorgon blir bättre och man iaf får något bra!

/e


Hoppas

Jag kommer aldrig sluta hoppas!

Någon gång måste turen vända!

Håller alla tummar & tår för att 2 saker ska gå nu.. Bara vänta & se!

/e

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_50ae066fe087c35caf617227.jpg" class="image">


Hoppas

Jag kommer aldrig sluta hoppas!

Någon gång måste turen vända!

Håller alla tummar & tår för att 2 saker ska gå nu.. Bara vänta & se!

/e


Usch & fy!

Hellu.

Har inte sovit alls mycket inatt, vet inte riktigt vad det beror på men något är det för jag har haft såna kramper i magen, usch & fy för det!

Frukosten är intagen & som i vanlig ordning ska vi snart göra oss i ordning & neo ska till dagis. Får se vad jag ska göra, hade velat jobba men dom har inte ringt än så blir kanske inget. Men får vänta och se.
Senare blir det iallafall stallet & rida ut en sväng.
Igår red jag upplysta vägarna med Becca & räkan, bara skritt & mycket snack. Trevligt vare!
Kommer verkligen sakna stallet när jag inte ska vara där mera.

Nu måste jag fixa mig. Skriver mer sen.
/e


Mys

Efter en full förmiddag så ligger vi under en filt i soffan & myser framför tven. Om en stund ska vi gå upp & göra en del roliga saker.
Har fixar för ponnyn & storhandlat samt varit ute med vovven och såklart ätit lunch.
Snart blir det baka vaniljbullar, laga lasange & städa lite. Kvällen består av ridning samt träna.
Träningen idag blir en springrunda med vovven, någon mil.
Ridningen än är inte bestämd, kanske en lugn sväng ut i skogen. Eller så satsar vi på att rida upplysta vägarna i skritt & mycket flyttningar samt få henne i rätt form, lutar mest åt upplysta vägarna. Men som sagt får jag se!

Idag har jag haft neo hemma för jag ville spendera extra mycket tid med honom. Galet vad underbart det är att vara mamma, så underbart när neo säger saker man verkligen förstår nu så man slipper gissa sig till. Han är tydlig med att prata, tydlig med att visa vad han vill, väljer mat själv oså. Underbart! ❤

Nu ska vi mysa lite mer & vila innan vi kör igång med allt vi ska göra.
/e


Dagen

God morgon idag är det onsdag som alla kanske redan vet, men påminner er som inte vet.
Jag ska snart äta frukost med lilleman, sen ska vi fixa oss och åka vidare till dagis.

Jag själv ska fixa en del saker idag med, bland annat jobb & storhandla.
Även hästen ska fixas under dagen för att sedan ridas senare ikväll.

Har inte planerat vad det blir för ridning idag än, återstår att se sen. Ska tänka ut det under dagen.

Men nu frukost.
Ha en bra dag.
/e


Mitt allt

Neo. Han är min son, min lilla kille, ja helt enkelt mitt allt!
För lite över 3 årsedan visade mitt graviditetetstest possitivt & 9 månader senare kom världens finaste kille ut. Vi hade inte kollat könet utan tänkte att det skulle bli en Surprice, fast vi anade ändå en kille & vi hade rätt.
Världens finaste kille kom till världens 17/9-2010 06.04
Hela förlossningen gick fort & lätt. Redan efter första natten fick vi åka hem, lilla neo var så snäll! Världens charmigast!
Nu är han stor & pratar och gör allt själv. Tiden har gått så fort, känns som det inte var längesedan jag väntade honom.
Jag älskar att vara med honom & jag har alltid så himla roligt med honom. Han får mig alltid att skratta & vara glad. Visst han är precis som alla andra 2 åringar lite trottsig men absolut inte mycket. Han är väldigt snäll & framför allt hjälpsam.
Älskar att vara med & göra saker!
Finns inget negativt att säga om min pojke. Mammas finaste. Jag är en stolt mamma till finaste neo! Finns ingen bättre än honom. jag älskar honom mest! ❤

/ e


Sambo, pojkvän

Min sambo, pojkvän. Kallar honom helst pojkvän för det är mycket gulligare än sambo.
Tänkte berätta lite om honom, har ju inte gjort de. Vi har varit tillsammans snart 4 år, herregud vad tiden går fort när man har kul. Har gått igenom mycket tillsammans. Upplevt massor tillsammans, det bästa är neo! Vi delar alltså världens finaste son tillsammans! Dennis är min älskling & framför allt min bästa vän. Någon jag kan lita på i alla lägen, berättar allt för honom.
Han är speciell på ett väldigt bra vis. Han är rättvis. & Finns alltid där för mig och hjälper mig när jag behöver. Någon jag alltid kan falla tillbaka på. Men när jag gör något fel så rättar han mig!
Dennis är världens bästa pappa & pojkvän. Har vuxit jätte mycket i mina ögon & växer med för varje dag som går. Han är unik & en stjärna! Killen som peppar mig när det går sämre & hjälper mig att må bra!
Min livskamrat.
Jag är lycklig med honom vid min sida & min kärlek blir bara starkare för varje dag.
Föralltid D❤


Stallet

Stallet idag.
Gjorde som jag planerade, longerade henne inspänd & körde övergångar mellan trav & galopp för att stärka en del. & vet ni vad, min ponny gick i helt ren galopp och arbetade ordentligt! Körde insensivt 25 min, tycker det räcker för det sliter en del att springa på volt. Men hon gick så himla bra idag. Märks verkligen på henne att hon håller på att förändrats. & det är jag som har förändrat henne till något mycket bättre, vilken känsla!
Blev massa mys & smörjde in hennes kalleder med helosan för jag slippa mugg. Älskar verkligen att skämma bort henne & pyssla lite extra. Hon är en ponny som behöver det, har inget självföreoende allt så de behöver byggas upp. & vi är på god väg!
Känns så skönt att hon litar på mig & jag på henne, vi är ett team!

Jag tycker det är väldigt viktigt att man blir ett team med sin ponny/häst för ni ska trotts allt arbeta tillsammans!

/e


Sjukt nöjd

Hellu.

Folk klankar på mig för att jag är nöjd med mig själv & skriver saker och ting på min blogg! Ärligt talat skaffa ett eget liv istället för att klanka på mitt. Förstår att det är jobbigt att vara avundsjuk på någon som mig. Jag har det otroligt bra, lever ett ganska bra liv & minsta lilla "snedsteg" så tar jag tag i det istället för att sitta & lipa! Jag är faktiskt riktigt nöjd över mig själv. Lätt att ha med att göra, hjälpsam, bra självförtroende & vet ni vad jag vet med mig att jag är jävligt bra! Lycka till med att försöka sänka mig men du kommer aldrig lyckas. Jag är för stark! :-D
Alla borde känna som mig, för alla är värda det. Tänk efter lite nu, vad är du bra på? Jo just det. Du är bra på "det". & du ser riktigt bra ut. Var nöjd med dig själv för den du är, du är speciell för det finns ingen som just dig! Hoppas du tog åt dig lite extra nu.

/e


Fixar massor

Lagat mat, fixat tvätten, bytt sängkläder på 2 sängar, dammsugit, duschat både mig & lilleman, gjort lite mer käk & nu blir det snart stallet & träna prinsessan!
Måste göra av med lite mer energi så jag sover gott i natt!

-om du har problem med mig, ta det med mig direkt istället för att snacka din skit & en sak till, på MIN blogg skriver jag VAD JAG VILL. Stör du dig så Sluta läsa eller håll igen! -

/e


Tvätt

Sitter i tvättstugan & väntar på att tvätten ska bli klar. Känner att jag orkar inte springa mellan mamma & tvätten mer så stannar här tills den är klar om ca 15 min. Då ska jag åka direkt hem & äta sen blir det snabbt ner till gymmet. Ska köra ett ganska lugnt pass idag med tanke på att jag har sån galen Träningsverk. Tänkte berätta hur resten av mig dag ser ut.

-hem äta
-träna
-hem fixa middag & äta igen( viktigt med mat efter träningen!)
-städa, bädda rent & fixa all tvätt.
-stallet & longera prinsessan!
-hem & duscha
-sova

Ganska intensivt schema, men jag gillar som sagt när det är mycket att göra!
Jag & neo ska hjälpas åt att städa, han älskar att dammsuga & hjälpa till. Så det passar perfekt att städa då.

Jag vet att på mitt "schema" så är det mycket mat & folk tänker typ. Waa ska hon svulla eller? Men nej, när man tränar så är det väldigt viktigt att äta rätt & ofta. Har ju fått mat schema ifrån dietisten som jag håller mig till. Jag äter bara 3 stora mål om dagen & typ 2 små mål om dagen. & till på köpet nyttiga mål!
Mat & sömn är viktigast för att orka!


Nu ska jag ta sista tvätten innan det är dags att dra sig hem.

/e


Tvättilitvätt

Home at mammi & tvättat massor med saker. Älskar att ha allt nytvättat. Så idag har jag även passat på att tvätta alla sängkläder, inatt ska jag sova som en prinsessa med nytvättade sängisar. Det samma gäller mina älsklingar, dom ska sova som prinsar.
Jag tvättat & bäddar alltid rent Minst 1 gång i veckan, älskar när det är rent!
Tror faktiskt jag ska försöka hinna med att storstäda oxå, dammsuga & diska iallafall. Hej O hå hemmafru eller vadå!

Blir en sväng till gymmet sen eventuell, isåfall ska jag köra bröst, triceps & ben.

stallet idag blir ikväll, tänkte jag skulle longera henne i paddoken inspänd så hon går jobba med ryggen, hon behöver det. & sen tänkte jag passa på att mysa lite extra med henne, min lilla prinsessa!

Nu ska jag slappa lite hos mamma tills tvätten är klar om ca 40 min.

/e


Trött chey

Herregud natten till idag sov jag inte mycket så ögonen har vari väldigt tunga idag, men trotts det har jag avklarat ett stenhårt gympass, ridit samt sökt massor med jobb. Känner mig faktiskt väldigt duktig!

Kvällen spenderades i stallet med världens finaste ponny. Vill verkligen inte skiljas ifrån henne!
Red galoppvägarna med Cicci-waggis, grymt roligt sällskap! ❤

Gymmet idag blev det mage, armar, ben & lite axlar. Var rätt skakis efter passet så det kändes ju att man tränat ordentligt! Längtar verkligen tills man ser resultat, det är typ det roligaste!

Varit kasst med tid för att umgås med lilleman idag med tanke på att fastar hämtade på dagis, men fick allt pratat lite innan han somnade & det finns inget bättre än att umgås med den killen. Min bästa ❤

Nu måste jag försöka sova. Är helt slut! & sömn måste man ha för att må bra.
Upp tidigt imorgon oxå.
God natt!

/e


Middag

Nu blir det mys middag med stora älsklingen medans lilleman är hos farmor & faster och leker.
Middagen blir stekta mackor med knaperbacon, fet mat.

Skriver sen /e


Måndag

Mellanlandar hemma snabbt för att äts lite fullkornsflingor med mjölk innan det är dags för ett gympass. Idag står armar, bröst & mage på schemat, ska inte springa på uppvärmningen heller med tanke på att jag varit i stallet hela morgonen så känner mig ganska uppvärmd.

Mamma var klar med allt förut så kunde inte hjälpa henne, attans!
Men jag gjorde klart allt för kimsan, ställde ut vatten i hagen & la morötter i krubban så hon har en överraskning när hon kommer in sen, gott!
Jag är sådär "övernoga" med skötsel & mockning. Alltid ska allt smutsigt ut, vänder upp & ner på hela boxen!
Samma sak med vatten, de ska bytas MINST 1 gång om dagen. Ska ALLTID finnas fräscht vatten!
Och med skötseln finns det dom som "snabb" borstar & bara krafsar igenom hästen. Jag sköljer alltid benen & torkar samt masserar in mjukgörande salva. Vill inte hon ska få mugg!
Även skit noga med att alltid borsta extra där sadel & träns samt skydd sitter. Hon får verkligen inte få skav. & efter varje ridtur borstar jag igenom & smörjer åter igen med salva. Sen får hon gossit täcke på sig!
Min häst är lite bortskämd men tycker faktiskt det är dom värda med tanke på vad dom ställer upp för en!
Ska eventuellt beroende på vad jag hinner göra en ny väg till min hage för det är så mycket lera & det vill vi inte ha! Men som sagt får se vad jag hinner.

Har rensat lite i förrådet hemma, galet vad mycket häst saker jag har. Ska göra mig av med en del saker därifrån med.

Nu kallar gymmet, måste bli biff!

/e


Ny vecka, nya tag

God morgon.
Blir ett snabbt inlägg innan jag ska åka & lämna lilleman på dagis och åka vidare till stallet för att hjälpa mamma. Ska även passa på att göra i ordning det jag hinner. Måste vara hemma till 12 igen, ska till gymmet sen oxå. Blir lite tajt idag men som sagt så gillar jag när det händer saker.
Skriver mer sen! /e


Söndag

Hellu!

Har inte fått upp bilderna på allt på bloppisen med tanke på telefonen tar tusen år på sig, men har iallafall ett helt förråd hemma med saker typ. Herregud!
Men allt ska bort! Om jag någon gång skaffar ny häst så får det bli nytt. Bara enstaka känslosaker kommer stanna kvar.

Iallafall dagen idag har jag gjort en del, startade med sovmorgonen & det har jag min älskling att tacka för. Han tog ut hunden & tog neo så jag kunde ligga kvar i sängen & gosa. Tack min sköna!

Idag har hunden tagit en välförtjänad dusch, hon var lite osäker först men när vi väl börjat duscha så älskade hon det!

Har varit hemma & myst massor idag, så himla skönt! Även fixat all tvätt vi tvättat under veckan & lagt in på sina ställen.

Har varit slapp med träningen idag, inte bra. Lite less på mig själv för det. Måste verkligen bli skärpning. Ända träningen idag har varit ridning men det räcker inte för mig längre, vill gymma oxå!

Ridningen idag skulle egentligen varit en ute tur men eftersom det regnade så valde vi att gå ner till manegen & jag red mycket flyttningar och ställningar i skritt. (hade sån kramp i magen så jag orkade knappt rida, bara hugg i magen hela tiden.)
Men när jag ridit i skritt ca 50 min så började vi trava & hon gick verkligen så himla bra. Riktigt otroligt nöjd! Hon har blivit så himla fin.
Känns hårt i hjärtat att lämna ifrån mig denna fina ponny. Märks verkligen att hon trivs med mig & jag trivs så himla bra med henne. Vill inget annat än att ha henne kvar. "all i want for christmas is you".
Vet även hur hon kommer bli nu & det gör ännu ondare! Önskade jag fick behålla min fina sessa!
Om 12 dagar är det jag som står här kvar & du står där. Med massor med tårar i ögonen står jag om 11 dagar & säger farväl till dig, vill verkligen inte detta. Klarar inte att vara utan dig!
Du fanns där för mig när jag mådde som sämst, har alltid gjort allt för mig & nu helt plötsligt så finns bara jag ensam kvar... Åh kimsan, jag vill inte vara utan dig! Jag vet att du förstår mig när jag sitter hos dig & pratar och förklarar läget & jag hoppas verkligen över allt annat att ett under sker så vi får vara tsm!
Vi hade våra drömmar tsm, kom en bit påväg men blev "stoppade" i somras när vi skildes åt, helt & hållet mitt eget fel & jag ångrar det mer än allt! Men bara för jag tar ett snedsteg 1 gång så behöver jag väl inte straffas med ett krossat hjärta!?
Du kom tillbaka till mig & vi både fick tillbaka livsglädjen och framför allt viljan att lyckas. Vi fick börja om ifrån början & nu har vi kommit en bit påväg igen.. Då stoppas vi igen, men inte mitt fel. Jag gör allt jag kan för att få behålla dig. Jag vill inget annat än att uppleva mina häst drömmar med dig!
Vet att alla ser dig om en vanlig "travare" men i mina ögon är du bäst!
Skiter i vad alla andra tycker, även om du aldrig kommer bli värdsbäst i hoppning eller dressyr så har vi så otroligt roligt tsm & för mig är det de viktigaste! Att ha kul!
Man ser på dig att du har kul, jag vet att med dig har jag kul, med dig vill jag kämpa, du ber mig kämpargläjden fina ponny! Kommer aldrig glömma dig. För mig är du oslagbar, littlekimwild ❤

Har umgåtts mycket med lilleman idag, jag & älskling har busat massor & galet vad neo tyckte det var roligt! Han skattade så mycket. Så himla underbart att se honom så lycklig! Finns inget bättre än att se sina närmaste lyckliga. Vill göra alla mina nära & kära till dom lyckligaste, ibland kanske jag inte lyckas men jag försöker & det är viktigast!
Sluta aldrig försöka!
Neo är en kille man verkligen blir glad över, jag kan vara helt i botten & när han kommer med sin energi så blir jag verkligen hur glad som helst! Jag älskar den underbara kille så otroligt mycket, han är mitt allt ❤❤

/e


Säljes

Stolek ponny


Säljes

Storlek cob


Säljes

Stolek ponny
Ländtäcke fodrat & regntät


Säljes

Stolek ponny


Säljes

Storlek ponny

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_50a927c1e087c368ec3c07c0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_50a927c1e087c368ec3c07c0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_50a927c8ddf2b31d4d005f9d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3370252/images/2012/pic_50a927c8ddf2b31d4d005f9d.jpg" class="image">


Säljes

Ska ju som jag tidigare sagt sälja massor med hästsaker eftersom jag inte ska ha häst mer. Har även en del ridkläder osv jag ska sälja. Melja för mer info [email protected]

Kommer lägga upp Lite av sakerna på olika bilder med tanke på att jag lägger upp dom på telefonen så kan man endast lägga upp en per inlägg. Så lägger upp i olika inlägg & Melja för info.

OBS! Saknarna säljes billigt!


Myslördag!

Hellu!

Efter middagen idag så åkte vi upp till svärmor & stannade där ett bra tag. Snackade om allt möjligt, härligt vare!

Kvällen har spenderats hemma med film & massage och såklart massor med MYS!
Lilleman somnade vid 20 tiden, ganska snabbt efter att vi kommit hem. Efter det har jag & älsk bara legat i soffan & myst, tittat lite tv, pratat & lekt lite på internet. Så himla gosigt!
Kunde inte spenderat denna lördagen bättre. ❤

för det första så är jag toppen nöjd ned att jag inte ligger hemma bakfull imorgon utan kan ge mig upp tidigt för att spendera hela dagen på bästa sätt, sen satsar jag väldigt mycket på träningen & då behövs mycket sömn. Därför försöker jag ligga i sängen innan 22.30 varje dag. Även helgerna!
Många kanske tänker, hallå 21 år & gör ingenting på helgerna. Men vet ni vad, jag spenderar min tid med mina älsklingar & för mig är det allt!
Känslan av att gå upp vid 08 tiden imorgon & starta dagen med en stor frukost och ha hela dagen framför mig med massor av tid att hitta på massa roliga saker, helt amazing enligt mig!

Som jag skrev har jag börjat satsa mer på träningen, med det menar jag att jag har börjat köra lite mer seriösa pass. Ska försöka lägga upp ett bra schema oxå så jag får inbakat allt där. Satsar mestadels på styrka nu över vintern så ska jag börja ta konditionen till våren, känns mycket skönare att hålla sig innomhus nu när det är mörkt & kallt ute. Nästa inköp ska även bli ett par inneskor till gymmet för jag har bara ute skor & det får man inte träna i. Så ett par skor behöver verkligen!

Ska även läggs upp schema för ridningen för det behövs nu.

Lägger upp mer imorgon

/e


Sjukt nöjd!

Fina ponnyn har gått så bra idag, ridit markarbete & hon har hoppat stuts. Utvecklas mer & mer. Vet att med mig på ryggen så kommer hon gå långt & det är för att jag vet att hon & jag har sånt grymt starkt band till varandra! ❤


Långdag

Hellu.

Igår var det minst sagt en långdag & jag deckade på soffan för jag var helt utslagen efter min hetsiga dag!

Frukost-gym-"lunch"-stallet-tvättstugan-middag-tvättstugan-hem & fixa allt-sova!

Gymmet körde jag ett lite längre pass, körde ben, bröst & armar. Körde ett minst sagt hårt pass för jag skakade i kroppen när jag kom hem, börjar köra lite mer vikter för varje gång, biff nästa!

Stallet fixade jag massor. Gjorde i ordning & fyllde nytt spån osv.
Hade typ "spa" för kimsan. Hon har fått mugg på ett ben så jag tvättade alla benen med tvål & smörjde in dom med salva så hon slipper ha ont.
Sen red vi ner till manegen med bästa Anna. Vi red ett ordentligt dressyrpass, bestämde mig för att bara satsa på skritt & trav tills hon känns bra i det då lägger jag in galopp. Men igår satsade vi bara på trav & skritt. Rider även utan margingal för hon ska inte gå med det om man inte hoppar, med tanke på att hon får "ont" av den!
Var riktigt nöjd över passet, man måste verkligen rida med benen för att hon ska arbeta ordentligt & idag gick hon så himla fint! Stolt❤

Tvättstugan idag igen, som ni kanske vet så måste jag åka till mamma & tvätta & det är ju en liten bit. Men hann iaf tvätta upp det mesta så nu hänger det tvätt över typ hela vårt hus, hihi!
Ska även tvätta upp alla schabrak & täcken jag ska sälja. Men det gör jag nästa vecka eller ngt! Får se.

Väl hemma igår efter allt då var klockan en del, 21 tiden & jag var helt slut! Nattade lilleman & duschade. La mig framför brasan i soffan & fick massage så somnade jag fort. Var så himla trött! Men blev flyttad till sängen så sov jätte skönt, vaknade utvilad kl 07.. Galet men helt underbart!

Idag har vi varit iväg en sväng med svärmor/farmor & snart blir det lunch och sen till stallet. Blir lite träning idag på kimsan, hoppas det går lika bra som igår!

Skriver mer sen!
/e


Mat!

Precis hemkommen ifrån ett gympass, blev styrketräning idag. Ben & bröst samt armar! Gillas!
Nu mat innan jag byter till ridkläder & kör ett långt ridpass oxå! Idag står galoppvägarna & dressyrpass i paddoken på schemat, känns som jag kommer vara trött ikväll med tanke på min effektiva dag!

/e


Freeeedag!

Hej.
Tror inte jag är ensam om att tycka, yes idag är det fredag! Känslan är faktiskt väldigt skön.

Har precis ätit frukost, som det träningsfreak jag är så har jag ätit havregrynsgröt med blåbär & mjölk, nyttigt! Fast det är svin äckligt innan man har "lärt" sig att äta det, då går det ner. Är ju ingen favorit men det funkar!

Om en stund ska vi fixa oss klart & neo ska till dagis & jag drar till gymmet! Måste bygga lite muskler, varit ganska nere det sista så har inte änns tränat, mår inte bättre utan träningen precis så idag blir det ett pass.

Efter lunch ska ridkläderna på & jag ska ta mig en tur med bästa Anna. ❤

Får se hur kvällen spenderas, en sak är säker. Jag ska ha en bra kväll!

Nu ska jag busa lite med min finaste neo som är bäst i världen! ❤

/e


Tlött

God kväll!
Nu är jag tlött, ska snart sova. Men tänkte bara skriva till er om dagen.
Startade dagen som alltid med lilleman, sen stallet & fixade + red en sväng med nathalie(som jag gjorde igår morse med). Kimsan skötte sig, busade massor bara. Men det gör inget!

Sen hem & fixade mig samt åt lunch för att åka och träffa Sabina på Frölunda torg, blev en stund där med henne.

Stannade hos mamma påvägen hem & slängde i en tvätt, åkte till Neos farmor & farfar för att låta zenita leka med deras hund & hämta neo.
Hem & åt, vidare till mamma för att hämta min tvätt, handla & sen hem.
Pust vad mycket åkande fram & tillbaka idag. Men dagen har gått fort!
Nu hänger hela huset med tvätt på tork, älskar rena saker!
Ska tvätta upp alla mina ridsaker någon dag oxå, ska bli skönt!
Dagen har verkligen farit runt med olika tankar, jobbiga tankar!

Snart ska jag sova, ska vara på gymmet kl 10 imorgon så måste allt få min sömn. Ska ju upp tidigt så jag & lilleman hinner med alla våra morgonrutier hinna med.
Nä, nu ropar sängen! Natti.

/e


God morgon världen

Varit vaken ett tag nu, somnande vid 01 inatt. Känner mig trött, väldigt trött! Men kan inte sova. För många tankar snurrar omkring, gårdagens kväll satte verkligen sina spår. Kan vara en av dom värsta någonsin!

Jag känner själv hur jag förändrats som person, skiter i om allt går åt helvete. Orkar inte ta tag i någonting, var tog orken & kämpaglädjen vägen?
Vill inte ha någon mer än neo i min närhet, flippar för minsta lilla?
Går ständigt med gråten i halsen, ärligt talat vad är det som händer? Varför håller hela min värld på att rasa, jag fattar INGENTING!!
Känns som frågor jag aldrig kommer få svar på..
Måste försöka tänka hur jag ska kunna ändra allt så jag får tillbaka glädjen! Hatar att må såhär!

Hoppas denna dagen blir bättre än gårdagen & jag kan få lite glädje tillbaka! Saknar att vara glad, saknar att skratta, sjuk känsla. Men så känner jag!

Nu har jag lilleman bredvid mig så ska försöka vila en stund, behöver hans närhet så jag känner mig trygg! Mammas allt ❤

/e


Bästa

Världens bästa kille!
Tittar byggare bob & väntar på middag.
Se & njut av min skönhet! Stolt mamma till denna fina kille. ❤


Osäker

Hej.

Har ni känt den känslan när ni ångrar ngt så galet mycket? Vill bara spola tillbaka tiden?
Jag känner så nu! Vet att snart är det jag som står med känslorna ensam kvar & du lämnar mig för någon annan.. Var ska jag ta vägen då?

Har varit osäker på allt då menar jag verkligen ALLT i livet, men när jag tror jag har ordnat det så blir allt kaos! Var ska jag ta vägen?
Vill bara gå i ide ett tag..

Känner mig ledsen & sur hela tiden, vill helst vara ifred, blir irriterad när någon pratar med mig typ om jag själv inte börjat prata med personen. Tror det beror på min osäkerhet! Är massor med ledsen för att jag är sån, kan inte hjälpa det. Sover inte bra alls om nätterna för jag inte mår bra, försöker göra saker hela dagarna för att tänka på annat.. Kan knappt äta, jag brukar äta väldigt bra. Idag har jag bara ätit 2 skedar flingor & inget mer för jag har ingen aptit.. Får inte änns i mig godis! Vet inte hur jag ska ta mig ur detta.. Tänker på dig hela tiden!

Ända jag blir glad utav är neo, han finns alltid där för mig. Snart ska jag göra lite middag till mig & honom. Duka fint med tända ljus & mys. Måste försöka dölja mina känslor för att han inte ska bli orolig!
Jag älskar dig mammas prins! ❤

Skriver kanske mer ikväll om jag orkar.

/e


Tankarna far omkring

Mycket tankar far omkring. Var väldigt skönt att åka iväg till lilla långared förut & bara komma iväg lite.

Efter middagen red jag kimsan själv på galoppvägarna, var kol svart & dimma. Men hade musik i lurarna & mycket underbar ponny, satt & sjöng hela vägen. Sån sjukt bra känsla att sitta på den ponnyns rygg! Älskar verkligen henne mer än ord kan beskriva. ❤

Känner att jag är inne i en period där ja är väldigt nere & behöver mycket kärlek & omtanke för att orka, mycket saker går emot mig. Ändå försöker jag så gott jag kan. Det är inte alltid lätt fast man önskade att allt glider fram! Tur att jag har världens finaste son som gör mina dagar ljusa, med honom i tankarna så kan inget bli bättre! Neo- mammas allt❤

Nu ska jag lägga mig & läsa och rensa lite tankar.

❤~all I want for chrismas is you~ ❤

/ e


Visit

Hellu.

Idag har jag & vovven varit på en visit på det stallet jag jobbade på i somras.
Bara en av "cheferna" är kvar vilket verkade funka mycket bra, ordning & reda. Massor med nya saker. & vet ni vad det bästa var? Jo HOPPLA, underbara hästen fanns kvar! Så himla roligt att träffa honom igen. Dock heter han everlast man kallar honom hoppla, myste lite med honom i hagen efter att vi fikat en stund & sedan pratade jag lite med hästskötaren, mycket gullig tjej!
Skulle egentligen ridit men var på tok för kallt tycker jag så jag beslöt mig för att ta med vovven & åka hem efter att hon lekt runt en stund med andra vovvar.

Har sökt massor med jobb hemma, får se var det leder. Men någonstans hoppas jag!

Snart blir det middag & Sen ska fetaste vinterkläderna på för jag ska till stallet & rida en sväng på kimsan! ❤

Lilleman är hemma med mig & snart kommer störta älsklingen oxå! ❤

/e


Tidig morgon

God morgon, eller för mig nästa lunch nu.
Har varit vaken sedan innan kl 06, bara legat & försökt somna om men utan att det gått. För precis när jag somnade så vaknade lilleman & väckte mig så då var det bara att stiga upp & göra det som ska göras på morgonen.
Så nu är frukosten äten & vi ska fixa oss innan det är dags för dagis & jag ska på en "utflykt", vovven får följa med mig. Berättar mer om det sen!

Men nu måste jag fixa mig.
Ha en bra dag!
/e


Someday

Someday i will find my way! ❤


Vet inte

Jag vet inte mycket längre.. Står still på samma ställe. Ge mig kraft att komma framåt!


Stoooor

Har stoooorstädat!
Galet mycket har jag städat med, tvätt, skura hela toaletten så den är verkligen as fräsch nu, ta in & ut disk, laga mat(snart), dammsugit & plockat massor. Känner mig som en liten hemmafru! Men det är roligt.
Glömde att jag varit ute på en tur med vovven oxå. Haha!

Snart ska jag laga mat, spagetti & köttfärssås. Mums!

Sen kommer lilleman hem ifrån faster oxå & jag ska spendera tid med min finaste son! ❤

Ska även hinna rida en sväng, & titta hoppningen eventuellt! Får se vad jag hinner mer.

Veligt inlägg men what ever!
/e


Träning

Hellu.

Idag är det måndag & det betyder som varje måndag. Ny vecka & nya tag!

Jag startade veckan som vanligt med lilleman, ut med vovven en sväng & sen efter jag lämnat på dagis direkt ner till gymmet. Körde ett pass.
Uppvärmningen blev cykla. Sen har jag kört alla ställen på benen & mage. Så himla gött var det. Nästa gång satsar jag på att höga vikterna med 5 kg! Man ska gå sakta framåt, tar man för mycket vikt direkt är risken att man skadar sig.
Körde ju bröst igår & kan säga att det känns idag, har go Träningsverk där. Men det är skönt då vet man att man tränat ordentligt!

Om en stund ska jag kliniskt skrubba hela toaletten på väggar & allt, känner att jag verkligen är sugen på det. Älskar ju när det är rent!
Sen ska jag storstäda hela huset innan det är dags för middag. Så mycket ska göras. Även en promenad med vovven ska göras, får passa på när solen skiner!

Alla frågar hela tiden ang hästen & jag har gjort mitt val.& jag vet att detta är det rätta! Ska hinna med att ta hand & eventuellt rida en sväng på henne idag oxå! Får se hur mycket tid jag har, känner att jag vill lägga mer tid på familjen & hemmet istället för stallet. Så idag blir stallet prio sist, med tanke på att jag ska titta träningen ikväll oxå eventuellt så blir det verkligen inte prio 1 att rida.

Jag har börjar planera upp dagarna mycket bättre tycker jag!

Nu blir det lite vila innan dags att ta tag i städningen!
/e


Söndag

Idag har mycket hunnits med.

Hoppat ponnyn- gick helt ok! Tagit ett otroligt jobbigt beslut ang ridningen men de är bäst såhär. ❤

Tränat- slog ett nytt rekord ang löpningen, behöver lägga upp träningen bra med tanke på att jag ska springa lopp nästa år & styrketräningen kör jag bara för jag vill förändra kroppen lite!

Mat- ätit otroligt bra idag. Frukost,lunch,middag & om en stund kvällsmat.

Farsdag-hört av mig till min bästa pappa & även firat Dennis. Neo köpte ett örngott & en kopp till hans pappa, världens bästa pappa! ❤

Snart promenad med vovven & sen solsidan med mina 2 finaste! ❤

Ha en bra kväll.
/e


Farsdag!

Igår blev det en myskväll med baby, såg filmen på smällen och bara myste!

Idag vakande vi vid 6 tiden & låg och drog oss tills kl halv 8, då fick vovven frukost sen gick baby ut med henne. Medans jag gjorde en stor frukost & la fram farsdag presenterna & precis när jag var klar var dom tillbaka & lilleman hade vaknat. Underbart! Åt en riktigt stor frukost, så gott.
Nu har vi bara legat & myst framför Disney kanalen, skön start på söndagen!

Jag funderar på om jag ska hoppa kimsan idag, hon fick vila igår för det behövdes! Dessutom är det så dåligt väder så ett pass i manegen skulle passa kanonbra.

Ska även träna med baby ikväll, vi behöver det efter ett par dagar ifrån varandras träning!

Skriver mera sen.
/e


Film

Spenderar kvällen med bästa baby framför en film, mysigt!

Neo sover & hunden sover oxå!

❤/e


Fullt upp

Hej.
Hela denna helgen är fullt upp, galet mycket med saker att göra osv!
Idag gick jag upp vid halv 8, shit vad tidigt på en lördag. För att gå upp & fixa massor..
Hunnit med att träna i delsjön, hade med neo i vagnen & vovven var med. Otroligt skönt att ta en långtur.

Skriver kväll!
/e


Jobbat

Hellu!
Dålig uppdatering, har varit med & jobbat på huset idag. Källaren ska byggas om & grävas massor. Så idag har vi hämtat, tagit emot material & flyttar saker osv. Mycket har gjorts & faktiskt är jag ganska nöjd med min insats!

Även hunnit med att rida, blev galoppvägarna med bästa vän & Surprice som sällskap. Gud vad ballt vi hade!
Kimsan lyssnar på minsta rörelse jag gör, rider henne på hackamore & hon går grymt bra! Längtar tills nästa gymkhana & hoppträning.
Surprice gick så himla bra, pigg & mycket framåt. Inte alls samma ponny, har verkligen utvecklas!

Dock lite missnöjd med mig själv att jag inte hunnit träna något riktigt på 2 dagar, får nog ta ett ordentligt pass imorgon.

Nu ska jag kila.
Ha en bra fredag!
/e


Jag saknar!

I miss My superhero!

Ponny som gick från 0 till toppen.
Önskade jag hade dig, vissa dagar mer än andra.

Ghost, du är & kommer alltid vara speciell för mig! En ponny jag saknar & önskar hade kunnat stanna föralltid hos mig!
Hoppas vi en dag ses igen min vän! ❤


Trött

Efter en lång dag så är jag riktigt trött!
Men inte blir det sova ändå, pust..
Inatt ska jag hämta hem syster som är & jobbar. Önskade faktiskt jag fick sova! Efter denna dagen behövs det mer än något annat!

Blev en ridtur nu på kvällen, red igenom tunnlar osv, kimsan var jätte osäker men med med på ryggen blev hon trygg! Märker verkligen vilket band vi har till varandra. Är ett team! ❤
Även bästa vän & finaste Surprice var med på turen, mysigt vare!


Skriver vad jag vill på min blogg, tycker det är okej så länge det inte är riktat mot någon annan & det är det inte! Mogen nog att ta allt personligt med en person istället för att skriva dit & datt på bloggen! Vore tacksam om personer som har problem med mina inlägg tog det personligen med mig istället för att hänga ut mig på sin blogg!
Tror alla MOGNA personer tycker det är rätt att ta det personligen precis som jag!
Så nu vet ni vad jag känner denna kväll!
Som sagt detta & alla mina inlägg är inte menade till någon speciell utan att någon borde tänka på vad man gör & säger!

/e


Mellanlanda

Behöver ju inte vara orolig att jag inte har något att göra på dagarna. För mina dagar är helt fulla, hinner knappt äta!
Iallafall blev det vanlig morgon med lilleman, sen blev det vidare för ärenden för syster & hämta bästa vännen och lämna henne i stan( körde fel på ärendet oxå, så tog 40 min extra. Pust). Nu har jag precis slängt i mig en macka, usch vad jag inte gillar mackor. Det är bara torrt & äckligt. Ska vara riktigt nyttig mat annars kan det kvitta. Men jag hade bråttom så hann inte göra ngt gott.
Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen men funderar på att dra till stallet strax & fixa innan jag ska vara chaufför. För kl 16.30 är det middag som gäller! & ikväll träning. Efter denna dagen får vi se om jag verkligen orkar de. Men efter träningen är det spa kväll med massage & sånt. Kan behövs! Men får se hur jag lägger upp dagen. Tror inte jag hinner allt jag ska göra. Men men!

Skriver mer sen /e


Icecold

Blev en minst sagt blöt men otroligt rolig ridtur på 2 pigga ponnyer, kändes som på gamla goa tider, dock gick det på tok för lugnt för att vara gamla tider.
Sen hände en mycket mindre rolig sak, rättare sagt hemsk sak. Min kära telefon gick paj, buhu. Vad ska jag ta mig till utan den?
Aja, skit samma. Roligt vare iaf!

Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova.

Nattinatt! /e


Ridtur

Sverige levererar som vanligt ös regn med blåst.
Då passar jag på att Tagga ridtur med bästa vännen som rider min ponny, jag får då låna en galen liten aariel. Ska bli intressant & se ifall jag får en simtur i någon vattenpöl.

/e


Pannkakor

Hög musik, dansar med barnen & lagar goda pannkakor. Underbara Lill lördag.
Finaste neo & cindra gör dagen mycket bättre ❤


Go fika

Hela dagens plan ändrades.
Istället för promenad med vännen blev det chaufför och köra lillasyster till tandläkaren & nu barnvakt åt cindra som leker med Neo.
Fast nu har vi gofika ❤


Lill lördag

God morgon.

Det är redan onsdag, skönt! Gillar när det går fort till jul. Längtar tills snö & all fint med julen kommer. Så mysigt!

Idag startade jag dagen som alltid med att fixa allt inför dagis med lilleman & snart ska jag svinga om till ridkläder & dra mig till stallet medans lilleman åker till dagis.
Vid lunch ska jag träffa en vän & bege oss på promenad, härligt!
Får se vad jag ska göra resten av dagen, men som alltid hittar jag på något.

Skriver mer sen.

/e


Osäker

Vet inte vad som händer ibland, jag är så osäker på allt. Ibland blir jag någon person jag egentligen inte är, bara säger saker utan att mena det! Kan vara riktigt elak & det kan ta flera timmar innan jag inser att jag sårat någon. & att det faktiskt är fel!
Alla som känner mig vet att jag är väldigt snäll & omtänksam. Brukar inte säga något elak & ber alltid om ursäkt! Vet inte vad som flyger i mig ibland, kan verkligen säga saker jag ångrar riktigt mycket efteråt.. Men det är försent att vakna sen! Måste skärpa mig NU!
Från & med nu ska jag vara mig själv, den snälla & glada Goa E! ❤

Welcome to My real life!


Träning ggr 2

Som sagt så tränade jag i morse med att springa galoppvägarna med kimsan, mycket skönt. Blev en del intervall upp för backarna med tanke på att kimsan ville galoppa, fina ponnyn!

Var på sjukhuset förut & det gick ganska bra. Ska på återbesök igen. Aldrig blir man helt ok, men iallafall en bit påväg. Gillar när det går åt rätt håll!

Fick ett ryck påvägen ifrån sjukhuset så jag hann knappt komma innanför dörren hemma innan jag satte igång med storstädning, städa i typ 2 timmar, blev riktigt fint. Sedan lagade jag mat som jag alltid gör på dagarna, mästerkoken vettu.

Bestämde mig för att följa med mr snygg & hans pärons hund på en springtur, blev elljusspåret. Joggade riktigt mycket idag, även fast jag tränat imorse så kände jag att jag hade en del ork. Men sista meterna blev jag helt slut, men ändå blev det kämpa tills man når mål. Man har inte vunnit för man nått målet! Otroligt skönt att träna, älskar verkligen att vara ute i naturen & springa eller gå. Helt underbar avkoppling! Dock gillar jag gymmet mycket oxå men naturen är något speciellt!

Kvällen spenderades med go kvällsmat( för er som inte vet så äter jag aldrig kvällsmat, sista målet brukar vara vid 18 tiden. Men har börjar tycka det är för lång tid mellan maten så jag ska börja äta sista målet vid 20 tiden istället. Passar på att äta det samtidigt som lilleman äter kvällsmat). Sen tog jag & lilleman en dusch, så mysigt att bara ägna tid åt honom! Gjorde i ordning oss för natten & nattade honom. Aw så mysigt!
Älskar verkligen mamma livet & längtar efter flera barn. Så underbart! ❤

Hoppas alla mina läsare haft en bra dag / e


Bra start

Startade dagen precis som varje dag, med underbar lilleman! Finns inget bättre. ❤

När jag lämnat honom på dagis begav jag mig till stallet. Gjorde i ordning allting först sen pysslade jag med henne en bra stund innan vi begav oss ut på en löprunda. Hon var så duktig travade i min takt när jag joggade & ökade när jag intervall tränade upp för backarna. Min prinsessa. ❤

Just nu sitter jag & äter fullkornsflingor med mjölk & ska snart fixa mig för att åka till sjukhuset. Hoppas på de sista besöket för detta besväret, förhoppningsvis kanske det andra besväret försvinner om jag löser detta. Vi får väl se!

Resten av dagen ska jag bara vara hemma & fixa massor & umgås med min son. Mamma & son tid! Underbart! ❤

Skriver mer sen
/e


Lycklig tjej

Idag har jag & världens bästa kille varit tsm i 3 år & 11 månader. Lyckligare än jag kan man inte vara. Du är bäst ❤


Kvällis

Tjena!

Jag slänger in ett sent kvällinlägg innan de är dags att sova.

Blev ridning idag, red till manegen med Issa & Cicci. Blev hoppning!
Red först fram en bra stund, la mycket fokus på att försöka få henne lugn då hon gärna springer in i gångarterna. Men hon lugnade sig bra efter en stund. Hoppade även en del idag, bland annat kombination & hon klippte allt så lätt. Måste bara lära mig att våga lita mer på henne. Sen måste jag träna galoppen mycket, så hon orkar bära sig bättre & länga och korta. Mycket träning, men det är roligt! Jag är iallafall riktigt nöjd över idag. Hon skötte sig kanon bra!
Känner att jag fått tillbaka lite mera sug efter att rida nu när jag har ett mål att träna för.

Samma gäller kroppsträningen, känner att jag har ett himla sug efter att styrka & löp träna hela tiden för jag har så satt upp mål. Så himla skönt att kombinera kropps & rid träning, båda är väldigt bra!

Precis lagt mig i sängen efter att ha duschat & stått framför elden en stund, älskar verkligen elden. Så mysigt!
Hör lillemans andetag & känner mig så himla avslappnad när jag hör honom. Finns inget bättre en den underbara pojken! ❤

Nu ska jag läsa min grymt bra bok & försöka somna. Ska upp tidigt imorgon.

P.s vill tacka världens bästa mamma för all hjälp idag, utan dig hade jag aldrig varit den jag är idag!❤

/e


Duktig

Hej.
Måndag, ny vecka & nya tag!
Idag startade jag o lilleman dagen med att ta sovmorgon, skönt vare.
Åt frukost & snabbt fixade oss innan det var dags för dagis för honom & ärenden för mig.
Först begav jag mig till stallet för att se till min fina ponny med hjälp av bästa mamma!
Sen vidare och skriva ut massa CV & åka söka jobb, känner mig riktigt duktig! Tycker faktiskt det är kul att söka jobb.

Just nu ligger jag i soffan & tittar american pie efter att ha ätit lite. Ska snart åka iväg igen, ska prata med en ang ett jobb. Får se hur det går.

Ska även vara hemma innan älsklingarna oxå, ska fixa en överraskning till babe idag då vi varit tsm i 3 år & 11 månader idag. Min stora prins. Älskar honom så otroligt mkt! ❤

Ikväll blir det stallet och rida eller jogga galoppvägarna, beror helt på hur allt ser ut. Skriver mer sen. Nu ska jag mysa lite till innan jag ska åka vidare.

/e


Bästa


Bästa

Världens bästa son!
Neo är verkligen världens bästa son, är så otroligt stolt över att vara mamma åt honom! Åh mammas allt! ❤

Jag älskar denna killen mest i världen!


Bajs

Nu är allt bajs.. Åh orkar inte!
Kimsan har skadat sig i hagen så hon står skadad. & jag har självklart skadat min rygg, så bajsont så kan inte röra mig typ. Hatar detta! Snälla låt oss vakna mirakellöst bra!!
Jag tog mig iallafall ut på en pw med Surprice, en kortare runda. Men skönt vare trotts ryggen.

Har spenderat hela dagen med världens bästa lilleman, har varit på gymkhana sm & tittat. Tittade när syster & även systerdotter gjorde en fin uppvisning. Riktigt roligt att se alla duktiga ryttare!
Roligt att träffa hela familjen med barn (dock inte bror).

Nu ska jag & stora älsklingen titta Beck & mysa en stund innan vi ska lägga oss. Riktigt trött idag igen, (igår somnade jag vid 8, snacka om trött.) hoppas på tidigt sovning idag oxå, har massor att fixa imorgon!

Skriver mer imorgon.
/e


Halloween

Hade Halloween hoppning idag, blev en typ lektion. Båda skötte sig bra. Kul att folk som anmält sig kom trotts regn. Använde nya hinder parken & så mycket roliga hinder. Dock glömde jag ta kort. Sorry! Blev iallafall godis åt dom duktiga ryttarna & ponnyerna var kanon oxå förståss, utan dom hade man inte kunnat hoppa.

Vet ni förrsten vad jag ägnat min morgon åt innan hoppningen, jo jag har grävt vägar i gräsmattan, behövdes & jag tycker om att hjälpa till hemma med de jag kan.

Nu sitter jag under en mysig filt i soffan & ska äta mariekex och läsa cosmopolitan. Skulle egentligen ätit räksallad, men ångrade mig. Så om en stund blir de fläskfilé & klyftpotatis, mums!

/e


Lördag

Lördag- Halloween helg & massa godis!

Idag är det lördag, både jag och älsklingen vaknade tidigt. Till och med före lilleman som ligger gott i sin säng & sover. Ska strax starta en eld & göra en stoooor frukost, äter alltid extra mycket frukost på helgerna för då har man mer tid!
Vid 10 ska jag till stallet & starta hoppningen & sen efter den får vi se vad dagen bjuder på. Har iallafall lovat mig själv en räk sallad/baguette idag. Måste unna mig något. & såklart jag träna och umgås med min familj.
Skriver mer sen.
Nu blir de läsa cosmopolitan & mysa.
/e


Mys

Idag har jag som vanligt haft fullt upp, var hos mormor i flera timmar.
Men det är alltid lika trevligt där & vi pratar massor & jag älskar att hjälpa henne. Hon är så tacksam! Såna personer älskar man att hjälpa!

Blev handla god middag & hem till huset och laga mat. Kan ni gissa vad jag åt, jo min favorit mat spagetti & köttfärs. Me like!

Myste även med kexchoklad & några få chips efter middagen, men åt inte speciellt mycket. Började må illa av allt onyttigt. Beror nog på vilket nyttighetsfreak jag har blivit, eller!? Haha!

Har varit iväg på elljusspåret & tränat i 35 min löpning idag, så himla skönt! Men denna gången sprang jag själv, men hade såklart musik i öronen. Härligt! Satsar på att springa Gbg varvet nästa år, gillar att ha mål!

Igår skulle jag ju träna gymkhana. Lastade på kimsan & åkte bort men eftersom det bara var jag som skulle träna & det spöregnade så bestämde jag mig för att skita i det. Skulle varit min sista träning med Landvetter, men blev ingen! Nästa år är det andra kulor!
Men min sista träning med Landvetter, var förra träningen alltså för 2 veckor & då gick det verkligen kanonbra. Satte upphopp i galopp & även avhoppen. Kändes som en kanon avslutning! Stort tack till Stina som hjälpt mig & gjort mig såhär bra. Grymt bra är du.

Nu sitter jag framför elden & har precis fixat klart presenterna till tjejerna som ska tävla haloween hoppningen imorgon, ska bli roligt. Kommer ta några bilder & lägga upp. Mer får ni se imorgon.

Lilleman gick precis till sängs & vi (jag & älskling) ska lägga oss i soffan & mysa till en bra film. Underbara fredag.

Hoppas ni haft en bra fredag. / e


Fredag

God morgon.
Fredag & hela denna helgen är det Halloween. Så det blir massor med onyttigt att äta, ibland får man unna sig det. Dock inte jätte bra för träningen, men äter ju nyttigt i vanliga fall så det ska inte vara så stora problem!

Idag består dagen av en del saker som vanligt, (alltid fullt på mina dagar)
-frukost & fixa oss
-lämna neo på dagis
-grov städa hos mormor
-(ev storhandla hem till huset)
-middag & umgås med mina 2.
-träna, blir löpning idag.
-bygga hage inför morgondagens tävling
-kvällen spenderas med mys & film!

Så ser ungefär min dag ut, kanske en del saker till/mindre. Men ungefär detta ska göras. Men nu ska vi äta frukost. Som alltid, nyttiga fullkornsflingor med laktosfri mjölk.

Skriver mer sen.
Ha en bra fredag & gotta er ordentligt till Halloween myset nu!
/e


Ändrade planer

Blev ändrade planer, skulle bli för stressigt med mormor idag så hon valde att jag kom ner imorgon istället, gör inte mig något för då kan jag ta lite mer tid på mig imorgon. Så idag blir istället tvätt, lunch, eventuellt hämta Hö/spån, middag & träning ikväll! Me like!

Nu ska jag & lilleman handla något gott till lunch. /e


1 november

Första dagen denna månaden! & första dagen på näst sista månaden på detta året. Sjukt vad fort tiden går.

Idag ska jag spendera dagen väl.
Om 30 minuter har jag tvättid, ska tvätta upp all den tvätten jag inte hann ta i förrgår & även en del handdukar. Gött att få det gjort!
Sen ska jag & neo åka till mormor/gammelmormor & städa. Blir en grovstädning så blir där ett par timmar. Sen har jag bestämt mig för att fixa lite till hemma i huset. Fixade sovrummen igår, kommer bild på vårt!
Men ska fixa lite på toa & kök idag tänkte jag. Får se vad jag hinner med oxå. Men något vill jag allt få fixat. Gillar att inreda & fixa fint som jag vill!

Ikväll är det gymkhana träning oxå, ser verkligen fram emot den. Hoppas vädret håller sig bra! Längesen jag tränade nu, så behöver verkligen detta för att komma på lite andra tankar.

Skriver mer senare.
Nu är det dags att tvätta.
Hoppas ni får en bra dag.

/e



Kass dag

Hellu.
Igår skev jag inte så många inlägg & inget kvälls inlägg. Tänker inte be om ursäkt för de, de fanns en anledning! Kände bara hur kasst humör jag var på, mådde dåligt osv.. Kvällen blev helt kass! Efter vi firat mamma, vilket var trevligt! Så blev humöret helt konstigt. Ville bara vara ifred. Vet inte om det beror på min magvärk eller vad det var. Slutade iallafall med att jag gav mig ut på en ensam springrunda, men ångade mig snabbt så min underbara älskling sprang i kapp så var vi ute på en runda tsm, jag är så otroligt tacksam för pratstunden & allt pepp. Behövdes verkligen. Tack min älskling! ❤

Sen kom jag hem till världens finaste son & då blev humöret genast bättre! Mammas prins ❤

Sista timmen på kvällen satt vi nere i köket och pratade med mamma, vilket var väldigt mysigt! Hoppas mamma hade en grymt bra födelsedag. ❤

/e